Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Kuwalitas saka Pengacara Gedhe - kuwalitas Iki bakal nggawe impact


Iku pambuka lan dhasar hak lan kewajiban saka pengacara

"Cara sing paling kuat kanggo menang pitakonan iki dening takon pitakonan, iku bisa nggawe wong ndeleng cacat ing logika saka mungsuh."A pengacara gedhe iku salah siji sing irit njupuk tanggung jawab saka klien cilikDigunakake minangka pengacara melu ing aplikasi praktis saka abstrak legal teori lan kawruh kanggo ngatasi tartamtu individualized masalah.

Iku kabeh babagan carane inovatif panjenengan layang saka layanan legal.

Apa ora iku njupuk kanggo dadi sukses ing profesi legal. Kene sawetara kuwalitas sing sampeyan kudu nimbang kanggo dadi gedhe pengacara: Kode Etika Profesional saka pokrol punika jumlah saka diadopsi asas, kang serves minangka pituduh kanggo pokrol sak karya. Prinsip iki ana ing selaras karo asas umum saka etika profesional saka Garis.

Pengacara iku sawijining ing ngukum marang kewajiban lan piyambakipun ngirim ora supaya kapentingan pribadi utawa pihak katelu pengaruh wong kanggo nglakokaké kang tansah kanggo klien.

A pengacara ora kapekso kanggo ngidini sembarang nglanggar kang kamardikan.

Klien kudu duwe kapercayan utawa dateng ing pengacara lan pengacara kudu cukup kapasitas kanggo gain kapercayan saka klien lan iki bisa ngrambah mung yen pengacara wis pribadhi kamulyan, kaurmatan, lan integritas.

Tanpa asas saka linuwih, ana bakal ora kapercayan lan dateng antarane pengacara lan klien.

Iki asas ora wektu winates lan iku ditrapake kanggo sembarang informasi sing pengacara bakal dilaporake dening klien ing ngukum kang profesi legal.

Asas iki restrains pengacara saka ndhèrèk piyambak ing profesi liyane utawa aktivitas saka subyek kang ora disambungake karo profesi legal lan sing nglanggar kang kamulyan, kamardikan, etc. Pengacara ora bisa panggenan piyambak utawa katon kanggo pribadi woro-woro ing proses boten cecek. Dheweke ora bisa nggawe sembarang iklan kanggo njaluk liyane klien Iku dilarang ngumumake ing website jeneng saka klien sing padha dituduhake dening pengacara. Pengacara dibutuhake kanggo tumindak ing kapentingan saka klien. Kang kudu sijine kapentingan sadurunge Pengadilan Gedhe pengacara iku salah siji sing wis tanggung jawab kanggo mesthekake kaadilan kanggo klien kang, kang ora mung mangertos cilik nanging uga nuntun kang klien liwat sistem legal. Iku salah siji sing bisa gampang nggawe kabeh beda ing klien cilik. Ana akeh peculiarity sing ndadekake sukses pengacara Siji kudu ngerti saben hukum (utamané ing wilayah ngendi lagi nggarap), ana ngirim dadi apa-apa kang wis mlayu. Kanggo dadi gedhe pengacara sing ngirim ora ngremehake nulis skills sing perlu. Pokrol nglampahi menehi hasil gedhe saka wektu sing ing pakaryan babagan penyimpanan file nyuwun lan dokumen liyane karo pengadilan. Sing liyane kamungkinan kanggo nggawe posisi apik kanggo klien yen sampeyan duwe skills nulis apik.

Panjenengan nyuwun kudu ngemot kabeh aturan umum diwenehi ing ngisor iki: Saben pengacara perlu liyane experienced wong kanggo nuntun wong lan iku perlu kanggo dadi gedhe pengacara, tanpa yén sampeyan ora sijine dhewe menyang kwalitase karya, lan iki bakal bantuan sampeyan ing saiki cilik ing paling terkenal proses.

Kanggo dadi gedhe pengacara sampeyan ngirim dadi luwih sopan, sabar lan kae menyang klien, Hakim, kolega, staff pengadilan etc. Profesionalisme gumantung carane saiki dhewe ing Pengadilan, sampeyan kudu dadi ati-ati banget marang prilaku. Prilaku nggantosi pribadine, dadi gedhe pengacara sampeyan kudu sinau carane kanggo tumindak lan nanggepi kanggo macem-macem kahanan. Kanggo praktisi legal, etika njupuk kanggo tingkat liyane saka wigati. Minangka profesional, sampeyan kudu ngupaya kanggo njaga standar dhuwur saka kejujuran, integritas, keadilan ing omong-omongan. Ora nyampekano informasi kanggo informasi sing diwènèhaké kanggo sampeyan dening klien, sampeyan bisa nyedhiyani informasi kanggo pangadilan kang perlu lan mung kanggo ombone sing dibutuhake kanggo nglakoni.

Notebook ngirim nggambarake requirement tartamtu saka cilik

Saben negara wis pesawat saka aturan sing mrentah pengacara kang prilaku. Priksa manawa sampeyan tindakake aturan iki digunakake, sampeyan mbukak risiko kang disiplin, kang bisa kasil ing penundaan utawa panjabutan saka lisensi. Yen angkara wis setya dening sampeyan, ora mung sampeyan bakal tundhuk paukuman nanging uga kanggo profesional salah. Gumantung ing alam saka angkara, sampeyan bisa ilang proyek banget. Dadi pengacara gedhe iku ora perlu sampeyan kudu entuk enem tokoh. Supaya ngirim nggawe dhewe sing paling apik ing karya, bisa disiapake kanggo saben jenis kahanan.

Dadi pengacara ing kang kabeh wong bisa gumantung sadurunge handing liwat sing cilik.

Ana pokrol sing nimbang piyambak sukses nalika padha dadi partner ing dhuwur-powered Tenan Hukum, sawetara sing seneng ing urip sing solo laku, sawetara liyane nimbang non-mediawiki utawa kapentingan umum bisa dadi tombol kanggo sukses. Ing pungkasan, siji bakal dadi gedhe pengacara sing wis kanggo ngubur piyambak ing kasus-kasus iku dealing karo lan njelasno, ngira-ngira lan banjur nganakke. Sinau carane kanggo supaya pindhah saka kaku lan ngatur iku ing dina kanggo dina basis. Langkah iki bakal ngidini sampeyan kanggo mikir luwih tenang lan cetha kang bakal banget ngedalaken woh kanggo karir. Dadi hasrat menyang karir, nglaras profesi panjenengan ora ngijini sampeyan kanggo aran kabotan lan sampeyan bakal sinau saben wektu soko anyar karo pengalaman panjenengan, tau getun pilihan.

A pengacara gedhe iku salah siji sing menehi atus kanggo profesi tanpa mangu-mangu lan wedi nang.

Kanggo tetep nglacak trek pitakonan sing arep takon, nilai sampeyan arep kanggo nyelehake ing pitakonan lan bukti ngrekam wong-wong mau ing nyoba notebook. Nyepakaké nyoba notebook iku salah siji saka tugas paling penting iku ngemot kabeh bab-bab kang perlu sak sentosa. Nyoba notebook ngirim kalebu: Sawise sampeyan file perlu makalah related kanggo kasus-kasus iku, sampeyan bakal ngadhepi nomer wates. Nalika cilik wis krungu dening hakim bakal pitutur marang mungsuh apa bukti sampeyan ngenalaken ing sentosa. Nggawe tepat cathetan iki wates lan gedhe pengacara ora kantun kanggo ketemu saben saka wong-wong mau. Akeh unsur sing gedhe pengacara perlu kanggo mbuktekaken ing supaya kanggo menang. Sampeyan perlu kanggo jangka ahead kasebut kanthi teliti, kanggo nggawe manawa sampeyan bisa mbuktekaken saben unsur siji saka cilik, lan sampeyan kudu bisa kanggo setuju unsur saka mungsuh. Sampeyan bisa tokoh metu kang bukti bakal mbantu kanggo mbuktekaken bukti. Aturan saka bukti bakal nemtokake apa tartamtu document, ing statement admissible ing pengadilan utawa ora.

Sampeyan kudu siap karo cukup riset kanggo priksa manawa sampeyan bakal bisa kanggo saiki bukti sampeyan kudu kanggo menang.

Sampeyan ora kudu ngganggu mungsuh lan utamané hakim.

Sampeyan bakal njaluk kasempatan kanggo makili dhewe supaya dadi sabar lan ngrungokake ngelawan partai kasebut kanthi teliti.

Mooting presentation kang cublak rampung saka masalah legal utawa masalah sadurunge hakim marang ngawan pitutur.

Iku extracurricular aktivitas rampung ing sekolah hukum.

Iku mbantu ing bangunan munggah kapercayan lan bantuan kanggo ngerti carane kanggo saiki cilik sadurunge hakim. Mock trials nyedhiyani kesempatan sing apik kanggo sinau saka kesalahane sadurunge dadi pengacara. Sawetara profesional uga mikir iku cukup kanggo dadi pengacara apik. Ngendi kasunyatan iku mung ora cukup ing skenario dina kanggo dadi mung pengacara apik. A pengacara Gedhe luwih kreatif, ndhudohake, lan tau ngganggu mungsuh lan hakim. Kang duwe kemampuan kanggo mikir logis, tansah nindakake apik riset, lan wis analitis skill.

Kang mangerténi carane kanggo netepake hubungan apik karo pengadilan lan badan liyane lan njaga marang kamulyan.

Iku perlu, dadi jujur karo pangadilan, kolega, lan klien. A pengacara gedhe mangerténi banget uga carane kanggo pitakonan seksi lan njaga tingkat dhuwur saka etika.

China Investment Pengacara, Investasi Pengacara Manufaktur, Suppliers

Panyedhiya layanan bisnis sing penyetor pakar care utawa layanan specialized tinimbang produk. Panuku bisa nemokake ing kita platform shopping online akeh biaya-efektif, maju-pikiran, lan fleksibel portofolio saka kurban layanan dirancang kanggo cocog karo bisnisSinau carane apik panyedhiya layanan bisa bantuan sampeyan sidestep tantangan lan njaluk kesempatan. Sing dipercaya layanan manufaktur kaya bakal ngirim solusi sing bisa count ing, supaya sampeyan bisa nglampahi wektu liyane ing apa inggih paling akeh - bisnis. Saka manufaktur dhaftar ndhuwur, pilih Investasi Pengacara sing paling meets kabutuhan Kanggo bantuan sampeyan wis nggawe pilihan, kene sawetara pilihanipun liyane kayata hakim meja, pengadilan furnitur, kantor supplier. Sampeyan duwe akeh pilihanipun Investasi Pengacara karo mirah lan unbeatable rega Tetep pelanggan seneng lan manut kabeh. Ing kene kita darmabakti kanggo sukses.

'Kaadilan bakal duwe sawijining dina': Beijing mburi Huawei kang tuntutan hukum marang pamaréntah AS

S. Huawei kang tuntutan hukum marang US

Pemerintah China kang voiced sawijining support kanggo Huawei kang tantangan legal marang US on Friday, matur teknologi tenan wis hak kanggo nolak kanggo"korban kaya cempé bisu."Huawei ngajokaké tuntutan hukum ing Thursday ngakoni yen ban ing upemerintah terjemahan tuku sawijining telekomunikasi peralatan unconstitutional. Wang Yi, China kang ndhuwur diplomat, ngandika regime ing Beijing mburi perusahaan legal perang."China wis lan bakal terus kanggo njupuk kabeh ngukur perlu kanggo resolutely nglindhungi sah lan resmine kapentingan bisnis Cina lan warga,"Wang ngandika, miturut resmi terjemahan Mandarin komentar digawe sak ana alamat."Ing wektu sing padha, kita ndhukung perusahaan lan individu ing pitakonan ing goleki legal redress kanggo nglindhungi kapentingan dhewe lan nolak kanggo dadi korban kaya cempé bisu,"kang ditambahake kanggo statement digawe sak China kang National Congress Rakyat, amba acara taunan kang ing Beijing resmi mbewarakke privasi utama unsur kayata target wutah ekonomi."Perusahaan lan individu"ing pitakonan deleng Huawei lan perusahaan Kepala Financial Officer, Meng Wanxian, sing dipenjara ing Kanada ing desember lan wis madhep extradition kanggo u. pemerintah fokus ing bagean tartamtu saka National Nimbali Wewenang Tumindak, kang ngawisi instansi pemerintah saka procuring Huawei pindah. Huawei, bebarengan karo saingan ZTE, tegas dijenengi ing hukum. Perusahaan kang pokrol arep sing panentu, dikenal minangka Bagean, scrapped ing pangarep-arep sing bisa bantuan wiwiti maneh wuwus karo pamaréntah AS. Sauntara kuwi, Meng kang pokrol sing saiki suing Canadian panguwasa, alleging padha dipenjara, nahan lan nggolèki dheweke ing nglanggar dheweke sah miturut ukum hak."Wong bisa ngomong tengen lan salah, kaadilan bakal duwe sawijining dina. Apa kita lagi ngadeg munggah kanggo ora mung kapentingan perusahaan, nanging uga negara utawa bangsa kang sah tengen kanggo inovasi lan extension dhasar tengen saka kabeh negara sing pengin kanggo menek munggah teknologi andha,"ngandika Wang. Wang durung nerangake carane kang diblokir saka sade kanggo pamaréntah Amérika bakal nyegah saka perusahaan ningkatake. Katrangan saka Wang iki paling anyar ing seri saka bantahan saka salah siji Huawei utawa pamaréntah Cina sing US wis melu ing pemandangan-tapa anggempur ing perusahaan. Beijing wis bola-bali disaranake iku amarga ekonomi paling gedhé ing donya ngrasa sawijining kapentingan bisnis sing kaancam bakal punah, dening telecom lan teknologi Cina luwih wiyar. S, nanging, wis ngandika sing iku kuwatir bab risiko keamanan nuduhke dening Huawei, alleging sing perusahaan peralatan bisa ngemot backdoors sing bisa digunakake dening pamaréntah Cina kanggo espionage. Huawei wis terus-terusan rek sing claims, nanging intelligence ahli sing ngandika kanggo CNBC wis ngandika ana sabab kanggo skepticism bab perusahaan jaminan iku ora resiko. Experts nggawa Cina hukum sing dinuga ateges saben perusahaan domestik wis sah ditugasi kanggo ngewangi negara ing intelligence kumpul. China kang perusahaan sing uga panginten kanggo dadi pareng saka ngomong bab sembarang intelligence karya. Huawei wis ndhukung sing sawijining anané saka US pasar telecom bisa alon rollout sabanjuré generasi jaringan seluler teknologi dikenal minangka G lan babras konsumen, claims ahli wis mecat.

Pribadi Kepemilikan ing China Punika Saestu Leasing

Kita ora bisa duwe apa-apa,"Da Xia ngandika

Dheweke banjur ngaso sadurunge nambahake,"Inggih, aku bisa duwe notebook."Dheweke banjur yes buku mudhun marang meja sing lungguh ing ngarep kita minangka sanadyan iku ora malah worth tengen kanggo dhewe."Wong kadhangkala nglampahi kabeh dhuwit padha wis tau digawe ing ngarep,"rong puluh-wolung taun-lawas guru terus,"banjur sawise pitung puluh taun pamaréntah njupuk iku maneh saka wong-wong mau."Wong ora duwe omah-omahé ing ChinaPadha ora property dhewe. Nalika wong Cina ngomong sing padha wis tuku sing house apa tenan padha tegese yen padha entuk disewakake saka pemerintah kanggo pitung puluh taun. Nalika iki wektu iku munggah properti bakal, ketoke, bali kanggo sawijining pemilik rightful: Republik Rakyat China.

Pamaréntah federal ndarbeni kabeh

Kaya mobil kang lease munggah, pamaréntah Cina wis ora dijadwalaké kanggo mbayar kanggo properti iku reacquires iku mung dadi bali kanggo Wong lan menehi hasil wis rampung. Utawa supaya misale jek. Pemerintah saiki ing China kang digawe iki property hukum wis mung wis ing orane kanggo sethitik liwat sewidak taun supaya oleh mangerténi apa sing bakal kelakon tenan nalika property kontrak sewa miwiti kanggo entek. Nanging ing umum sentimen bab pitung puluh-taun kontrak sewa ora koyone dadi overtly positif."Kita mung tuku apartemen,"kanca Amérika sing wis nikah kanggo wong wadon Cina marang kula excitedly siji dina, nanging banjur cepet redoubled ing statement lan ditambahake karo shrug:"Inggih, kita mung tuku apartemen kanggo sabanjure pitung puluh taun."Malah sanadyan aku manawa sing individu iki ora rencana ing kang urip pitung puluh taun saka saiki ana soko bab ora rampung ndhuweni sifat kang' d mung nandur modhal jumlah gedhe saka dhuwit menyang iya ora koyone kanggo njagong tengen karo wong minangka iku ora karo akeh saindhenging Tengah Inggris.

Apa ing kutha Cina asring nelpon omah sing luwih simplistically dikenal kanggo Kulon minangka apartemen."Omahé,"minangka non-Wétan Asia bakal nelpon wong-wong mau, mung ana ing deso, lan sawetara kutha dwellers bakal tau ngimpi saka obah metu ana.

Mayoritas wong Cina manggon ing apartemen dhuwur-mundhak, lan padha wis teka kanggo deleng sing sethitik domiciles ing wong-wong mau minangka"omahé."Nanging biaya saka akeh iki apartemen ing China wétan saiki kira-kira padha minangka kajaba iku nomenclated para sadulur ing Kulon. Iku ora umum kanggo golek apartemen ing China sade kanggo minangka akeh minangka andhap asor ukuran omah ing AMERIKA serikat. Saklawasé satus ewu dolar kanggo siji kamar, urut saka olo, railroad gaya apartemen ing tengah cilik, relatif penting kutha ing sisih wétan saka China. Sumber sandi ora real estate appraiser, nanging iku ora angel kanggo ngira biaya omah ing negara ngendi topik ing lambé saklawasé everyone saka warta jam kepala ngomong kanggo kelas tengah nom-noman ing warung bar. Aku takon dheweke apa sopo wae bakal sijine kabeh dhuwit iki menyang leasing panggonan padha bisa pungkasanipun kudu bali menyang pamaréntah yen padha bejo manggon long cukup."China iku sawijining negara tetanèn,"dheweke mangsuli,"lan wong-wong sing mikir sing padha perlu kanggo dumunung mudhun lan tuku ngarep kanggo aran aman.Ana uga akèh saka status kanggo bakal gained saka ndhuweni ngarep,"aku ditambahaké, ngusulake sing kepemilikan ngarep iku salah siji saka anyar"big three kepengin"China modern. Loro liyane kang mobil lan proyek ing bisnis. Dheweke mung shrugged lan ngandika yen dheweke seneng kang renter kang, kaget, isih relatif terjangkau. Wekasanipun, malah yen hak properti pola ora reformasi sadurunge kontrak sewa wiwiti entek kang aku highly mangu-mangu rencana njamin sing wong bakal luwih saka kamungkinan bakal bisa kanggo manggon ing ngarep kanggo dadi saka sing urip.

Wong sing nempatno telung puluh taun menyang nyimpen munggah kanggo tuku apartemen mbokmenawa ora arep manggon long cukup kanggo ndeleng mati saka lease.

Apa kang utawa dheweke anak bakal bisa kanggo oleh warisan property liwat hukum China kang saka kasuksesan ngluwihi tembung saka lease isih tetep bakal katon.

Meh telung puluh lima taun kepungkur bagean gedhe saka populasi China padha manggon ing komunitas ngendi wong padha diutus omah lan ana padha ora ilusi bab pribadi kepemilikan.

Kasunyatan sing wong-wong saiki bisa cantik akeh dhewe sing ngarep kanggo duration saka urip sing maju yen viewed liwat lensa sajarah anyar. Aku panginten bab iki kanggo dawa wayahe. Aku eling carane sandi mbah putri bakal nggresah bab carane oleh tenan diduweni properti ing AMERIKA serikat amarga sampeyan kudu mbayar pemerintah tax property, utawa duwe dijupuk adoh."Iku bab sing padha,"aku pungkasanipun nanggapi ing syarat-syarat simplistic."Kita mikir sing kita dhewe kita property, nanging kita saestu ora.

We need kanggo mbayar tax ing saben taun utawa pamaréntah bakal njupuk iku."Kula tuwane mbayar patang atus dolar saben sasi kanggo terus ndhuweni omah padha"dhewe."Ing China, sampeyan lease property kanggo pitung puluh taun, mbayar onetime tax ing iku, lan banjur mbayar apa-apa liyane kanggo pamaréntah kanggo kabeh duration saka kepemilikan.

Cina lease properti nalika Amerika wis properti dianakaké minangka tambahan kanggo mesthekake padha mbayar pajak sing. Loro sistem babagan wates saka makna saka tembung"kepemilikan."Wade Shepard yaiku pangadeg lan editor saka Vagabond Lelampahan. Panjenenganipun wis lelungan donya wiwit taun, liwat negara. Panjenenganipun punika penulis buku, Kudus kutha-Kutha China, lan nyumbang kanggo Wali, Forbes, Bloomberg, Diplomat, South China Morning Post, lan publikasi liyane. Wade Shepard wis ditulis kiriman ing Vagabond Lelampahan. Hubungi penulis. Becik artikel lan sepisan maneh aku sinau soko. Aku ora ngerti iki bab kepemilikan ing China. Aku disenengi carane sampeyan nyimpulaken munggah: wong Cina njaluk pitung puluh taun lease ing properti lan mbayar fees lease(aka pajak) munggah ngarep. Amerika njaluk terusan lease ing properti anggere padha mbayar tau-tambah lease ragad(aka pajak). Ya, iku saestu sange. Ing lumahing KITA budaya politik sistem misale jek ing ngelawan kutub saka China, nanging tuwa mudhun iku akeh banget padha. KITA wong padha mikir lagi free, manggon ing demokrasi, lan supaya ing nalika wong-wong saka China ora keganggu karo kuwi pratélan ha-ha. Lucu sing iku podho antarane negara loro sing ndadekake wong-wong mau musuh tinimbang nyoto beda. Pamaréntah Pusat wis ora"Federal"pemerintah. Ing wibawa tengah wis luwih akèh pindah liwat wong-wong kang urip saka pamaréntah federal US. Istilah"pamaréntah federal"ora temenan kanggo namung pati jelas sing saka Amerika Serikat.

Tembung iku digunakake kanthi bener, kene definisi:"utawa hubungane wangun saka pemerintah utawa negara kang daya dipérang antarane siji tengah lan saperangan pamaréntah regional."Ana sing beda ageng.

Utawa rodok, ana uga beda ageng. Unsurprisingly, hukum samar minangka kanggo apa mengkono sawise pitung puluh taun. Nanging apa yen aku arep kanggo ngedol apartemen sawise sèket taun saka nggunakake. Wong liya tuku puluh taun lease utawa anyar pitung puluh taun lease. Mbayar saben wulan tax ora minangka ala yen sampeyan bisa nggawe mediawiki ing house nalika sampeyan ngedol iku. Nanging potensial ing China sing ana mediawiki, amarga sampeyan mung bisa ngedol isih taun ing lease saka pitung puluh taun. Ing kasunyatan nanging, sing paling saka panggonan iki bakal redeveloped sadurunge lease punika munggah. Ing kasempatan mati sing padha ora, ana macem-macem pajak melu. Ana transfer tax kang mbayar nalika owah-owahan property tangan adhedhasar rega sale. Nanging, ndasari tanah dhewe ora saklawasé minangka terkenal, utamané karo dhuwur-kapadhetan unit. Sampeyan bisa uga pengin kanggo pindhah pepriksaan apa nyata"nilai"sq. m ing kutha Iku sajujure ora kabeh sing akeh. Sawise sampeyan duwe sing kang pamisah dening pirang-pirang atus wong lan faktor ing relatif cilik tax, iku sawetara ewu RMB saka panggunaan tax kanggo liyane pitung puluh taun. Iku cantik akeh apa-apa. Thanks kanggo pointing metu sing lease kanggo tanah ora nyata unit ing bangunan. Iki bédané penting Yen katon ing wong, tanah Beijing dodolan, iku ngengingi watara saben sq m.

Nggunakake khas m warata, sing w, nanging, iku kang pamisah dening ngendi wae saka limang telung puluh jubin assuming padha lantai plans.

Asil ing sawetara w kanggo. w saben pemilik Iku nemu dicokot liyane komplek karo gadhah akeh pihak sing dibutuhake kanggo mbayar metu, nanging iku ora njupuk akeh bayangan kanggo mikir saka solusi cukup.

Aku d mikir iku bakal mbukak kanggo residents kanggo milih ing tumindak.

Kanggo farms lan akeh bangunan lawas, iku permanen panggunaan hak. Wong-wong sing ana ing ketok resiko, sing sugih karo sing villas yen padha kelakon dadi ing perdhana titik. siji mu saka tanah kabeh kanggo awake dhewe karo villa ing ndhuwur ing regane kanggo tanah kang tegese ngalangi w kanggo mbayar munggah. Ing aturan pasar kene, prasaja minangka sing.

Menehi nduweni saiki page pindhah ing tanah, yen sing gagal, gawe njaluk pindhah ing iku.

Lumahing struktur sing ora winates dening watesan wektu anggere padha ora ambruk mudhun utawa rebuilt ngartekno.

kayata, sembarang pembangunan asil ing luh-mudhun tegese rugi. padha minangka kerjane sapunika kanthi perkembangan anyar. Aku sajujure weruh apa-apa salah karo iki ing kabeh, tanah ngirim ora bisa hoarded, lawas struktur kudu dianyari lan redeveloped minangka dibutuhake. Sawise kabeh, ana bab kuwi minangka"permanen"sedhih. Ora ana siji arep dadi kicked kanggo werna lan kiwa sing ora duwe omah. Absolute paling awon cilik, wong-wong bakal mung duwe kanggo mbayar nyedhaki andhap asor jumlah kanggo gawe anyar tanah grant. A taun-kanggo-taun tax sistem syaraf wracking sedhih. Mbayar sapisan lan sampeyan duwe keamanan. Iki koco tingal ireng wis dadi bagéan saka kula, nanging kabeh iku apik kudu liya dino mburi. Ing pengulangan sabanjure Burem Dina.

Bailiffs Dewan Tax - Cara kanggo menehi Hasil Karo Utang Ngempalaken Bailiff

Saka oktober bailiffs sing nelpon kudu 'certificated'

Artikel iki punika bab bailiffs sing bisa nelpon nyoba kanggo ngumpulake Dewan Tax utawa Masyarakat Daya (Jajak pendapat Tax) tunggakanYen bailiff wis hubungi sampeyan kanggo ngumpulake liyane urut saka utang hukum bisa beda-beda. Dewan Tax lan Jajak pendapat Tax biasane sing diklumpukake dening perusahaan pribadi saka bailiffs ing atas saka pbb lokal.

Padha nyoba kanggo njupuk barang-barang adoh lan ngedol wong-wong mau, biasane ing lelangan, kanggo mundhakaken dhuwit kanggo mbayar utang.

Ing proses padha kudu tindakake ngomong padha arep barang wis disebut 'distraining' utawa 'levying'. Iki tegese padha kudu duwe certificate saka County Pengadilan saéngga wong-wong mau kanggo tumindak minangka bailiffs.

Sampeyan bisa sambat kanggo County Pengadilan bab certificated bailiff.

Saka April sampeyan kudu njaluk layang saka Dewan nuduhake sampeyan carane akeh sing utang lan bebaya sing bailiff bakal nelpon yen sampeyan ora mbayar utang ing patbelas dina.

Iku uga bakal pitutur marang kowe sing kanggo hubungi ing dewan yen sampeyan duwe query. Hubungi dewan lan nyoba kanggo nggawe noto kanggo mbayar apa sampeyan bisa saged langsung. Yen dewan setuju banjur padha bisa mungkasi bailiffs nelpon metu lan nyimpen sampeyan fees ekstra. Yen bailiffs wis ora wis menyang ngarep sadurunge kanggo ngumpulake utang iki, padha ora duwe hak kanggo teka ing. Padha ora break ing. Ora mbukak lawang kanggo wong-wong mau padha bisa uga nyoba kanggo push kepungkur sampeyan. Yen padha njaluk nang, padha duwe hak kanggo ngetik maneh lan bisa break ing kanggo njupuk barang. ORA ninggalake jendhela sing mbukak utawa lawang dikunci - bailiffs sah bisa njaluk liwat iki. Bailiffs ORA bisa njaluk polisi kanggo bantuan wong-wong mau break ing. Sawetara bailiffs bisa ninggalake nomer telpon, lan ngatur kanggo teka babak kanggo 'duwe chatting'. Aja mau ing, malah yen padha ngomong iku mung kanggo nggunakake jamban utawa nggawe telpon. Bailiffs bisa UGA nyoba kanggo break menyang gudang, garages, greenhouses lan sapiturute, malah sanadyan iki ilegal. SUPAYA BARANG AMAN Padha uga bisa kanggo njupuk mobil, motor-pit lan liyane kendaraan diparkir cedhak ngarep. Sopan nanging kuwat nolak kanggo supaya bailiffs ing. Kurban apa sing bisa saged kanggo mbayar. Yen bailiffs nampa tawaran, takon wong-wong mau kanggo bali menyang mobil, lan pindhah metu lan mbayar wong-wong mau. Priksa manawa sampeyan njaluk panrimo. ORA MLEBU APA-APA Yen bailiff godhong makalah kanggo sampeyan kanggo mlebu lan bali, sampeyan ora duwe kanggo nindakake iki. Sampeyan ora duwe kanggo mlebu perjanjian dikirim liwat lawang salah siji. IKI LUWIH SERIUS Yen sampeyan duwe supaya wong-wong mau ing sadurunge, banjur bailiffs duwe hak kanggo bali kanggo sampeyan ngarep lan yen sampeyan ora supaya wong-wong mau ing, lagi diijini kanggo break ing. Hubungi bailiffs sakcara langsung lan nggawe kurban kanggo mbayar utang ing cicilan. Nuduhake wong-wong mau salinan pribadi budget supaya padha bisa ndeleng sing aturan minangka akeh sing bisa saged. Sampeyan bakal perlu kanggo nambani iki minangka prioritas utang minangka bailiffs bisa teka bali lan njupuk barang-barang padha wis kadhaptar yen sampeyan ora mbayar. Njaluk panrimo kanggo sembarang pembayaran sampeyan wis nggawe.

Ana sawetara bab sing bailiffs sing ora diijini kanggo njupuk ing kabeh kuwi minangka barang-barang sing disewa utawa nyewo.

Ing peraturan uga ngomong sing ing ngisor iki item sing exempt lan ora bisa dijupuk: 'Kuwi pribadi, buku, kendaraan lan item liyane saka peralatan sing perlu kanggo nggunakake wong ing employment, bisnis utawa pagawean' 'Kuwi sandhangan, sprei, furnitur, peralatan rumah tangga lan pranata minangka sing perlu kanggo muasake dhasar domestik kabutuhan saka wong lan kulawarga'.

Dhaptar iki ora banget tartamtu supaya sampeyan bisa nemokake sing bailiffs duwe idea beda saka apa item sing perlu kanggo sampeyan kanggo tetep lan apa sing bisa dijupuk.

Sampeyan bisa sumelang ing bab apa bailiffs njupuk yen sampeyan aran item ngirim wis exempt.

Sampeyan bisa milih ora kanggo supaya wong-wong mau ing

Ing bailiffs mung bisa njupuk iku kang dadi kagungane kanggo sampeyan lan utawa barang kang melu diduweni dening sampeyan lan partner. Yen padha arep kanggo njupuk barang-barang sing kagungane kanggo wong liya (anak, partner, lodgers etc.) nerangake yen barang ora dadi kagungane kanggo sampeyan. Yen sampeyan bisa, nuduhake resi utawa wigati minangka bukti. Pemilik saka barang uga wis kanggo nyedhiyani sworn statement ing wangun saka 'pranyatan kukumipun' kanggo ngomong iki cilik. Padha ora njupuk barang-barang kang disewa utawa nyewo. Iki kalebu barang ing ngrekrut tuku perjanjian. Nuduhake wong-wong mau salinan saka kredit persetujuan yen sampeyan bisa. Yen bailiffs wis durung wis ing, sampeyan bisa ndhelikake barang-barang utawa njupuk wong-wong mau nang endi wae liya. Yen bailiffs wis ing, sampeyan sing nglakoni kesalahan yen sampeyan mbusak barang sing padha ngandika padha bakal njupuk. Sampeyan bisa ndhelikake wong-wong mau ing latar nanging bailiffs bisa nelusuri kanggo wong-wong mau. Yen bailiffs sing distraining kanggo Jajak pendapat Tax utawa Dewan Tax, ana cara tartamtu sing padha duwe kanggo tindakake. Padha kudu duwe karo wong-wong mau: - hukum setelan metu sing kakuwasan lan apa padha bisa lan ora bisa nindakake. Iki sing 'Pelaksanaane Peraturan'. ing biaya bailiffs sing diijini kanggo nggawe kanggo saben ngunjungi. Sampeyan kudu mriksa padha wis ora ditambahaké akeh banget ing utang.

Ndeleng jadwal ing mburi iki kasunyatan sheet.

persetujuan wae sampeyan wis bener mlebu. Iki bakal disebut 'Lumampah Milik' persetujuan lan kalebu dhaftar panjarwa barang ing bailiffs wis dielingake sing padha bisa njupuk.

Sampeyan bisa nyoba kanggo nggawe noto kanggo mbayar utang bali ing tingkat sing bisa saged.

Sampeyan bisa kurban dhuwit langsung menyang bailiffs, sanajan iku luwih gampang kanggo njaluk wong kanggo nampa penawaran yen padha wis tau wis menyang ngarep. Tansah njaluk panrimo kanggo dhuwit wae sing mbayar. Bailiffs ora bisa ngirim menyang pakunjaran.

Yen bailiffs wis tau menyang ngarep lan padha ora bakal nampa kurban, kabeh padha bisa nindakake iku kanggo pass utang bali menyang dewan.

Iku penting kanggo nggawe noto kanggo mbayar dewan, utawa padha uga nyoba cara liyane saka mbalek dhuwit, kayata njupuk dhuwit metu saka bayaran utawa entuk manfaat panjenengan. Yen bailiffs nolak panjenengan kurban iku penting kanggo nyelehake dhuwit sing wis ana aside supaya sampeyan bisa mbayar iku kanggo dewan sanalika utang wis liwati bali menyang wong-wong mau.

Nulis kanggo bailiffs lan dewan mulangi wong-wong sing nyimpen dhuwit munggah minangka bailiffs wis ora gelem njupuk pembayaran.

Yen sampeyan ana ing Support Income, Pensiun Kredit utawa Golek Proyek Sangu, sawetara dewan' duwe privasi kanggo ora nggunakake bailiffs lan bakal nampa tawaran saka sampeyan utawa setuju kanggo nampa pembayaran langsung saka keuntungan. Takon dewan yen padha cumadhang kanggo njupuk utang bali saka bailiffs supaya sampeyan bisa mbayar wong-wong mau langsung. Yen dewan ora bantuan, banjur hubungi lokal déwan lan takon wong-wong mau kanggo njupuk iku munggah karo pbb kanggo sampeyan. Nerangake apa kasangsaran sing bakal ing yen bailiffs teka menyang ngarep lan njupuk kagungan panjenengan. Gusti Chancellors Departemen wis ditanggepi Standar Nasional kanggo Pelaksanaane Agen. Iki laku apik pedoman nyetel metu aturan umum kanggo carane bailiffs kudu nindakake lan apa tata cara padha ngirim tindakake. Sampeyan bisa sebutno standar iki ing complaint, nanging standar ora enforceable dening hukum. Kita bisa menehi sampeyan katrangan saka standar utawa padha bisa ditemokaké ing Departemen kanggo sah miturut Ukum.

Bailiffs hukum banget komplek, lan malah yen sampeyan mikir sing apa padha wis rampung ora adil, padha bisa isih bisa tumindak ing hukum.

Saka oktober bailiffs kudu duwe certificate diwenehake dening pengadilan kanggo ngumpulake Tax Dewan. A complaint saka sampeyan bisa njaluk bantuan certificate mundur. Takon lokal County pengadilan yen padha duwe wangun kanggo nggawe complaint. Yen ora, nulis ing Pengadilan Manager karo rincian. Pengadilan bakal terus pangrungon lan bisa mbatalake bailiff kang certificate, supaya rugi lan supaya bali saka barang. A bailiff bisa kena denda sing jumlahe kanggo ngempalaken tanpa certificate. Sampeyan bisa sambat kanggo ing Pengadilan Magistrates, lan wis ana kasus bubar ngendi utang wis, ing efek, wis ditulis mati nalika iku wis mbuktekaken bilih bailiffs wis tumindhak ilegal. Iki wis rampung dening nggawe complaint lan takon kanggo pangrungon. Pengadilan bisa supaya bali saka barang utawa rugi.

Sampeyan kudu sumelang kanggo dhéwan minangka bailiffs sing tumindak minangka agen.

Padha bisa takon bailiffs kanggo katon ing complaint lan ngganti tata cara. Yen dewan ora bakal bantuan sampeyan bisa diajak lokal déwan sing uga disiapake kanggo njupuk complaint munggah karo dewan. Sampeyan bisa takon Pamaréntah lokal Ombudsman kanggo katon ing complaint yen Dewan nolak kanggo mbantu.

Sampeyan uga bisa kanggo sumelang ing bab bailiffs' biaya.

Jumlah wong sing diijini kanggo ngisi daya kanggo dewan tax lan jajak pendapat tax sing disetel metu ing jadwal ing kaca.

Jumlah wong sing diijini kanggo ngisi daya kanggo dewan tax sing disetel metu ing kaca sabanjuré ing jadwal.

Ana fees ngisor kanggo jajak pendapat koleksi tax. Iki sing kapacak ing miring. Yen sing aran sampeyan wis kebak kakehan sampeyan bisa sumelang ing nulis kanggo Dewan lan bailiffs. Sampeyan uga bisa takon County Pengadilan kanggo katon ing biaya kanggo sampeyan ndeleng ing ngisor iki. Telpon kita kanggo saran. Sampeyan bisa nemokake metu apa 'cukup' dening nggawe pertanyaan ing daerah basis. Contone, yen sampeyan wis kebak £ kanggo saksi karo van, lan lokal enquires nunjukaké sampeyan bisa nyewa van esuk kanggo £ iki cetha khayal, utamané minangka iku kamungkinan sing bailiffs bakal ngunjungi saperangan bebarengan, lan akeh perusahaan dhewe dhewe van. Ing kayata kawitan, sumelang kanggo bailiffs piyambak. Sampeyan bisa ngomong wong-wong mau sampeyan ngerti sing biaya sing gedhe banget lan sampeyan bakal njupuk luwih tumindak yen biaya sing ora suda kanggo tingkat ditampilake ing jadwal. Sampeyan banjur bisa sambat kanggo ing dewan minangka bailiffs sing tumindak minangka agen saka Dewan.

Wis ana kasus anyar sing wis dijupuk bali ing ngarepe Magistrates Pengadilan liwat masalah iki, karo asil sing dewan wis ingkang boten pareng kanggo njupuk luwih tumindak recovery, utawa ing tembung liyane, utang wis ditulis mati.

Supaya, iku worth sambatan.

Sampeyan bisa aplikasi kanggo County Pengadilan kanggo biaya kanggo bakal dicenthang. Iki disebut 'Pajak'. Pengadilan bisa katon ing complaint ing rolas sasi. Padha bakal netepake yen biaya sing gedhe banget utawa ora.

Ana ragad kanggo mbayar kanggo pengadilan kanggo aplikasi iki.

Yen pengadilan nemtokaken ora ngurangi bill ing paling puluh sampeyan bisa tanggung jawab kanggo bailiffs tenan kang biaya pengadilan. Sampeyan kudu saran legal page. Ana telung Pemerintah Lokal Ombudsman kantor kanggo Inggris. Hubungi saran baris kanggo mriksa ngendi kanggo ngirim complaint. Sawise nulis artikel hubungane UK Kredit lan finance Michael uga wis ditulis buku sing ngunekke adoh mitos lingkungan UK repair kredit.

A nomer siji bakul ing UK disebut 'UK Kredit Rahasia Edition'.

Arbitrasi ing Segara China Selatan: Rulings saka den Haag

China serikat sing Arbitration kurang ukum ing kasus

Filipina mulai tindakan marang RRC ing Annex VII kanggo UNCLOSKabar lan Statement saka Pratelan negesake Filipina' grievances marang China lan legal basa kanggo sawijining claims, uga rembagan alam saka macem-macem maritim fitur ing pitakonan. Iku nyariosaken bilih Filipina goleki wong ngatur sing nyatakake yen claims ing ing Segara China Selatan kudu comport karo UNCLOS, kang bakal invalidate China kang sangang-mlayu baris classifies maritim fitur dikuwasani dening China minangka rocks, kurang pasang palin, utawa submerged bank-bank, nanging ora kepulauan lan nyatakake Filipina' hak kanggo operate nang sawijining EEZ lan continental beting minangka mbatesi dening UNCLOS tanpa Cina jawatan. S. shipthat iki diukum dening Filipina ing Liya Thomas Shoal lan digunakake minangka militèr outpost.

Arbitration Hakim, Pengadilan Permanèn Arbitrasi

Wikimedia Commons: Mdhennessey China submits Cathetan Verbale nulak claims digawe dening Filipina ing Kabar lan Statement saka Pratelan, lan nelpon ing Filipina kanggo mutusake masalah regejegan liwat rembugan kalih negari. China masalah Cathetan Verbale nyatakake yen"iku ora nampa arbitrasi milai dening Filipina"lan mulane ora bakal melu ana ing tindakan.

Ing Pengadilan Permanèn Arbitrasi ing den Haag masalah release penet outlining aturan prosedur lan dhisikan jadwal.

Filipina submits sawijining Monumen kanggo Pengadilan Arbitration.

Sepuluh volume Memorial ngandhut Filipina' legal analisis lan bukti kanggo cilik, uga udur sing Arbitration pancen wis yurisdiksi cilik. Agung Paul Reichler, penasehat legal kanggo Filipina' cilik arbitrasi, Flickr pengguna: CSIS Pusat Strategic lan International Pasinaon Ing Pengadilan Permanèn Arbitrasi ing Pengadilan Internasional saka masalah Kaadilan release penet nyediakake nganyari ing cilik lan luwih outlining tindakan kanthi nyetel desember, minangka deadline kanggo China kanggo ngirim sawijining Counter-Memorial minangka respon kanggo Filipina' Memorial.

Amerika Serikat Departemen Negara masalah Watesan ing Lautan laporan ing China kang Sangang-Mlayu Baris pratelan.

Ing laporan, Departemen Negara mriksa telung beda bisa nuju kanggo China kang Sangang-Mlayu Baris pratelan lan mriksa legality saka saben ing UNCLOS lan umume hukum internasional. Ing sawijining ujian saka legality saka sajarah waters pratelan, laporan cathetan sing akeh claimants ing Segara China Selatan melu ing aktivitas sing nduduhake sing ora ana"efektif"utawa"fokus ngleksanani"saka kadhaulatan Cina ing wilayah.

Présidhèn Obama lan Aquino patemon ing Manila, puluh-wolung April, Flickr pengguna u.

Department of State RRC kang Ministry of Foreign Affairs masalah posisi kertas ing cilik arbitrasi. Ing document, China nyariosaken makaten komentar digawe ing Wigati Verbale ing februari dening outlining sawijining bantahan kanggo apa cilik ora tiba ing orane katrangan saka UNCLOS kang lampu mekanisme regejegan. Kertas udur sing arbitrasi wekasanipun tawaran karo kadhaulatan gegeran pulo, pratelan kang Filipina claims mbantah dening sing dhisikan Kabar lan Statement saka Pratelan. China serikat sing dhewe kadhaulatan maritim fitur ing pitakonan wis tau wis ditemtokake dening awak internasional, supaya Arbitration, kang wis biso kanggo aturan ing masalah saka kadhaulatan, ora bisa nemtokake ombone saka China kang hak-hak maritim. China nolak kanggo komentar ing apa utawa ora sawetara saka gegeran fitur sing pancen kurang-pasang palin, malah sanadyan fitur iki tokoh ketara ing Filipina' cilik. China uga udur sing dening tondo asto ing taun ASEAN-China Pranyatan saka Tumindak kanggo Pihak ing Segara China Selatan, Filipina sarujuk sing rembugan kalih negari padha mung ditrima liya saka ngrampungi musuhan kuwi. Pamaréntah Vietnam masalah statement reiterating sawijining claims ing Kapuloan Spratly (Truong Sa) lan Paracel Islands (Hoang Sa). Tambahan, Vietnam panjalukan sing Arbitration"mbayar manungsa waé amarga legal hak-hak lan kapentingan Vet Nam."Ing Pengadilan Permanèn Arbitrasi masalah release penet ngakeni China kang kaputusan kanggo ora ngirim Counter-Memorial dening nyetel deadline lan njaluk ditambahi pitakonan saka Filipina ing masalah tartamtu ngenani pengadilan ukum lan manfaat saka regejegan.

Foto kredit: Permanèn Pangadilan Arbitrasi Filipina menehi tambahan pengajuan kanggo Arbitration kanggo njawab rong puluh-enem pitakonan sing wis dijaluk lan ditambahi pitakonan lan informasi tambahan.

Pitakonan padha fokus ing jeksa agung bisa ngetokake saka pengadilan ukum ing cilik lan manfaat saka Filipina' claims. Ngleksanani peserta antarane US lan Philippine navies. Foto kredit: Flickr pengguna Resmi US Navy Kaca Pengadilan Permanèn Arbitrasi masalah release penet ngumumake juli minangka tanggal kanggo pambuka pangrungon ing hak ukum. Luwih, iku nyariosaken bilih, ing anané saka formal partisipasi ing tindakan, Arbitration bakal nggunakake komunikasi China, kalebu kertas posisi saka desember, minangka penting sanget karo regards kanggo Pengadilan ukum ing kasus. PLA Navy armada patemon kanggo ngleksanani ing Segara China Selatan. Foto kredit: Flickr pengguna Kaping Asi Ing interview karo China Daily, Direktur-Jendral Departemen Bates lan Samudra Urusane Pak Ouyang Yujing nyariosaken makaten sing China wis"kadhaulatan indisputable"liwat wilayah gegeran karo Filipina, lan kabeh pulo construction ing tlatah Cina lan mathuk kanggo arbitrasi cilik. Ouyang Yujing, Direktur Jendral Departemen Bates lan Samudra Urusane, Mentri Manca saka RRC China mbleset pengadilan deadline kanggo ngirim sembarang final statements ing nanggepi menyang Filipina' Tambahan Ditulis Pengajuan. Mentri Manca Chinese Wang Yi, Flickr pengguna u. Departemen Negara Arbitration convenes ing Pengadilan Permanèn Arbitrasi ing den Haag, Walanda, kanggo krungu Filipina' lisan pitakonan gegayutan pengadilan ukum liwat cilik. Yen wis ditemtokake sing Arbitration ora ing kasunyatan duwe hak ukum, minangka China claims, banjur kabeh tindakan bakal mandek."PH Duta"Philippines duta ing Arbitration. Foto kredit: Twitter pengguna Abi Valte, Wakil Presiden Juru Ing dina pisanan saka pemeriksaan sadurunge Pengadilan Arbitration, Sekretaris Philippine saka Foreign Affairs Albert del Rosario negesake Filipina' umum cilik marang China, lan panggonan kuwat emphasis ing kasunyatan sing Filipina ngenali sing Pengadilan ora aturan ing masalah saka kadhaulatan, lan tinimbang goleki kasil sing nolak China kang ngaku sangang-mlayu baris lan"sajarah hak."Sec. del Rosario dadi ing kanggo nggaris carane kepungkur usaha ing rembugan kalih negari antarane China lan Filipina wis gagal kanggo mutusake masalah maritim musuhan, nyebabake Filipina duwe ora dipilih, nanging kanggo miwiti ing cilik arbitrasi. Sekretaris Philippine saka Foreign Affairs, Albert del Rosario. Sak marang statements sadurunge pengadilan, Sekretaris of Foreign Affairs Albert del Rosario ngandika 'China wis irreversibly rusak regional marine lingkungan, ing nerbitake saka UNCLOS, dening karusakan saka terumbu karang ing Segara China Selatan, kalebu wilayah ing Filipina' EEZ, dening sawijining ajurmumur lan mbebayani fishing laku, lan dening sawijining panen saka spesies. '"Hilbay, del Rosario, Ledda"Solicitor Umum Florin Hilbay, Sekretaris of Foreign Affairs Albert del Rosario, lan Philippine Duta kanggo Walanda Vic Ledda ketemu sak dina kapindho saka pemeriksaan.

Foto kredit: Twitter pengguna Abi Valte, Wakil Presiden Juru Ing esuk pangrungon, Filipina' legal tim terus kanggo argue sing Arbitration wis yurisdiksi cilik.

Ing pangrungon afternoon, Filipina' lingkungan lan fishing claims marang China sing ndhukung lan Profesor Philippe Sands ndadekke ing babak pisanan saka bantahan menyang mburi summarizing apa Filipina wis ndhukung mangkono adoh. Foto kredit: Twitter pengguna Abi Valte, Wakil Presiden Pengadilan Arbitration meets kanggo sengajo ing apa Filipina wis presented supaya adoh ing babak pisanan saka bantahan.

Iku announced sing babak kapindho saka bantahan lisan bakal njupuk panggonan ing juli.

Sekretaris Philippine saka Kaadilan, tumindak ing saran dening Pengadilan Supreme Digandhengake Kaadilan Antonio Carpio, nyariosaken bilih yen Arbitration nemtokaken sing wis yurisdiksi cilik, pamaréntah Filipina wis considering goleki sauntara ngukur kanggo mesthekake yen China ceases sawijining reklamasi aktivitas. Iki sing kasedhiya kanggo ing UNCLOS, kang nyariosaken bilih,"pengadilan bisa ukuman wae sauntara ngukur kang nganggep cocok ing kahanan kanggo ngreksa pamilike hak-hak pihak kanggo sengketa utawa kanggo nyegah gawe piala serius kanggo lingkungan segara, nunggu kaputusan final."Pangrungon ing ukum lan admissibility saka Filipina' claims marang China ateges. Pangrungon wis lengkap kanggo babak kapindho saka bantahan ing supaya kanggo njawab final pitakonan saka pengadilan.

Pengadilan Arbitration menehi Filipina nganti juli, kanggo ngirim ditambahi jawaban kanggo pitakonan."Gazmin, Bautista, Lima"Nimbali Sekretaris Voltaire Gazmin, Pertolonganhttp Emmanuel Bautista, lan Kaadilan Sekretaris Leila de Jeruk sadurunge wiwitan saka pangrungon, Twitter pengguna Abi Valte, Wakil Presiden Juru Philippine Departemen Urusane Manca anticipates sing Arbitration bakal aturan ing pitakonan saka ukum ing cilik ing dina sawise mburi saka bantahan lisan.

Yen wis ditemtokake sing pengadilan ora memang duwe hak ukum, banjur Filipina kamungkinan bakal takon kanggo bali menyang Langkawi kanggo liyane bantahan lisan. Kaputusan final ing cilik banjur samesthine dening juni.

Angkara ing China

Angkara iku saiki ing macem-macem formulir ing China

Umum formulir saka angkara kalebu korupsi, tamba perdagangan menungso, dhuwit laundering, penipuan, perdagangan menungso, lan counterfeitingRepublik Rakyat China iki diadegaké ing taun lan saka Taun kanggo, ngalami proses transfer liya saka produksi kanggo umum kepemilikan.

Sak iki wektu, pamaréntah anyar makarya kanggo ngurangi pengaruh saka geng pidana lan nyuda lazim saka narcotics lan gambling.

Efforts kanggo kokain mudhun ing pidana kegiatan déning pamaréntah mimpin kanggo nyuda ing angkara. Antarane taun lan, carane maling, ngobongi omah, rudo pekso, paten pinaten lan rampokan padha utama nonpolitical nyinggung. Mayoritas saka kadurjanan ekonomi padha linakonan dening bisnis wong-wong sing melu ing tax evasion, nyolong saka umum, lan bribery. Pejabat pemerintah uga melu ing ilegal kegiatan ekonomi, kang klebu improperly njupuk umum lan nrima suap.

Ing taun dituduhake puncak ing kacarita angkara

Antarane taun lan, deso wilayah ngalami sethitik kacarita angkara. Angkara tarif tambah mengko. Iki bisa uga wis hubungan ekonomi pembaharuan ing taun -an kang diijini sawetara unsur saka ekonomi pasar lan diparingi munggah kanggo tambah ing kegiatan ekonomi. Ngisor iki comparison saka sing dilapurake kasus saka angkara saka taun kanggo (kalebu kadurjanan ekonomi): Angkara dening muda tambah kanthi cepet ing taun -an. Angkara dening nom-noman kapérang. loro saka total angkara ing taun. papat ing taun. papat ing taun, lan telu ing taun. Nomer ngungsi kriminal tambah liwat taun. Kadurjanan ekonomi wis tambah ing taun anyar.

Saka kanggo taun, nomer total ekonomi kadurjanan padha.

Ing taun, total, kasus saka ekonomi nyinggung padha kadhaftar kang klebu bribery, smuggling lan evasion tax. Owah-owahan ing privasi ekonomi wis pengaruh ing ciri saka criminality. Wiwit Plenary Session kapindho saka Sewelas Komite Sentral Partai Komunis China, angkara wis tambah lan macem. Ing taun, kacarita rajapati tingkat ing China ana. per, wong, karo, rojo pati. Rajapati tingkat ing ana RRC iku siji-pihak negara mrentah dening Komunis Katelu saka China, Korupsi ana ing China.

Ing biaya kuwi kanggo ekonomi pinunjul.

Antarane taun lan, kira-kira dolar sèket milyar iki smuggled metu saka negara dening pejabat ngrusak. Ana kedadean saka manungsa perdagangan menungso kacarita ing China kanggo macem-macem tujuan.

Mayoritas saka perdagangan ing RRC iku internal lan iki domestik menungso paling pinunjul manungsa perdagangan menungso masalah ing negara.

Wanita sing ngajak liwat janji palsu sah employment menyang komersial eksploitasi seksual ing Taiwan, Thailand, Malaysia, lan Jepang.

Wong cina sing smuggled menyang negara-negara ing saindhenging donya kanggo exploitative pegawe. Women lan anak sing trafficked menyang RRC saka Mongolia, Burma, Korea Lor, Rusia, lan Vietnam kanggo dipeksa pegawe lan perbudakan seksual. RRC utama transshipment titik kanggo heroin diprodhuksi ing Golden Triangle. Akeh domestik tamba penyalahgunaan wis dadi masalah pinunjul ing RRC.

Kasedhiya prakiraan panggonan domestik mbuwang ing obatan ilegal kanggo dadi dolar pitulas milyar.

China wis tingkat dhuwur saka domestik panganiaya. Ing taun, Kabeh-China Federation Women kang nyawiji asil survey nuduhake yen telung puluh persen saka wanita ing China ngalami domestik panganiaya ing omah-omahé. Bener ombone saka domestik panganiaya iku ora cetho amarga lack saka related hukum lan eksekusi saka hukum. Pamaréntah Cina ing proses 'planning' kanggo pass 'konsep saka panganiaya anti-domestik law'. Saka januari juli taun, kira-kira, ilegal cilik penyelundupan padha dicekel saka patbelas provinsi negara.

Carane kanggo nggawe dhuwit ing China, miturut Landor - Business Insider

Saiki kita mung bisa dadi liya-paling apik

Negara presents a massive kesempatan kanggo kulon merek kanggo nggawe dhuwitNanging, akeh wong-wong mau isih koyone metu saka tutul karo negara. Iku nyawiji dening account consultants adhedhasar ing UK lan tengen China, nggunakake sudhut kiro-kiro pasinaon saka organisasi kalebu Kredit Suisse, Ekonomi. Landor diterangake ing generasi longkangan antarane wong-wong lair ing China sadurunge (nalika mantan pimpinan partai komunis Mao Zedong seda) lan wong-wong sing padha lair sawise minangka 'generasi chasm. Nilai-nilai, ngedeni, raos, lan kapentingan beda-beda nemen antarane rong kelompok. sinau dening Lambang budaya sing dicethakaké angka sing paling penting kanggo wong-wong lair pre-taun padha 'thrift, 'practicality, 'yakin, 'kawicaksanan, lan 'kasunyatan. Ing kontras stark, generasi lair sawise rego 'penak, 'istirahat, 'kaendahan, 'gambar, lan 'persahabatan. Padha care liyane babagan nomer saka macem-macem produk siji account bisa gawé saka kualitas. Cina sewu saka sinau, disebut Pasangan, ngandika: 'Iku kudu kabeh urip, supaya sampeyan bisa milih bagéan saka account kanggo urip. Peserta liyane, Chritina, ngandika: 'Wong milih salah siji perusahaan, siji account. Landor disaranake sing tinimbang ngarahke ing super sugih, sing wis diangkah akeh banget, luwih potensial dumunung ing marketing produk kanggo tengah kelas. Cina perusahaan kaya Alibaba lan Tencent panggenan saka ngisor demografi munggah, kados perusahaan Western sing kathah panggenan saka ndhuwur mudhun. Contone, Cina buta Internet Tencent, kang ndarbeni populer app olahpesen WeChat, advertises ing lantai kloso.

Nalika multi-milyar dollar perusahaan e-commerce Alibaba dikirim tim kanggo desa remot kanggo nuduhake petani carane kanggo ngakses sawijining produk.

Landor di songko sing akeh Western merek duwe salah pemahaman saka wanita Cina minangka 'manis lan resik.

Ing China, saka kutha wanita diwasa kontribusi kanggo income kluwarga lan njlèntrèhaké piyambak minangka peserta breadwinners, Selebriti karo yuta pandherekipun, kaya Yang Lan (digambarke) Chen Lu Yu, lan Yao Chen epitomize kekuatan saka wanita ing China.

Uga menarik iku wanita Cina sing luwih aktif ing jaringan sosial saka wong-wong ing US, miturut laporan dening Lambang budaya. Merek ing China sing lightening munggah Relatif anyar kedadean ing Cina iklan 'Otak kebutuhan sing akeh banget. Konsep iku kabeh iklan perlu kanggo dadi mripat-bukaan, apa positif utawa negatif. Pungkasan taun, pamaréntah Cina announced sing wis dadi panganan munggah karo iklan njlentrehke saben produk minangka 'paling apik. Ing upaya kanggo mungkasi laku, iku nyetel ing panggonan dianyari hukum digawe iku ilegal kanggo iklan ngomong sing sembarang produk 'paling apik, 'paling' (makna 'paling') utawa 'tingkat nasional' (ingkang tegesipun 'ndhuwur tingkat'). Lengkap dhaftar panjarwa syarat-syarat iki ora kasebut, nanging. Liyane superlatives bisa dianggep hukum-bejat dening Negara Administrasi Industri lan Commerce. Akèh iklan ing China padha ora seneng bab kemul ban lan akeh mutusaké kanggo melak-melak mock hukum anyar. Didi Kuadi China kang versi di Uber mlayu kampanye paribasan iku 'Supaya cepet iku nerak hukum iklan, nalika Proya kosmetik mlayu poster kang ngandika: 'Nuwun.

Final piece saka saran kanggo Kulon merek nyoba kanggo nggawe iku amba ing China iki kanggo mbayar manungsa waé kanggo ing basa lan budaya Cina, supaya dadi ora kanggo nggawe wadhi ilang-ing-terjemahan kesalahane. Nyata T rex nyawang apa-apa kaya monster ing 'Jurassic Park.

Iki panjang panemon wis upended kita gambar saka 'king saka dinosaurus. Ing secretive kulawarga jerman konco perusahaan sing ndarbeni Panera Roti, Krispy Kreme, lan Pret Pamakanan punika timbang maringi sumbangan luwih saka sewelas yuta dolar sawise panemuan sawijining Nazi kepungkur film 'Dina Sawise Sesuk' foretold nyata lan troubling gaya: samodra kang banyu-circulation sistem wis weakening A klompok, truckers kepengin kanggo serangan marang paling gedhe masalah plaguing Amérika kang industri trucking dening shutting mudhun bangsa embong nanging ora everyone ing papan Kene iku carane akeh dhuwit doctors tengen KITA nggawe, kanggo mengkono kabeh saka surgery otak kanggo nambani bocah-bocah lan wong karo kanker Eropah mung milih kanggo owah-owahan ing pasuryan saka internet, gawe angger-angger anyar wildly disenengi karo perusahaan kaya Google lan Awit Senat Republik sing nyepakaké 'nggetak-milih' ing Alexandria Ocasio-Cortez kang Ijo New Deal lan Demokrat sing ngamuk ing pamindhahan.

Tambahan persetujuan kontrak pegawe nuansa reresik - Tipings - Takon lan njawab pitakonan

Aku bisa transfer pegawe tanpa idin

Carane kanggo tarik tambahan persetujuan kontrak pegawe, ing supaya kanggo please direktur, auditor, pegawe, lan ora nglanggar hukum pegaweUrip presents akeh masalah hubungane karo transfer saka siji posisi liyane, owah-owahan ing upah, substitutions lan supaya ing. Kabeh nyata-urip kahanan wonten ing Buruh Kode ora bisa, mulane, kasedhiya yen kabeh owah-owahan sing digawe dening perjanjian tambahan. Ing tangan liyane, kerep duwe kahanan ngendi nambah bayaran dumadi ajeg, kaping pirang-pirang taun, rodo amba tim. Nyawiji akèh saka makalah, ora ana siji wis kanggo nulis tambahan persetujuan kontrak pegawe. owah-owahan ing kontrak digambar munggah ing hiring bisa digawe mung kanthi idin saka pegawe, lan iku kudu nyathet minangka dibutuhake bagéan saka kontrak employment. Sampeyan ora bisa regejegan ing pengadilan, kang mesthi menang, iku luwih apik kanggo siksa kontrak tanpa tindakan hukum.

Periode sak wentoro karya wis rampung

Alternatif kanggo nggawe lan mlebu persetujuan ing transfer sak wentoro, nanging maneh, mung dening idin teknologi. Iku bisa kanggo transfer pegawe bali.

Sampeyan bisa, karo idin, lan kudu kudu bisa digawe tambahan persetujuan kontrak pegawe kanggo transfer kanggo kirim liyane.

Wangun persetujuan padha minangka kanggo owah-owahan gaji, mung paragraf pisanan mranata metu kanggo ngganti posisi liya - gaji. Ing umum, iku cetha sing kabeh langkah-langkah jawab saka pegawe staffing kudu diiringi dening dokumen mlebu dening loro pihak. Iki amarga kasunyatan sing bebarengan karo gerakan biasane owah-owahan lan gaji (utawa piece tarif), lan pegawe kudu ngerti carane akeh dhuwit kang bakal nampa bayaran dina rata-rata. Paling asring misunderstandings dumadi ing wektu nalika tambahan persetujuan kontrak pegawe kanggo owah-owahan gaji. Hukum sing nyedhiyani pegawe dibutuhake kanggo acquaint karo owah-owahan (dening tangan). umum wangun tambahan kuwi ora angel. Biasa Sepisan: persetujuan Tambahan (yen ora pisanan, banjur).

'Buttercup Ltd, dituduhake dening (jeneng).

ing basis saka' bisnis minangka biasanipun. Banjur jeneng pegawe, wis rampung. Lan banjur ing nilai: Banjur memo mlebu dening kepala departemen personel lan supaya saka staffing tingkat. Iki ing cilik saka tambah gaji Ing abang perlu kanggo nyegah pegawe ing advance lan carane kanggo tumindak ing kasus iki - ndeleng Buruh Kode.

Misahake Properti ing Wisconsin

Nalika Wisconsin pasangan nimbang divorce, salah siji saka pisanan pitakonan padha takon:"Sing nemu apa."Jawaban short iku, iku gumantungNalika Wisconsin pasangan nimbang divorce, salah siji saka pisanan pitakonan padha takon bab property:"Sing nemu apa."Jawaban short iku, iku gumantung. Divisi Property nyakup luwih akeh tinimbang babagan penggambaran metu apa apa karo kulawarga ing ngarep. Rodo, divisi saka properti ing divorce bisa ndherek macem-macem aset, kayata omah, montor, keuntungan leren, bank akun, saham lan opsi simpenan, baseball kertu koleksi, furnitur, seni, lan wedding china.

Lan, aja lali, sampeyan bakal duwe kanggo nimbang utang, kayata kredit lan kertu kredit saldo.

Property bisa dipérang salah siji saka rong cara: dening persetujuan antarane divorcing saperangan, utawa dening pengadilan. Yen divorcing pasangan bojo tekan dhewe persetujuan ing cara kanggo dibagi properti, pengadilan biasane bakal mlebu mati ing persetujuan, supaya dawa minangka divisi imbang (padha) utawa cukup. Pasangan sing ora bisa tekan persetujuan mbokmenawa bakal mungkasi munggah ing pengadilan, ngendi hakim bakal arep carane kanggo dibagi properti. Iku penting kanggo ngerti carane nggawe pengadilan pancasan iki ing Wisconsin. Supaya kanggo dibagi aset ing Wisconsin divorce, bédané penting kudu digawe antarane"kapisah"lan"perkawinan"property."Kapisah property"ora tundhuk divisi, kang tegese pasangan bojo njaluk supaya sing kapisah properti sawise divorce. Kapisah property kalebu, nanging ora winates kanggo, ing ngisor iki: Dening kontras,"perkawinan property"subyek kanggo divisi antarane pasangan bojo ing divorce. Iki kalebu kabeh property angsal dening siji utawa loro pasangan bojo sak marriage, nggunakake perkawinan dana. Wisconsin punika property masyarakat negara, kang tegese Wisconsin pengadilan dibagi perkawinan property merata antarane divorcing pasangan bojo. Senajan witjaksono divisi saka properti ora tansah tegese pas sèket pamisah, Wisconsin pengadilan umume nyoba kanggo supaya property distribusi sing ninggalake pihak karo jumlah sing padha saka aset lan utang. Umumé, Wisconsin pengadilan sih witjaksono divisi saka properti perkawinan Nanging, pengadilan uga sarak saka witjaksono distribusi saka aset sawise nimbang-nimbang sawetara faktor, kalebu: Kanggo daftar lengkap faktor pengadilan nimbang nalika misahake property, Wis ndeleng. Contone, pengadilan bisa menehi kabeh usaha ing perkawinan ngarep kanggo pasangan sing wis kurang mangsa entuk kapasitas amarga wong utawa dheweke munggah marang pendidikan, latihan, utawa karir kanggo ndhukung liyane pasangan kang nguber saka pendidikan sing luwih dhuwur lan utawa kamajuan karir. Utawa, pengadilan bisa penghargaan saka kabeh utang related kanggo salah siji pasangan kang bisnis, kayata clinic veterinary, ngendi liyane pasangan kurang pendidikan perlu kanggo mbukak bisnis lan makarya kanggo veterinarian pasangan ing clinic ing saindhenging marriage. Prenuptial perjanjian (uga disebut sadurunge ningkah perjanjian) bisa impact divisi property.

Wisconsin iku salah siji saka sawetara negara sing wis berlaku ing Seragam sadurunge ningkah Persetujuan undhang-Undhang.

Iki tegese yen bener persetujuan prenuptial (mlebu dening loro pasangan bojo) anugrah property tartamtu namung siji pasangan, sing property wis ora ana maneh perkawinan lan ora tundhuk divisi dening pangadilan marang divorce. Nanging, prenuptial perjanjian bisa dipunéwahi (diganti) mengko, sak marriage, liwat tambahan property perjanjian (kadhangkala disebut kirim-nuptial perjanjian), kang kudu mlebu dening loro pasangan bojo. Lan, mesthi, sak divorce, pasangan bojo bisa setuju kanggo selokan sing prenup lan ngetik menyang syarat-syarat sing beda saka wong-wong sing ana ing persetujuan sadurunge ningkah.

Yèn mangkono, bakal padha perlu kanggo kalebu istilah anyar ing perkawinan persetujuan utang (utawa properti persetujuan utang) minangka bagéan saka divorce.

Yen sampeyan duwe pitakonan bab divisi saka properti utawa persetujuan prenuptial, sampeyan kudu hubungi an experienced agung kulawarga hukum kanggo bantuan.

Kanggo daftar lengkap faktor pengadilan nimbang nalika misahake property, Wis ndeleng.

'China Hustle' Dokumen Claims Cina Perusahaan Sing Ngapusi Investor Amérika - Benzinga

siji milyar, miturut financial tenan analytics S Partners

Ing Maret, dokumen anyar saka prodhusèn"Enron: Lawang wong Lanang Ing Kamar"claims iku bakal ngeculaké sawetara cahya ing salah siji sing paling gedhé financial frauds ing donyaJed Rothstein, direktur saka"China Hustle"wis ngandika atusan Cina perusahaan kadhaptar ing AS ijol-ijolan simpenan sing inflating sing nomer financial."China Hustle"debut ing Toronto Festival Film Internasional bali ing September. Miturut review dening macem-Macem, film tabet Cina perusahaan sing dhaftar ing US liwat proses disebut setunggal kuwalik sing mbebayani S. Film gumantung akeh banget ing pitakonan karo ebay cendhak lan nylidiki loro perusahaan cilik sing sutradara allege sing padha nasaraké US investor dening njupuk kauntungan saka lax Cina peraturan. Film details carane auditor, pengacara lan panganyang ing loro u. S. lan China sing complicit ing ngapusi Film kabaripun dadi sawijining fokus kanggo Alibaba Group Nyekeli Ltd. ing sawijining nutup menit, nanging eksekutif produser Alex Gibney wis cetha yen sutradara sing ora nggawe sembarang tartamtu panyokro bowo marang Alibaba."Aku ora ngandika Alibaba punika penipuan,"Gibney ngandika ing interview."Aku mikir alesan Alibaba babagan iki klebu ana luwih saka Muddy Waters-jinis bebaya kanggo ngendi kita kudu luwih riset"film fitur jahat ebay cendhak, kalebu Dan David lan Jim Chanos. Chanos ngandika ing September kang ditutup posisi cendhak ing Alibaba bali ing januari. Alibaba wis intensely scrutinized dening aktivis investor kanggo sawijining cara accounting wiwit arep umum ing.

Meksa saka US investor wis mimpin kanggo perusahaan ngoper menyang GAAP cara accounting lan de-negesaken percoyo ing kontrovèrsial metrik, kayata volume barang dagangan reged.

Senadyan perusahaan efforts kanggo nambah transparan, pedagang tetep mamang. Minangka Nov, Alibaba ana siji sing paling akeh banget shorted simpenan ing donya, karo mbukak posisi cendhak dolar.

Divorce lan Sosial Keamanan Spousal Keuntungan

Sing padha layak kanggo keuntungan saka ex-bojo

Njaluk bukti sampeyan kudu babagan kesehatan mripat, kalebu nganyari ing paling anyar pangobatan, ing AARP Mripat TengahEn Española - Q: Pendhaftaran marriage rampung karo pengadilan dhawuh sepuluh taun kepungkur. Aku marang sing minangka wong wadon pegatan, aku bisa nduweni kanggo keuntungan Sosial Keamanan ing ngrekam karya saka pendhaftaran ex-pasangan. A: Ya, iku bener sing bisa. Sosial Keamanan makaryakke karo filsafat sing pegatan wong bisa pantes pribadi entuk manfaat, duwe wis ing partner long-term lan helpmate saka anggota saka kekiyatan kerjo. Entuk manfaat iku padha, ing kasunyatan, kanggo spousal entuk manfaat sing kasedhiya kanggo wong sing isih nikah. Sejatine, ana rong set aturan sing nemtokake apa sing nduweni.

Pisanan ditrapake yen ex-pasangan urip, lan liya ditrapake yen kang almarhum.

Salah siji cara, iku ora surprise sampeyan kanggo mangerteni sing aturan sing rumit, lan sampeyan bakal perlu kanggo njupuk sawetara wektu njupuk menowo karo wong-wong mau.

Lan sadurunge kita pindhah luwih, tetep wonten ing pikiran sing Sosial Keamanan jender neutral.

Sanadyan akeh saka sawijining aturan tanggal kanggo jaman siji-income rumah tangga karo wong lanang apa wadon lan tetep ngarep lan mundhakaken anak kabeh sampeyan bakal maca kene bab pegatan wadon bakal aplikasi merata kanggo wong pegatan.

Ana ora mung siji entuk manfaat kasedhiya

Uga, sembarang keuntungan sing minangka pegatan pasangan bisa uga nampa bakal duwe pengaruh ana ing jumlah keuntungan ex-pasangan nemu. Sembarang leren entuk manfaat sing lagi anduweni hak kanggo nampa adhedhasar karya dhewe ngrekam kudu luwih murah tinimbang entuk manfaat ngene nampa saka ex-pasangan kang ngrekam. Sejatine, sampeyan ngumpulake whichever entuk manfaat sing luwih dhuwur. Sampeyan bisa ngumpulake loro. Ing acara wae, sadurunge apa-apa bisa kelakon, ana kang a 'nyoba' kanggo ex-bojo, banget. Panjenenganipun kudu kanthi irah-irahan Sosial Keamanan leren utawa cacat keuntungan. Yen sarat kanggo sing keuntungan malah yen dheweke wis ora dipunwiwiti njupuk wong-wong mau, Sosial Keamanan bakal ngidini sampeyan ex-bojoné kanggo pindhah ahead lan njupuk ex-pasangan keuntungan nyediakake sing wis pegatan kanggo ing paling rong taun. A: Sing bakal gumantung carane akeh ex-pasangan sarat kanggo. Yen sampeyan lagi ing lengkap umur leren, sampeyan bakal layak kanggo pembayaran sing sèket persen saka apa wae kang bakal njaluk. Nanging yen sampeyan miwiti njupuk keuntungan sadurunge lengkap umur leren, padha bakal permanen suda. Sing sejatine padha minangka apa bakal aplikasi yen sampeyan isih nikah lan bojomu pensiun: Sampeyan bisa njaluk a pasangan kang entuk manfaat saka sèket persen. A: Sampeyan bisa njaluk keuntungan ing ex-pasangan kang ngrekam ing sembarang umur yen sampeyan lagi ngrawat kanggo sing ex-pasangan anak, sing uga alam utawa sah diadopsi anak lan sing luwih enom saka. Keuntungan panjenengan bakal terus nganti anak tekan nembelas utawa wis ora ana maneh sing dipatèni. Jahwéh, sampeyan bisa nampa iki entuk manfaat malah yen sampeyan padha ora nikah kanggo ex-pasangan kanggo sepuluh taun.

sewidak Kapindho Tips: Leren Kesalahane - Sampeyan mbayar tagihan, sampeyan mbayar pajak.

Menehi kula sewidak detik lan aku bakal nggawe manawa sampeyan sing mbayar dhewe page. Q: Carane bab wong-wong sing wis macem-macem kekawin lan pegatan. A: jawaban iku ya, sanajan iku bakal gumantung carane dawa kekawin langgeng lan kahanan liyane. Nanging, mesthi, padha ora bisa ngumpulake macem-macem keuntungan ing cathetan saka macem-macem ex-bojo. Q: Ing sandi ex-bojomu kang cilik, ana kang bener liyane ex-pasangan.

Yen dheweke ditrapake sadurunge kula, aku bakal njaluk apa-apa. A: Ora Ana Karo Sosial Keamanan, iku ora matter sing bakal ana pisanan.

Yen sampeyan ketemu saringan, sampeyan njaluk entuk manfaat, preduli saka apa liyane ex-pasangan wis utawa wis ora rampung. Aku minangka ngandika, aturan sing komplek.

Kanggo informasi luwih lengkap, ngene nindakake uga kanggo maca -kaca booklet sing Sosial Keamanan nerbitaké, Apa Saben wong Wadon Kudu Ngerti.

Ing kajaba iku kanggo divorce, iku delves menyang kuwi subjek minangka domestik panganiaya lan status Sosial Keamanan yen sampeyan dadi randha.

Bakal disiapake kanggo nyedhiyani dokumen sing netepake hak kanggo entuk manfaat.

Sampeyan bakal kamungkinan bakal dijaluk kanggo birth certificate, marriage lisènsi lan divorce dhawuh. Plus sampeyan bakal kudu ex-bojo kang nomer Sosial Keamanan. Yen sampeyan ora ngerti iku, sampeyan bakal dijaluk kanggo tanggal lan panggonan lair lan jeneng saka wong tuwané, informasi kang bakal ngidini Sosial Keamanan kanggo katon ing nomer munggah. Stan Hinden, mantan pawarto kanggo Washington Post, wrote Carane kanggo Pensiun Seneng: rolas Paling Penting Pancasan Sampeyan Kudu Nggawe Sadurunge Sampeyan Pensiun. Duwe pitakonan Mriksa metu Sosial Keamanan kothak Layang arsip.

Yen sampeyan ora nemokake jawaban ana, ngirim email kanggo Sosial Keamanan kothak Layang.

AARP punika nirlaba, nonpartisan organisasi sing empowers wong kanggo milih carane padha manggon minangka padha umur. Miwiti saben dina karo warta sampeyan bisa nggunakake. Saka kesehatan lan dhuwit kanggo politik lan hiburan, iki sumber lengkap kanggo tetep ing ngerti. Sampeyan ninggalake website lan arep kanggo situs web kita dipercaya panyedhiya. Panyedhiya kang syarat-syarat, kahanan lan kawicaksanan aplikasi. Mangga bali menyang situs web kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab keuntungan liyane. Ngatur panjenengan email pilihan lan marang kita kang topik kapentingan sampeyan supaya kita bisa prioritize informasi sing nampa. Ing sabanjure rong puluh papat jam, sampeyan bakal nampa email konfirmasi langganan kanggo nampa email related kanggo AARP lilo tanpo pekso.

Yen sampeyan konfirmasi sing langganan, sampeyan bakal ajeg nampa komunikasi related kanggo AARP lilo tanpo pekso.

Carane kanggo bali panjang persen saka tuku apartemen. Potongan Tax nalika tuku apartemen

Kesempatan iki nengsemake akeh kang duwe omah

Saiki kita bakal nyoba kanggo tokoh metu carane kanggo bali percent saka tuku saka apartemenSawise kabeh, telulas saka jumlah ngginakaken apik banget rugi. Iku dadi metu sing ing Rusia sampeyan bisa ora mung menehi negara, nanging uga soko kanggo nampa ing bali. Opsi sing padha minangka kanggo normal transaksi, lan kanggo hipotek.

Carane kanggo bali panjang persen saka tuku apartemen.

Apa dibutuhake kanggo iki? Apa nyiyapake dhewe.

Iku kudu nyatet ing sapisan - kuwi kesempatan sing uneg-uneg ora kabeh warga.

Akeh, nanging ora pancen kabeh populasi. Kanggo kanggo apartemen (padha disebut property) bisa ditampa dening saben seng mbayar pajek sing wis income. Sing, sing kebayar pajeg income. Ing konsep iki, iku umume kanggo ngerti, minangka aturan, lan resmi dipunginaaken warga.

Nanging wong-wong sing ora duwe ngumumaké income, ora duwe hak kanggo nampa kanggo.

Menapa malih, tuku gedhe ing wangun real estate bakal narik kawigaten manungsa waé saka panguwasa tax. Lan iki ora tansah apik. Pensioners uga duwe hak kanggo bali panjang persen kanggo apartemen. Mung kanggo wong-wong mau dhaptar kabeh sing perlu kanggo operasi luwih lengkap.

Nanging ing kasus, sampeyan kudu dokumen saka sampeyan

Nanging iku ora masalah. Apa wektu sing menehi saran kanggo menehi hasil karo pitakonan iki. Miturut modern hukum, sampeyan bisa takon kanggo a potongan kanggo apartemen ing telung taun saka tanggal transaksi, nanging ora mengko. Mung kuwi aturan sing ditetepake dening hukum tax ing Rusia. Nanging ing laku, kabeh iku luwih beda. Aku bisa bali panjang persen kanggo transaksi real estate. Mung nindakake tugas sanalika bisa. Ahli lan warga nyaranake rapat pungkasan saka tax periode reporting. Sawise kabeh, iku njupuk sawetara wektu kanggo review cilik, uga kanggo transfer dhuwit. Carane long bakal kaputusan kudu digawe bab request utawa tinolak. Kira-kira, - sasi. Lan ing kajaba iku, iku njupuk bab sewidak dina liyane kanggo transfer pengirangan. Asil - kanggo kabeh, yen sampeyan ora njupuk menyang akun preparation saka dokumen, iku njupuk babagan patang sasi. Dadi, yen sampeyan mikir bab carane sampeyan bisa bali tax income pribadi saka tuku apartemen, sampeyan kudu miwiti ngrampungaken tugas iki cepet. Mesti wae, kapisan lan paling penting document, kang migunani ing bisnis kita - iki kertu identitas. Ing umum, sembarang salah siji sing bakal nindakake, nanging panguwasa tax nandheske sing sampeyan kudu ngirim passport tanpa gagal.

Liyane sabenere, iku biasa salinan.

Kabeh kaca kudu photocopied lan ditempelake ing dhaftar utama saka dokumen. Tanpa kertu identitas, sampeyan ora bakal bisa kanggo njawab carane kanggo bali panjang persen saka tuku saka apartemen. Sampeyan mung bakal gelem ing kasus iki. Passport saka warga, mbok menawa, apa dibutuhake kanggo sembarang transaksi lan operasi ing Rusia. Pay manungsa waé kanggo liyane menarik banget kasunyatan punika statement. Iku kudu compulsorily nyawiji lan diajukake kanggo panguwasa tax.

Sampeyan bisa ngomong ing wangun free.

Miturut modern hukum, sampeyan bisa bali PAJEK saka tuku apartemen (potongan) mung yen sampeyan duwe panuku request.

Iku prentah kanggo nemtokake ing sawijining informasi bab mantan homeowner, uga minangka data, informasi bab apartemen lan sawijining biaya. Aja lali kanggo masang rincian akun kanggo kang iku worth nggawe mbalekaken. Yen iki ora rampung, banjur sampeyan bakal duwe kanggo laporan ilang makalah, utawa, minangka asring mengkono, sampeyan bakal gelem potongan - sampeyan bakal duwe kanggo file lan aplikasi karo dokumen tax saka awal banget. Apa sabanjuré Carane kanggo bali panjang persen saka tuku apartemen. Wajib supaya kanggo panguwasa tax dadi-disebut tax pranyatan.

Iku disebut -NDFL.

Sampeyan kudu duwe mung sawijining asli, ora salinan. Apa laporan iki Informasi babagan income. Yen sampeyan bisa kanggo dhewe, sampeyan bakal duwe kanggo nggawe pranyatan dhewe. Yen ora, sampeyan bisa hubungi juragan kanggo bantuan. Nanging ing laku mung -NDFL kapenuhan dening saben seng mbayar pajek independen. Ing kasunyatan, iku ora minangka angel minangka bisa koyone ing kawitan marketing. Ana prakara apa wangun disualekno saka omah ana panggonan kanggo dadi (hipotek utawa prasaja tuku lan advertisement), sampeyan perlu kanggo piye wae konfirmasi income. Kene iku perlu kanggo saiki certificate wangun -NDFL. Minangka ing sasi cilik, mung kertas asli perlu. Yen sampeyan bisa kanggo dhewe, sampeyan bakal duwe kanggo independen isi metu informasi iki. Punika ana lan resmi juragan? Banjur hubungi accounting departemen tenan, ana sampeyan bakal diwenehi -NDFL.

Karo document iki, ora ana masalah, ing asas.

Iku produksi saka certificate bisa ing sawetara kasus, njupuk sawetara wektu? A dhaftar lengkap kabeh essentials kanggo bali saka dhuwit ngginakaken meh liwat. Ing kasunyatan, siji ngirim ora lali bab ingkang paling penting - informasi babagan rampung transaksi. Tanpa sawetara dokumen sampeyan ora bisa njaluk a potongan kanggo tuku apartemen. Dadi, apa bisa teka ing handy. Kaping kabeh, iki kontrak saka advertisement. Iku saranake kanggo mlebu tambahan salinan asli kanggo pengirangan. Yen ora, cekap didhedhes salinan. Banjur, sampeyan bakal perlu certificate saka hukum kepemilikan saka apartemen. Tanpa iku, iku ndadekake ora pangertèn kanggo aplikasi kanggo pengirangan. Empu, sampeyan bakal kudu ngenteni kanggo nalika nganti sampeyan nampa document iki. Biasanipun salinan certificate, ora certified, bakal nindakake.

Senajan, minangka laku nuduhake, warga sing paling kerep reinsured lan nggawe tanggungan.

Kuitansi kanggo pembayaran, kuitansi ing panrimo saka dana mantan pemilik - kabeh iki uga kudu ditempelake ing pranyatan lan aplikasi. Sampeyan bisa nggawe salinan. Wangsulan: bab ingkang utama - priksa manawa kabeh dokumen duwe inisial. Yen sampeyan tuku apartemen kanggo wong, kanggo mbuktekaken tengen kanggo potongan iku meh mokal ing Rusia. Kabeh informasi ngirim nunjukaké sing panuku. Saiki cukup kerep ana hipotek.

Carane kanggo bali panjang persen ing kasus iki kanggo tuku.

Iku ora banget angel kanggo nindakake iki.

Sawise kabeh, sampeyan mung kudu kanggo nambah ing ndhuwur dhaftar kanggo sawetara dokumen. Ana mung loro saka wong-wong mau. Pisanan hipotek persetujuan. Minangka ing cilik saka tuku lan sade, iku cukup utawa asli, utawa certified salinan. Tanpa document iki, mbalekaken saka potongan bakal ora bisa dileksanakake. Kapindho resi kanggo pembayaran kapentingan ing hipotek. Karo tunggakan ing bali, panjang bakal gelem nganti kadewasan. Njupuk menyang akun fitur iki. Ora ana siji deducts utang.

Ing asas, sing kabeh.

Ora luwih dokumen bakal dibutuhake saka sampeyan. Senajan ana seng Carane kanggo bali panjang persen saka tuku apartemen. Ing sawetara kasus, sampeyan bisa njaluk dokumen ing ngisor iki, nanging padha ora prentah (iku saranake kanggo nyiapake wong-wong mau lan saiki wong-wong mau ing advance): Karo kabeh dokumen ndhuwur, sampeyan bisa aplikasi kanggo panguwasa tax ing panggonan panggonan. Sampeyan bisa aplikasi kanggo pengirangan. Yen mlaku disiapake, bakal ora ana masalah lan ora gagal.

Ing sisih tengen kepemilikan legal èntitas: carane sing wis dikirim

Entitas Legal, dening definisi, sing digawe kanggo dadi sawijining pasar utawa public relationsMulane, ing sisih tengen saka kepemilikan legal èntitas sah dipisahake saka hak-hak kepemilikan saka individu. Nggawe organisasi komersial ing sembarang wangun legal (apa winates hukuman perusahaan utawa bisnis kemitraan), wong pindhah property tartamtu (paling asring kita ngomong bab babakan dhuwit panganggo - ibukutha nuduhake) ing properti saka organisasi anyar. Akibate, aset, kalebu financial, kuitansi awis lan dana, aset intangible, tundhuk hak kepemilikan legal èntitas (minangka peserta pasar). Tengen saka kepemilikan pribadi saka èntitas legal wis intended kanggo mesthekake utamané ing kapentingan kredit. Ing akèh negara prentah kondisi kanggo tatanan saka perusahaan orane materi panentu - ibukutha nuduhake utawa property - lan ukuran financial support, minangka aturan, wis mung ngisor tapel wates. Sing, tengen kepemilikan legal èntitas gawe katut sing ndhuwur watesan sing ora nyetel (lagi, dening definisi, ora bisa), déné tingkat minimal saka Piagam ibukutha tansah beda (saka siji pound ing UK kanggo puluhan ewu euros, ngomong, ing Jerman). Subjek saka hak properti saka èntitas legal utawa legal entitas dhewe utawa sing menehi afiliasi, bagean, tambahan. Legislatif ing supaya kanggo mesthekake kasenengan saka kewajiban legal èntitas uga nemtokake immutability saka babakan dhuwit nilai saka aset nyoto lan intangible. Contone, ing teori hak kepemilikan saka èntitas legal uga bisa aplikasi kanggo"ngerti-carane' saka kawruh, pengalaman, ngerti-carane, properti intelektual lan hak cipta. Nanging, aset intangible ora bisa mung property Iki ngukur sing dimaksudaké kanggo ngilangke penyalahgunaan lan pendidikan organisasi, goblok, phony, tembe perusahaan njupuk ing kewajiban, kang temenan ora bakal bisa kanggo nindakake minangka padha lack cocok financial support. Yen entitas legal fungsi ing pasar, ngasilaken mediawiki, kang bisa dipérang antarane depositors, nduweni, nduweni, banjur kabeh dadi organisasi (kalebu tanah, property, kendaraan, peralatan, tengen saka pratelan, Bank akun, lan sapiturute) utawa ditampa saka individu lan èntitas legal - sisa dheweke property. Luwih rumit cilik nalika organisasi dadi bangkrut lan wis dipeksa kanggo ngalami prosedur saka bangkrut. Ing kahanan iki, khusus wigati nduweni hak kepemilikan Legal pribadi ora badhan otomatis transfer kepemilikan saka perusahaan, kang bisa dadi individu. Page, properti saka organisasi wis mandhiri, banjur kawangun competitive massa, kang utamané olèh utang lan kewajiban kanggo tukang kredit. Lan mung saka sing jumlah kang tetep sawise pembayaran saka kabeh utang (liquidation jumlah) bisa menehi ganti rugi kanggo ing dhuwit utawa properti sampeyan padha karo kanggo properti saka pemilik sing iku wong alam sing sadurunge wis ditransfer kang kepemilikan kanggo entitas legal. Yen kita ngomong bab organisasi non-mediawiki (ie, originally digawe ora mediawiki), banjur njaluk bali panganggo utawa ditransfer property kanggo wong pribadi bisa.

Nemokake Legal Fees Larang Banget. Nyoba Terjangkau Saran Legal dening Telpon

Kuwi saran ora mung invaluable iku penting

Paling wong perjuangan kanggo saged solicitor ing kaping saka perluMalah gampang saka masalah legal invariably biaya substansial jumlah ing fees mung kanggo dhisikan saran. Njupuk saran legal liwat telpon saka a solicitor punika cara terjangkau saka ora mung njupuk saran sing perlu nanging uga njupuk panuntun dhumateng ing cara kanggo menehi hasil karo jeksa agung bisa ngetokake lan kamungkinan biaya melu. Solicitor uga bisa kanggo ngewangi sampeyan ing dealing karo jeksa agung bisa ngetokake ing bagian sekedhik saka biaya saka instructing Tenan Solicitors. Sayange paling kita kudu ngupaya saran legal ing sawetara wektu sak gesang kita. Akeh kita nemokke masalah kulawarga (kayata divorce utawa anak masalah) karo kang kita mbutuhake legal saran lan pitulungan. Paling kita bakal ing sawetara wektu duwe hukum konsumen jeksa agung bisa ngetokake nalika kita aran hak kita uga wis breached dening supplier utawa perusahaan, utawa perlu pitutur ing employment agung bisa ngetokake kayata ora adil buyaran utawa mbayar jeksa agung bisa ngetokake. Sawetara kita duwe masalah karo tenancy masalah kayata musuhan karo landlords utawa karo kita nyewo. Ing kaping iku penting kanggo ngerti kita legal hak, lan sing mbutuhake akses kanggo dipercaya lan tepat legal saran ing cara kanggo nangani kahanan. Nanging, iki saran, iku asring banget metu saka tekan (utamané amarga saka biaya) nyegah akses kanggo kaadilan. Kita krungu crita wektu lan wektu maneh - kita ora bisa saged solicitor lan supaya kita nyoba kanggo nindakaken piyambak. Kabeh asring banget gedhe bisnis, perusahaan, perusahaan landlords lan liya-liyane bakal planggaran sing posisi lan daya kanggo duwe manfaat individu dening mboten midhangetaken sing kewajiban legal ing premis sing paling wong ora bisa saged kanggo mbayar solicitors' lan pengacara' fees kanggo nglindhungi piyambak. Solicitors arang pangisian daya kurang saka £ph lan asring ing keluwihan saka £ jam Lan sing iku mung kanggo wektu padha nglampahi karo sampeyan lan ing dokumen. Iku ora kalebu biaya tambahan kanggo aksara lan administrasi biaya kang kerep njupuk biaya kanggo akeh sing luwih dhuwur saka individu bisa akal saged. Nanging, sawetara solicitors ngerti iki ketimpangan lan kurban kasempatan kanggo njupuk langsung lan terjangkau legal saran lan pitulungan dening telpon. Iku penting sing biaya ngunjungi a solicitor kantor ora nyegah saka nggayuh profesional saran legal lan nemokake metu apa utawa ora sampeyan duwe cilik lan cara kanggo menehi hasil karo iku. Sampeyan ora perlu kanggo gupuh utawa aran mariah yen sampeyan nemokake dhewe ing pati ngerti legal kahanan kang nyudhuk dening tegas pokrol sing nggawe panjaluk nggunakake komplek lan anceman legal jargon.

Njupuk saran legal saka a solicitor dening telpon nawakake sampeyan cara terjangkau kanggo gain praktis pangerten saka kahanan.

Ana solicitors sing kurban saran legal dening telpon kanggo individu kanggo ngewangi wong-wong mau ing iki jinis kahanan lan kanggo minangka sethitik minangka £ menit.

Dhiskusi kanggo qualified solicitor karo pengalaman tengen ing ngewangi wong kaya sampeyan. sampeyan bakal nampa saran ngarang kanggo panjenengan kahanan lan kabutuhan, lan bisa gain pangerten apik saka hak-hak ing minangka sethitik minangka limalas - puluh menit.

Telpon bisa kanggo minangka dawa utawa cendhak sing kaya

Iku uga dadi yen sampeyan pengin utawa perlu kanggo nggunakake layanan liwat nomer telpon e.

yen melu ing tindakan: iki pancene iku layanan kang wis ngarang kanggo sampeyan lan kabutuhan. Saran Legal dening telpon ora mung cara terjangkau kanggo gain kaweruh menyang kahanan lan legal opsi, nanging trep banget. Paling perusahaan saka solicitors mbutuhake janjian bisa dipesen minggu ing advance, senadyan paling legal kahanan kita pasuryan kang ndadak kabentuk marang kita lan mrintahake langsung pangerten.

Wektu lan dhuwit wis boroske ing lelungan, asring kanggo riko 'uninviting' solicitors' kantor, lan sampeyan bakal kerep golek sing pengacara wuwus ing sampeyan tinimbang kanggo sampeyan lan ing jargon yen sampeyan ora ngerti tenan.

Akeh kritik saka solicitors sing padha ora maringi pitutur sampeyan saka hak-hak utawa carane sampeyan bisa ngatasi masalah: padha mung pitutur marang kowe ing legal jargon proses padha bakal nganggo.

Customer kerep godhong solicitors kantor ora wicaksana sing nalika padha lunga ing - nampa kanggo ngerti carane akeh solicitor kepengin saka wong-wong mau kanggo menehi hasil karo prakara. Yen sampeyan arep dhiskusi karo a solicitor sing ing tingkat, nerangake masalah ing basa sampeyan bisa ngerti lan ngandhani opsi kanggo dealing with iku, banjur ngupaya saran legal saka a solicitor dening telpon. Apa sampeyan mbutuhake ringkesan cepet saka hak-hak utawa sing lagi aktif legal saran kanggo mbantu sampeyan ngatur kahanan dhewe, nyoba terjangkau, profesional lan jargon-free saran legal dening telpon. Sawetara wong nyoba kanggo nemokake jawaban ing web - sawise kabeh kabeh ing web, iku ora. Wong-wong sing laku hukum ora nerbitaké video saran ing web. Hukum Perusahaan asring nerbitaké cendhak artikel saka 'umum' legal saran ing jeksa agung bisa ngetokake tartamtu - iku ora jawaban kanggo masalah. Iki titbits sing diterbitake kanggo generate inquiries menyang tenan. Pokrol ora kurban free 'saran lan pitulungan' kajaba ing kantor lan pasuryan kanggo pasuryan. Malah saran dening email"saka qualified pengacara"subyek kanggo ragad lan saran sing mung dipercaya minangka informasi kasedhiya kanggo saran tujuan. Asring iku ora pitakonan kang lay-wong nyuwun saran marang kang cocog - iku jeksa agung bisa ngetokake konco pitakonan lan sing ora takon bab amarga lay-wong kerep sumerep masalah, nanging ora sabab. Kasunyatan iku ana sulih kanggo 'manggon diskusi' - lan karo 'layanan telephone saran' sampeyan njaluk sing 'manggon diskusi' nalika sampeyan perlu iku lan tanpa nyaman saka 'kantor janjian'. Pancen, karo maju ing teknologi kayata Apple FaceTime utawa Skype (lan liyane) iku saiki bisa duwe urip diskusi ing kadohan kaya telpon nanging karo 'pasuryan-kanggo-pasuryan' komunikasi. Kanggo penak, kacepetan lan ambali (malah yen iku mung kanggo 'dhisikan saran' sadurunge instructing solicitors) telephone saran legal layanan nawakake keuntungan substansial kanggo kabeh ing rega terjangkau.

Adviceline kurban pribadi saran legal liwat telpon.

Sing qualified solicitor wis liwat rong puluh taun pengalaman ing nyediakake terus-ngomong non-jargon saran legal lan iku bisa kanggo njawab pitakonan panjenengan ing property, konsumen lan kulawarga, employment lan akeh liyane masalah legal nduweni lan cepet liwat telpon. Layanan iki ana kanggo bantuan individu ing nyata lan rega terjangkau.

Pokrol - China Bisnis Akun Reporting - Tax Internasional Selaras

bayar pajek kudu weruh saka FBAR syarat reporting

China FBAR Reporting: Nalika nerangake kanggo operasi bisnis ing China SIng FBAR taunan (Laporan Manca Bank lan Financial Akun) lan iku dibutuhake kanggo diajukake saben taun dening saben US seng mbayar pajek sing wis taunan kanthi jumlah ongko total luwih saka dolar, ing jaban rangkah akun (lan aset tartamtu) ing sembarang dina tartamtu sak taun.

Apa utawa ora KITA seng mbayar pajek wis kapentingan ing Cina Joint Venture, Kantor Wakil, Wholly Manca Perusahaan Kagunganipun negara, Individu Kagunganipun negara, utawa Perusahaan Pribadi padha kudu dadi manawa sing padha berkas taunan FBAR statement.

seng mbayar pajek iku umume dianggep dadi salah siji u.

warga (malah yen lagi expat lan utawa manggon jaban rangkah), Legal Permanèn Penduduk, utawa manca nasional tundhuk tax US.

Ing tembung liyane, yen sampeyan sing dibutuhaké kanggo file (sanajan sampeyan bakal dibutuhake kanggo file wangun nanging ora ketemu batesan requirement kanggo berkas) sampeyan kudu dadi manawa kanggo file sawijining FBAR yen ketemu syarat batesan. Malah yen manca akun dianakaké dening Perusahaan Cina, yen KITA seng mbayar pajek wis kepemilikan ing perusahaan lan utawa teken panguwasa luwih apik kanggo kesasar ing sisih ati-ati lan file wangun. Ana hukuman tax kanggo pakaryan babagan penyimpanan file ing wangun, nanging gagal kanggo pas wektune file wangun bisa duwe financial serius repercussions ing wangun saka FBAR Hukuman. Gumantung ing kanyatan lan kahanan saka cilik, FBAR hukuman bisa tekan satus saka manca imbangan akun. Ing ngisor iki ringkesan saka FBAR nglaporake syarat: Yen sampeyan, kulawarga, bisnis, manca dateng, lan utawa PFIC (Pasif Investasi Manca Perusahaan) wis luwih saka dolar, (ing taunan kanthi jumlah ongko total ing sembarang wektu) jaban rangkah ing akun manca lan salah siji duwe kepemilikan utawa tapak panguwasa liwat akun, iku penting sing duwe pangerten apa sampeyan kudu nindakake kanggo njaga FBAR (Laporan Manca Bank lan Akun Financial) selaras. Ana sing ketat banget FBAR key pedoman lan syarat ing sesuai karo umum IRS hukum tax, Departemen Keuangan (DOT) pakaryan babagan penyimpanan file gagasan, lan FATCA (Manca Akun Selaras Tax Tumindak).

Pakaryan babagan penyimpanan file FBARs lan njupuk selaras karo IRS Tax Internasional Hukum, Aturan, lan angger-Angger iku arang banget penting kanggo sapa, utawa sembarang bisnis sing njogo: Golding Golding menehi Manca Akun Reporting sastranegara kanggo klien ing ndonya ing supaya kanggo laporan Manca Akun Bank lan dadi FBAR cecek.

Kita uga nimbali klien sing ana ing FBAR Audit dening IRS lan DOT. Ing sesuai karo tax internasional selaras hukum, wajib pajak sing ketemu syarat batesan sing dibutuhaké kanggo file sawijining FBAR. Lan FBAR"Laporan Manca Bank lan Akun Financial"wangun. Iku wangun sing diajukake online langsung karo Departemen Keuangan. Kados tax bali, FBAR wangun kudu diajukake dening juni saka tax taun lan ora ana ekstensi kasedhiya kanggo pakaryan babagan penyimpanan file iku kasep. Yen sampeyan nyoba kanggo file pungkasan, ana bisa dadi serius repercussions, kalebu dendo lan hukuman - wiwit iku dianggep Sepi Pambocoran utawa Bisu Pambocoran ing upaya kanggo circumvent ing OVDP utawa Streamlined Program aturan lan peraturan. Miwiti ing taun kanggo Tax Taun - pakaryan babagan penyimpanan file saka FBAR bakal sesuai karo wektu sing padha suwé kanggo berkas panjenengan tax ngasilake, kang miturut April, kajaba sing nampa extension saka wektu kanggo file. FBAR filings bisa akeh banget, utamané yen sampeyan wis tau ngajokake siji sadurunge. Yen iki cilik, kita ngalami internasional FBAR Pengacara bisa mbantu sampeyan njupuk sampeyan cecek karo IRS FBAR Hukum lan FATCA syarat. Ora everyone sing wis akun manca dibutuhake kanggo file sawijining FBAR. Mandan, iku dibutuhake kanggo diajukake dening kabeh u. bayar pajek (apa padha manggon ing AS utawa jaban rangkah) karo akun manca sing duwe"taunan kanthi jumlah ongko total"ngluwihi dolar, ing sembarang wektu sak taun. S. seng mbayar Pajek (kalebu Legal Residents Permanen"aka Duwe Kertu Ijo") njogo akun manca, kalebu bank-bank akun, akun financial, utawa kawicaksanan insurance sing duwe digabungake nilai saka luwih saka dolar, (utawa wis langsung kepemilikan saka akun utawa teken panguwasa), banjur wong sing dibutuhake kanggo file sawijining FBAR statement. Iku ora matter Iku penting kanggo elinga yen batesan Taunan kanthi jumlah Ongko Total nilai ing sembarang wektu tartamtu sak taun. Iki tegese yen sampeyan duwe sewelas bank akun karo ewu dolar saben ing sembarang wektu tartamtu sak taun, sing ISIH dibutuhake kanggo file ing FBAR lan dhaptar kabeh akun ing iku, malah yen ora ono siji-sijine akun ngluwihi dolar. Ing tembung liyane, sampeyan sing dibutuhaké kanggo laporan nilai total kabeh akun manca dumunung ing sembarang negara manca yen sampeyan ngluwihi dolar, taunan kanthi jumlah ongko total batesan ing sembarang dina tartamtu sak taun. Ana macem-macem akun lan aset (kawicaksanan insurance) kang bisa utawa bisa uga ora kalebu ing FBAR analisis. Hubungi salah siji saka kita ngalami FBAR Pengacara kanggo luwih pitulungan gegayutan akun tartamtu keterangan. Yen wong gagal kanggo file ing FBAR, ana isih pangarep-arep. Gumantung ing apa wong uga wis unreported manca income (income sing iki entuk jaban rangkah lan ora kacarita ing US. tax bali - malah yen iku iki kacarita ing negara manca lan manca tax, iki mbayar), IRS lan DOT bakal nemtokake yen paukuman bakal ditanggepi biasane seng mbayar pajek bakal penalized nanging jumlah saka paukuman bakal beda-beda. Bubar, Internal Revenue Service ditanggepi memorandum kang details carane IRS"pracaya"ing agen kudu ngukum individu ing sesuai karo panguwasa. Ateges, ana rong set paukuman struktur lan padha sing adhedhasar apa seng mbayar pajek ana willful utawa non-willful. Willful ditemtokake dening"totalitas saka kahanan"analisis. Piyantun wis dianggep duwe tumindhak sengaja yen padha sengojo gapura pelataran kémah suci pembayaran saka pajak utawa pambocoran saka manca akun. Ing tembung liyane, padha sengaja utawa ora sengaja"ngerti"bab requirement kanggo nyampekano informasi lan laporan aset jaban rangkah, akun, lan income nanging milih ora kanggo. Ing kahanan iki, Internal Revenue Service wis panguwasa kanggo ngukum seng mbayar pajek munggah saka sèket saka ing nilai saka aset saben audit taun kanggo mboten saguh kanggo file ing FBAR (ing kajaba iku kanggo slewing saka sawetara non-FBAR hukuman), nanging ora luwih saka satus nilai ing akun liwat wektu audit. Umumé, audit telung taun pungkasan lan Internal Revenue Service wis digawe iku dikenal sing padha ora bakal ngukum individu ngluwihi nilai saka akun kanggo audit suwé ing jeksa agung bisa ngetokake. Mangkono, yen sampeyan wis siji yuta dolar ing manca akun bank lan sampeyan sengaja durung laporan informasi iki kanggo IRS lan padha audit sampeyan kanggo telung taun, padha bisa njupuk kabeh saka siji yuta dolar. Nalika wong non-willful, iku umume tegese padha ora peduli saka requirement kanggo file sawijining FBAR. Ing kahanan iki, IRS njupuk sawetara sih - nanging ora ono cedhak minangka akeh pangaksama minangka sampeyan bisa mbayangno wong tartamtu pantes (conto: individu sing pindhah saka jaban rangkah lan duwe akun manca sing padha mung ora nggunakake utawa entuk luwih income ing, utawa individu sing oleh dhuwit saka sederek jaban rangkah.) Siji bab penting banget kanggo elinga iku paukuman rencana kadhaptar ndhuwur iku kanggo non-willful bayar pajek.

Kanggo tujuan saka tax filings, a u

Ing tembung liyane, malah sanadyan IRS mangerténi seng mbayar pajek ora sengojo nyoba kanggo nisihake tax, IRS wis daya kanggo jeksa agung bisa ngetokake isih puluhan, yen ora atusan, ewu dolar ing hukuman ing non-willful kahanan. Apa wong punika willful utawa non-willful komplek evaluasi kang mbutuhake lengkap faktual analisis dening experienced FBAR pengacara kanggo mesthekake seng mbayar pajek iku informed sadurunge nggae sembarang perwakilan kanggo IRS. Sadurunge owah-owahan anyar ing hukum, kang bayar pajek padha bisa kanggo fly ing ngisor iki radar lan bisa mbokmenawa pungkasan paling saka umur tanpa gadhah kanggo file internasional formulir tax disclosing manca income lan aset jaban rangkah.

Masalah iku sing ing anyar FATCA (Manca Akun Selaras Tax Tumindak) hukum, manca negara lan ing Amerika Serikat sing ngetik menyang intergovernmental perjanjian (IGA) karo negara manca.

IGAs sing"reciprocity perjanjian."Ing tembung liyane, nalika negara manca sing arep kanggo laporan informasi akun KITA wajib pajak (u. Warga, Legal Permanent Residents, lan Bangsa Manca Subyek kanggo US. Tax), Amerika Serikat wis arep kanggo apa padha lan laporan informasi akun menyang manca negara.

Mangkono, ana entuk manfaat kanggo loro katelu ing ngetik iki IGA Perjanjian.

FBAR selaras iku penting banget kanggo maksud apa seng mbayar pajek subyek kanggo IRS tax syarat reporting. Gagal kanggo file pas wektune FBAR lan tetep ing IRS selaras tax bisa mimpin kanggo wujud dendo, hukuman, lan liyane jalaran bisa.

Ana macem-macem pelabuhan aman program ing panggonan, kang yen wong meets syarat, banjur padha bisa duwe paukuman suda yen ora ngilangi.

Loro utama program sing Offshore Sukarela Pambocoran Program lan Dipunéwahi Streamlined Program. Iki aman-pelabuhan program bisa ngilangi dening IRS ing kapan wae. Kita wis musna menyang gedhe rinci ing kita website penjelasan prabédan antarane Offshore Sukarela Pambocoran Program lan Dipunéwahi Streamlined Program. Ateges, Offshore Sukarela Pambocoran Program iku program dimaksudaké kanggo wong-wong sing padha willful. Ing tembung liyane, yen sampeyan sengaja nandhang kapitunan IRS dening ora reporting panjenengan aset manca lan sampeyan"sumurup"sampeyan padha mestine kanggo laporan informasi, banjur OVDP tepat program kanggo sampeyan. Ing program iki, paukuman punika relatif dhuwur dibandhingake kanggo program liyane, nanging sampeyan lumaku adoh karo kepuasan ngerti sampeyan mung kudu mbayar paukuman financial lan sampeyan bakal mbokmenawa ora mungkasi munggah ing pakunjaran mengkono a -taun pakunjaran main karo nyata kriminal. Genti-genti, yen mung kesalahan sing padha ora peduli saka requirement kanggo file FBAR statements, banjur sampeyan bisa ngetik ing Dipunéwahi Streamlined Program. Kados OVDP, Dipunéwahi Streamlined Program ora nyedhiyani sampeyan pidana pangayoman nanging yen sampeyan sing non-willful banjur sampeyan ora mbutuhake pidana pangayoman. Ing streamlined program, paukuman struktur suda ngartekno lan pakaryan babagan penyimpanan file syarat sing luwih winates. Nanging, iku pancen wigati sing ora ketik streamlined program yen sampeyan padha willful - amarga yen sampeyan dideteksi dening IRS lan padha golek sing padha cetha willful nanging sampeyan padha mung mung nyoba kanggo njaluk paukuman abang, banjur IRS bakal weruh iki minangka tax penipuan lan evasion tax lan padha bakal nuntut menyang ombone kebekan saka angger-anggering torèt. Kajaba iku, saiki suda paukuman tingkat asring bakal nambah karo saben taun anyar, lan sing paling jahwéh, yen sampeyan nemokake dhewe ing audit, banjur sampeyan sing murtad saka ngetik program-program iki.

Dagang Pasar China karo Amérika Depository Kuitansi: Carane kanggo Muter Greater China karo Menang Pinggiran

Ngenalke cara anyar kanggo nggawe sakbenere resiko-free bathi, Dagang Pasar China karo Amérika Depository Kuitansi mulang nonton carane kanggo kasil perdagangan US kadhaptar Amérika Depository Kuitansi (Iklan) saka saham Cinakanthi nggunakake informasi sing rawuh kanggo cahya njaba Asia jam dagang, nanging nalika US pasar isih mbukak. Kapenuhan karo sukses sastranegara kanggo duwe bathi dagang bisa digawe dening panjurubasan news bisnis kanggo tuku utawa cendhak China Ads sadurunge informasi merbawani sing pasar dina sabanjuré, buku mlaku nonton liwat iki luar biasa kesempatan langkah-langkah dening-langkah. Kapenuhan karo cilik pasinaon sing nuduhake sukses sastranegara mbatesi, buku nerangake ngendi kanggo katon kanggo rega-obah informasi. Ngarahke ing investor saka kabeh jinis-jinis sing duwe akses kanggo akun perantara sing bisa perdagangan US securities kalebu online makelar Dagang Pasar China karo Amérika Depository Kuitansi pokok guide kanggo nggawe dhuwit saka China ing latar mburi dhewe.

A-resiko kurang strategi kanggo profiting saka pasar manca, Dagang Pasar China karo Amérika Depository Kuitansi nuduhake carane nggunakake US -China wektu prabédan kanggo mediawiki.

Alan Voong punika chief executive officer Von Ibukutha Winates lan associates ing Njamin Ibukutha Kelompok. Iku uga komite investment co-ketua Hutia von Malaysia Dana Segregated Portofolio, Cayman Pulo dana diadegaké dening Hutia Financial Holdings (Hong Kong) Limited, salah siji saka paling gedhé stockbrokers ing dharatan China. Voong punika kontributor utama kanggo koran lan majalah ing topics related to Ads lan asale kuwi minangka njamin, konversi silihan saham, opsi, lan Cd. Voong punika penulis Nggawe Dhuwit nandur Modal ing Njamin ing Bursa Malaysia lan Dhuwit Njamin. Website caters kanggo Asia Kidul-Wétan njamin lan Greater China Ads pasar. Biasane, investor sing arep kanggo nyelehake awis menyang perusahaan kadhaptar ing simpenan ijol-ijolan manca bakal duwe kanggo menehi hasil karo fees tambahan related kanggo konversi itungan manca menyang dolar lan tambahan karya saka transaksi salib-wewatesan ing macem-macem dagang zona wektu. Kanggo rega saka perantara komisi, saiki padha bisa nemokake cara paling apik kanggo nggawe dhuwit saka China ing latar mburi dhewe. Malaysia kang premier njamin spesialis Mr Alan Voong wis bisa kanggo terus-terusan nemokake lan njupuk kauntungan saka njupuk bathi cepet nggenepi rega-obah, sawise-pasar warta saka Asia kanggo mbangun posisi ing Amérika Depository Kuitansi (Iklan) lan sing asale ing US pasar. Iki unik dagang konsep iki ditemokaké ing agustus nalika piyambakipun perdagangan Cina perusahaan kang ADR kadhaptar ing Amerika Serikat lan digawe dhuwit sadurunge ADR prices sing dibayangke ing warta pangentukan."Malah nalika pasar global sing disambungake uga, ana isih kesempatan kanggo entuk manfaat saka informasi pinggiran dijupuk saka ADR kang ngarep pasar warta sing ora langsung digested dening pedagang ing U. S,"ngendikane Pak Voong Kanggo pisanan, dhewek enggo bareng kang ekstensif pengalaman ing lapangan iki. Ing Dagang Pasar China karo Amérika Depository Kuitansi (Wiley, November, ISBN, Paperback, US dolar.) Voong menehi praktis kawruh needed kanggo perdagangan pasar Cina nggunakake Amérika Depository Kuitansi (Iklan). Dagang Pasar China karo Amérika Depository Kuitansi mulang investor carane kanggo kasil perdagangan US kadhaptar Amérika Depository Kuitansi (Iklan) saka saham Chinese dening nggunakake informasi sing rawuh kanggo cahya njaba Asia jam dagang, nanging nalika US pasar isih mbukak. Buku mlaku nonton liwat iki luar biasa kesempatan langkah-langkah dening- lan marang rahasia duwe bathi dagang, bisa digawe dening panjurubasan news bisnis kanggo tuku utawa cendhak China Ads sadurunge informasi merbawani sing pasar dina sabanjure. Buku iki kanggo investor saka kabeh jinis, kalebu online makelar, sing duwe akses kanggo akun perantara sing bisa perdagangan US securities. Dagang Pasar China karo Amérika Depository Kuitansi kalebu cilik pasinaon nampilaken perusahaan kayata Genting Berthed, Hutchinson Whampoa Winates, Sinopec lan akeh liyane plus ing-ing-media-radar perusahaan kang investor kudu tetep ing watch dhaftar. Buku iki saiki sing kasedhiya ing website lan kabeh anjog kirjakauppa lan buku online pengecer.

China pengadilan Sipil prosedur

Sanadyan sandi Tenan Hukum wis melu ing nomer saka China pengadilan prakara, aku iki ora menowo karo carane iku sing Cina pengadilan mutusaké apa kasus kanggo nampaAku ngerti kathah luwih saiki, sawise maca Cina Hukum Prof Blog post,"acceptance Cilik ing Cina pengadilan."Pisanan mati, supaya kula ngomong sing aku ora weruh kasus nglibatno sembarang sandi tenan kang klien ora njupuk ditampa dening Cina pengadilan. Iku bisa kita wis klien digugat ing pengadilan Chinese, nanging kang tuntutan hukum iki ditolak lan supaya kita tau krungu saka iku. Nanging ing kasus kita wis mbantu nggawa ing China, ora ono siji-sijine saka wong-wong mau padha ditolak, lan iku bakal duwe cingak kula yen wong wis. Iku bakal duwe cingak kula amarga kabeh saka wong-wong mau padha cantik akeh taman macem-macem nerbitake saka kontrak tumindak. Durung aku wis maca kasus penting kang"ditampa' utawa, ing sawetara (biasane politik daya) kasus, kang ditolak kanggo pakaryan babagan penyimpanan file lan aku tau cukup mangertos sing. Ing Cina Hukum Prof nerangake Blog iku kabeh cukup apik lan ora dadi dening mbédakaké"gapura-tetep"fungsi Cina pengadilan saka wong-wong ing Amerika Serikat. Kanggo menakake, ing Amerika Serikat, ana cantik akeh ora gapura-tetep ing kabeh lan siji bisa ngajukake lan wis ditampa complaint sing ngandika cantik akeh apa-apa. Aku bisa sue wong ora maca blog iki asring cukup lan njaluk complaint kanggo sing efek ngajokake.

Mesti wae cilik bakal dadi elek lan didakwa bakal ora mangu njaluk iku mecat ing nyedhaki cendhak supaya lan mbokmenawa njaluk babakan dhuwit sanksi marang kula uga.

Nanging aku bakal njaluk iku diajukake lan didakwa bakal perlu kanggo nindakake soko kanggo nanggapi. Empu, matur sing"sampeyan bisa sue wong kanggo maksud apa alesan."Y complaint kita"kudu pass liwat gapura-tetep prosedur kang divisi khusus saka pengadilan nemtokaken apa utawa ora kanggo nampa lan docket cilik. saka Hukum Prosedur Sipil lan Seni. patang puluh siji saka Pengadilan Administratif Hukum (hukum ditrapake gumantung ing jinis saka cilik), pengadilan kudu, kajaba pangecualian ditrapake, nampa kasus sing ketemu standar ing ngisor iki: kaputusan kanggo nampa utawa ora iku wis nyoba prosedur sing wis di tangani ing basis saka complaint lan bukti sampeyan bisa takon kanggo ngirim yen pangadilan ora nampa cilik, sampeyan tau njaluk kasempatan kanggo mbuktekaken claims ing sentosa. Menapa malih, iku digawe ing soko saka kothak ireng tanpa entuk manfaat saka adversarial bantahan. Nalika sistem dianggo minangka dimaksudaké, cilik key ndadekake divisi dhewe netepake dhisikan saka manfaat, panentu apa ana cukup ana kanggo njamin arep maju. Ing laku, pengadilan nyoba kanggo supaya nettlesome cilik bisa nggunakake cilik key tataran kanggo nolak cilik. Prabédan amba banjur antarane China lan ing Amerika Serikat sing ing China cilik bisa ditolak tanpa duwe wis kasempatan wae ing kabeh kanggo argue apa sing ngirim ora wis cilik: Ing loro-lorone iki Amerika Serikat gapura-tetep tindakan, loro-lorone pihak katon lan nggawe bantahan, lan pengadilan menehi kaputusan sing bisa nyuwun.

Nanging iki sabenere apa ora kelakon ing Cina cilik key tataran, lan sing wis mimpin kanggo dissatisfaction lan kritik.

Ana sing tansah kasus ngendi, kanggo siji utawa alasan liyane, pengadilan ora arep kanggo menehi paukuman ngumumake penggugat juara (e. g, wong kuat utawa institusi bakal gelo), nanging ing wektu sing padha ora arep kanggo wara-wara iku wong bodho, salah siji (e.

g, bukti-bukti ing sih saka penggugat kang cilik iku akeh banget).

Bab sing paling apik kanggo nindakake iki ngono mung kanggo supaya njupuk cilik. Ing Cina Hukum Prof banjur wuwus saka carane wong wis"dawa panginten sing iki Cina gapura-tetep sistem pantes manungsa waé liyane ing inggris-basa sastra ing Cina hukum"lan banjur nyebut ing ngisor iki loro artikel: Iki acceptance larangan sistem ing akeh cara pokok ngipi elek kanggo pokrol. Mung mbayangno sing ana pengacara lan sampeyan kudu diwanti-wanti klien kanggo nggawa tuntutan hukum. Sampeyan banjur nglampahi minggu sasi kumpul munggah bukti lan panyusunan complaint kanggo sing tuntutan hukum. Sampeyan banjur golek lokal Cina pitutur lan mbayar sing pengacara kang punggawa ragad. Sampeyan banjur mbayar key fees Sawise kabeh iki, sampeyan njaluk bali sok dong mirsani sing complaint wis ditolak, tanpa malah kasempatan kanggo argue digunakake. Aku ora kaya iku Aku biasane makili perusahaan mengkono bisnis ing negara berkembang pasar. Iku wis dijupuk kula akeh taun kanggo mbangun jaringan lan njupuk komunikasi pancet lan lelungan kanggo njaga iku. Karya wis minangka mawarni-warni minangka nggayuh release saka loro improperly dianakaké helikopter ing Papua New Guinea, nyetel framework legal kanggo mindhah slag saka Kanada kanggo Polandia interior, overseeing atusan pengadilan lan arbitrase inggih ing Korea, ngewangi wong supaya terrorism biaya ing Jepang, lan ngrebut iwak produk ing China kanggo ngumpulake ing utang. Aku iki dijenengi minangka salah siji saka mung telu Washington Negara Sange Pengacara ing Hukum Internasional, aku AV dirating dening Directory Hukum Martindale-Hubbell (sawijining tingkat paling dhuwur), aku dirating. dening Website (sawijining tingkat paling dhuwur), lan aku Super Pengacara. Aku kerep writer lan umum speaker ing mengkono bisnis ing Asia lan aku saya lelungan antarane Amerika Serikat lan Asia. Aku paling umum nganggo ing China masalah hukum lan aku timbal writer penghargaan menang China Hukum Blog. Majalah Forbes, Rejeki Majalah, the Wall Street Journal, Investor Business Daily, Bisnis Minggu, Ing National Hukum Journal, Washington Post, ABA Journal, Ekonomi, Newsweek, NPR, The New York Times lan Nang Pitutur duwe kabeh diwawancarai kula gegayutan macem-macem aspèk saka hukum internasional laku.

Ing tandem karo hukum internasional tim ing sandi tenan, aku fokus ing nyetel ndhaptar perusahaan jaban rangkah (liwat WFOEs, Rep Kantor utawa Usaha Peserta), panyusunan internasional kontrak (NDAs, OEM Perjanjian, lisènsi, distribusi, lan sapiturute), nglindhungi IP (merek dagang, rahasia perdagangan, hak cipta lan paten), lan overseeing M A transaksi.

Kita bakal ngrembakaken ing aspèk praktis saka Cina hukum lan carane merbawani bisnis ana.

Kita bakal nuduhake sampeyan apa dianggo lan apa ora lan apa sing minangka businessperson bisa nindakake kanggo nggunakake hukum kanggo kauntungan.

Kita tuju iku kanggo ngewangi bisnis wis ing China utawa planning kanggo pindhah menyang China, ora kanggo break lemah anyar ing teori legal utawa privasi. Kita kawruh jero saka sistem legal China kang, budaya, lan iklim bisnis nggawe China kita laku salah siji sing paling canggih ing US. Pokrol kita duwe pikantuk pangalembana internasional kanggo nyediakake nglereni-pinggiran legal solusi kanggo KITA - lan perusahaan adhedhasar manca-mengkono bisnis ing utawa karo China. Kita sungguh pengalaman nangani China-tartamtu entitas tatanan, kontrak, properti intelektual prakara, lan sengketa resolusi menehi kita klien keamanan ngerti padha duwe saestu pengalamane legal tim konco wong-wong mau.

Watesan wektu ing inggris hukum

Iki dikenal minangka tanggal accrual

Paling kontrak construction kanggo nyedhiyani 'cacat hukuman wektu', kang bisa mbukak saka rolas kanggo puluh patang sasi sawise completionBiasane contractor bakal dadi tanggung jawab kanggo maksud apa cacat kang njedhul sak iki wektu. Kontrak bakal nyedhiyani rincian apa sing bakal kelakon yen sembarang cacat apa njedhul. Normal noto sing contractor bakal takon kanggo mbenerake cacat ing sawijining biaya dhewe. Yen iku ora, lan panularan perusahaan njupuk ing liyane contractor kanggo nindakake karya iki, perusahaan panularan uga bisa kanggo waras biaya iki saka asli contractor.

Ing kahanan iki, regejegan bisa njedhul bab apa asli contractor tanggung jawab kanggo kekurangan.

Nanging, ing mburi saka cacat hukuman wektu ora ateges sing contractor wis dirilis saka kabeh hukuman minangka 'kukumipun periode watesan' uga isih bisa mlaku. Iki wektu sak kang, miturut hukum, contractor uga tanggung jawab kanggo cacat. Pandhuan iki jelas babagan carane iki kukumipun watesan bisa suda, ngeculake kontraktor saka potensial hukuman kanggo cacat claims cepet saka digunakake bakal dadi cilik.

Kuwi pendekatan iku umum banget ing construction kontrak

Watesan Tumindak, liwati ing taun, nemtokaken watesan wektu kang aplikasi ing hubungan kanggo apa iku istilah 'prasaja kontrak' lan tumindak.

Watesan Tumindak ngidini tumindak kanggo nerbitake saka kontrak lan tort, kayata teledor, bakal nggawa ing periode enem taun ing prasaja kontrak lan rolas taun yen kontrak wis kaleksanan minangka luwih formal deed. Ing inggris hukum, 'prasaja' kontrak iku salah siji kang wis kaleksanan karo salah siji teken mung. Pagawean iku kontrak utawa document kaleksanan karo sing luwih dhuwur formalitas saka siji teken - contone, kontrak sing kudu mlebu dening loro direktur ing atas saka perusahaan. Kajaba digunakake dipunatur, iki wektu miwiti salah siji ing tanggal ing kang nerbitake saka kontrak wonten, utawa tanggal kesupen tumindak utawa omission wonten. Ing watesan wektu ora mbukak saka tanggal saka kontrak dhewe. Iku umum kanggo deleng kanggo tumindak kang tiba njaba iki watesan wektu kukumipun minangka kang 'wektu dialangi'. Ing taun, Latent Karusakan Undhang ngenalaken extension biasa enem taun kukumipun watesan wektu. Iki extension iku kasedhiya kanggo teledor claims kanggo latent cacat - kekurangan ing property, sing disebabake dening fault ing desain, bahan utawa workmanship, lan sing ana ing wektu construction iki rampung, nanging iki ora katon ing wektu saka completion. telung taun saka wiwitan tanggal ing kang potensial ngakoni sumurup, utawa akal kudu wis dikenal, bukti materi perlu kanggo nggawa tumindak alleging teledor Ing tembung liyane, ing Latent Karusakan Tumindak pirso unsur 'discoverability' kang menehi kanggo wektu luwih saka telung taun saka panemon saka latent kekurangan, lan isih durung menehi sawetara unsur cetha kanggo construction kontraktor karo nitahaken saka final pratelan tanggal limalas taun saka accrual saka karusakan.

Nanging, ing Latent Karusakan Tumindak iku winates aplikasi kanggo sawetara construction claims.

Akeh kontrak construction matesi orane katrangan saka tanggung jawab kanggo jinis-jinis saka hukuman sing tinulis disetel metu ing kontrak asli - watesan kuwi sing ngenalaken liwat apa sing kadhangkala disebut 'eksklusif obat' utawa 'kabeh persetujuan' klausa - lan ora kalebu hukuman kanggo teledor, liyane saka kanggo teledor nyebabake pati utawa bundhas pribadi minangka iki ora bisa dipun tilar ing inggris hukum.

Ing kasus iki, ing Latent Kerusakan Tumindak bakal ora aplikasi.

Yen kontrak kang wis diatur dening inggris hukum ndadekake ora sebutno saka watesan wektu, banjur kukumipun suwé kasedhiya kanggo dening Watesan Tumindak bakal aplikasi - biasane, enem taun saka tanggal ing kang sabab saka tumindak accrued kanggo prasaja kontrak, utawa rolas taun yen kontrak iki kaleksanan minangka pandamel - kanggo nggawa tumindak kanggo nerbitake saka kontrak utawa tort. Wektu maneh bisa aplikasi ing hubungan kanggo kesupen latent cacat, senajan minangka diterangno ndhuwur iki kathah dadi winates aplikasi kanggo construction kontrak. Watesan wektu sing dianggep minangka Pertahanan, tinimbang minangka kukumipun requirement.

Pengadilan ora bakal njupuk inisiatif wektu-ngalangi pratelan.

Iku munggah kanggo contractor kanggo mbela sing watesan wektu wis liwati minangka Pertahanan kanggo tumindak sing wis digawa sawise sing cocog watesan wektu wis liwati. Ing tampilan umum dijupuk iku sing katelu bisa setuju kanggo ngurangi watesan wektu kanggo nerbitake saka kontrak lan teledor claims saka wong-wong dipunatur wonten ing Watesan Tumindak. Luwih cendhek watesan suwé bakal tundhuk reasonableness test ing pranata legal nyegah adil syarat-syarat kontrak, nanging nalika pihak sarujuk kanggo luwih cendhek watesan wektu sing canggih èntitas komersial witjaksono rembugan kekuatan banjur pengadilan sing kurang kamungkinan kanggo terus sing luwih cendhek periode watesan khayal. Ing kontras karo inggris posisi, sawetara legal sistem - kayata sing ing Prancis utawa UAE - do ora ngidini kontraktor kanggo shorten watesan wektu ing hubungan kanggo claims kanggo cacat sing mengaruhi stabilitas saka bangunan utawa tanduran.

Ing sistem iki decennial hukuman bisa nggawe contractor tanggung jawab kanggo periode sepuluh taun kanggo kuwi cacat preduli saka sembarang syarat-syarat perjanjen.

Yen pihak kanggo kontrak setuju kanggo ngurangi watesan wektu, ing supaya kanggo sing abang dadi enforceable iku penting banget sing kuwi persetujuan wis cetha lan ngandhut nyebut tembung. Contone: ora watesan wektu wiwitan mlaku saka tanggal sing cocog kabar acceptance, njupuk liwat certificate, kinerja test utawa padha perjanjen completion document. Yèn mangkono, iki kudu digawe cetha Iki bisa rampung dening ngenalke kanggo nggawa claims menyang kontrak, kang sarujuk nomer saka taun sawise jeksa agung bisa ngetokake saka sing cocog perjanjen completion document.

Mantan Kirkland, Chicago Boutique Pengacara Ngakoni kanggo Taun Overbilling - Amérika Pengacara

Malpraktek Medical utawa Hukuman Produk pengalaman mbiyantu

A mantan pengacara ing Kirkland Ellis lan Chicago tenan Neal Gerber Eisenberg ngakoni kanggo taun-dawa laku overbilling klien nalika piyambakipun nyambut damel ing loro perusahaan, miturut pengacara disiplin complaint ing Illinois digawe umum anaAdhedhasar ing Chicago, Roy Strom wis nglaporake ing donya legal wiwit. Kang isine Hukum Perusahaan karo fokus ing carane Amba Hukum model bisnis wis ganti. Panjenenganipun nyerat mingguan kolom kanggo Website disebut 'Tenan Hukum Kaganggu, panutup owah-owahan ing layanan legal pasar. Kabeh limang full-layanan vereins dilacak ing Am Hukum atus nuduhake positif wutah revenue ing, dileksanakke dening Baker McKenzie. Gordon Caplan bakal katon kajawi 'House Lengkap' aktris kanggo dhisikan katon ing Boston pengadilan federal ing April. Saka gabungan utama kanggo dhuwur-totoan proxy gelut, iki pengacara digawe iku kabeh teka bebarengan ing gedhe tawaran pungkasan taun. Kanthi langganan iki sampeyan bakal nampa akses unlimited kanggo high quality, online, ing dikarepake isi premium saka uga-di ajeni fakultas ing legal industri. Iki sampurna kanggo pengacara dilisensi ing macem-macem yuridiksi utawa kanggo pengacara sing wis kawujud sing CLE requirement nanging perlu kanggo ngakses akale informasi kanggo laku sing wilayah. Kita Tim Akun langganan layanan kanggo legal tim papat utawa luwih pengacara. Saben jeksa agung diwenehake akses unlimited kanggo kualitas dhuwur, ing-dikarepake isi premium saka uga-di ajeni fakultas ing legal industri bebarengan karo administratif akses kanggo gampang ngatur CLE kanggo kabeh tim. Gain akses kanggo sawetara saka paling pinter lan pengacara experienced karo kita loro opsi mbendel.

Wo. SANDERS, HAUGEN, SEARS, P C

Kita Selaras nganggo sandhangan anget sing curated dening CLE Penasehat lan kalebu legal saiki topik lan tantangan ing industri. Kapindho kita pilihan ngijini sampeyan kanggo mbangun mbendel lan strategis pilih isi sing pertains kanggo kabutuhan. Loro opsi sing diregani padha. Mbosenke njelajah lan mbandhingaké data ing Hukum Perusahaan, perusahaan, pokrol individu, lan industri tren. Legal Kompas kalebu akses kanggo kita eksklusif industri lapuran, nggabungke unmatched expertise saka kita tim analyst karo ALM kang jero bench tertutup informasi kanggo nyedhiyani pemahaman sing ora bisa ketemu ngendi wae liya. Legal Kompas ngirim sampeyan katrangan lengkap informasi, saka peringkat saka Ing Hukum rong atus lan NLJ limang atus ruwet rincian lan bandingaken saka perusahaan' financials, staffing, klien, warta lan acara. Konferensi kanggo pemimpin saka sawijining Hukum Perusahaan saka sak donya, dipimpin déning Charles Martin, Macfarlanes' partner senior. Nyempurnakake paling senior lan elit penasehat kanggo HNWIs lan UHNWIs kanggo ngrembug paling pas wektune lan bab masalah tengen Amérika Ngirimake tombol pemahaman lan praktis solusi kanggo alamat komplek minefield saka UK s banking pengadilan lan peraturan lapangan Downtown nimbali tenan seeks - enem taun. Pengalaman construction pengadilan. Banget gaji lan paedahing kawruh. Yen sampeyan seeking kanggo nggabungake kuwat, cilik Tenan Hukum sing angka kualitas karya, banget rugi collegiality, banjur kita arep kanggo ketemu wi. Penggugat kang tenan nggoleki agung karo - taun saka pengalaman pengadilan. are pleased kanggo ngumumke Maria Kimmey Ware wis kapilih kanggo posisi partner ing fi rm.

China merek Dagang: Subclasses lan Dhasar Nomer - China Hukum Blog

China kita merek dagang pokrol sing asring takon bab prabédan antarane Becik sistem Klasifikasi kanggo merek dagang lan China kang merek dagang subkelas sistem. Becik sistem Klasifikasi internasional klasifikasi saka barang lan layanan sing misahaké kabeh bisa barang lan layanan menyang patang puluh lima kelas: telung puluh papat kelas kanggo barang lan sewelas kelas kanggo layananKlasifikasi iki pisanan diadegaké ing taun dening Becik Persetujuan Bab Internasional Klasifikasi Barang lan Layanan kanggo Tujuan saka Pendhaftaran Tandha, lan diterbitake dening Donya Properti Intelektual Organisasi (WIPO). A nomer akeh saka Kulon lan negara indhustri nggunakake sistem iki, kalebu US, Mexico, EU, kirim-Uni Sovyèt, China, Jepang, Korea, Australia, lan Selandia Anyar. (Nanging ora Kanada.) Ing teori, lan biasane ing laku, ing umum sistem klasifikasi ndadekake iku akeh luwih gampang kanggo file sing padha merek dagang ing macem-macem negara, salah siji liwat Paris Konvènsi utawa Madrid Sistem. Becik Klasifikasi uga underpins merek dagang struktur ragad ing negara paling, ing biaya saka aplikasi merek dagang wis ditemtokake ing bagean gedhe dening nomer saka kelas. China kang subkelas sistem lan numpuki saka Becik sistem Klasifikasi. Kita wrote ing China merek Dagang Kelas lan Orange Tresna(ed), salah Siji saka luwih khusu aspèk China kang merek dagang sistem unik sawijining interpretasi saka Becik sistem Klasifikasi.

China divides saben Becik kelas menyang subclasses, lan ngruwat saben subkelas minangka bedo unit.

A pendhaftaran merek dagang menehi pemilik hak-hak ing dijamin subclasses, nanging sakbenere ora ana hak-hak ing sembarang liyane subclasses. (Kanggo diskusi luwih saka fitur iki, waca China merek Dagang. Ndhaftar wong-wong Mau ing China ora Madrid.) Becik Sistem klasifikasi kalebu dhaftar panjarwa tartamtu barang lan layanan kanggo saben patang puluh lima kelas. Saben salah siji saka wong-barang lan layanan wis enem digit"Dhasar Nomer"kang wiwit karo loro digit nomer Kelas. Kanggo kayata, Kelas limalas kalebu instruments musical, lan dhaftar barang ing Kelas limalas kalebu accordions (Dhasar Nomer), pianos (Dhasar Nomer), lan tuning percabangan (Dhasar Nomer). China njupuk Dhasar Nomer lan diprodhuksi dhewe dhaftar, kanggo ngenali saben Kelas ing subclasses lan Dhasar Nomer ing saben subkelas. Kanggo kayata, Kelas limalas wis loro subclasses: subkelas kalebu instruments musical, lan subkelas kalebu aksesoris lan bagean kanggo instruments musical. Minangka sampeyan bisa mbayangno, pianos lan accordions ana ing subkelas, lan tuning percabangan ana ing subkelas. Nanging Kelas limalas nyedhaki suta contone Kelas bear.

Ing ringkesan gambaran saka WIPO"Ngelmu, nautical, surveying, photographic, cinematographic, optik, ngebotake, ukuran, tandha, priksa (pengawasan), urip-daya lan memulang apparatus lan instrumen apparatus lan instrumen kanggo nganakake, ngoper, ganti, accumulating, ngatur utawa ngontrol listrik apparatus kanggo ngrekam, transmisi utawa reproduksi saka swara utawa gambar magnetik pelaku usaha data, ngrekam cd kompak cd, DVDs lan liya ngrekam digital media mekanisme kanggo duwit receh-dilakokno apparatus ndhaftar awis, ngitung mesin, peralatan processing data, komputer lunak komputer geni-extinguishing apparatus."Ukuran instruments, lab instruments, elektronik ukuran instruments, ngelmu instruments Ya, iku rumit.

Paling saka kelas tiba nang endi wae ing antarane gamblang saka Kelas limalas lan kerumitan saka Kelas. Nanging titik utama kanggo ngerti iku Dhasar Nomer deleng barang tartamtu utawa layanan, déné subclasses deleng himpunan bagéyan saka barang utawa layanan ing saben Kelas sing (ing teori) bedo himpunan bagéyan saka barang utawa layanan sing wis ditetepake dening Dhasar Nomer kanggo barang layanan ing subkelas. Kita bakal ngrembakaken ing aspèk praktis saka Cina hukum lan carane merbawani bisnis ana. Kita bakal nuduhake sampeyan apa dianggo lan apa ora lan apa sing minangka businessperson bisa nindakake kanggo nggunakake hukum kanggo kauntungan. Kita tuju iku kanggo ngewangi bisnis wis ing China utawa planning kanggo pindhah menyang China, ora kanggo break lemah anyar ing teori legal utawa privasi.

Kita kawruh jero saka sistem legal China kang, budaya, lan iklim bisnis nggawe China kita laku salah siji sing paling canggih ing US.

Pokrol kita duwe pikantuk pangalembana internasional kanggo nyediakake nglereni-pinggiran legal solusi kanggo KITA - lan perusahaan adhedhasar manca-mengkono bisnis ing utawa karo China.

Kita sungguh pengalaman nangani China-tartamtu entitas tatanan, kontrak, properti intelektual prakara, lan résolusi regejegan menehi kita klien keamanan ngerti padha duwe saestu pengalamane legal tim konco wong-wong mau.

Loupe Salinan

'Arbitrasi Internasional Musuhan' katelu mesthi Leiden University kang seri ing Hukum Internasional ing Tumindak

Pisanan mesthi dijamin generalities ing internasional pengadilan lan law in Langkawi, nalika kaloro mesthi kasedhiya njero perspektif menyang karya saka international pidana pengadilan lan law.

Katelu iki mesthi nylidiki aspèk utama saka arbitrasi internasional minangka salah siji saka cara sing paling umum internasional utang regejegan. Liwat course iki sampeyan bakal gain pangerten ing-ambane saka macem-macem facets saka arbitrasi internasional liwat analisis saka sawijining peran minangka mekanisme utang regejegan, sawijining institusi, ing lapangan hukum ditrapake kanggo, lan, mesthi, sawijining paling misuwur anugrah. Pitakonan utama kita bakal njawab bebarengan sak iki mesthi wis 'Bisa arbitrasi internasional kontribusi kanggo nitahaken saka tentrem donya liwat utang saka musuhan antarane Serikat lan ing antarane Serikat lan aktor non-Negara. Supaya kanggo nglakoni, kita bakal sinau dhasar sajarah konsep utawa arbitrasi, uga kabeh ana ngerti bab Permanen Pangadilan Arbitrasi, adhedhasar ing den Haag. Kita bakal banjur nyilem menyang peran saka arbitrasi internasional ing penyelesaian musuhan hubungane Law of the Sea, karo tartamtu kaweruh menyang landmark Arbitrasi China Selatan Segara.

Kanggo kabeh modul, kita bakal fokus ing arbitrasi investasi, prinsip lan prosedur saka ICSID, Pusat International kanggo Utang saka Investasi Musuhan.

Kita bakal nganakke mesthi karo modul ing interplay antarane negara kakebalan lan pelaksanaane saka arbitration anugrah. Iki digawa menyang cahya liwat Yukos Arbitrasi kang sampurna ilustrasi saka topik.

Mesthi iki nawakake kesempatan kanggo gain kaweruh luwih menyang arbitrasi internasional, sawijining peran lan saiki masalah hubungane kanggo iku. Sampeyan bakal njelajah topik liwat conto konkrit lan paling penting arbitrations.

Sampeyan uga bakal nangkep pemanggih saka arbitrasi internasional navigasi antarane hukum lan politik. Arbitrasi internasional lan Langkawi pindhah tangan ing tangan: sawetara tombol arbitrasi institutes sing dumunung ing den Haag lan penting musuhan padha dienggoni kene liwat arbitrase. Langkawi, supaya nganggo, 'panggonan kanggo dadi kanggo arbitrasi internasional', utamané nalika kita dealing karo arbitrasi antarane Serikat, utawa arbitrasi investasi musuhan antarane investor manca lan Negara. Nggabungake kita kanggo course lan dadi pakar ing arbitrasi internasional Iki mesthi free kanggo nggabungake lan kanggo melu ing. Ana kamungkinan kanggo njaluk diverifikasi certificate kanggo mesthi, kang wis mbayar pilihan. Yen sampeyan pengin certificate, nanging sing biso kanggo mbayar kanggo iku, sampeyan bisa njaluk sepindah financial liwat Coursera. Minggu iki bakal njelajah peran saka arbitrasi internasional ing penyelesaian musuhan antarane Serikat ing taun Law of the Sea Konvènsi (UNCLOS).

Apa Serikat milih arbitrasi kanggo dumunung musuhan gegayutan ing law of the sea.

Kanggo njawab pitakonan iki, kita bakal sinau carane arbitrasi mathuk menyang komplek utang regejegan arsitektur UNCLOS, lan ngrembag pilihan diwenehi kanggo Negara katelu kanggo milih salah siji arbitrasi utawa utang liwat adjudication sadurunge Internasional Pengadilan Kehakiman utawa Pengadilan International kanggo Hukum saka Segara. Kita bakal nganakke minggu iki karo analisis misuwur regejegan antarane Filipina lan China ing hubungan kanggo pihak' maritim entitlements ing Segara China Selatan. Liwat kasus iki, sampeyan bakal mangerteni carane arbitrasi navigates antarane hukum lan politik.

Kumpulan Utang China - Cedar Financial

ora ketompo carane cilik utawa gedhe

Koleksi utang ing China bisa koyone ora mokal Iki lengkap cara nemu asil sing perlu nalika dijogo sesambetan customer Kajaba ikukita jaringan saka utang beya.

suppliers lan vendor sing cherished sesambetan sing ngidini kita kanggo njaluk proyek rampung. Kita value saben sesambetan iki.

Seni Bank Rekonsiliasi: Carane Kanggo Nuntun kanggo Bisnis Cilik - Bench Accounting

Sing ngendi bank reconciliations teka ing

Bank reconciliations. Padha uga ora bisa seneng-seneng, nanging nalika sampeyan nindakake wong-wong mau ing rutin sampeyan bisa nglindhungi dhewe saka kabeh jinis saka pitfalls, kaya overdrawing dhuwit lan dadi korban penipuanDadi, nganggep lengkap lotus posisi utawa mung golek penak dhingklik. Kita lagi arep kanggo katon ing apa bank statement rekonsiliasi, cara kerjane, yen sampeyan perlu kanggo nindakake iku, lan cara paling apik kanggo ngatur tugas. Uga, sampeyan mbokmenawa, yen sampeyan pemilik bisnis cilik sing) wis bank akun, lan B) ora bookkeeping. Ana kasempatan apik sing transaksi ing bank akun saben sasi ora cocog transaksi direkam ing bisnis' buku. Nalika sampeyan"reconcile"bank statement, sampeyan mbandhingaké karo bookkeeping cathetan kanggo periode dijamin dening statement lan pinpoint saben bedho. Banjur, sampeyan wis nggawe rekaman saka wong-wong pabédaning, supaya sampeyan utawa akuntan bisa tartamtu ana kang ora ana dhuwit sing wis musna"ilang"saka bisnis. Yen sampeyan nindakake bookkeeping dhewe, sampeyan kudu disiapake kanggo reconcile bank statements ing tetep jadwal (liyane sing ing ngisor iki).

Yen sampeyan bisa karo pakaryane mriksa cathetan dhuwite bebadan utawa bookkeeping online layanan, padha bakal nangani iku kanggo sampeyan.

Sampeyan mung perlu kanggo reconcile bank statements yen sampeyan nggunakake cara accrual saka accounting. Yen, ing tangan liyane, sampeyan nggunakake awis accounting basis, banjur sampeyan bisa ngrekam saben transaksi ing wektu sing padha bank ora ana ngirim ora bedho antarane buku lan bank statement. Ora yakin kang cara accounting sampeyan lagi nggunakake. Artikel iki ing awis vs accrual accounting bakal nggawe iku cetha. Nalika sampeyan katon ing buku, sing arep ngerti padha nggambarake kasunyatan. Yen akun bank lan buku ora cocog, sampeyan bisa mungkasi munggah mbuwang dhuwit sampeyan ora nemen duwe utawa nyekeli on dhisik kanggo dhuwit sampeyan bisa nandur modal ing bisnis. Reconciling bank statements ngijini sampeyan ndeleng hubungan antarane nalika dhuwit lumebu bisnis lan nalika iku lumebu akun bank, lan rencana carane sampeyan ngumpulake lan nglampahi dhuwit patut. Kanggo kayata, sampeyan bisa mbayar vendor dening mriksa, nanging padha bisa tamper karo, nggawe mundur jumlah luwih gedhe, lan banjur awis iku.

Bedho bakal nuduhake munggah nalika sampeyan reconcile bank statement.

Utawa sampeyan bisa nuduhake peserta akun karo partner bisnis. Nalika padha tarik dhuwit saka akun kanggo mbayar kanggo bisnis beyo, padha bisa njupuk luwih saka padha ngrekam ing buku. Ngene sok dong mirsani iki sanalika sampeyan reconcile bank statement. Mugia sampeyan tau ilang wae turu gawe kuatir bab penipuan nanging reconciling statements bank iku salah siji cara sing bisa nggawe manawa iku ora kedados. Iku langka, nanging sok-sok bank bakal nggawe kesalahan. Yen ana bedho ing akun-akun sing ora bisa nerangake sembarang cara liyane, iku bisa dadi wektu kanggo omonga kanggo wong ing bank.

Ngatur aliran awis iku bagéan saka ngatur sembarang bisnis

Nalika sampeyan nindakake bank rekonsiliasi, sampeyan pisanan nemokake transaksi sing tanggung jawab kanggo buku lan akun bank kang metu saka sink. Iki ngijini sampeyan match saldo. Banjur, sampeyan ngrekam apa iya cocog saldo. Kita bakal pindhah liwat saben langkah ing liyane rinci, nanging pisanan sing buku munggah kanggo tanggal. Padha kudu dadi, ing supaya kanggo bank rekonsiliasi kanggo karya. Yen sampeyan wis tiba konco ing bookkeeping, nggunakake kita nyekel munggah bookkeeping guide kanggo njaluk bali ing trek (utawa ngrekrut us kanggo nindakake nyekel munggah bookkeeping kanggo sampeyan). Imbangan direkam ing buku lan imbangan ing akun bank arang bakal tau dadi persis padha. Siji alesan kanggo iki sing bank bisa ngisi fees kanggo layanan kayata nggawe transfer utawa ngramut akun. Liyane iku ana uga wektu tundha nalika nransfer dhuwit saka akun siji liyane. Ana apa-apa sing mbebayani bab pinunjul kir withdrawals utawa pinunjul celengan kuitansi, supaya anggere sampeyan tetep nglacak trek saka wong-wong mau. Sawise sampeyan wis figured metu alasan ngapa bank statement lan buku ora cocog, sampeyan perlu kanggo ngrekam wong-wong mau. Ana rong cara kanggo nindakake iki. Pilihan: cathetan ing buku awis."Awis buku"iku panggonan ngendi sampeyan pisanan ngrekam debits lan kridit. Yen sampeyan lagi ora nggunakake accounting lunak, banjur iki mbokmenawa sheet Excel utawa handwritten document. Ing pungkasan periode sing lagi reconciling bank statements, nggawe cathetan ngrekam apa ana bedho antarane bank statement lan ledger. Pilihan: bank rekonsiliasi statement. Iki ngandhut informasi sing padha minangka cathetan ing buku awis, nanging iku katahan ing file minangka kapisah document. Cara sing milih nganti luwing seneng pribadhi lan perlu. Nimbang nalika utawa apa sampeyan bisa uga kudu katon bali liwat cathetan financial kanggo bank rekonsiliasi, lan kang cara ngrekam bakal nggawe tugas luwih gampang kanggo sampeyan adhedhasar carane tansah cathetan.

Kanggo sisih paling, sepira kerepe sampeyan reconcile bank statements bakal gumantung ing volume transaksi.

Sawetara bisnis, kang duwe dhuwit ngetik lan ninggalake akun sing kaping pirang-pirang saben dina, bakal reconcile ing basis saben dina. Contone, restoran, utawa sibuk toko nyimpen loro proses akèh saka transaksi, lan padha bisa reconcile ing basis saben dina. Ing tangan liyane, cilik online store salah siji sing wis dina nalika ana anyar transaksi ing kabeh bisa reconcile ing saben minggu utawa saben wulan basis. Iku penting kanggo supaya munggah kanggo tanggal.

Luwih kerep reconcile bank statements, luwih gampang iku saben wektu.

Kanggo kayata, yen sampeyan wis ora rukuna bank statements ing enem sasi, sampeyan bakal perlu kanggo pindhah bali lan mriksa nem sasi' worth saka item baris. Apa iki sing pinter kaputusan gumantung ing volume transaksi lan tingkat saka sabar. Iku paling apik kanggo duwe jadwal biasa. Arep carane seneng sampeyan bakal reconcile, banjur kelet kanggo iku. Iki bakal mesthekake unreconciled bank statements ora tumpukan munggah menyang intimidating, wektu-akeh tugas.

Lan iku bakal tetep sing ing tune karo bisnis aliran awis.

Upaminipun sampeyan mbukak bisnis disebut Greg kang Popsicle Ngadeg. Nalika sampeyan nampa bank statement ing pungkasan sasi, iki carane reconcile iku. Ana telung langkah: mbandingaken statements, ngatur saldo, lan ngrekam rekonsiliasi. Sampeyan mbandhingaké bank statement kanggo sasi februari karo awis buku imbangan kanggo ing pungkasan februari. Padha katon kaya iki Kowe liwat bank statement, lan nemokake ing ngisor iki baris item ora klebu ing awis buku. Sampeyan pindhah liwat awis buku, lan nemokake ing ngisor iki baris item ora klebu ing bank statement: Karo sing informasi iki, sampeyan saiki bisa nyetel loro imbangan saka bank lan imbangan saka buku supaya saben nuduhake carane akeh dhuwit sampeyan bener kudu. Saiki sing loro bank statement lan buku bareng padha mburi-saka-sasi imbangan kanggo februari, sampeyan duwe imbangan nyata: dolar. Nalika sampeyan ngrekam rekonsiliasi, sampeyan mung ngrekam owah-owahan kanggo imbangan ing buku. Owah-owahan kanggo imbangan ing akun bank bakal kelakon"alami"sawise bank pangolahan pinunjul transaksi. Sampeyan duwe opsi loro kanggo ngrekam bank rekonsiliasi. Salah siji nggawe cathetan ing buku awis (luwih cepet kanggo nindakake, nanging kurang rinci), lan liyane kanggo nyiyapake bank rekonsiliasi statement (njupuk maneh, nanging luwih rinci). Kanggo sawetara wirausaha, reconciling bank statements nggawe pangertèn kang kalem lan imbangan. Kanggo wong, iku ndadekake DIY bookkeeping sing luwih ngepenakke. Yen sampeyan lagi ing kategori terakhir, iku uga dadi wektu kanggo mikir bab hiring pakaryane mriksa cathetan dhuwite bebadan sing bakal nindakake reconciling kanggo sampeyan. Sinau luwih lengkap babagan carane kanggo ngrekrut tengen pakaryane mriksa cathetan dhuwite bebadan kanggo bisnis. Iki kirim bisa digunakake kanggo pawarto tujuan mung lan ora akehe legal, bisnis, utawa tax saran. Saben wong kudu takon marang dheweke dhewe utawa agung, bisnis advisor, utawa tax advisor karo bab prakara referensi ing kirim iki. Bench nompo ora hukuman kanggo tumindak dijupuk ing percoyo marang informasi sing kene. Mlebu munggah kanggo nyoba Bench Kita bakal nindakake siji sasi saka bookkeeping lan nyiapake pesawat saka financial statements kanggo sampeyan kanggo tetep. Ora meksa, ora ana kertu kredit dibutuhake.

Dewan Negara saka Republik Rakyat China

Mangerteni sing luwih lengkap bab macem-macem jinis saka Chinese visa kanggo bangsa negara manca, carane kanggo aplikasi, lan jawaban kanggo kerep takon pitakonan. Senior karyawan-tingkat ngirim uga aplikasi kanggo Manca Pakar CertificatePremier Li ngandika luwih bonus kudu bakal dikirim menyang enterprises saka ngethok tax kanggo bantuan wong-wong mau nggedhekake produksi. Premier Li ngandika pamaréntah kudu ngirim janji ngurangi premium insurance sosial mbayar dening juragan Mentas liwati Investasi Manca Hukum bakal muter peran wigati ing nerjemahake isoh luwih lingkungan bisnis ing China. Lelungan menyang Tibet autonomous region uga rauh dadi akèh luwih gampang Massive proyèk infrastruktur dibukak ing dasawarsa kepungkur sing saiki wis meh rampung.

Dewan Negara wis ngandika iku bakal pembaharuan sistem persetujuan construction proyèk, miturut layang ideran ing Maret.

China bakal dados setunggal insurance kanggo care kesehatan dhasar lan ibu, miturut document saka Dewan Negara.