Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Dandan ngarep ing China Laporan Riset Pasar - Euromonitor


dikenali dening Euromonitor Internasional

Paling pengaruh Megatrends disetel kanggo wangun donya liwat

ngerti competitive ancaman karo kita rinci analisis pasar

bantuan bisnis luwih antisipasi pasar pembangunan lan mimpin owah-owahan kanggo industri Ringkesan: Nemokake paling anyar tren pasar lan miyak sumber saka mangsa wutah pasar kanggo industri Dandan Ngarep ing China karo riset saka Euromonitor tim ing negara-analysts Golek kesempatan didhelikake ing paling saiki riset data kasedhiya. lan rencana strategi perusahaan karo pakar kita kwalitase analisis lan proyeksi wutah.

Carane kanggo njupuk passport Chinese - Quora

lan aku ora bakal nang ing aplikasi kang disetujoni

Artikel pitu bangsa Manca utawa stateless wong sing ana kekarepan kanggo ana dening China Konstitusi lan hukum lan sing ketemu salah siji saka kahanan ing ngisor iki bisa alami marang disetujoni saka aplikasi: Artikel wolung Sembarang wong sing ditrapake kanggo naturalization minangka nasional Cina bakal ndarbeni negara Cina marang disetujoni saka aplikasi wong kang aplikasi kanggo naturalization minangka nasional Cina wis disetujoni ora bakal makaryakke manca negara. Aku ora mikir iku mengkono asring banget

Pembayaran dening persetujuan saka pihak marang buyaran: pitungan, ukuran. Buyaran dening persetujuan saka pihak karo pembayaran ganti rugi

Buyaran saka wong ing latar menehi kanggo pembayaran cocog

Buyaran dening persetujuan tansah paling mupangati pilihan kanggo sambetaken kaliyan lan kang boss, sing ora bisa nemokake basa umum ing kinerja saka karya lan arep kanggo ngrampungake karya peserta ing teknologi persetujuanIng wektu sing padha, juragan wajib kanthi mbayar mati pegawe, uga minangka nggawe pembayaran tambahan kanggo wong, yen iki kasedhiya kanggo dening persetujuan ing mandap saka pegawe hubungan utawa peraturan liyane tumindak saka organisasi. Ngrampungake pegawe hubungan antarane sambetaken kaliyan lan kang unggul dening teknologi persetujuan sing bisa mung nalika loro-lorone kepinginan iku.

Ing acara sing siji saka pihak ora setuju kanggo kesimpulan saka persetujuan kuwi, sawijining ketika bakal mokal, lan yen ora, iku bakal malah dadi ilegal.

Dening persetujuan saka pihak, marang buyaran, kang sarujuk antarane pihak loro, juragan kebayar kanggo sambetaken kaliyan kang: Teknologi persetujuan ing buyaran saka pegawe banget iku apik sing ing witjaksono basis karo kabeh pegawe pembayaran amarga juragan, juragan bisa nyedhiyani kanggo persetujuan kuwi lan tambahan pembayaran marang buyaran dening teknologi persetujuan. Artikel saka Pegawe Kode menehi severance mbayar ora mung kanggo wong-wong sing mecat saka organisasi kanggo abang utawa liquidation, uga ing kasus ngendi kuwi ganti rugi babakan dhuwit wis kasedhiya kanggo ing pegawe utawa bebarengan persetujuan. Iki basis langsung related lan buyaran dening persetujuan saka pihak karo pembayaran ganti rugi, kang nyetel dening juragan independen utawa bisa sarujuk malah karo pegawe, supaya terakhir ora duwe financial claims kanggo mantan juragan. Ing Pegawe Kode ana pesti sampel persetujuan ing teknologi mandap saka employment. Mulane, iku bisa kanggo tarik munggah persetujuan iki pancen ing macem-macem cara, ing bab utama iku bakal kaleksanan ing nulis lan ing duplikat, lan uga karo nagara kabeh kahanan sing perlu. LLC 'Puluhan nib' dituduhake dening Direktur Umum, tumindak ing basis saka Daya saka Agung, hereinafter diarani minangka 'Juragan' lan, hereinafter diarani minangka 'Pegawe', ngetik menyang Persetujuan iki minangka nderek. Kanggo siksa kontrak employment Ora saka taun, adhedhasar angger-Angger salah siji Bagéan siji Artikel saka LC RF. Dening persetujuan iki, pihak konfirmasi anané saka teknologi claims, kang wis dikonfirmasi dening tondo asto iku. Wangsulan: bab ingkang utama sing buruh perlu kanggo ngerti bab completion pegawe hubungan ing kasus iki sing buyaran dening persetujuan saka pihak karo pembayaran ganti rugi punika kontrak ing kang kabeh nilai sing ditemtokake dening pihak kanthi indepènden, kalebu jumlah pembayaran ganti rugi dhewe, kang ora prentah. Nang endi wae ana pluses lan minuses, nanging ing kahanan disambungake karo mandap saka pegawe hubungan dening idin teknologi, ana akèh aspèk positif. Malah ing cilik nalika tumindak saka pegawe hubungan wis mungkasi ing sambungan karo tondo asto saka persetujuan ing teknologi persetujuan iki saka pihak loro lan wis aman dening tetandan saka sambetaken kaliyan lan juragan, terakhir kudu ora lali sing kabeh dhuwit sumber sijine pegawe kudu mbayar ing watesan wektu ditetepake dening hukum.

Artikel saka Pegawe Code nyedhiyakake kanggo mbayar kabeh dhuwit sijine menyang pegawe ing dina pungkasan saka pegawe kegiatan karo juragan.

Patut, iki aturan sing padha ditrapake kanggo pitungan saka pembayaran nalika mecat dening persetujuan saka pihak, kang tegese ing pungkasan dina pegawe kang pegawe kegiatan kasebut ing persetujuan kuwi, juragan kudu mbayar kabeh dhuwit entuk dening terakhir. Ing acara sing pegawe ora ing ninggalake, piyambakipun kanthi irah-irahan kanggo pembayaran awis kanggo ninggalake, kang ora digunakake. Ing acara saka mandap saka sesambetan employment dening persetujuan antarane katelu, juragan kudu mbayar sambetaken kaliyan: Warga sing mecat saka organisasi dening persetujuan saka pihak, lan cocok severance mbayar uga mbayar, nanging mung yen iku dipunatur wonten ing pegawe kontrak employment utawa ing bebarengan persetujuan saka kabèh organisasi. Ing wektu sing padha, jumlah severance mbayar bisa temen beda lan ora gumantung ing jumlah saka liyane prentah pembayaran sing sijine kanggo pegawe nalika piyambakipun godhong.

Tambahan pembayaran kanggo pegawe marang dismissably persetujuan saka pihak - iki sejatine inisiatif saka juragan piyambak, lan wis rampung supaya pegawe nahan apik roso kesengsem saka mantan boss lan ora nganggo gerah saka wong.

Ing kasus iki, iku bakal malah ora ketompo jumlah, lan kasunyatan saka pembayaran saka keuntungan nalika mecat dening persetujuan saka pihak, kang ing mangsa bakal ngidini juragan ora ilang ajining diri lan tetep jujur ing wong saka karyawan anyar. Pajak saka severance mbayar legislatively ora kasedhiya mung ing acara sing ukuran sawijining ora ngluwihi jumlah saka telung kaping pangentukan saben wulan saka pegawe, digunakake, tax kudu mbayar dening juragan. Mulane, yen pembayaran tambahan marang buyaran dening persetujuan saka pihak sing luwih gedhe saka pangentukan saben wulan kanggo telung sasi, pribadi income tax kebayar. Bener lan konsisten buyaran pegawe dening persetujuan saka pihak pisanan kabeh nyimpen wektu kanggo pegawe lan juragan sing padha ora arep terus makarya bebarengan. Mulane, sampeyan perlu kanggo nindakake kabeh kanthi, bener lan cepet. Pisanan, sampeyan perlu kanggo formal persetujuan dhewe completion saka pegawe hubungan antarane pihak, karo introduksi saka kabeh kahanan sing perlu sing bakal cocog saben sisih. Jeksa agung bisa ngetokake penting kene pitakonan saka apa jenis pembayaran nalika mecat dening persetujuan saka katelu bakal sijine menyang pegawe nalika employment sesambetan karo wong wis mungkasi.

Kanggo luwih cepet completion saka prosedur iki, jeksa agung bisa ngetokake iki kudu sing dibayangke page.

Noto kanggo buyaran dening persetujuan saka pihak bisa ngrambah lan ing lisan ngobrol, dening nulis aplikasi kanggo juragan ing jeneng juragan, nuduhake tanggal buyaran, sawise kang sirah bakal sijine teken marang ing lan menehi iku kanggo eksekusi kanggo ing departemen personel.

Sawise sing, supaya bakal ditulis, lan ngrekam bakal digawe ing pegawe siji. Nalika supaya ditanggepi, latar kanggo buyaran pegawe kudu mung persetujuan antarane pihak loro, iku bakal ilegal kanggo ukuman liyane latar ing urutan. Sing kok pegawe sadurunge tondo asto supaya ngirim kasebut kanthi teliti maca lan banjur sijine kang teken. Kabeh amarga pembayaran nalika sampeyan ninggalake ing persetujuan saka pihak wis diwènèhaké mung ing persetujuan dhewe, ing supaya nyebutke sing ora diijini. Ing notes kudu rekaman saka rencana iki: 'Mecat dening persetujuan saka pihak loro, miturut angger-angger salah siji saka bagean salah siji saka Artikel saka LC RF, nuduhake nomer saka urutan lan tanggal isi pegawe, kang wis dikonfirmasi dening teken saka spesialis ing personel lan segel saka organisasi. Mung sawise ngisi kabeh formalitas diterangake kita bisa nimbang prosedur iki saka buyaran kanggo mburi diresmikaké. Sawise dening teknologi persetujuan saka pihak operasi saka kontrak employment wis rampung, lan kabeh disputable masalah antarane pegawe lan mantan boss sing dienggoni, asring ana kahanan nalika, sawise wektu cendhak, akeh mantan karyawan miwiti kanggo mikir sing buyaran iki setya ilegal, lan iki malah senadyan kasunyatan sing padha piyambak marang sing idin kanggo iki. Akeh warga sing mboten remen bab persis sing pembayaran dening persetujuan saka pihak ing cilik saka buyaran ing bebarengan ono gunane kahanan kanggo pihak loro padha ora minangka gedhe minangka kita bakal kaya, lan ing macem-macem cara lagi nyoba kanggo meksa mantan juragan kanggo mbayar luwih saka wis ditampa. Adhedhasar iki, recourse menyang pengadilan wiwit Pegawe diundang juragan kanggo ngrampungake wong-wong mau. pegawe hubungan, amarga gaji kang ora cocog karo wong, lan wong wis ketemu proyek liyane kanggo awake dhewe, utamané wiwit hubungan interpersonal wis ora digunakake karo kang boss kanggo dangu, kanggo kang juragan semaur. Juragan mlebet persetujuan ing kang iki diwènèhaké ing kahanan apa buyaran bakal njupuk panggonan dening persetujuan saka pihak, apa pembayaran padha glethakaken ing kasus iki kanggo pegawe, terakhir sarujuk karo kabeh lan mlebu persetujuan. Akibaté, iku nguripake metu sing kontrak employment dituduhake kondisi sing marang kang buyaran dening persetujuan saka pihak kang kudu mbayar ganti rugi ing jumlah, rubles lan ora ana liyane, lan mantan kepala mbayar mung, karo kang mantan pegawe sarujuk. Ing pangrungon, mecat buruh ngumumaké yen padha dipeksa wong kanggo mlebu persetujuan iki utawa kaancam bakal punah, kanggo ngilangi wong"ing artikel", amarga boss wis dijadwal wong liya ing panggonan, lan stubbornly ndhukung sing buyaran iki ilegal. Dheweke uga takon pengadilan kanggo ngganti wong ing karya lan kanggo waras dhuwit tambahan saka juragan ing akun saka ganti rugi kanggo non-pecuniary karusakan.

Ing pengadilan, gadhah dipun sinaoni ing bahan saka cilik lan persetujuan dhewe, sawise krungu mirengake opo kang saksi, kang rampung sing padha ora ana pelanggaran saka hukum pegawe ing juragan kang tumindak, kabeh pembayaran padha digawe dening persetujuan saka pihak nalika ngandika pegawe iki mecat, kalebu pembayaran saka entuk manfaat sarujuk dening mantan kepala.

Mulane, ing pangrungon pengadilan ing claims ngandika warga iki rampung rek.

Pengadilan uga dituduhake sing kabeh pembayaran dening persetujuan saka pihak ing cilik saka buyaran saka karyawan ing bebarengan ono gunane kahanan sing digawe dening juragan ing basis saka hukum sing menehi kanggo lampu pembayaran saka bayaran lan rugi kanggo ninggalake lan ora njupuk menyang akun ketat pembayaran saka keuntungan ing kasus iki.