Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Kabeh China Pokrol Association


Kabeh China Pokrol Association resmi profesional association kanggo pokrol (bar association ing Amérika terminologi utawa hukum masyarakat ing Persemakmuran terminologi) saka Republik Rakyat China. Iku kaleksanane metu profesional administrasi liwat pengacara ing nguber saka hukum. Kabeh pengacara saka China sing anggota saka ACLA Saiki ACLA wis saklawasé, anggota individu. Sawijining Presiden saiki Wang Junfeng Ing agustus, Bar Amérika Association ana kanggo ngewangi Kabeh-China Pokrol Association ing nyepakaké sawijining barSalah siji saka enem khusus komite punika Komite kanggo Pangayoman saka Pengacara' Resmine Hak, paling gedhé komite sing muter lan peran saya ing njaga pokrol' hak-hak lan kapentingan.

Pengacara Mo Shaoping iku anggota saka hak-Hak Manungsa lan sah miturut Ukum Hukum Komite Kabeh China Pokrol Association.

Kakhususan ing hukum pidana, piyambakipun lan kelompok sing dikenal internasional kanggo akeh politik sensitif kasus, kalebu sing saka Liu Xiaobo.

China Bar Association - Negoro lan Lokal China Bar Hubungan

Sasaran saka ACLA kanggo nyawiji lan ngajari sawijining anggota kanggo nglindhungi kamulyan saka Konstitusi lan hukum kanggo bakal setya kanggo profesi legal lan ana dening etika profesional lan aturan saka tumindak kanggo defend hak resmine lan kapentingan saka sawijining anggota kanggo nambah kepinteran profesional saka pengacara kanggo ngiyataken profesional poto-angger-angger ing supaya kanggo ningkataké pembangunan swara saka profesi legal lan usaha tenanan kanggo mbangun munggah negara sosialis karo aturan saka hukum lan kanggo berkembang peradaban sosial lan kemajuan. Obyek saka Hong Kong Bar Association, minangka nyetel metu ing sawijining Aturan lan Peraturan, sing umum kanggo nimbang lan kanggo njupuk tumindak sing tepat ing kabeh prakara nggowo pengaruh profesi legal lan administrasi kaadilanIki kalebu, antarane liyane iku: pangopènan pakurmatan lan kamardikan saka Garis ing asil dandan saka administrasi kaadilan ing Hong Kong prescribing saka aturan saka tumindak profesional, disiplin lan tatakrama nyepetake saka hubungan apik lan pangerten ing profesi legal.

Petitioning (China)

Petitioning administratif sistem kanggo krungu keluhan lan keluhan saka individu ing Republik Rakyat China. Petitioners sing needed kaadilan bakal teka kanggo yamen Kabupaten magistrate utawa resmi dhuwur lan ngalahake drum kanggo swara sing grievancesNalika kuwi, saben resmi pengadilan iki mestine kanggo bakal dilengkapi karo drum kanggo iki waé sawijine. Kadang petitioners bakal uncalan badan sing ana ing ngarep saka sedan dhingklik saka resmi dhuwur Nalika ora ana siji maning ing tingkat lokal bisa kanggo bantuan, petitioners bakal lelungan menyang banjur kekaisaran ibukutha kanggo ngupaya luwih resmi bantuan. Petitioners ing taun anyar kadang search kanggo kaadilan liwat sistem legal utawa search petitioning bureaus. Nanging, wong-wong sing aran sing kaadilan wis dimenangke wong-wong mau asring isih lelungan kanggo Beijing minangka resor pungkasan kanggo mréntahaké kanggo para panggedhe ing umur-lawas proses. Ing sistem, Umum Nasional Keluhan lan usulan-Usulan Administrasi lan search bureaus saka aksara lan telpon ('petitioning bureaus') sing di bayar kanggo nampa huruf, telpon, lan kunjungan saka individu utawa kelompok ing saran, keluhan, lan grievances. Perwira banjur saluran masalah kanggo pamilike departemen lan ngawasi kemajuan saka utang, kang padha saran kanggo pakaryan babagan penyimpanan file pihak. Petitioning bureaus sing ostensibly saluran komunikasi antarane pemerintah lan pedunung, lan wis migunaaké wiwit panyiapan saka RRC ing taun. Petitioners bisa miwiti usaha kanggo redress ing tingkat lokal karo huruf lan telpon kanggo kantor, kang dumunung ing courthouses utawa ing township-tingkat kantor pemerintah. Yen good news, padha bisa mindhah munggah hirarki kanggo tingkat provinsi kantor lan, ing tingkat paling dhuwur, Umum Nasional Keluhan lan usulan-Usulan Administrasi ing Beijing. Nomer petitioners ing Beijing piyambak wis dinuga ngrambah luwih saka, wong, ora ngetang wong-wong sing tetep ing provinsi huruf.

citation needed nomer wong nggunakake petitioning sistem wis tambah wiwit taun, menyang ombone sing sistem wis strained kanggo taun.

Statistik resmi nunjukaké sing usulan kantor tahunan ditangani watara sepuluh yuta pertanyaan lan keluhan saka petitioners saka kanggo taun. Nanging, senadyan sawijining awet terus alam support lan politik, sistem wis tau wis mekanisme efektif kanggo dealing karo keluhan digawa menyang iku. Provinsi huruf wis dipuntudhuh saka hiring wong ing Beijing kanggo nyulik punika petitioners sing wis kesah saka wilayah lan meksa wong-wong mau kanggo bali ngarep iki dikenal minangka 'intercepting. Nyoto yahoo interceptors kanggo nyegah warga saka narik kawigaten ing Beijing amarga pejabat search pasuryan reprisals yen warga saka wilayah sing ngupaya redress ing ibukutha. Organisasi hak manungsa wis dipuntudhuh panguwasa Cina saka arbitrarily imprisoning gedhe nomer saka petitioners ing ireng jails utawa liyane illicit tahanan fasilitas. Ing taun, Human Rights Watch diprodhuksi laporan alleging sing gedhe nomer saka petitioners, kalebu anak, sing nahan ing ireng jails, lan nyathet sawetara panyokro bowo saka torture lan mengasingkan ing fasilitas.

Ngendi aku bisa takon pengacara pitakonan online for free

Ora iki katon kaya umpan lan ngalih menyang sampeyan

Aku kudu takon pengacara sawetara pitakonan ing sandi Slamet keuntungan aku nampa. sembarang siji ngerti website utawa sokoAku kudu takon pengacara sawetara pitakonan ing sandi Slamet keuntungan aku m nampa. supaya sembarang siji ngerti website utawa soko. Pilihan kothak labeled: 'Jumlah sing bakal mbayar YEN wareg karo jawaban: lan bisa pilihanipun sing dolar, as telung puluh sangang lan dolar.

Telpon lokal (biasane county) bar association

Aku ora mikir sing Mung Jawaban iku bagéan saka Cornell hukum universitas. Aku wonder yen padha dikarepake kanggo duwe nomer kertu kredit sadurunge menehi wae jawaban. Yen wong bakal wis suta lan dibeberke munggah ngarep sing padha needed ragad nominal kanggo tetep nyediakake layanan iki, aku bakal mbokmenawa wis diwenehi wong-wong mau bisnis. Sampeyan ora pengin kanggo njaluk saran legal liwat Internet SING ORA apike. Takon kanggo Pokrol sing nangani Kulawarga Hukum prakara. UGA, takon kanggo nomer telpon kanggo search Sepindah Legal kantor. Nalika sampeyan nelpon kantor hukum(s), nandheske ing ngandika karo Agung. Aja ngomong kabeh rincian sethitik saka prakara kanggo Sekretaris - nyimpen rincian kanggo Pengacara. Nalika sampeyan njaluk Agung ing baris telpon, takon marang dheweke: - Aja padha duwe FREE, dhisikan konsultasi. Carane akeh padha ngisi Aja padha nampa pembayaran ing akun sing. Padha bisa mbantu UTAWA Deleng sampeyan wong sing bisa mbantu. Good luck.