Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Legal Wakil ing China - Risiko lan Ayahan


Supaya iku penting kanggo njupuk ngati-ati langkah-langkah

Boten kados ing liyane negara, hukum ing China mbutuhake sing mung wong siji - salah siji ketua dewan direksi, direktur eksekutif, utawa general manager - diangkat dening investor kanggo makili perusahaan ing atasIng tembung liyane, iki salah siji wong wis akses lan kontrol liwat aset perusahaan lan ibukutha, lan ing kasus paling perusahaan prangko. Kanggo perusahaan asing, punika mila penting kanggo ngerti ora mung kakuwasan sing ditransfer kanggo iki salah siji posisi, nanging uga ayahan sing teka karo.

Ing tangan siji, wakil legal executes gedhe panguwasa ing perusahaan kang operasi dina rata-rata, kaya kang wis dianggep kanggo tumindak atas jenenge perusahaan lan nduweni hak kanggo pancasan gegayutan aset perusahaan, kanggo konfirmasi transfer, lan kanggo kuoso legal perwakilan saka perusahaan.

Wakil legal panguwasa kang mung winates dening hukum lan - njero - corporate governance aturan kayata artikel saka asosiasi. Ing tangan liyane, wakil legal pasuryan tartamtu responsibilities sing bisa mimpin kanggo risiko pribadi kanggo kasucèn salah siji dening awake dhewe utawa dening perusahaan lan karyawan sawijining, tundhuk sipil, administratif, utawa malah hukuman pidana. Ing umum, tumindak wakil legal sing tiba ing profesional assignment sing uga dianggep dadi tumindak saka perusahaan dhewe, lan mulane perusahaan bakal dianakaké tanggung jawab yen soko dadi salah. Malah ing kasus ngendi wakil legal ngluwihi panguwasa nalika concluding kontrak lan tumindak kang ora tundhuk karo nyata maksud saka perusahaan, kontrak bakal naleni, lan perusahaan bakal dianakaké tanggung jawab yen partner bisnis akal pracaya sing wakil legal tumindhak ing perusahaan atas.

Ing laku, perusahaan perangko luwih kuat saka ditulis teken

Mulane, wakil legal sing wis ora wis kasebut kanthi teliti, milih akeh bisa ngrusak bisnis. Yen perusahaan bisa mbuktekaken kanggo pengadilan sing wis cetha ditetepake lan direkam ing watesan saka wakil legal panguwasa, iku bisa takon pengadilan kanggo release saka hukuman kanggo tumindak. Sipil ayahan kanggo perusahaan uga njedhul nalika wakil legal cetha nerak hukum utawa artikel saka asosiasi, utawa yen tumindak kang akehe malpraktek, teledor reged, utawa disengojo gawe piala kanggo kapentingan perusahaan. Yen perusahaan ciloko sembarang losses saka wakil legal tumindak, iku bisa pratelan rugi. Ing China, bisnis kontrak sing biasane"mlebu"karo perusahaan perangko sing kadhaftar karo Biro Public Keamanan. Ing kasunyatan, kontrak sing ngiket malah tanpa teken perusahaan wakil sah, anggere lagi mlaku prangko. Iki bisa dadi trep, minangka wong ing pangisian daya ora kudu fisik saiki kanggo nganakke kontrak naleni. Menapa malih, aturan-aturan ing perangko-nggunakake lan tata cara kanggo matesi akses lan ngawasi nggunakake - karo utawa tanpa pitulungan saka Tenan Hukum - unsur tombol ing ngatur lan ngawasi aktivitas senior managers. Diperlokaké lan uncooperative wakil legal bisa nglarani yen sing tepat ngukur ngati-ati wis ora wis dijupuk ing advance. Kanggo bener mandap saka employment, wakil legal kudu mlebu lan sarujuk dhewe mandap dokumen, lan wong sing wis nyudhuk karo accusations saka ngluwihi kang competences lan harming bisnis bisa duwe apa-apa ing atine nanging co-operasi karo juragan sing nyoba kanggo njaluk nyisihaken saka wong. Iku ora aneh kanggo perusahaan kanggo golek dhewe ing kahanan unfavorable ngendi wakil legal tansah perusahaan prangko"bebandan"lan panjaluk utang financial. Strategi apik kanggo nggampangake mandap kanggo takon wong kanggo diangkat minangka wakil legal kanggo mlebu lan perangko lan undated mandap persetujuan. Potensial resiko kanggo wakil legal punika nuduhke dening aktivitas saka liyane eksekutif direktur utawa senior managers sing cilaka kapentingan saka perusahaan. Wiwit wakil legal tumindak sing dianggep minangka wong-wong saka perusahaan, kang mung bisa supaya hukuman peserta kanggo salah liyane yen bisa nuduhake credibly bilih panjenenganipun ora weruh mbebayani tumindak, ora melu ing wong-wong mau, utawa tegas sarujuk karo wong-wong mau ing papan rapat-rapat. Pidana aktivitas saka perusahaan umume asil ing hukuman perusahaan dhewe. Nanging, yen legal entitas wis kebak karo angkara, wong langsung ing pangisian daya utawa wong tanggung jawab kanggo angkara uga metokake hukuman pidana. Ilegal operasi bisnis sing bisa mimpin kanggo risiko saka hukuman pidana kanggo wakil legal kalebu evasion tax, khusus pakaryan evasion, bribery, kadurjanan lingkungan, lan manufaktur saka counterfeit utawa substandard barang kualitas. Minangka wakil legal ing pangisian daya saka aktivitas bisnis perusahaan, ing ilegal aktivitas bisa dianggep ing orane katrangan saka pakaryan lan mulane kang bisa dianakaké langsung tanggung jawab. Nalika China kang kesuwur melamina susu skandal iki kapapar ing, wakil legal saka macem-macem biasa perusahaan padha dianakaké tanggung jawab kanggo manufaktur lan sade barang substandard lan wis kanggo ngadhepi tuntutan ukum pidana.

Yen perusahaan file kanggo bangkrut, wakil legal bakal duwe kanggo njupuk ing beban abot sing malah bisa pengaruhe marang urip pribadi.

Kanggo nggawe manawa bangkrut prosedur nganggo lancar, Cina hukum nemtokake sing wakil legal tanggung jawab kanggo dijogo aset perusahaan, prangko, akuntansi buku, lan sembarang dokumen ing kontrol lan sing iku wajib kanggo co-operate karo pengadilan lan bangkrut administrator.

Kajaba panggantos wis ketemu kanggo njupuk liwat tanggung jawab kanggo dibayar pajak lan ayahan, wakil legal bisa nyegah saka ninggalake domicile tanpa ijin saka pengadilan, lan ora bisa njupuk munggah senior kirim ing perusahaan liyane.

Nalika diangkat dadi wakil legal ora dibutuhake kanggo manggon ing China, kanggo wong-wong sing dumunung ing China iki bisa kasil ing dhowo watesan ing exiting negara. Cara kanggo ngurangi watesan iki kanggo ngupaya ijin saka pengadilan kanggo milih agen (biasane Tenan Hukum) kanggo makili (manca) wakil legal ing bangkrut proses. Sawetara perusahaan nimbang ilegal mbatalake investasi saka China, malah sanadyan iki tegese iku bakal dadi arang banget angel kanggo nganakke sembarang bisnis mangsa ing negara. Ing skenario iki, wakil legal bisa melu dianakaké tanggung jawab kanggo gagal kanggo ngrampungake tata cara liquidation, kang bisa mimpin kanggo biaya pidana. Wakil legal occupies kuat lan posisi penting ing perusahaan. Amarga sing godhongé amba orane katrangan saka panguwasa lan akses kanggo perusahaan paling terkenal situs, iku penting kanggo kasebut kanthi teliti, milih wong tengen kanggo posisi lan, malah luwih, kanggo nggawe nggunakake paling laku kanggo nyegah penyalahgunaan saka daya. Iki kalebu mbusak watesan saka wakil legal kang kakuwasan ing artikel saka asosiasi lan internal liyane aturan, uga ngalami ing perangko nggunakake, lan mandap sastranegara. Minimalake resiko pribadi luwih angel minangka hukuman insurance iku umume mung kasedhiya kanggo direktur perusahaan kadhaptar, lan ing kasus, ora ngreksa marang hukuman pidana. Laku sing paling apik kanggo wakil legal kanggo ngerti apa wis arep ing supaya iku bisa kanggo nuduhake yen iya kabeh kang bisa kanggo nyegah kabeh laku, lan - yen ancaman saka (pidana) hukuman ora saiki dhewe - kanggo nanggapi kanthi cepet kanggo nyilikake luwih pribadi risiko.

Pierre Pradier punika kawontenaning ngedegaken saka New Horizons Global Partners lan Sirah saka Strategi Perusahaan.

Panjenenganipun punika prancis lan wis urip ing China wiwit. Panjenenganipun ngandika Cina, perancis, lan inggris. Wiwit teka kanggo China, kang wis melu karo Expansion Bisnis Consulting, ngewangi perusahaan kanggo nyiyapake operasi ing China lan negara-negara Asia liyane. HeadquarterAnyuan Dalan Ora. siji Jing an District, Shanghai PR China.

Palestina pokrol file cocog marang US - wong Yahudi Supaya Donya ☭

Tuntutan hukum ing sambungan karo pati saka Palestina wartawan sing iki matèni sak US-mimpin mlebu Irak sepuluh taun kepungkur. Padha arep Obama, minangka presiden US, kanggo pundhak tanggung jawab kanggo pati. Tuntutan hukum wis diajukake ing gisik Kulon kutha Ramallah, kang Obama amarga kanggo riko on Thursday On Wednesday, Presiden Obama mlebu ing Tel Aviv minangka mbantah marang riko escalated ing dikuwasani West BankObama iki tampi ing bandar Udara Internasional Ben Gurion cedhak Tel Aviv dening Israel pasangan, Shimon Peres, lan Israel Premier Benjamin Netanyahu. Palestina demonstrators wis dianakaké protest rallies sadurungé ing dina marang Obama kang ngrancang neng dikuwasani West Bank, ngandika Obama ora mengkono cukup kanggo mungkasi Israel kang utang aktivitas lan kasepakatan penahanan Palestina dening pasukan Israel. Protest rallies njupuk panggonan ing gisik Kulon kutha al-Khalil (Hebron) sarta kutha Gaza ngendi demontran chanted anti-Obama slogans.

Ing desember, Israel pejabat ngandika padha bakal pindhah ahead karo plans kanggo mbangun pirang-pirang ewu luwih saka settler unit ing Oman, senadyan musuh saka Perserikatan bangsa-Bangsa lan masyarakat internasional kanggo ngukur.

Luwih saka setengah yuta Israel manggon ing liwat ilegal pamukiman dibangun wiwit Israel pendhudhukan saka Palestina wilayah gisik Kulon lan Wétan al-Quds ing taun.

PBB lan negara paling gati pamukiman Israel minangka ilegal amarga wilayah padha dijupuk dening Israel ing perang ing taun lan empu tundhuk Geneva Pengakuane, kang ngalang-alangi construction dikuwasani ing bantala.