Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


China Saiki Akun


Dagang Ekonomi anggota bisa ndeleng

download lan mbandhingaké data saka saklawasé rong atus negaraijol-ijolan tarif. pemerintah jaminan panenan.

kalebu luwih saka rong puluh yuta pratondho ekonomi

indeks simpenan lan komoditas prices. Iku ngijini API klien kanggo download mayuta-yuta larik saka data sajarah. kanggo query kita nyata-wektu tanggalan ekonomi. langganan kanggo nganyari lan nampa tawaran kanggo duit. saham lan obligasi. Saiki Akun jumlah imbangan perdagangan (ekspor minus impor saka barang lan layanan). net faktor income (kayata kapentingan lan deviden) lan net pembayaran transfer (kayata manca sepindah) Kaca iki menehi - China Saiki Akun - nyata angka.

ekonomi tanggalan lan warta.