Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Saham cina sing regaining mréntahaké minangka ekonomi US isa bali mudhun menyang Bumi


Investor alat regi-regi saham ing Shanghai milyar ing - munggah dening limang sen saka nanging kurang sakasiji saben sen wutah pungkasan taun Analyst ngandika tambah bakal 'mung bahan bakar luwih lan tuwa anggepan saka Beijing kang motivasi lan dislametaké strategis' Malaysia Perdana Menteri Mahathir Mohamad reviews lan pakurmatan njaga sajrone upacara sambutan ing Malacanang Palace ing Manila. Panjenenganipun punika ing Filipina kanggo wuwus karo Presiden Rodrigo Duterte. Foto: AFP Malaysia bakal nggawe sawijining cara dhewe ing dealing with China kang munggah lan ora njupuk pertondho saka Kulon scaremongering liwat Huawei lan sabuk lan dalan strategi, ngandika PM Malaysia Perdana Menteri Mahathir Mohamad reviews lan pakurmatan njaga sajrone upacara sambutan ing Malacanang Palace ing Manila. Panjenenganipun punika ing Filipina kanggo wuwus karo Presiden Rodrigo Duterte. Foto: AFP Ing Maret, Kantor Amerika Serikat Perdagangan Representative (USTR) ditanggepi Bagean laporan suwung China saka nggunakake cybertheft lan cyber intrusions. Foto: Reuters bagean tombol saka tension antarane loro bangsa-bangsa revolves around Amérika panyokro bowo saka nyebar Cina cyber gangguan lan cybertheft Pungkasan taun, Departemen Kehakiman US daya Zhu Hua lan Zhang Shilong karo kongkalikong kanggo laku komputer gangguan, penipuan kabel lan katambahan nyolong identitas Ing Maret, Kantor Amerika Serikat Perdagangan Representative (USTR) ditanggepi Bagean laporan suwung China saka nggunakake cybertheft lan cyber intrusions. Foto: Reuters Huawei Kepala Financial Officer Meng Wanxian arrives ing British Columbia Supreme Pengadilan ing Vancouver on Wednesday. Foto: Reuters Huawei CFO pasuryan extradition kanggo KITA sawise dheweke iki dipuntudhuh saka lying kanggo bank-bank bab perusahaan kang miturut omongane uwong sing srawung karo Iran Ing pengadilan on Wednesday, dheweke pengacara wungu kuwatir liwat 'politik karakter lan motivasi, komentar dening presiden AS' ing babak saka cilik Huawei Kepala Financial Officer Meng Wanxian arrives ing British Columbia Supreme Pengadilan ing Vancouver on Wednesday. Foto: Reuters Presiden perancis Emmanuel Macron lan bojoné, Brigitte, welcome Cina Presiden a, B Jinping lan bojoné, Peng Liyuan, minangka padha teka kanggo nedha bengi ing Villa Kerylos ing Beaulieu-sur-Mer, cedhak Becik, Prancis, ing Sunday. Foto: EPA-EFE Xi kang riko resmi kanggo Paris miwiti on Monday bakal menehi tandha taun wiwit Charles de Gaulle diadegaké hubungan diplomatik karo Beijing Presiden perancis Emmanuel Macron lan bojoné, Brigitte, welcome Cina Presiden a, B Jinping lan bojoné, Peng Liyuan, minangka padha teka kanggo nedha bengi ing Villa Kerylos ing Beaulieu-sur-Mer, cedhak Becik, Prancis, ing Sunday. Foto: EPA-EFE Cina lan liyane mahasiswa internasional gelombang panji ing Universitas Columbia wiwitan upacara pungkasan taun.

Foto: Xinhua China kang Ewu Talenta Rencana ngiseni KITA kasujanan bab mahasiswa jaban rangkah, warns anjog ex-Harvard akademisi Wei Yingjie Ewu Talents rencana yakuwi kanggo narik kawigaten jaban rangkah Cina akademik kanggo China ex-Harvard profesor Wei Yingjie iku salah siji kuwi lanang, Nanging ing 'loro mau' patemon, Wei ngandika drive kanggo nggodho tech specialists ngarep heightens ngedeni bab Beijing kang pengaruh ing manca universitas kampus Cina lan liyane mahasiswa internasional gelombang panji ing Universitas Columbia wiwitan upacara pungkasan taun.

Foto: Xinhua FAA ngandika data anyar disaranake podho antarane ana kang agawe kacilakan saka Ethiopian Airlines MAX lan oktober kacilakan saka Lion Air bidang Komisi EU pangareping Jean-Claude Juncker seeks kanggo reassure pimpinan Chinese a, B Jinping sing tampilan saka China minangka 'strategis saingan' a pujian Pemilik saka Hong Kong taksi perusahaan sing ngrancang kanggo pasangan kang armada karo kulo-hailing tenan saiki wis ditarik metu sawise padha ancaman kabaripun digawe kanggo kulawarga Forrest Li mung wong liya sing tau dadi billionaire thanks kanggo game online.

Foto: Singapore Pencet Holdings Forrest Li mung wong liya sing tau dadi billionaire thanks kanggo game online. Foto: Singapore Pencet Holdings Modernising militèr tetep prioritas ndhuwur minangka China boosts Pertahanan mbuwang kanggo US dolar. milyar sawise woro-woro ing Loro Mau Pendanaan bakal munggah kanggo US dolar. milyar ing - munggah dening limang sen saka nanging kurang saka. siji saben sen wutah pungkasan taun Analyst ngandika tambah bakal 'mung bahan bakar luwih lan tuwa anggepan saka Beijing kang motivasi lan dislametaké strategis' Malaysia Perdana Menteri Mahathir Mohamad reviews lan pakurmatan njaga sajrone upacara sambutan ing Malacanang Palace ing Manila. Panjenenganipun punika ing Filipina kanggo wuwus karo Presiden Rodrigo Duterte. Foto: AFP Malaysia bakal nggawe sawijining cara dhewe ing dealing with China kang munggah lan ora njupuk pertondho saka Kulon scaremongering liwat Huawei lan sabuk lan dalan strategi, ngandika PM Malaysia Perdana Menteri Mahathir Mohamad reviews lan pakurmatan njaga sajrone upacara sambutan ing Malacanang Palace ing Manila. Panjenenganipun punika ing Filipina kanggo wuwus karo Presiden Rodrigo Duterte. Foto: AFP Ing Maret, Kantor Amerika Serikat Perdagangan Representative (USTR) ditanggepi Bagean laporan suwung China saka nggunakake cybertheft lan cyber intrusions. Foto: Reuters bagean tombol saka tension antarane loro bangsa-bangsa revolves around Amérika panyokro bowo saka nyebar Cina cyber gangguan lan cybertheft Pungkasan taun, Departemen Kehakiman US daya Zhu Hua lan Zhang Shilong karo kongkalikong kanggo laku komputer gangguan, penipuan kabel lan katambahan nyolong identitas Ing Maret, Kantor Amerika Serikat Perdagangan Representative (USTR) ditanggepi Bagean laporan suwung China saka nggunakake cybertheft lan cyber intrusions. Foto: Reuters Huawei Kepala Financial Officer Meng Wanxian arrives ing British Columbia Supreme Pengadilan ing Vancouver on Wednesday. Foto: Reuters Huawei CFO pasuryan extradition kanggo KITA sawise dheweke iki dipuntudhuh saka lying kanggo bank-bank bab perusahaan kang miturut omongane uwong sing srawung karo Iran Ing pengadilan on Wednesday, dheweke pengacara wungu kuwatir liwat 'politik karakter lan motivasi, komentar dening presiden AS' ing babak saka cilik Huawei Kepala Financial Officer Meng Wanxian arrives ing British Columbia Supreme Pengadilan ing Vancouver on Wednesday. Foto: Reuters Presiden perancis Emmanuel Macron lan bojoné, Brigitte, welcome Cina Presiden a, B Jinping lan bojoné, Peng Liyuan, minangka padha teka kanggo nedha bengi ing Villa Kerylos ing Beaulieu-sur-Mer, cedhak Becik, Prancis, ing Sunday. Foto: EPA-EFE Xi kang riko resmi kanggo Paris miwiti on Monday bakal menehi tandha taun wiwit Charles de Gaulle diadegaké hubungan diplomatik karo Beijing Presiden perancis Emmanuel Macron lan bojoné, Brigitte, welcome Cina Presiden a, B Jinping lan bojoné, Peng Liyuan, minangka padha teka kanggo nedha bengi ing Villa Kerylos ing Beaulieu-sur-Mer, cedhak Becik, Prancis, ing Sunday. Foto: EPA-EFE Cina lan liyane mahasiswa internasional gelombang panji ing Universitas Columbia wiwitan upacara pungkasan taun. Foto: Xinhua China kang Ewu Talenta Rencana ngiseni KITA kasujanan bab mahasiswa jaban rangkah, warns anjog ex-Harvard akademisi Wei Yingjie Ewu Talents rencana yakuwi kanggo narik kawigaten jaban rangkah Cina akademik kanggo China ex-Harvard profesor Wei Yingjie iku salah siji kuwi lanang, Nanging ing 'loro mau' patemon, Wei ngandika drive kanggo nggodho tech specialists ngarep heightens ngedeni bab Beijing kang pengaruh ing manca universitas kampus Cina lan liyane mahasiswa internasional gelombang panji ing Universitas Columbia wiwitan upacara pungkasan taun. Foto: Xinhua FAA ngandika data anyar disaranake podho antarane ana kang agawe kacilakan saka Ethiopian Airlines MAX lan oktober kacilakan saka Lion Air bidang Komisi EU pangareping Jean-Claude Juncker seeks kanggo reassure pimpinan Chinese a, B Jinping sing tampilan saka China minangka 'strategis saingan' a pujian.

China kang Quest kanggo Compass Moral - Diplomat

Wong saya hock loogies ing werna

Yen sampeyan lagi a foreigner kaya kula kang wis sacoro prakteke pengabdian kang urip kanggo China, sampeyan sing saya enraptured ing sawijining sugih sajarah, budaya, lan basaNanging pesti ana Cina idiosyncrasies sing supaya kerep murungake manca sing manggon ing negara. Tengah-umur wong nuduhake mati bir bellies dening rolling munggah shirts kabeh cara kanggo dodo sing, kesuwur"Beijing bikini."Umum spasi saya kapenuhan karo cacophony swara sora, rampung ora nggatekake sapa sing kepengin tentrem-rahayu lan sepi. Lalu lintas kadhangkala aran kaya pati lomba, karo pembalap disregarding aturan saka dalan, teka mbebayani cedhak kanggo nanging. Njupuk ing sepur pancet tawuran saka badan minangka wong nyoba kanggo ninggalake mobil sepur lunga sirah kanggo sirah karo wong-wong cepet-cepet kanggo njaluk ing.

Ing Beijing Kidul stasiun sepur, tiyang kathah wong di-push, shoved, lan elbowed sawijining cara munggah kanggo tiket counter.

Siji wektu aku malah sekseni kabeh-metu ajiné perang liwat siji wong sing brazenly cut baris. Iku njupuk policeman kanggo mungkasi bloodletting. Aku bisa uga muni kaya mung liyane disgruntled manca. Nanging iki dadi malah tuwa.

Lan idea saka nunggu ing baris rampung nonexistent

Ing taun, loro-taun-lawas cah wadon iki mbukak liwat kaping pindho, nalika wolulas passersby mung digatèkaké dheweke minangka dheweke writhed ing pain. Cina penulis Lijia Zhang wrote sing China ana bangsa". papat milyar ati kadhemen.Ing budaya kita,"dheweke nerangake,"ana lack of pejah kanggo nuduhake karep kanggo wong-wong manca. Kita sing digawa munggah kanggo nuduhake sih-rahmat kanggo wong ing jaringan kita guanxi, kulawarga lan kanca-kanca lan bisnis associates, nanging ora utamané kanggo wong-wong manca, utamané yen kuwi kebecikan bisa duweni potensi ngrusak kapentingan."Where ora iki selfishness ing Cina budaya gagang saka. Ing artikel dheweke, Zhang referensi karya Fei Xiaotong, China kang page sosiolog, sing diterangake wong Cina kang moral lan sopan ciri ing bukunipun, Saka Lemah, ing tengah saka abad kaping."Nalika kita mikir saka selfishness, kita mikir saka wulang bebasan 'Saben wong kudu sapuan salju saka dhewe doorsteps lan ora kudu fret bab frost ing pepadhamu kang gendheng, '"wrote Fei. Panjenenganipun diterangake carane Cina saka periode sing mbuwang sampah metu saka windows tanpa slightest umum badhan. Miturut Zhang,"iku akeh sing padha dina iki."Nalika ing sandi paling anyar pesawat kanggo Beijing, aku lungguh ing jejere lan chatty tuwa wadon Cina. Kita miwiti ngrembakaken topik, lan dheweke kandha yen masyarakat Cina kurang, kang nerjemahake kira-kira kanggo andhap asor utawa tatakrama. Sadurunge Revolusi Budaya, dheweke diterangno, masyarakat Cina iki dipandu dening piwulang moral agama kong hu cu, karo emphasis ing kang disik, respecting siji pinituwa, lan obeying siji pemimpin. Nanging sak Revolusi Budaya, Mao Zedong sijine Konfusius prinsip ing sawijining kepala, pit Abang Njaga muda marang wong tuwane, kurang educated marang educated elit. Lam iki nyuwek-nyuwek kain sosial lan rubah ing masyarakat menyang survivalist siji, asu-mangan-asu donya, vestiges saka kang isih felt dina iki. Nalika Deng Xiaoping dipun ginakaken ing Pembaharuan lan Bukaan Munggah privasi ing taun, kapitalisme iki ditambahaké kanggo campuran saka survivalist budaya ing urutan kanggo njaluk sugih, sampeyan wis kanggo saingan tendean, fend kanggo dhewe lan njupuk care saka dhewe karo ora gati kanggo aturan. Iki uga bakal nerangake rampant korupsi antarane pejabat pemerintah, sing nggunakake posisi sing kanggo dikumpulake kasugihan kanggo awake dhewe lan kulawarga.

Lan saiki, kedadean katelu uga wis ditambahaké dhewe kanggo mbebayani cocktail saka selfishness lan kompetisi: ing umur digital.

Akeh wong enom Cina nglampahi mayoritas sing dina glued kanggo WeChat, utawa njupuk selfies nang endi wae, utawa shopping ing ono ing ngendi panggonan mall ing saindhenging negara. Iki"kula"budaya iku mesthi ora unik kanggo China pancen, kita waca sing padha bab kedados kanggo muda ing New York kanggo Buenos Aires kanggo London kanggo Brussels kanggo Moscow. Nanging ing China iku exacerbates wis poto-centeredness nggawa kanthi kekejeman revolusi budaya lan daya saing kapitalisme karo Cina ciri. Ing tembung liyane, China ora mung lack umum tatakrama lan dhasar andhap asor kurang compass moral kabeh. Iki minangka salah siji alasan kok Kristen ing munggah ing China. Ana kira-kira satus yuta Kristen ing negara paling pedunung donya, eclipsing ing yuta anggota saka Partai Komunis. China wis peteng sajarah karo Kristen: pungkasan Kristen inspirasi gerakan iki Taiping Kraman saka, kang nyariosaken rong puluh yuta gesang lan meh nggulingaké Qing dynasty.

Nanging diwenehi sing shaky sajarah lan Partai Komunis kang nindhes saka pasamuwan-pasamuwan,"house gréja,"sing luwih utawa kurang kiwa piyambak dening negara.

Aku lunga menyang salah siji gereja sesi iki panas. Iku ana ing lantai papat saka bangunan komersial ing Beijing, lan atusan wong enom diwutahake menyang kamar. Tengen werna padha Beijing perwira polisi sing mesthi bisa wis krungu musik, clapping, ibadah, lan khutbah. Nanging padha nindakake apa-apa. Nalika aku takon kancaku sawise layanan apa padha ora luwih wicaksana kang chuckled lan ngandika:"anggere kita lagi ora martakaké nibakake saka pemerintah, kita lagi aman."Mbok menawa pemerintah nyadari yen agama, tinimbang soko kanggo bakal squashed, kudu pigunaaken kanggo mbentuk masyarakat karo liyane bab lan care kanggo siji liyane. Pamaréntah Cina ngenali sing iki lack saka Samaria Apik prilaku sosial masalah lan nyoba kanggo ngatasi iku. Papan reklame watara Beijing ati slogan:"masyarakat civilized wiwit karo sampeyan lan kula."TV komersial nggambarake a cah wadon enom nonton dheweke rama muntahake ing werna, bengok-bengok ing wong, lan cut garis, karo narrator warning"tuwane, iku tanggung jawab kanggo mulang tata krama prilaku."Liyane nuduhake wong wadon-tengah umur lan dheweke putri ngewangi wong lawas nglintasi dalan. Iki subtle cara kanggo reshape Cina psyche, kanggo soko liyane civic-minded lan altruistic. Iki uga salah siji saka alasan apa a, B Jinping wis dipun ginakaken fervent kampanye anti-korupsi.

Mesthi nerangake sawetara iku minangka cara kanggo purge Partai Komunis saka mungsuh politik.

Nanging iku uga bisa dadi cara kanggo re-wangun masyarakat Cina adoh saka korupsi lan lack saka andhap asor. Salah siji saka mantan CCTV kolega sijine iku cara liyane.

A, b Jinping wis nyoba kanggo nggunakake aturan saka hukum minangka basis kanggo prinsip moral ing China.

Kerep TV komersial nuduhake cah wadon sethitik sinau, wong enom renang, lan saperangan lawas nyekeli tangan. Narrator ngandika ing gak oleh pisan swara lanang: aku bakal tansah dadi dening sisih. Cah wadon enom katon munggah ing langit.

Aku bakal tansah nglindhungi sampeyan.

Enom perenang katon munggah. Sampeyan bisa tansah dateng ing kula. Nalika aku pisanan weruh komersial iki, aku panginten iku ana iklan sawetara agama. Nanging ing mburi layar dadi ireng lan loro karakter katon: fa lu. Mbok menawa pemerintah wis nyoba kanggo nggunakake hukum lan supaya minangka"gusti allah"kanggo ngawula minangka opiate saka masal. Ing umum kampanye kanggo mbentuk liyane"masyarakat civilized"gegandhengan karo a, B Jinping kang slogan saka"China Dream"sing usaha kanggo re-jahitan kain sosial ing masyarakat Cina, kanggo re-wangun kohesi sosial adhedhasar su zhi. Lazarus Manca Pejabat Layanan kanggo u.

Departemen Negara.

Views ditulis ing artikel iki wong-wong saka penulis lan ora makili wong-wong saka pamaréntah AS.