Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Pegawe Hukum saka Republik Rakyat China


Pegawe Hukum saka Republik Rakyat China hukum China kang wis tindakaken wiwit taunIku iki diumumake dening Ngadeg Komite Congress Rakyat Nasional China ing juli, lan teka menyang efek ing tanggal januari, taun. Iku gampang bingung karo Buruh Kontrak Hukum saka Republik Rakyat China amarga saka jeneng padha lan unprecise media laporan. Kadang iku kang disebut lawas Buruh kontrak hukum, kang salah statement.

Tujuan saka hukum, nyatakake dening Bab siji ing bab kawitan, kanggo"nglindhungi hak sah lan kapentingan buruh kang, ngatur maneh Pegawe hubungan, netepake lan njogo Buruh sistem suiting ekonomi pasar sosialis, lan ningkataké pembangunan ekonomi lan proses sosial".

Ana lagi rong puluh artikel bab Buruh kontrak lan bebarengan kontrak ing bab katelu. Ing, -artikel long-Buruh Kontrak Hukum teka menyang efek kanggo luwih aturan related tindak tanduk. Hukum wis dikritik kanggo cacat sawijining Iki minangka salah siji saka alasan kanggo promulgation saka Buruh Kontrak Hukum dasawarsa mengko. Contone, sanadyan bebarengan kontrak wis sijine menyang hukum kanggo luwih saka limalas taun, bebarengan rembugan ora mengkono uga ing China.

Tembung bebarengan rembagan (ing Cina 集体协商) pisanan muncul ing hukum ing taun, tinimbang rembugan bebarengan (ing Cina 集体谈判), kang kurang nemtokake tinimbang terakhir.