Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Militer Pokrol, Hukum Perusahaan ing China kanggo Saben Kutha


Guanghe Tenan Hukum didegaké ing Shenzhen ing April taun

Didegaké ing taun, Dacheng Kantor Hukum iku salah siji saka pisanan lan paling gedhé kemitraan Hukum Perusahaan ing ChinaIng sepuluh Dacheng iki disetujoni dening Beijing Municipal Biro Kehakiman ing November kanggo ndandani sawijining umum kemitraan menyang khusus umum kemitraan. Wiwit wiwitan pambentukané, Dacheng wis. iki diadegaké déning ngatur partner Mr. Wang Jing, kapal lan hukum insurance praktisi wiwit taun -an lan digunakake dikenali minangka pakar anjog ing lapangan. Thanks menyang efforts fokus saka partners lan anggota liyané saka Tenan liwat taun, WANG JING CO. Limalas taun kepungkur wis sekseni pembangunan cepet saka GH Tenan Hukum, kang kanggo sawetara ombone, punika bayangan saka sakabèhé pembangunan ekonomi lan sosial China. Kanggo tanggal, Guanghe wis wungu kanggo dadi anjog lengkap Tenan Hukum ing China. Paul, Hastings, Janofsky Walker LLP global Tenan Hukum karo wolulas kantor ing bisnis utama pusat tengen Asia, Eropa, lan AMERIKA serikat Kita fokus punika prasaja: Nyedhiyani konsisten keunggulan ing kabeh kita apa. Ing dina kang ekonomi lingkungan iku luwih penting saka tau kanggo bisa karo tenan sing.

Workshop 'Madegake guardianship lan trusteeship' - mugi-mugi lan kesehatan

Iku diatur lan kasedhiya kapindho workshop ing pigura saka project 'pangayoman Legal kanggo tuwane biyung saka wong karo ora duwe kabisan mental lan pitulungan ing ngramut hak-hak baku wong karo intelektual lan kejiwaan ora duwe kabisan'Bengkel tema - 'Madegake guardianship lan trusteeship' - amerika loro tuwane karir saka wong ora duwe kabisan, lan specialists sing mbantu kita kanggo nemokake solusi kanggo masalah ana. Vitaly Covaliov, Presiden Uni saka Organisasi saka Wong ora duwe Kabisan. Retardation MENTAL tegese pesawat saka serikat (sindrom Down lan turah mbrawah saka penyakit genetis, efek baud utawa trauma lair, etc.). Padha duwe salah siji fitur utama: kurang tingkat IQ saka awal Ing taun kang, profesor saka pidana antropologi saka Turin Cesare Lombrazo, penjelasan asal saka genius lan skizofrenia alasan padha, kang ngrumusaken tesis sing genius - a jenis saka madness.