Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Watesan saka tumindak legal definisi saka watesan saka tumindak


ing wektu kang wong wis kanggo file karo carik saka pengadilan utawa cocok agensi apa dheweke iku pracaya iku bener tuntutan hukum utawa pratelanIng wektu sing beda-beda nemen gumantung ing jinis apa cilik melu, apa miturut marang pamaréntah, apa iku dening suntingan, lan sing paling jahwéh, apa negara utawa federal ukum hak kanggo sue jumeneng. (Waca: Penegakan saka Watesan) Kabeh isi ing situs iki, kalebu kamus, kamus, sastra, geografi, lan data referensi liyane kanggo pawarto tujuan mung. Informasi iki ngirim ora bisa dianggep lengkap, nganti tanggal, lan ora dimaksudaké kanggo ditransklusi digunakake ing panggonan kanggo riko, rembugan, utawa saran saka hukum, medis, utawa liyane profesional.