Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Siji mati sawise macem-macem explosions ing Cina bangunan apartemen - CNN


Iku muncul wong wis kepepet nang, ing statement ngandika

Wong wis matèni sawise seri saka jeblugan ing apartemen bangunan ing sisih lor kutha Cina Changchun ana, panguwasa lokal ngandika ing statementSerem video saka pemandangan saka jeblugan muncul kanggo nuduhake wong mlaku adoh saka bangunan minangka macem-macem mbledhosake njupuk panggonan ing sikil saka struktur lan ing lantai luwih. Ing statement, Changchun city pemerintah ngandika ing laporan page saka bledosan iki ditampa dening departemen geni ing. wektu lokal (. m.

Panguwasa sing isih investigating sabab saka bledosan

Mobil wis mbledhos ing akèh parkir ing taman mobil lemah ing Wanda Plaza apartemen bangunan ing Wenfeng Street, ing statement ngandika.

Mung menit mengko, liya bledosan ing kantor ing th lantai bangunan sêmbar kumelun lan kaca dhateng ing lemah ing ngisor iki.

'Sawise kedadean, pemimpin provinsi langsung dhawuh karya rescue kanggo bakal digawa metu.

Changchun firefighting departemen, darurat medical tim, perusahaan gas lan listrik perusahaan tindak kanggo pemandangan sanalika, statement ngandika. Sawise penyelidikan initial, wong siji iki ditemokake mati nang apartemen ing th lantai. Wanda Group, kang ndarbeni bangunan, ngandika iku weruh saka kedadean nanging wis ora komentar durung.