Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Rajapati Pokrol, Hukum Perusahaan ing China kanggo Saben Kutha


Yingke is a full-layanan, internasional Tenan Hukum, karo sawijining markas dumunung ing Beijing

Didegaké ing taun, Yingke Tenan Hukum wis ditetepake dadi ajining diri ing Cina legal layanan pasar.

Karo luwih saka pokrol, kita saiki salah siji saka paling gedhé Perusahaan Hukum ing Asia lan. Kantor liyane: Guangzhou, Tianjin Tenan Hukum kang Morley Chow Seto ("MCS") saka tim Hong Kong pidana Nimbali pokrol karo ndhuwur-undakan ajining diri lan nyetel munggah dening partners Christopher Morley, Anita Chow lan Eric Seto, kabeh telung padha mantan partners ing hukum pidana tim Haldanes. Liaoning Hukum Rampung Tenan Hukum lengkap Tenan Hukum, negesaken ing corporation. Liaoning Hukum Rampung Tenan Hukum wis ditetepake Real Estate Departemen, Lingkungan Pangayoman Departemen lan Corporation Departemen. Kita area bisnis kalebu nimbali pidana, sipil agensi, real estate, finance. Geenen Kantor Hukum anjog manca legal panyedhiya layanan ing Guangzhou, China, lengkap nyediakake layanan profesional kanggo Klien. Kita pracaya klien kapentingan ing banget jantung bisnis kita, lan kita usaha kanggo entuk keunggulan ing kabeh kita apa kanggo wong-wong mau. Kita bangga kangge kita sesambetan ing Beijing Mingda Tenan Hukum ndhuwur-undakan panyedhiya saran legal lan perwakilan, ngendi kita wong pracaya ing salah siji pendekatan-kanggo mbantu entuk dislametaké.