Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Property Pokrol, Hukum Perusahaan ing China kanggo Saben Kutha


Polesan lan profesional, tenan kang tuntas tim

Boase Cohen Collins iki diadegaké déning Melville Boase lan Colin Cohen ing taunWiwit, iku wis dadi banget ditetepake minangka anjog sawijining full-layanan Tenan Hukum dilengkapi karo Hong Kong kawruh lan global tekan.

Tenan hukum kang Ringkesan Kantor Hukum Benyamin Luo punika dagang jeneng Mr.

Luo kang laku legal jeneng saka Tenan Hukum kang diarani Shanghai Kaizheng Tenan Hukum. Dumunung ing Shanghai, China, tenan menehi sawetara layanan legal domestik lan klien internasional ing wilayah bisnis perusahaan komersial.

Tenan hukum kang Shanghai Dongzuo Tenan Hukum is a full-layanan pribadi kemitraan Tenan Hukum kedhaftar kanggo laku ing Shanghai, Republik Rakyat China.

Tenan kang laku wilayah kalebu transaksi komersial kayata investasi manca, gabungan lan pitukon, di toto maneh perusahaan, construction. Tenan hukum kang Tianjin Bozhuan Tenan Hukum dumunung ing Tianjin, China. Liwat dasawarsa pungkasan, kita highly bakat pokrol wis kasedhiya layanan legal kanggo ewu saka klien, kiro-kiro saka perusahaan multinasional, gas lan lenga proyèk, lan investasi manca kanggo organisasi non-mediawiki, pemerintah. Tenan hukum kang Yingke is a full-layanan, internasional Tenan Hukum, karo sawijining markas dumunung ing Beijing.

bisnis-fokus laku karo kantor ing Hong Kong lan Shanghai

Didegaké ing taun, Yingke Tenan Hukum wis ditetepake dadi ajining diri ing Cina legal layanan pasar. Karo luwih saka pokrol, kita saiki salah siji saka paling gedhé Perusahaan Hukum ing Asia lan. Kantor liyane: Guangzhou, Tianjin Tenan Hukum Page Hukum Internasional lan Intellectual Property Kantor iki diadegaké ing taun. We spesialis ing Hukum Komersial, Investasi planning, Hak Properti Intelektual, lan Urusane China related masalah. Amarga aktif ekonomi interaksi antarane Taiwan, Hong Kong, lan Dharatan. Kantor liyane: Hong Kong Tenan Hukum kang Ringkesan Angela Wang Co. Kita nyedhiyani nyata legal kapabilitas kanggo bisnis ing biaya ditrima. Kita tim pengacara adopts kreatif lan praktis solusi asring masalah komplek. Kita njupuk instruksi saka domestik.

Kantor liyane: Shanghai Tenan Hukum kang Ringkesan Artikel HJM Asia Hukum Co LLC punika boutique Tenan Hukum ing Asia sing nggabungke ing-ambane kawruh saka Asia legal sistem karo Western pangerten cara kang mengkono bisnis, drawing saka sawijining saklawasé rong puluh taun Asian legal pengalaman lan Kulon komersial pengalaman.

Laku wilayah kalebu. Tenan hukum kang Ringkesan Diaz Faro, LLP punika Miami-kantor pusaté global legal laku fokus ing nasional lan internasional podo tindakan lan transaksi ing sawetara wilayah laku. Legal tim kita kalebu Papan-Certified pengacara ing internasional, pidana, lan hukum imigrasi. Tenan hukum kang Ringkesan Artikel Paul K. Chan Partners dumunung ing Hong Kong, China lan menehi macem-macem saka layanan legal. Principal wilayah saka laku kalebu Construction lan Musuhan Komersial, Perusahaan lan Hukum Komersial, Intelektual Situs, Perusahaan Finance lan Pasar, Imigrasi, Estate. Tenan hukum kang Ringkesan McDermott Bakal Emery strategis didadekake siji karo MWE China Hukum Kantor kanggo nyedhiyani sawetara sing kebak layanan legal lan bisnis saran kanggo Cina perusahaan lan perusahaan multinasional mengkono bisnis ing China. Saka kantor Shanghai, MWE China Hukum nawakake warna sektor pengalaman. Tenan hukum kang Ringkesan terus-Terusan dikenali minangka pimpinan ing wilayah, Baker McKenzie wis mengkono bisnis ing Hong Kong kanggo saklawasé patang puluh taun. Minangka bagéan integral saka Tenan kang kesuwur China laku, kita tim luwih saka telung atus pokrol wis jero lokal werna lan integrasi global tekan kanggo bantuan domestik. Kantor liyane: Beijing, Shanghai Tenan Hukum kang Ringkesan Curtis kabuka sawijining kantor Beijing ing awal kanggo nyedhiyani layanan legal kanggo klien operasi utawa dumunung ing China lan Asia Tenggara. Beijing kantor koordinat rapet karo tenan kang kantor liyane ing Amerika Serikat, Uni Eropa, Amerika Latin, Timur Tengah lan Tengah. Tenan hukum kang Ringkesan Cleary Gottlieb wis kantor ing Hong Kong lan Beijing karo kira-kira seket penduduk pokrol.

Hong Kong kantor, ing operasi wiwit taun, dumunung ing Hysan Panggonan, khusu bangunan anyar dibukak ing ing Hong Kong Island.

Beijing kantor, diadegaké ing taun, dumunung. Kantor liyane: Tenan Hukum Beijing kang Ringkesan Kaye Scholer kantor nawakake sawetara sing kebak layanan legal kanggo perusahaan teknologi lan investasi pribadi perusahaan. Saka komplek properti intelektual prakara nglibatno paten, hak cipta, merek dagang lan perdagangan rahasia musuhan kanggo piranti lunak, hardware, komputer, electronics, hiburan. Tenan hukum kang Ringkesan Gibson Dunn kang Hong Kong kantor fokus ing transaksi salib-wewatesan, uga minangka perusahaan selaras, angger-angger lan penyelidikan.

Kantor Hong Kong, bebarengan karo tenan kang Singapura kantor, wis kapasitas kanggo nangani paling tantangan lan substansial transaksi ing ngendi wae.

Kantor liyane: Tenan Hukum Beijing kang Ringkesan Dechert pengacara ing Hong Kong nyedhiyani asil-oriented legal lan bisnis solusi kanggo perusahaan lan dana nandur modal ing China lan Èntitas cina planning strategis metu investasi. Klien sing gumantung ing kita pangerten jero saka bisnis lokal lan laku peraturan ing China. Kantor liyane: Tenan Hukum Beijing kang Ringkesan Freshfields Bruckhaus Deringer LLP punika pimpinan antarane Hukum internasional Perusahaan, nyediakake bisnis hukum saran saka kualitas dhuwur ing saindhenging Eropah, Timur Tengah, Asia lan AS.

Karo liwat, limang atus pengacara ing puluh pitu tombol pusat bisnis ing saindhenging donya, kita nyedhiyani lengkap.

Kantor liyane: Hong Kong, Shanghai Tenan Hukum kang Ringkesan Kirkland Ellis LLP, global Tenan Hukum, wis -taun sajarah saka nyediakake layanan ngédap kanggo klien sak donya ing pengadilan komplek, perusahaan lan tax, properti intelektual, di toto maneh lan penyuluhan prakara. Landhesan wis ditetepake kanggo liyane abad. Kantor liyane: Hong Kong, Shanghai Tenan Hukum kang Ringkesan Didegaké ing taun, LPA saiki wis luwih saka pokrol karo loro kantor-kantor ing Paris lan Hong Kong. LPA pokrol' pakar kawruh saka sawetara wilayah spesialis ngijini wong-wong mau kanggo alamat sawetara sing kebak saka klien' syarat.

LPA kang utama kothak aktivitas Hukum Property.

Kantor liyane: Guangzhou, Shanghai Tenan Hukum kang Ringkesan Mburu Mburu, anjog Australia Tenan Hukum, wis kabentuk watara telung inti kelompok - Komersial, Insurance lan Property - nerjemahake isoh kita kanggo layanan warna legal kabutuhan bisnis kita, pamaréntah lan pribadi klien. Kita nyedhiyani kita klien karo meningkat global tekan liwat. Tenan hukum kang Ringkesan Ashurst anjog internasional Tenan Hukum nuturi corporates, institusi financial lan pemerintah. Inti kita bisnis sing ing perusahaan, finance, résolusi regejegan, lan pangembangan lan financing saka aset ing energi, sumber daya lan sektor infrastruktur. Kantor liyane: Shanghai Tenan Hukum kang Ringkesan De Brauw premium full-layanan Hukum internasional Tenan. Klien entuk manfaat saka kita integrasi laku lan kita prasetya kanggo kualitas, dikombinasikaké karo unik komersial kesadaran.

Kita bisa karo Hukum Perusahaan lokal ing luar negeri, aturan kita klien ndhuwur solusi kanggo komplek internasional prakara.

Tenan hukum kang Ringkesan Cadwalader, Wickersham Taft, LLP, paling tuwa Tenan Hukum ing Amerika Serikat, wis liwat patang atus pengacara ing New York, Charlotte, Washington lan London kantor.

Didegaké ing, Cadwalader terus kanggo ngawula akeh saka paling bergengsi ing donya institusi nggunakake cedhak inovatif. Tenan hukum kang Ringkesan SNR Denton iku jeneng anyar ing legal pasar.

Ing wektu sing padha, SNR Denton iki tenan karo -taun pedigree saka keunggulan lan profesionalisme ing layanan kanggo Tenan Hukum klien.

A roh saka multidisciplinary collaboration lan guyub infuses budaya saka tenan tengen sektor. Tenan hukum kang Ringkesan.