Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Potongan Tax tuku apartemen - Tipings - Takon lan njawab pitakonan


mundhut apartemen, sing arep kanggo nggunakake tax potongan Apike, nalika tax potongan nalika tuku apartemen wiwit kabeh Sayange, iku oraPensioner (ora apa)individu - non-residents, wirausaha individu sing nggunakake simplified sistem taxation utawa tax ing imputed income, bakal ora bisa kanggo nindakake iki. Yen sampeyan menang lotre, sampeyan tuku saka kulawarga utawa njaluk jumlah sing prayoga saka deviden lan mutusaké kanggo tuku apartemen, miturut hukum relief tax nalika tuku apartemen sampeyan ora gumantung banget. menarik, nanging nalika sampeyan pungkasanipun bisa kanggo njaluk potongan tax. Ing panrimo saka document nyantosakaké tengen kanggo apartemen utawa house. Yen apartemen wis dituku ing house mentas dibangun - sawise sampeyan njaluk deed saka transfer saka properti. sampeyan perlu kanggo ngumpulake dhaftar panjarwa dokumen sing dibutuhake lan kontak panggonan panggonan kanggo panguwasa tax. Nanging, ing kasunyatan, dhaptar kabeh dokumen sing dibutuhake: - salinan saka kuitansi, statements bank kanggo transfer dhuwit, kuitansi, etc, ing umum, kabeh dokumen bukti pembayaran. masang menyang dhaptar aplikasi kanggo potongan, lan bank akun nomer, kang bakal aken overpaid tax. Genti-genti, sampeyan bisa njaluk sing dawa-ngenteni potongan tax nalika tuku apartemen saka juragan. Nanging pindhah menyang panguwasa tax karo pesawat saka kabeh dokumen perlu isih bakal perlu. Ora luwih saka telung puluh tanggalan dina saka tanggal saka statement ditulis lan paket saka dokumen sing diklumpukake dening panguwasa tax kudu divalidasi dening hak kanggo nggunakake potongan tax. Tengen iki wis dikonfirmasi dening ditokake saka sok dong mirsani ing panggonan makaryo panjenengan. Banjur iku bakal menehi kanggo accounting departemen juragan, lan ing basis saka tax iki bakal mandek kanggo terus.