Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Pokrol - China Bisnis Akun Reporting - Tax Internasional Selaras


bayar pajek kudu weruh saka FBAR syarat reporting

China FBAR Reporting: Nalika nerangake kanggo operasi bisnis ing China SIng FBAR taunan (Laporan Manca Bank lan Financial Akun) lan iku dibutuhake kanggo diajukake saben taun dening saben US seng mbayar pajek sing wis taunan kanthi jumlah ongko total luwih saka dolar, ing jaban rangkah akun (lan aset tartamtu) ing sembarang dina tartamtu sak taun.

Apa utawa ora KITA seng mbayar pajek wis kapentingan ing Cina Joint Venture, Kantor Wakil, Wholly Manca Perusahaan Kagunganipun negara, Individu Kagunganipun negara, utawa Perusahaan Pribadi padha kudu dadi manawa sing padha berkas taunan FBAR statement.

seng mbayar pajek iku umume dianggep dadi salah siji u.

warga (malah yen lagi expat lan utawa manggon jaban rangkah), Legal Permanèn Penduduk, utawa manca nasional tundhuk tax US.

Ing tembung liyane, yen sampeyan sing dibutuhaké kanggo file (sanajan sampeyan bakal dibutuhake kanggo file wangun nanging ora ketemu batesan requirement kanggo berkas) sampeyan kudu dadi manawa kanggo file sawijining FBAR yen ketemu syarat batesan. Malah yen manca akun dianakaké dening Perusahaan Cina, yen KITA seng mbayar pajek wis kepemilikan ing perusahaan lan utawa teken panguwasa luwih apik kanggo kesasar ing sisih ati-ati lan file wangun. Ana hukuman tax kanggo pakaryan babagan penyimpanan file ing wangun, nanging gagal kanggo pas wektune file wangun bisa duwe financial serius repercussions ing wangun saka FBAR Hukuman. Gumantung ing kanyatan lan kahanan saka cilik, FBAR hukuman bisa tekan satus saka manca imbangan akun. Ing ngisor iki ringkesan saka FBAR nglaporake syarat: Yen sampeyan, kulawarga, bisnis, manca dateng, lan utawa PFIC (Pasif Investasi Manca Perusahaan) wis luwih saka dolar, (ing taunan kanthi jumlah ongko total ing sembarang wektu) jaban rangkah ing akun manca lan salah siji duwe kepemilikan utawa tapak panguwasa liwat akun, iku penting sing duwe pangerten apa sampeyan kudu nindakake kanggo njaga FBAR (Laporan Manca Bank lan Akun Financial) selaras. Ana sing ketat banget FBAR key pedoman lan syarat ing sesuai karo umum IRS hukum tax, Departemen Keuangan (DOT) pakaryan babagan penyimpanan file gagasan, lan FATCA (Manca Akun Selaras Tax Tumindak).

Pakaryan babagan penyimpanan file FBARs lan njupuk selaras karo IRS Tax Internasional Hukum, Aturan, lan angger-Angger iku arang banget penting kanggo sapa, utawa sembarang bisnis sing njogo: Golding Golding menehi Manca Akun Reporting sastranegara kanggo klien ing ndonya ing supaya kanggo laporan Manca Akun Bank lan dadi FBAR cecek.

Kita uga nimbali klien sing ana ing FBAR Audit dening IRS lan DOT. Ing sesuai karo tax internasional selaras hukum, wajib pajak sing ketemu syarat batesan sing dibutuhaké kanggo file sawijining FBAR. Lan FBAR"Laporan Manca Bank lan Akun Financial"wangun. Iku wangun sing diajukake online langsung karo Departemen Keuangan. Kados tax bali, FBAR wangun kudu diajukake dening juni saka tax taun lan ora ana ekstensi kasedhiya kanggo pakaryan babagan penyimpanan file iku kasep. Yen sampeyan nyoba kanggo file pungkasan, ana bisa dadi serius repercussions, kalebu dendo lan hukuman - wiwit iku dianggep Sepi Pambocoran utawa Bisu Pambocoran ing upaya kanggo circumvent ing OVDP utawa Streamlined Program aturan lan peraturan. Miwiti ing taun kanggo Tax Taun - pakaryan babagan penyimpanan file saka FBAR bakal sesuai karo wektu sing padha suwé kanggo berkas panjenengan tax ngasilake, kang miturut April, kajaba sing nampa extension saka wektu kanggo file. FBAR filings bisa akeh banget, utamané yen sampeyan wis tau ngajokake siji sadurunge. Yen iki cilik, kita ngalami internasional FBAR Pengacara bisa mbantu sampeyan njupuk sampeyan cecek karo IRS FBAR Hukum lan FATCA syarat. Ora everyone sing wis akun manca dibutuhake kanggo file sawijining FBAR. Mandan, iku dibutuhake kanggo diajukake dening kabeh u. bayar pajek (apa padha manggon ing AS utawa jaban rangkah) karo akun manca sing duwe"taunan kanthi jumlah ongko total"ngluwihi dolar, ing sembarang wektu sak taun. S. seng mbayar Pajek (kalebu Legal Residents Permanen"aka Duwe Kertu Ijo") njogo akun manca, kalebu bank-bank akun, akun financial, utawa kawicaksanan insurance sing duwe digabungake nilai saka luwih saka dolar, (utawa wis langsung kepemilikan saka akun utawa teken panguwasa), banjur wong sing dibutuhake kanggo file sawijining FBAR statement. Iku ora matter Iku penting kanggo elinga yen batesan Taunan kanthi jumlah Ongko Total nilai ing sembarang wektu tartamtu sak taun. Iki tegese yen sampeyan duwe sewelas bank akun karo ewu dolar saben ing sembarang wektu tartamtu sak taun, sing ISIH dibutuhake kanggo file ing FBAR lan dhaptar kabeh akun ing iku, malah yen ora ono siji-sijine akun ngluwihi dolar. Ing tembung liyane, sampeyan sing dibutuhaké kanggo laporan nilai total kabeh akun manca dumunung ing sembarang negara manca yen sampeyan ngluwihi dolar, taunan kanthi jumlah ongko total batesan ing sembarang dina tartamtu sak taun. Ana macem-macem akun lan aset (kawicaksanan insurance) kang bisa utawa bisa uga ora kalebu ing FBAR analisis. Hubungi salah siji saka kita ngalami FBAR Pengacara kanggo luwih pitulungan gegayutan akun tartamtu keterangan. Yen wong gagal kanggo file ing FBAR, ana isih pangarep-arep. Gumantung ing apa wong uga wis unreported manca income (income sing iki entuk jaban rangkah lan ora kacarita ing US. tax bali - malah yen iku iki kacarita ing negara manca lan manca tax, iki mbayar), IRS lan DOT bakal nemtokake yen paukuman bakal ditanggepi biasane seng mbayar pajek bakal penalized nanging jumlah saka paukuman bakal beda-beda. Bubar, Internal Revenue Service ditanggepi memorandum kang details carane IRS"pracaya"ing agen kudu ngukum individu ing sesuai karo panguwasa. Ateges, ana rong set paukuman struktur lan padha sing adhedhasar apa seng mbayar pajek ana willful utawa non-willful. Willful ditemtokake dening"totalitas saka kahanan"analisis. Piyantun wis dianggep duwe tumindhak sengaja yen padha sengojo gapura pelataran kémah suci pembayaran saka pajak utawa pambocoran saka manca akun. Ing tembung liyane, padha sengaja utawa ora sengaja"ngerti"bab requirement kanggo nyampekano informasi lan laporan aset jaban rangkah, akun, lan income nanging milih ora kanggo. Ing kahanan iki, Internal Revenue Service wis panguwasa kanggo ngukum seng mbayar pajek munggah saka sèket saka ing nilai saka aset saben audit taun kanggo mboten saguh kanggo file ing FBAR (ing kajaba iku kanggo slewing saka sawetara non-FBAR hukuman), nanging ora luwih saka satus nilai ing akun liwat wektu audit. Umumé, audit telung taun pungkasan lan Internal Revenue Service wis digawe iku dikenal sing padha ora bakal ngukum individu ngluwihi nilai saka akun kanggo audit suwé ing jeksa agung bisa ngetokake. Mangkono, yen sampeyan wis siji yuta dolar ing manca akun bank lan sampeyan sengaja durung laporan informasi iki kanggo IRS lan padha audit sampeyan kanggo telung taun, padha bisa njupuk kabeh saka siji yuta dolar. Nalika wong non-willful, iku umume tegese padha ora peduli saka requirement kanggo file sawijining FBAR. Ing kahanan iki, IRS njupuk sawetara sih - nanging ora ono cedhak minangka akeh pangaksama minangka sampeyan bisa mbayangno wong tartamtu pantes (conto: individu sing pindhah saka jaban rangkah lan duwe akun manca sing padha mung ora nggunakake utawa entuk luwih income ing, utawa individu sing oleh dhuwit saka sederek jaban rangkah.) Siji bab penting banget kanggo elinga iku paukuman rencana kadhaptar ndhuwur iku kanggo non-willful bayar pajek.

Kanggo tujuan saka tax filings, a u

Ing tembung liyane, malah sanadyan IRS mangerténi seng mbayar pajek ora sengojo nyoba kanggo nisihake tax, IRS wis daya kanggo jeksa agung bisa ngetokake isih puluhan, yen ora atusan, ewu dolar ing hukuman ing non-willful kahanan. Apa wong punika willful utawa non-willful komplek evaluasi kang mbutuhake lengkap faktual analisis dening experienced FBAR pengacara kanggo mesthekake seng mbayar pajek iku informed sadurunge nggae sembarang perwakilan kanggo IRS. Sadurunge owah-owahan anyar ing hukum, kang bayar pajek padha bisa kanggo fly ing ngisor iki radar lan bisa mbokmenawa pungkasan paling saka umur tanpa gadhah kanggo file internasional formulir tax disclosing manca income lan aset jaban rangkah.

Masalah iku sing ing anyar FATCA (Manca Akun Selaras Tax Tumindak) hukum, manca negara lan ing Amerika Serikat sing ngetik menyang intergovernmental perjanjian (IGA) karo negara manca.

IGAs sing"reciprocity perjanjian."Ing tembung liyane, nalika negara manca sing arep kanggo laporan informasi akun KITA wajib pajak (u. Warga, Legal Permanent Residents, lan Bangsa Manca Subyek kanggo US. Tax), Amerika Serikat wis arep kanggo apa padha lan laporan informasi akun menyang manca negara.

Mangkono, ana entuk manfaat kanggo loro katelu ing ngetik iki IGA Perjanjian.

FBAR selaras iku penting banget kanggo maksud apa seng mbayar pajek subyek kanggo IRS tax syarat reporting. Gagal kanggo file pas wektune FBAR lan tetep ing IRS selaras tax bisa mimpin kanggo wujud dendo, hukuman, lan liyane jalaran bisa.

Ana macem-macem pelabuhan aman program ing panggonan, kang yen wong meets syarat, banjur padha bisa duwe paukuman suda yen ora ngilangi.

Loro utama program sing Offshore Sukarela Pambocoran Program lan Dipunéwahi Streamlined Program. Iki aman-pelabuhan program bisa ngilangi dening IRS ing kapan wae. Kita wis musna menyang gedhe rinci ing kita website penjelasan prabédan antarane Offshore Sukarela Pambocoran Program lan Dipunéwahi Streamlined Program. Ateges, Offshore Sukarela Pambocoran Program iku program dimaksudaké kanggo wong-wong sing padha willful. Ing tembung liyane, yen sampeyan sengaja nandhang kapitunan IRS dening ora reporting panjenengan aset manca lan sampeyan"sumurup"sampeyan padha mestine kanggo laporan informasi, banjur OVDP tepat program kanggo sampeyan. Ing program iki, paukuman punika relatif dhuwur dibandhingake kanggo program liyane, nanging sampeyan lumaku adoh karo kepuasan ngerti sampeyan mung kudu mbayar paukuman financial lan sampeyan bakal mbokmenawa ora mungkasi munggah ing pakunjaran mengkono a -taun pakunjaran main karo nyata kriminal. Genti-genti, yen mung kesalahan sing padha ora peduli saka requirement kanggo file FBAR statements, banjur sampeyan bisa ngetik ing Dipunéwahi Streamlined Program. Kados OVDP, Dipunéwahi Streamlined Program ora nyedhiyani sampeyan pidana pangayoman nanging yen sampeyan sing non-willful banjur sampeyan ora mbutuhake pidana pangayoman. Ing streamlined program, paukuman struktur suda ngartekno lan pakaryan babagan penyimpanan file syarat sing luwih winates. Nanging, iku pancen wigati sing ora ketik streamlined program yen sampeyan padha willful - amarga yen sampeyan dideteksi dening IRS lan padha golek sing padha cetha willful nanging sampeyan padha mung mung nyoba kanggo njaluk paukuman abang, banjur IRS bakal weruh iki minangka tax penipuan lan evasion tax lan padha bakal nuntut menyang ombone kebekan saka angger-anggering torèt. Kajaba iku, saiki suda paukuman tingkat asring bakal nambah karo saben taun anyar, lan sing paling jahwéh, yen sampeyan nemokake dhewe ing audit, banjur sampeyan sing murtad saka ngetik program-program iki.