Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Pitu Tombol Wanita Iku Kudu Ngerti Bab Mbek Tax saka Alimony Pembayaran


Pembayaran anak support utawa properti pamukiman (ie, pembayaran sing ora nduweni minangka alimony) sing tansah non-disudo kanggo payor lan non-keno pajek kanggo panampa

Nanging, alimony beda, lan loro payor lan panampa kudu ana dening peraturan tax sing mrentah kabeh alimony pembayaran.

Federal tax perawatan saka alimony katuntun dening Internal Revenue Kode, ora dening divorce perjanjian utawa pesenan pengadilan. Ing syarat-syarat umum, alimony biasane income keno pajek kanggo panampa lan potongan tax kanggo payor. Minangka mbatesi dening IRS ing Topik -Mbayar Alimony, alimony iku potongan tax kanggo payor, yen. Yen sampeyan panampa saka alimony, sampeyan kudu laporan lengkap jumlah income tax ngasilake. Mboten saguh kanggo laporan alimony iku banget kamungkinan kanggo kasil ing IRS audit Elinga: Wiwit mbayar alimony iku potongan tax kanggo payor, IRS bisa kanthi gampang nemtokake cara akeh alimony sing ditampa. Nalika pakaryan babagan penyimpanan file pajak, payor kudu ngetik sosial keamanan nomer panampa ing Wangun, baris b. Yen sampeyan payer lan sampeyan ora nyedhiyani ex-bojomu kang nomer sosial keamanan, sampeyan uga kudu mbayar sèket dolar paukuman lan potongan bisa diolehake. Yen sampeyan lagi alimony ing panampa, sampeyan kudu menehi payor nomer sosial keamanan. Yen sampeyan ora, sampeyan bisa uga kudu mbayar sèket dolar paukuman Wektu pembayaran kritis.

Supaya kanggo pembayaran bakal dianggep alimony kanggo tax income tujuan, padha kudu digawe saben ditulis misahake persetujuan utawa divorce dhawuh ditanggepi dening pengadilan.

Sembarang pembayaran digawe sadurunge iki jenis divorce dhawuh utawa ditulis misahake persetujuan ora bisa dianggep alimony kanggo tax income tujuan. Ana alternatif kanggo tradisional alimony pembayaran, lan saben alternatif wis dhewe tartamtu mbek tax. Contone, wiwit sandi tenan istimewa nggantosi wanita, iku kita yakin sing bayaran ing ngarep bongkahan jumlah pembayaran ing lieu saka alimony, ing akèh-akèhé saka kasus, pilihan sing disenengi yen garwane wis dadi panampa saka alimony. Nanging, wiwit kabeh pembayaran digawe kabeh ing siji wektu, bayaran ing ngarep bongkahan jumlah pembayaran mbutuhake ati-ati, disengojo financial management. Uga, wiwit bongkahan, pembayaran bayaran ing ngarep biasane kabentuk minangka bagéan saka divisi saka aset, iku ora keno pajek kanggo panampa utawa disudo tax kanggo payor. Amarga rauh-kanggo-bakal ex-bojomu bakal ilang sing tax, kang bakal rightfully arep kanggo diskon jumlah bongkahan jumlah pembayaran bakal digawe (divorce pakar financial bakal bisa kanggo mbantu sampeyan nggawe sing petungan). Ing kasus tartamtu, durung alternatif liyane, disebut Alimony lan Pangopènan Dateng (uga dikenal minangka Bagean Dipercaya), iku becike kanggo tradisional, mesti alimony. Sepisan maneh, mbek tax saka Alimony lan Pangopènan Dateng beda-beda gumantung carane dateng kabentuk. Kaya dadi akeh liyane financial nuances saka divorce, mbek tax saka alimony (lan alimony alternatif) bisa dadi luwih rumit.