Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Peta China: Maps saka Kutha lan Provinsi


Ing ngisor iki peta nuduhake tampilan sakabèhé saka China kang tanah area babagan. enem yuta sq km) ing ukuran saka. Waters teritorial lan negara-negara tanggané sing uga klebu Negara kang provinsi, kutha-kutha utama, bebarengan karo wisata populer sing ditandhani kanggo nggampangake pengunjung kanggo ChinaChina wis telung puluh papat provinsi-tingkat administratif unit: rong puluh-telung provinsi, papat munisipalitas (Beijing, Tianjin, Shanghai, Chongqing), lima dhaerah otonom (Guangxi, Inner Mongolia, Tibet, Ningxia, Xinjiang) lan loro wilayah administratif khusus (Hong Kong, Macau).