Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Persetujuan Silihan - China Finance Online Co. Ltd. lan Chen Wu - Sampel Kontrak lan Formulir Bisnis


MULANE SAIKI, Pihak setuju minangka nderek

DÉNÉ, Nyilih wishes kanggo nyilih silihan saka tiyang ingkang nyukani ampilan kanggo finance investasi ing Fuhua lan tiyang ingkang nyukani ampilan setuju kanggo nyedhiyani kuwi silihan kanggo Nyilihsiji tiyang ingkang nyukani ampilan setuju kanggo nyedhiyani silihan kanggo Nyilih karo jumlah principal witjaksono kanggo Dollar US padha karo RMB, ing sesuai karo syarat-syarat lan kahanan kasebut kene ('Silihan'). Istilah kanggo silihan kuwi bakal dadi sepuluh taun kang bisa lengkap marang persetujuan saka Pihak ('Panjang'). Antawis kasebut ing ngarep, ing kahanan ing ngisor iki, Nyilih bakal nyusuki Silihan preduli yen Term wis kadaluwarsa: Nyilih deceases utawa dadi wong tanpa legal kapasitas utawa karo winates legal kapasitas Nyilih laku angkara utawa wis melu ing tumindak pidana utawa tiyang ingkang nyukani ampilan utawa sawijining ditetepake assignee bisa sah tuku Nyilih kang kapentingan ing Fuhua ing RRC hukum lan tiyang ingkang nyukani ampilan milih kanggo nglakoni. loro Lender bakal ngirimake jumlah Silihan menyang akun ditetepake dening Nyilih ing pitung dina sawise nampa Nyilih kang disbursement sok dong mirsani ing nulis, kasedhiya yen kabeh kahanan perintis kanggo disbursement kasebut ing Bagean loro saka KACA iki Persetujuan wis kebak wareg.

Nyilih bakal ngirim konfirmasi tinulis kanggo tiyang ingkang nyukani ampilan ing salah siji dina sawise nampa jumlah Silihan.

telung Silihan bakal mung bisa digunakake dening Nyilih kanggo nandur modal ing Fuhua kang kedhaftar ibukutha.

Tanpa Lender idin sadurunge ditulis, Nyilih bakal ora nggunakake Silihan kanggo maksud apa waé liyane utawa transfer utawa sumpah kapentingan ing Fuhua kanggo pihak.

papat Nyilih mung bisa nyusuki Silihan dening nransfer kabeh saka kapentingan ing Fuhua kanggo tiyang ingkang nyukani ampilan utawa pihak katelu ditetepake dening tiyang ingkang nyukani ampilan nalika kuwi transfer wis dileksanakake ing RRC hukum.

lima Ing acara Nyilih pindhah kapentingan kanggo pihak katelu liyane saka tiyang ingkang nyukani ampilan, Nyilih bakal mbayar jumlah lengkap saka neruske iku ditampa saka kuwi transfer kanggo tiyang ingkang nyukani ampilan preduli yen jumlah kuwi neruske ngluwihi jumlah Silihan. enem tiyang ingkang nyukani ampilan lan Nyilih dokumen melu setuju lan konfirmasi sing tiyang ingkang nyukani ampilan wis tengen, nanging wis ora kewajiban, kanggo tuku utawa ngrancang pihak katelu (wong legal utawa wong alam) kanggo tuku kabeh utawa bagéan saka Nyilih kang kapentingan ing Fuhua ing rega witjaksono kanggo jumlah Silihan nalika kuwi tuku wis diijini ing RRC hukum. Yen tiyang ingkang nyukani ampilan utawa pihak katelu assignee ditetepake dening tiyang ingkang nyukani ampilan mung tumbas bagéan saka Nyilih kang kapentingan ing Fuhua, tuku rega bakal suda ing pro rata basis. pitu Ing acara nalika Nyilih pindhah kapentingan ing Fuhua kanggo tiyang ingkang nyukani ampilan utawa transferee pihak katelu ditetepake dening tiyang ingkang nyukani ampilan, (i) yen nyata transfer rega mbayar dening tiyang ingkang nyukani ampilan utawa transferee pihak katelu perangan kang adil utawa kurang saka jumlah principal saka Silihan, Silihan bakal dianggep minangka kapentingan free utawa (ii) yen nyata transfer rega mbayar dening tiyang ingkang nyukani ampilan utawa transferee pihak katelu sing luwih dhuwur tinimbang jumlah principal saka Silihan, jumlah ngluwihi jumlah principal saka Silihan bakal dianggep minangka kapentingan accrued ing Silihan lan sing mbayar dening Nyilih kanggo tiyang ingkang nyukani ampilan ing lengkap. KAHANAN PERINTIS KANGGO DISBURSEMENT Ing ngisor iki kahanan kudu wareg sadurunge Silihan disbursed kanggo Nyilih. siji Tundhuk ing syarat-syarat saka Bagean, tiyang ingkang nyukani ampilan wis nampa ditulis disbursement kabar saka Nyilih. loro Nyilih lan tiyang ingkang nyukani ampilan kang tambahan wholly diduweni, China Finance Online (Beijing) Co, Ltd. ('CFO (Beijing)'), wis resmi kaleksanan a sumpah usaha persetujuan ('Sumpah Usaha Persetujuan'), ing kang Nyilih setuju kanggo sumpah kabeh kapentingan ing Fuhua kanggo CFO (Beijing). telung Nyilih, CFO (Beijing) lan Fuhua wis kaleksanan tuku pilihan lan persetujuan cooperation ('Tuku Pilihan Persetujuan'), miturut kang Nyilih ngawèhaké CFO (Beijing) lan irrevocable pilihan kanggo tuku kabeh saka kapentingan ing Fuhua nalika kondisi tartamtu kasedhiya ing persetujuan sing ketemu.

Tiyang Ingkang Nyukani Ampilan: China Finance Online Co

papat Usaha Sumpah Persetujuan lan Tuku Pilihan Persetujuan tetep bener lan efektif. Ora ono siji-sijine saka pihak ing perjanjian kuwi wis materially breached sembarang istilah utawa kondisi kuwi lan kabeh sing perlu persetujuan, consents, rong KACA authorizations lan dhaptaran dibutuhake ing perjanjian kuwi wis dipikolehi utawa rampung. limang perwakilan lan jaminan ing Bagean telung tetep bener lan bener ing dina nalika disbursement kabar wis dikirim kanggo tiyang ingkang nyukani ampilan lan ing tanggal Silihan disbursed kanggo Nyilih minangka yen kuwi wujud lan jaminan sing digawe minangka kuwi tanggal. enem Nyilih wis ora materially breached sembarang istilah utawa kondisi hereof. WUJUD LAN WARRANTIES.

siji tiyang ingkang nyukani ampilan dokumen nggantosi lan njamin kanggo Nyilih bilih: (a) tiyang ingkang nyukani ampilan punika perusahaan kadhaptar lan validly ana ing hukum Hong Kong, SAR (b) tundhuk sawijining Memorandum lan Artikel saka Asosiasi lan organisasi liyane dokumen, tiyang ingkang nyukani ampilan wis kebak tengen, daya lan kabeh persetujuan perlu lan authorizations kanggo nglakokaké lan nindakake iki Persetujuan (c) ing eksekusi lan kinerja saka Agreement iki bakal ora contravene sembarang panentu saka hukum ditrapake kanggo tiyang ingkang nyukani ampilan utawa perjanjen watesan naleni ing utawa nggowo pengaruh lan (d) Agreement iki bakal akehe legal, bener lan naleni kewajiban saka tiyang ingkang nyukani ampilan, kang enforceable marang tiyang ingkang nyukani ampilan ing sesuai karo syarat-syarat sawijining marang eksekusi sawijining.

loro Nyilih dokumen nggantosi lan njamin kanggo tiyang ingkang nyukani ampilan: (a) Fuhua winates hukuman perusahaan kadhaptar lan validly ana ing hukum saka RRC lan Nyilih ndarbeni saka Fuhua kang usaha (b) Nyilih wis kebak tengen, daya lan kabeh sing perlu lan cocok disetujoni lan wewenang kanggo nglakokaké lan nindakake iki Persetujuan (c) ing eksekusi lan kinerja saka Agreement iki bakal ora contravene sembarang panentu saka hukum ditrapake kanggo Nyilih utawa perjanjen watesan naleni ing utawa nggowo pengaruh kanggo Nyilih (d) Agreement iki bakal akehe legal lan bener kewajiban Nyilih, kang enforceable marang Nyilih ing sesuai karo syarat-syarat sawijining marang sawijining eksekusi lan (e) ana sing ora legal utawa tindakan sadurunge sembarang pengadilan, pengadilan utawa peraturan liyane panguwasa ketundha utawa kaancam bakal punah, marang Nyilih. KABAR Kabar utawa komunikasi ing Agreement iki bakal dikirim wong utawa dikirim dening facsimile transmisi utawa dening mail kadhaptar kanggo alamat kasebut ing ngisor iki, kejaba kuwi alamat wis diganti ing nulis. Tanggal nyatet ing bali panrimo saka kedhaftar mail layanan tanggal sok dong mirsani yen kabar wis dikirim dening mail kadhaptar ing ngirim tanggal layanan tanggal sok dong mirsani yen kabar wis dikirim wong utawa dening facsimile transmisi. Asli saka kabar bakal dikirim wong utawa dening mail kadhaptar ing ngisor iki alamat sawise kabar wis dikirim dening facsimile. Alamat: Unit C, wolung F, Sayap Timur Tulus Insurance Bangunan - Hennessy Dalan, Hong Kong, SAR. Nyilih: Chen Wu Alamat: Rm, Menara, COFCO Plaza, wolung Jianguomennei Dajie, Beijing, P. RAHASIA Pihak ngakoni lan konfirmasi wae lisan utawa ditulis bahan bab iki Persetujuan diijolke antarane wong-wong mau sing informasi rahasia. Pihak bakal nglindhungi lan njaga rahasia saka kabeh kuwi data rahasia lan informasi lan ora bakal nyampekano informasi kanggo pihak katelu tanpa partai liyane kang ditulis idin, kajaba (a) data utawa informasi sing ana ing domain umum utawa mengko dadi diterbitake utawa umume dikenal kanggo umum, kasedhiya yen iku ora dirilis dening partai nampa, (b) data utawa informasi sing bakal dibeberke miturut kanggo ditrapake hukum utawa angger-angger, lan (c) data utawa informasi sing bakal dibeberke kanggo Siji Partai legal pitutur utawa financial pitutur sing uga bakal metokake kewajiban saka ngramut rahasia padha kewajiban hereof. Ing saé disclosing saka data rahasia utawa informasi saka salah Siji Partai legal pitutur utawa financial pitutur bakal dianggep ing saé disclosing kuwi partai sing bakal njupuk ing tanggung jawab saka nerbitake iki Persetujuan. GOVERNING HUKUM LAN PEMUKIMAN DISPUTES. siji eksekusi, kesahihan, interpretasi, kinerja, implementasine, mandap lan utang saka musuhan saka Agreement iki bakal diatur dening hukum Hong Kong, SAR. loro Ing acara saka sembarang regejegan njedhul saka utawa ing sambungan karo iki Persetujuan, Pihak bakal nyoba kanggo mutusake masalah regejegan liwat konsultasi loropaken. Ing acara sing puas résolusi sing wis ora ngrambah ing telung puluh dina sawise wiwitan saka kuwi rembugan, regejegan bakal diajukake (kang pengajuan bisa digawe dening salah siji Nyilih utawa Lender) kanggo resolusi dening arbitrasi diterbitake dening Hong Kong papat KACA Arbitrasi Internasional Tengah ('Tengah') ing Beijing, China, ing sesuai karo prosedural aturan saka Pusat, kang ana ing efek ing wektu aplikasi kanggo arbitrasi wis digawe.

Arbitration penghargaan bakal final lan naleni marang kabeh pihak hereto.

siji Iki Persetujuan wis kaleksanan ing loro-lorone Cina lan inggris. Ing cilik saka sembarang inconsistency antarane rong versi, versi Cina bakal dianggep bener. loro Persetujuan Iki bisa mung bisa diowahi dening ditulis perjanjian melu kaleksanan dening pihak. telung Sembarang panentu saka Persetujuan iki sing bener utawa unenforceable ora bakal mengaruhi sing sah lan enforceability saka pranata liyane hereof.