Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Pengacara Pidana - Pidana China Pengacara


Salah siji saka paling di ajeni, maju lan dinamis Hukum Perusahaan ing Quanzhou, Xiamen, Min Wing Tenan Hukum njupuk pendekatan sakabehe kanggo laku hukumKita wis rampung integrasi lan fokus ing nyediakake klien karo rapi akses kanggo ing-ambane kawruh saka kita warna sawetara saka laku wilayah. Fujian Min Wing Tenan Hukum dening National Ministry of Kaadilan lan hukum Departemen Fujian Zhou Huabing, China Universitas Ilmu Politik lan Hukum Dhokter saka Hukum, Peking University EMBA, Nasional Banget Tenan Hukum Guangxi Wanyi Tenan Hukum Partner Senior, Wakil Direktur, China Law Society, China Academy of Ilmu Manajemen Institut Ilmu Riset Fellow Ing Nanning Pokrol Association, Guangxi Pokrol Association nimbali pidana komite profesional, Guangxi In Harbin Kantor Hukum kang utama laku wilayah kalebu pidana hukum lan kulawarga hukum, karo emphasis ing DUI DWI, juveniles lan kejahatan kasus. Kita Harbin pengacara wis makarya ing profesi legal ing akeh kapasitas, minangka intern kanggo jaksa kang kantor, hukum carik kanggo loro nyoba lan banind pengadilan, lan kanggo liwat patang taun minangka Assistant Umum Pemain ing Harbin. H. Tenan Hukum punika Yunnan basis Hukum Tenan, ditetepake dening Liu Hule lan telung liyane misuwur pengacara ing Maret, lan padha klompok misuwur pengacara karo profesional kabisan lan sosial dhuwur ajining diri.

Karo luwih saka sepuluh taun' anteng lan fokus pembangunan, ana sewelas partners lan luwih saka sewidak pengacara, kalebu wolung Doctors saka Hukum, rong puluh-enem Master Hukum lan akeh postgrad Nanjing Tiangong Tenan Hukum pidana nimbali Tenan Hukum adhedhasar ing Nanjing, Jiangsu, China.

Kanggo dianggep bener ing pidana sistem kaadilan, kita Nanjing pengacara ndudohke ing sawijining kawruh ing-ambane saka lokal lan kutha toko hukum pidana. Nimbali sukses mbutuhake mental dexterity kanggo forging menang sastranegara, lukisan wastani ing cahya positif, lan artfully pun bantahan sing menang liwat hakim lan ZheJiang ZhongJian Tenan Hukum, diadegaké ing taun, iku salah siji saka lengkap kemitraan Hukum Perusahaan. Iku wiwitan siji, kang mantan Penang Legal Penasehate Kantor lan Wenzhou ORA siji Tenan Hukum, kno.