Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Nyewakake Apartemen ing China


Salah siji saka pitakonan pisanan sing wong sing takon nalika lagi considering memulang inggris ing China, iku related kanggo apartemen ing China. Padha uga arep ngerti bab biaya sing digandhengake karo nyewakake apartemen ing China, lan proses kanggo njupuk Cina apartemenSupaya, kita wis bejat mudhun kerja kene kanggo sampeyan, lan kita wis partnered karo salah siji kita Karir China vloggers malah menehi demo khas Cina apartemen. Ayo kang njaluk menyang iku Sakabèhé, biaya saka nyewakake apartemen ing China wis akeh kurang saka apa sing paling s bakal mbayar ing negara sing ngarep. Rega saka apartemen ing China bakal temtunipun gumantung ing ukuran lan fasilitas, kutha ngendi iku dumunung, lan distrik kutha. Ing kutha-kutha gedhe kaya Beijing, gadhah apartemen ing tengah kutha cedhak populer expat wilayah bisa biaya ing paling, RMB saben sasi (dolar - dolar) - lan iki bisa mung studio apartemen utawa cilik siji kamar turu. Mesti wae, sampeyan bisa njaluk liyane dhuwit yen sampeyan milih kanggo manggon ing wilayah beda saka kutha. Ing kaloro undakan cities, prices kanggo jenis sing padha saka apartemen ing apartemen bakal nyelehake saperangan ewu RMB saben sasi. Lan yen sampeyan milih luwih deso kutha utawa suburban wilayah kutha, banjur sampeyan bisa kanthi gampang njaluk siji gedhe utawa malah loro-kamar turu apartemen mung kanggo - RMB saben wulan (dolar - dolar).

Wiwit biaya urip ing China relatif kurang, lan gaji kanggo inggris guru ing China wis cukup prayoga, paling guru ora bisa saged kanggo duwe cantik gedhe apartemen.

Lan yen guru-guru sing gelem manggon njaba tengah kutha utawa duwe konco sak kamar, padha bisa malah bakal bisa kanggo saged gedhe apartemen lan isih nyimpen dhuwit apik nalika padha sing manggen ing China. Proses kanggo nyewakake apartemen ing China ora akèh kabèh beda saka negara ngarep Ana agensi rental kabeh liwat China, ing kasunyatan, yen sampeyan lumaku watara wilayah komersial ing China, sampeyan bakal kerep ndeleng agensi rental lan sampeyan bisa malah ndeleng dikirim prasetiya karo apartemen kasedhiya. Wiwit ana uga dadi basa alangi, kita Karir tim China bisa bantuan nyedhiyani sampeyan karo panuntun dhumateng lan nyambungake sampeyan karo wong ing wilayah sing wong bisa ngewangi sampeyan karo nemokake apartemen lan translating. Wiwit gedhe apartemen bisa pindhah cepet, sampeyan bakal arep kanggo mlumpat ing siji apik yen sampeyan pancene kaya iku. Kebeneran proses aplikasi punika prasaja nanging, sampeyan bakal perlu awis (ing lokal RMB) munggah ngarep kanggo mbayar kanggo apartemen. Mung minangka ing ngarep negara, sampeyan bakal biasane dibutuhake kanggo mbayar sawetara sasi munggah ngarep (nganti telung utawa nem sasi ing sawetara kutha-kutha) lan bisa uga kudu mbayar simpenan lan agensi layanan ragad. Kanggo alesan iki, kita maringi pitutur sing anyar guru obah kanggo China nggawa dhuwit cukup karo wong-wong mau supaya padha bisa nutupi iki fees lan njaluk menyang apartemen anyar ing China. We wanted kanggo menehi sampeyan sak klebatan menyang apa nyata Cina apartemen katon kaya. Supaya kita partnered karo kanca kita, Collin, sing guru ing salah siji saka sekolah kita bisa karo ing pantai Cenang, China. Pengalaman vlogger karo sawetara alexa gedhe ing China, kang ana kanggo njupuk kita ing demo saka apartemen ing kutha supaya bisa nuduhake sampeyan apa iku pancene katon kaya.