Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Ngurangi Kacilakan lalu Lintas ing China: Kiat Nggunakake Road Safety Audit


BEIJING - karo China kang kanthi cepet ngembangaken jaringan dalan lan akeh badhan kanggo safety dalan ing loro anyar lan ana dalan proyèk, uga-kaleksanan safety dalan audit bisa bantuan nambah safety dalan lan ngurangi nomer lan garwane saka kacilakan mobil ing biaya kurang kanggo entuk manfaat aspek, ngandika Donya anyar Bank kertas dirilis dina

Ing kertas judul Ngurangi Kacilakan lalu Lintas ing China: Kiat Nggunakake Road Safety Audit reviews peran tartamtu saka safety dalan audit, formal ujian saka kacilakan potensial lan kinerja safety saka mangsa utawa ana dalan utawa lalu lintas project.

New dalan sing dirancang miturut standar safety nanging cepet pengalaman kacilakan"blackspots"amarga kanggo macem-macem alasan kayata kang nyepetke. Road safety audit khusus sing dirancang kanggo alamat lan nyegah dadakan kuwi mundhak ing kacilakan lalu lintas dening nyediakake integrasi assessment anyar utawa ana project dalan kanggo ngenali wilayah masalah lan rekomendasi dandan. Kertas presents laku internasional ing safety dalan audit, kiro-kiro saka audit orane tumrap sekolah, pilihan saka proyèk kanggo audit, audit proses, saringan lan kapasitas technical dibutuhake saka tim audit, auditor akreditasi, nggunakake road safety audit manual, kanggo aransemen pengaturan. Kertas cathetan sing safety dalan audit duwe keuntungan ing tingkat masyarakat liwat ngurangi korban, lan ing gedhe tingkat dening madegaken kombinasi saka kacilakan target abang, nuwuhaké wigati saka dalan engineering safety, mundhakaken kesadaran kanggo safety kabutuhan kabeh kedhaftar dalan, lan ajeg ngapikake standar safety lan tata cara. Karo sawijining introduksi page ing pertengahan -an, China wis pengalaman winates karo safety dalan audit. Kanggo ngiyataken nggunakake road safety audit kanggo ngurangi kacilakan lalu lintas lan merbawani, China bisa njupuk kauntungan saka pengalaman saka negara liya karo luwih diwasa audit sistem. Berkembang lengkap audit nasional standar Nambah pedoman technical kanggo safety dalan audit Berkembang provinsi safety dalan audit kawicaksanan Nyedhiyani latihan ing safety dalan audit kanggo managers project lan auditor lan Netepake sistem akreditasi."Karo China gedung anyar dalan, dalan-dalan, lan expressways ing jangkah unmatched ing donya, ing wektu iku hak kanggo nganggo road safety audit kanggo entuk manfaat saka kabeh kedhaftar dalan,"ngandika Deng Fei, World Bank Senior Transportasi Spesialis lan co-penulis saka kertas. Kertas kapitu saka seri saka makalah ing transportasi topik diprodhuksi dening Bank Donya ing Beijing.