Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Misahake Properti ing Wisconsin


Nalika Wisconsin pasangan nimbang divorce, salah siji saka pisanan pitakonan padha takon:"Sing nemu apa."Jawaban short iku, iku gumantungNalika Wisconsin pasangan nimbang divorce, salah siji saka pisanan pitakonan padha takon bab property:"Sing nemu apa."Jawaban short iku, iku gumantung. Divisi Property nyakup luwih akeh tinimbang babagan penggambaran metu apa apa karo kulawarga ing ngarep. Rodo, divisi saka properti ing divorce bisa ndherek macem-macem aset, kayata omah, montor, keuntungan leren, bank akun, saham lan opsi simpenan, baseball kertu koleksi, furnitur, seni, lan wedding china.

Lan, aja lali, sampeyan bakal duwe kanggo nimbang utang, kayata kredit lan kertu kredit saldo.

Property bisa dipérang salah siji saka rong cara: dening persetujuan antarane divorcing saperangan, utawa dening pengadilan. Yen divorcing pasangan bojo tekan dhewe persetujuan ing cara kanggo dibagi properti, pengadilan biasane bakal mlebu mati ing persetujuan, supaya dawa minangka divisi imbang (padha) utawa cukup. Pasangan sing ora bisa tekan persetujuan mbokmenawa bakal mungkasi munggah ing pengadilan, ngendi hakim bakal arep carane kanggo dibagi properti. Iku penting kanggo ngerti carane nggawe pengadilan pancasan iki ing Wisconsin. Supaya kanggo dibagi aset ing Wisconsin divorce, bédané penting kudu digawe antarane"kapisah"lan"perkawinan"property."Kapisah property"ora tundhuk divisi, kang tegese pasangan bojo njaluk supaya sing kapisah properti sawise divorce. Kapisah property kalebu, nanging ora winates kanggo, ing ngisor iki: Dening kontras,"perkawinan property"subyek kanggo divisi antarane pasangan bojo ing divorce. Iki kalebu kabeh property angsal dening siji utawa loro pasangan bojo sak marriage, nggunakake perkawinan dana. Wisconsin punika property masyarakat negara, kang tegese Wisconsin pengadilan dibagi perkawinan property merata antarane divorcing pasangan bojo. Senajan witjaksono divisi saka properti ora tansah tegese pas sèket pamisah, Wisconsin pengadilan umume nyoba kanggo supaya property distribusi sing ninggalake pihak karo jumlah sing padha saka aset lan utang. Umumé, Wisconsin pengadilan sih witjaksono divisi saka properti perkawinan Nanging, pengadilan uga sarak saka witjaksono distribusi saka aset sawise nimbang-nimbang sawetara faktor, kalebu: Kanggo daftar lengkap faktor pengadilan nimbang nalika misahake property, Wis ndeleng. Contone, pengadilan bisa menehi kabeh usaha ing perkawinan ngarep kanggo pasangan sing wis kurang mangsa entuk kapasitas amarga wong utawa dheweke munggah marang pendidikan, latihan, utawa karir kanggo ndhukung liyane pasangan kang nguber saka pendidikan sing luwih dhuwur lan utawa kamajuan karir. Utawa, pengadilan bisa penghargaan saka kabeh utang related kanggo salah siji pasangan kang bisnis, kayata clinic veterinary, ngendi liyane pasangan kurang pendidikan perlu kanggo mbukak bisnis lan makarya kanggo veterinarian pasangan ing clinic ing saindhenging marriage. Prenuptial perjanjian (uga disebut sadurunge ningkah perjanjian) bisa impact divisi property.

Wisconsin iku salah siji saka sawetara negara sing wis berlaku ing Seragam sadurunge ningkah Persetujuan undhang-Undhang.

Iki tegese yen bener persetujuan prenuptial (mlebu dening loro pasangan bojo) anugrah property tartamtu namung siji pasangan, sing property wis ora ana maneh perkawinan lan ora tundhuk divisi dening pangadilan marang divorce. Nanging, prenuptial perjanjian bisa dipunéwahi (diganti) mengko, sak marriage, liwat tambahan property perjanjian (kadhangkala disebut kirim-nuptial perjanjian), kang kudu mlebu dening loro pasangan bojo. Lan, mesthi, sak divorce, pasangan bojo bisa setuju kanggo selokan sing prenup lan ngetik menyang syarat-syarat sing beda saka wong-wong sing ana ing persetujuan sadurunge ningkah.

Yèn mangkono, bakal padha perlu kanggo kalebu istilah anyar ing perkawinan persetujuan utang (utawa properti persetujuan utang) minangka bagéan saka divorce.

Yen sampeyan duwe pitakonan bab divisi saka properti utawa persetujuan prenuptial, sampeyan kudu hubungi an experienced agung kulawarga hukum kanggo bantuan.

Kanggo daftar lengkap faktor pengadilan nimbang nalika misahake property, Wis ndeleng.