Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Mbayar Maneh Silihan Persetujuan - Weibo Teknologi Internet (China) Co. Ltd. Sampel Kontrak lan Formulir Bisnis


Rugi ing tanggal hereof, ing supaya kanggo ndarbeni kapentingan usaha ing Beijing Weeing Technology Co, Ltd(hereinafter diarani minangka 'Weeing'), Nyilih ngetik menyang jumlah tartamtu saka Persetujuan Silihan ('Persetujuan Silihan') karo Weibo Teknologi, kang, Nyilih dijupuk silihan saka Weibo Teknologi ing jumlah saka RIB ('Silihan'), lan Silihan wis ora wis repaid durung Nyilih lan Weibo Teknologi ngetik menyang tartamtu Agreement Transfer Equity tanggal (ETA'), whereunder, Nyilih sarujuk kanggo transfer kanggo Weibo Teknologi utawa pihak ditetepake dening Weibo Teknologi ('Transferee') kapentingan usaha dianakaké dening Nyilih ing Weeing ('Subyek Kapentingan') lan ing wawasan kuwi transfer, Transferee bakal mbayar Nyilih RMB minangka kanthi jumlah ongko tuku rega ('Tuku Rega') saka Subyek Kapentingan marang consummation saka kuwi transfer lan Pihak wis sarujuk kanggo nutup kerugian utang duwe utang dening Nyilih kanggo Weibo Teknologi ing Mbayar maneh Persetujuan marang Weibo Teknologi kang kewajiban kanggo pembayaran saka Rega Tuku kanggo Nyilih ing ETA, SAIKI, MULANE, sawise konsultasi, Pihak nggayuh persetujuan minangka nderek bab utang pesawat-mati lan mbayar maneh saka Silihan. salah siji Ing acara sing Nyilih pindhah bagean saka Subyek Kapentingan kanggo Transferee ditetepake dening Weibo Teknologi ing sesuai karo ETA, bagean saka utang duwe utang dening Nyilih kanggo Weibo Teknologi ing Persetujuan Silihan sampeyan padha karo kanggo bagean saka Rega Tuku saka kuwi bagean saka Subyek Kapentingan bakal nutup kerugian marang kuwi Transferee kang tansah menyang Nyilih kanggo mbayar kuwi bagean saka Rega Tuku saka kuwi bagean saka Subyek Kapentingan.

Ing tembung liyane, marang ing consummation saka transfer saka Nyilih kanggo Transferee saka bagean saka Subyek Kapentingan, iku bakal dianggep sing Nyilih wis repaid bagean saka utang duwe utang dening Nyilih kanggo Weibo Teknologi ing Persetujuan Silihan sampeyan padha karo kanggo bagean saka Rega Tuku saka kuwi bagean saka Subyek Kapentingan.

Jumlah sembarang kuwi mbayar maneh bakal diwilang ing ngisor iki rumus: X T× (A÷B), ngendi, X stands kanggo jumlah olèh dening Nyilih lan T stands kanggo jumlah total utang duwe utang dening Nyilih kanggo Weibo Teknologi stands kanggo jumlah saka Subyek Kapentingan sing wis ditransfer kanggo Transferee lan B stands kanggo jumlah total saka Subyek Kapentingan. loro Marang consummation saka transfer saka Nyilih kanggo Transferee saka jumlah total saka Subyek Tarif, utang duwe utang dening Nyilih kanggo Weibo Teknologi ing Persetujuan Silihan bakal nutup kerugian marang sembarang lan kabeh Transferee kang kewajiban kanggo pembayaran kanggo Nyilih saka Rega Tuku saka Subyek Kapentingan ing ETA. Akibaté, Nyilih ora bakal dibutuhake kanggo nindakake sawijining kewajiban kanggo nggawe mbayar maneh kanggo Weibo Teknologi ing Persetujuan Silihan lan Transferee ora bakal dibutuhake kanggo nindakake sawijining kewajiban kanggo mbayar Rega Tuku kanggo Nyilih ing ETA. siji Weibo Teknologi uga ora request Nyilih kanggo nyusuki utang duwe utang dening Nyilih kanggo Weibo Teknologi ing Persetujuan Silihan ing sembarang cara liyane saka liwat pesawat-mati kuwi utang marang transfer saka Subyek Kapentingan minangka nyeksèni hereunder. Kajaba iku, Nyilih ora bisa njaluk Transferee kanggo mbayar Nyilih samubarang bagean saka Rega Tuku ing ETA ing sembarang cara liyane saka liwat utang pesawat-mati minangka nyeksèni hereunder. loro Nyilih bakal nransfer Subyek Kapentingan kanggo Transferee ing sesuai karo ETA lan gawe marem kabeh utang duwe utang kanggo Weibo Teknologi ing Persetujuan Silihan liwat utang pesawat-mati minangka nyeksèni hereunder. Tanpa idin sadurunge ditulis saka Weibo Teknologi, Nyilih ora bisa nyusuki utang duwe utang dening Nyilih kanggo Weibo Teknologi ing Persetujuan Silihan ing sembarang cara liyane saka liwat pesawat-mati kuwi utang marang transfer saka Subyek Kapentingan minangka nyeksèni hereunder. telung minangka saka tanggal efektifitas saka Persetujuan iki, ing wektu kanggo mbayar maneh Nyilih kang saka bagean saka Silihan ing Persetujuan Silihan bakal ditemtokake dening Weibo Teknologi ing sawijine discretion.

Weibo Teknologi bakal duwe hak kanggo njaluk ing sembarang wektu Nyilih kanggo nyusuki Weibo Teknologi kabeh utawa samubarang bagean saka Silihan ing cara nyeksèni hereunder.

papat ing cilik saka sembarang bedho antarane sembarang panentu ing Persetujuan Silihan lan sadurunge panentu, sadurunge panentu sing dianggep bener.

lima Ing acara sing Nyilih wis render biso kanggo mindhah kanggo Transferee sembarang Subyek Kapentingan amarga sembarang hukum utawa angger-angger saka Republik Rakyat China (RRC') utawa intine alangan pinanggih ing kinerja nyata iki Persetujuan, Pihak bakal, dening adhering kanggo principal saka podo, teknologi entuk manfaat lan apik iman, nemtokake liwat rembugan, pendekatan tartamtu kanggo nyusuki Silihan sing ditutup kanggo maksud iki Persetujuan. siji Iki Agreement bakal njupuk efek marang kang mlebu dening loro Pihak lan bakal entek marang ngrampungake kinerja dening saben Partai kabeh sawijining pamilike kewajiban hereunder.

loro Sawise duwe ngrambah persetujuan liwat rembugan, Pihak uga ing sembarang wektu mbenake utawa prematurely siksa Agreement iki dening ditulis persetujuan.

siji Maksud apa langsung utawa ora langsung nerbitake dening salah siji Partai saka sembarang panentu ing Persetujuan iki, utawa gagal saka salah siji Partai kanggo nganggep ing kabeh utawa kanggo nganggep ing wektu lan ing lengkap saka sawijining kewajiban ing Agreement iki bakal akehe gawan hereunder.

Ing kuwi cilik, non-defaulting Katelu ('Non-defaulting Partai') bakal menawa pengiriman notifikasi defaulting Katelu ('Defaulting Partai') ing nulis kanggo ngobati nerbitake sawijining lan njupuk ora nyukupi, efektif lan ngukur pas wektune kanggo ngilangke efek saka kuwi nerbitake lan indemnify Non-defaulting Partai marang sembarang lan kabeh losses sing disebabake dening nerbitake kuwi.

loro Marang kedadeyan saka sembarang nerbitake kang ing cukup lan paukuman adil saka Non-defaulting Partai wis render iku mokal utawa ora adil kanggo Non-defaulting Katelu kanggo nindakake sawijining pamilike kewajiban hereunder, Non-defaulting Partai bakal duwe hak kanggo ngabari Partai Defaulting ing nulis Non-defaulting Partai bakal nundha sawijining kinerja saka sawijining pamilike kewajiban hereunder nganti Defaulting Partai wis mandhek nerbitake kuwi, dijupuk ora nyukupi, efektif lan ngukur pas wektune kanggo ngilangke efek saka kuwi nerbitake lan indemnified Non-defaulting Partai marang sembarang lan kabeh losses sing disebabake dening nerbitake kuwi.

telung losses saka Non-defaulting Katelu disebabake dening nerbitake saka Partai Defaulting sing indemnifiable dening Defaulting Katelu bakal kalebu losses ekonomi langsung lan sembarang lan kabeh foreseeable langsung losses lan penting expenses, kalebu tanpa watesan, fees agung, pengadilan lan arbitrasi biaya, expenses financial lan lelungan expenses.

siji Wae regejegan antarane Pihak ing hubungan kanggo interpretasi utawa kinerja samubarang panentu hereunder bakal mantun liwat sosial konsultasi antarane Pihak. loro Sembarang regejegan gagal kanggo dadi mantun liwat kuwi konsultasi bakal diarani kanggo China Ekonomi Internasional lan Perdagangan Arbitrasi Komisi kanggo arbitrasi ing sesuai karo sawijining efektif arbitrasi aturan. Arbitration penghargaan bakal final lan naleni marang loro Katelu. telung kesimpulan, efektifitas, kinerja, interpretasi lan résolusi regejegan bakal diatur dening hukum saka RRC. salah siji ing kasus sadurunge teknologi pangerten utawa persetujuan antarane Katelu ing bab sembarang tenan topik sing cocog hereunder konflik karo Persetujuan iki, Persetujuan iki bakal dianggep bener. loro Heading ing kene sing dipasang kanggo ease saka referensi mung, lan ora bakal mengaruhi interpretasi saka sembarang panentu ing kene. papat Ing kasus panentu ing Persetujuan iki utawa dadi bener utawa unenforceable ing kabèh utawa bagéan amarga noncompliance karo sembarang hukum utawa pemerintah angger-angger utawa digunakake, ing bagéan saka kuwi panentu kena pengaruh mangkono bakal dianggep wis dibusak saka Persetujuan iki diwenehake, nanging, sing kuwi pambusakan ora bakal mengaruhi legal pasukan lan efek saka sembarang liyane bagéan saka kuwi panentu utawa panentu ing Persetujuan iki. Ing kuwi cilik, Pihak bakal rembugan kanggo panentu anyar kanggo ngganti kuwi bener utawa unenforceable panentu.

limang Kajaba digunakake kasebut kene, sembarang gagal saka salah siji Partai kanggo ngleksanani utawa sembarang wektu tundha salah siji Partai ing ngleksanani wae hak, kakuwasan utawa hak istimewa hereunder ora bakal dianggep minangka perubahan perjanjian saka ngleksanani kuwi tengen, daya utawa hak istimewa.

Sembarang siji utawa sebagean ngleksanani saka sembarang tengen, daya utawa hak istimewa ora bakal serat ngleksanani saka sembarang liyane tengen, daya utawa hak istimewa.

enem Agreement Iki bakal kaleksanan ing rong mitra karo witjaksono legal pasukan lan efek, karo siji kanggo saben Partai. Siji utawa luwih wong ngetik menyang Mbayar maneh Silihan Persetujuan karo Weibo Teknologi nggunakake wangun iki. Miturut Instruction ii kanggo Item saka angger-Angger S-K, Pandhaptar bisa mung file iki wangun minangka ngetokne karo jadwal nyetel kasebut rincian materi kang kaleksanan perjanjian beda-beda saka wangun iki.