Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Mbangun Buyaran - Buruh Guide


Sepisanan, ayo kita ngerti apa iku - lan iku bisa dadi akeh iku (minangka mundur lan ora minangka mbangun buyaran) Iku tindak ing kanggo negara 'test adil lan mulane subyektif persepsi saka pegawe sing ora cocog ing gatiIng Coetzer v Warga Koran, lan Taman v CCMA Liyane, iku iki reiterated sing mbangun buyaran wis ditemtokake objectively lan sing mundur kudu resor pungkasan. Ing Beets v Universitas Port Elizabeth, iku iki ketemu sing mbangun buyaran njupuk panggonan mung yen pegawe metu amarga saka juragan kang atos, antagonis lan musuhan tumindak, lan ing liyane kayata iku dianakaké sing mundur kudu ascribed amarga prospek employment terus ana intolerable.

Mundur ora kudu dadi pegawe kang mung pilihan, nanging kudu dadi pilihan mung cukup kanggo pratelan saka mbangun buyaran kasil.

Ing acara saka nerbitake materi saka kontrak dening juragan, pegawe uga duwe pilihan saka apa kanggo siksa kontrak, utawa terus juragan kanggo sawijining kewajiban perjanjen. Iku wis ketemu sing acceptance dening sembarang pegawe saka juragan kang repudiation saka materi syarat-syarat kontrak gunggungipun kanggo mbangun buyaran. Iki repudiation saka syarat-syarat materi bakal kalebu penundaan saka pegawe tanpa pituwas sawise juragan pengalaman kangelan financial, utawa juragan kang sepihak abang saka pegawe kang bayaran uga bakal cekap kanggo netepake mbangun buyaran. Ora adil tumindak disiplin dijupuk dening juragan uga bisa akehe nerbitake saka kontrak lan uga jumlah kanggo mbangun buyaran. Nanging mundur supaya disiplin priksaan ora jumlah kanggo mbangun buyaran. Ing Van Der Riet v Luang net Ltd Kesehatan Racquet Club, pegawe metu sawise kang èfèktif demoted minangka asil saka di toto maneh ngleksanani. Juragan kang gagal kanggo takon karo pegawe ing kamungkinan saka demotion iki dianggep ora adil, lan kasedhiya basis cekap kanggo pratelan saka mbangun buyaran. A demotion ing kasus liyane uga mbecikake pratelan mbangun buyaran Ing prakara liyane kayata jawatan seksual, asil pegawe kang mundur, uga akehe mbangun buyaran. Saka ndhuwur, iku bakal katon sing wilayah iki mbangun buyaran rumit banget, lan ora ana aturan hard lan cepet. Saben cilik kudu dipun biji ing sawijining manfaat, lan salawasé ana onus saka resiko diselehake ing pegawe ing gadhah kanggo mbuktekaken buyaran, juragan uga kudu weruh saka prilaku lan cara kang padha nangani karyawan. Contone, aku wis krungu kasus ngendi juragan ndadekake owah-owahan sepihak menyang bayaran struktur, kayata ganti saka gaji saben wulan, kanggo dhasar lan komisi basis, mung amarga pegawe punika mboten saguh kanggo nggayuh target, bisa akehe mbangun buyaran. Juragan sing unilaterally nemtokke apa wektu cendhak ing karyawan uga kudu njupuk cathetan sing iki tumindak sepihak bakal jumlah kanggo nerbitake saka kontrak, lan bisa mbangun buyaran uga. Juragan bakal nindakake uga kanggo njupuk profesional saran legal sadurunge tumindak ing samubarang prakara sing uga duwe mengaruhi ing kontrak employment ing supaya kang ngadhepi karo musuhan saka mbangun buyaran.