Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Masyarakat Konsumen - Cina Pasinaon - Oxford Bibliographies


Wiwit reformasi ekonomi diwiwiti ing taun lan"mbukak lawang"privasi sing mèlu, masyarakat konsumen ing China wis kepincut manungsa waé saka akademikSadurunge sing, miturut Left sosialisme, wektu iki ideologically dianggep minangka bourgeois lan iki umume kasim. Individu' gawe marang cara menyang negara nyediakake subsistence standar urip (pangan rationing, omah free, lan supaya ing). Wiwit taun, ing slogan saka"njupuk sugih punika kamulyane,"puluhan yuta rumah tangga Chinese wis dadi makmur. Konsumen cina saiki pengin kanggo gawe marem sing individu kepengin lan duwe sarana kanggo nglakoni. Ing kajaba iku, karo ditambahi perdagangan internasional, komunikasi, lan pariwisata, konsumen Cina uga informed lan duwe akses ora mung kanggo produk lokal, nanging uga kanggo merek internasional kondhang. Akibaté, konsumsi kluwarga punika booming lan wektu wis dadi modern. Ing wektu cendhak wektu masyarakat konsumen metu ing paling pedunung ing donya bangsa, apa iku umume dianggep minangka konsumen revolusi ing China. Karo ékonomi Cina saiki paling gedhé kaloro ing donya, lan diantisipasi kanggo overtake Amerika Serikat ing mangsa cedhak, China kang konsumen masyarakat reshaping negara lan wis pengaruh global. Ing umum konsep lan utama debat bab masyarakat konsumen sing dijamin ing Baudrillard lan Schor lan Holt. Kanggo kritis tulisan bab masyarakat konsumen, siji bisa miwiti karo Goodwin, et al. Ing cilik saka China, sing godhongé amba pasinaon saka masyarakat konsumen sing dilapurake ing Li (ing gaya umum saka konsumsi) lan Davis (karo a fokus ing sektor kutha). Liyane mentas, Garner mriksa konsumen ing wolung cities Cina, Tang katon ing pasar konsumen ing sektor beda, lan Tian lan Dong nylidhiki konsumen Cina' sikap marang merek manca. Iku salah siji saka karya page ngarahke ing diskusi saka media massa budaya lan makna saka luang lan anomie ing masyarakat makmur. Iku isih cocog kanggo saiki debat ing konsumsi lan wektu Patbelas contributors njelajah interpersonal jalaran kanthi cepet komersialisasi. Padha utamané fokus ing ganti konsumen laku kayata omah kemewahan, disko, salam sim, McDonald, premium udhut, putih wedding rasukan, lan supaya ing. Ditulis utamané dening nonacademic ngirit sing conducted survey lengkap saka donyane konsumen lan pilihan, panutup puluh pitung atus wong ing wolung cities Cina. Sing diklumpukake informasi isine kayata sektor otomotif, omben-omben, barang elektronik, kluwarga lan care pribadi, barang-barang kemewahan, rokok, transportasi lan lelungan luang, lan supaya ing. Ngringkes kritis tulisan ing lingkungan, moral, sosial lan mbek saka masyarakat konsumen lan konsumen lifestyle. Highlights negara saka kawruh ing saben wilayah lan nuduhake ing ngendi riset luwih perlu. Nylidiki tren konsumsi lan ndudohke mbek kanggo mangsa pembangunan ing pasar konsumen ing China. Fitur sawetara saka karya ing alam lan évolusi saka masyarakat konsumen, saka klasik ing konsumsi gelambir lan analisis saka makmur masyarakat kanggo makalah dening anjog kritikus. Buku iki nganalisa China kang ganti lingkungan bisnis lan mriksa évolusi saka pasar konsumen Cina ing sektor beda. Iku ndudohke mbek kanggo global suppliers Buku iki mriksa Cina prilaku konsumen, utamané konsumen' donyane menyang merek manca. Analisis iki adhedhasar survey respon saka lan pitakonan karo Konsumen cina loro ing wilayah deso lan kutha. Oxford Bibliographies Online sing kasedhiya dening langganan lan terusan akses kanggo institusi. Kanggo informasi luwih lengkap utawa kanggo hubungi an Oxford Wakil Dodolan klik kene.