Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Massa Crackdown ing Cina Ahli torèt lan para Bèk umumé awaké - Hak asasi Manungsa ing China


siji Tengah tahanan ing macem-macem jeneng, Li Xiaocun

Minangka crackdown ing pengacara lan pertahanan sing wiwit ing juli terus karo ingkang dipun danguaken incommunicado tahanan saka individu tanpa nyoba, anggota kulawarga sing isih nahan, lan saka wong-wong dirilis sawise gerah abuses ing ditahan, wis ora mandegake ngandika metu kanggo dikarepake kaadilanIng narasi iki, apa kita ndelok iku rising aktivitasé antarane klompok ditemtokake kanggo terus panguwasa tanggung jawab kanggo unlawfully suppressing warga sing olahraga hak-hak dilindhungi dening Cina lan hukum internasional. Wu Gan resmi indicted kanggo subversion saka daya negara lan bakal nyoba ngadeg ing Tianjin Municipal Ora. loro Penengah Rakyat Pengadilan, miturut online statement digawe dening kang nimbali pengacara Ge Yongxi. Ing Tianjin kang Ora loro Tengah Tahanan afternoon iki, Ge Yongxi iki marang sing ora bakal diijini kanggo ketemu karo klien nganti perwakilan saka Wu Gan iki dikonfirmasi dening pengadilan. Pengacara Chen Jiangang lan Liu Zhengqing ketemu karo klien, pengacara Xie Yang, sing wis nahan wiwit juli ing biaya saka"inciting subversion saka negara daya."Transcripts dirilis saka pengacara' interview with Yang Xie marang ing ngisor iki: kang tetep ing tahanan sawise nolak kanggo mbela guilty lan pigura fellow pokrol minangka kondisi kanggo release ing tanggungan kang wis nandhang ekstensif torture nalika ing tahanan. Sumber Yuan Shanshan ngandika sing bojone, Xie Yanyi, wis dirilis saka tahanan, nanging tetep ing ndjogo ing hotel ing Tianjin. Sumber RFA lapuran sing Tang Zhishun lan Xing Qingxian wis dirilis saka tahanan: Tang Zhishun wis bali menyang ngarep ing Beijing, nanging Xing Qingxian kabebasan tetep ora dingerteni, miturut bojoné, Kang Juan. Sumber Pengacara Li Chunfu, brother saka hak manungsa pengacara Li Heping, dirilis ing"tanggungan nunggu diselidiki luwih"lan bali menyang Beijing ngarep ing kahanan kang ora ngepenakke psikologis. Wang Qiaoling, bojoné Li Heping, laporan sing Li Chunfu ana kulit lan balung, dazed, lan ing negara nemen wedi. Ing dina iki bali piyambakipun penasaran, agresif, lan kasar menyang bojoné Bi Liping (毕丽萍). Sumber Li Chunfu wis rumah sakit lan didiagnosis karo gejala saka skizofrenia sawise ngalami nemen torture nalika kang ing"ndjogo omah ing panggonan sing ditetepake"limang atus dina. Sumber Xie Yanyi ngasilake ngarep sawise kang nahan wiwit juli. Piyambakipun pisanan dirilis ing januari limang nanging dianakaké ing ndjogo ing hotel ing Tianjin. Sumber Miturut China Hak Manungsa Pengacara Concern Group, nalika ing"ndjogo omah ing lokasi ditetepake"kanggo nem sasi, Li Heping, Wang Quanzhang, lan pokrol liyane nandhang nemen torture, kalebu elektrik kejut karo voltase dhuwur cukup kanggo nimbulaké pingsan. Sumber Wang Qiaoling, bojo pengacara Li Heping, ketemu metu sawise akeh pertanyaan sing bojone dianakaké ing Tianjin Ora. Tengah tahanan sadurunge wis rek sing iku nyekeli Li Heping. Sumber Grup senior hakim, pengacara lan jurists saka negara ing saindhenging donya kalebu Australia, Prancis, Spanyol, u. jeksa agung bisa ngetokake huruf mbukak tjara badhan terus liwat perawatan saka pengacara lan legal asisten, uga minangka kolega, panyengkuyung, lan anggota kulawarga ing China. Sumber Eropah Tumindak External masalah Layanan a statement nelpon kanggo diselidiki menyang akun saka torture Yang Xie, lan panyokro bowo saka torture saka Li Heping lan Wang Quanzhang, lan release saka pengacara lan hak-hak manungsa pertahanan sing tetep ing tahanan. Sumber Kabar ingkang mboten mesthi wis dikonfirmasi online sing Xing Qingxian wis dirilis ing tanggungan lan wis bali ngarep kanggo Chengdu, kira-kira siji sasi sawise kang nyata release saka tahanan. Sumber Artikel ing negara-roto Koleksi Times claims sing pengacara Jiang Tianyong fabricated lapuran saka pengacara Xie Yang kang torture, lan negara sing Xie Yang marang reporters kang ana ing kondisi apik lan bisa kanggo hubungi anggota kulawarga nalika kang dianakaké ing ndjogo omah. Xinhua nacad papat manca media sing paling cedhak saka prodhuksi"warta palsu"ing reporting Xie Yang kang torture claims. Sumber China Tengah Television (CCTV) siaran"interview"karo pengacara Jiang Tianyong"ngakoni"kanggo nyebarke fabricated lapuran saka pengacara Xie Yang kang torture. Sumber Chen Guiqiu, bojo Xie Yang, rilis video nelpon kanggo manungsa waé internasional ing bojone kang cilik.

Pengacara Li Heping ngasilake ngarep

Dheweke uga nglepataken rusak saka angger-angger ukum ing China lan ndhesek panguwasa kanggo nerbitaké kabeh sing nahan. Sumber Pengacara Chen Jiangang rilis setengah jam video ing kang stands dening veracity saka transcripts saka rapat-rapat karo nahan pengacara Xie Yang, sing rinci tumindak nyiksa piyambakipun nandhang ing tahanan. Chen uga denounces negara-roto media laporan nyariosaken sing Xie kang allegation torture iki fabricated. Sumber Xie Yang bojo, Chen Guiqiu, nyerat layang kanggo negara-diangkat dadi pengacara, Kang Xiaodian, criticizing wong kanggo patemon karo Xie Yang tanpa kawruh utawa ijin saka Xie kang kulawarga, nalika panguwasa wis bola-bali ora gelem kanggo ngidini loro kulawarga-dados pokrol, Chen Jiangang lan Liu Zhengqing, kanggo ketemu karo Xie. Sumber Chen Jiangang ditampa telpon liya saka Beijing Chaoyang Biro Kehakiman nyatakake kang bakal ditliti kanggo transcripts kang dikirim online gegayutan Xie Yang miturut omongane uwong torture ing tahanan. Chen uga lapuran sing pengacara Kang Xiaodian wis maneh ketemu karo Xie Yang, lan nandheske sing panguwasa nolak kanggo supaya Xie ketemu karo pengacara saka kulawarga kang milih khayal lan kabeh. Sumber Xie Yang bojo, Chen Guiqiu, masalah statement sing Changsha Penengah Rakyat Pengadilan bakal nyoba Xie Yang ing April, kanggo inciting subversion saka daya negara lan disrupting pengadilan supaya, lan sing kang nimbali pengacara ing pengadilan bakal dadi Kang Xiaodian. Sumber Welasan panyengkuyung klumpukne njaba Changsha Jangka Pengadilan Rakyat kanggo Xie Yang kang nyoba ing biaya saka inciting subversion saka daya negara lan disrupting pengadilan supaya nanging padha marang sing nyoba wis diundur moho. Sumber Nalika ing liburan ing Xishuangbanna, pengacara Chen Jiangang, bojoné, anak loro, lan loro saka kanca-kanca sing nahan ing Jinghong, Yunnan stasiun polisi watara pm. Ing watara pm, kabeh enem sing dijupuk adoh saka stasiun ing kendaraan dening polisi bersenjata. Sumber Ing januari, diterbitake transcripts saka rapat-rapat karo klien Xie Yang, nahan pengacara, sing rinci torture kang nandhang ing tahanan. Xie wis daya karo"inciting subversion saka negara daya."Pengacara Xie Yang nampa ing Changsha Jangka Pengadilan Rakyat kanggo inciting subversion saka daya negara lan disrupting supaya pengadilan.

Ora putusan announced.

Pengadilan mbewarakke ing Weibo kirim sing pengacara Xie Yang diisi karo"inciting subversion saka negara daya lan disrupting supaya pengadilan."Pengadilan uga pers video ing Hunan TV stasiun nuduhake Xie Yang dilakokake kanggo nggarap manca media sing paling cedhak kanggo sensationalize crita, lan nyatakake yen wus ora wis tortured. Sumber Negara-roto media stopkontak Koleksi Times lapuran sing Xie Yang wis dirilis ing tanggungan ing ngisor iki nyoba. Sumber Sadurungé taun iki, ing januari, Xie ngandika ing tangan-ditulis wigati sing iki mengko dirilis online:"Yen, siji dina ing mangsa, aku ngakeni apa ing nulis utawa ing kamera utawa ing tape sing ora bakal bener expression saka atine dhewe. Iku uga amarga aku wis subjected kanggo ingkang dipun danguaken torture, utawa amarga aku wis wis ana kasempatan kanggo bakal dirilis ing tanggungan kanggo reunite karo kulawarga."Source.

Ing foto lan klip video dirilis online, kang katon wis ilang bobot lan wis visibly umur, karo rambute saiki putih.

Piyambakipun pisanan nahan ing juli. Sumber Ing U.

S congressional pangrungon judul"Sirna, Dipenjara, lan Tortured ing China: Garwa Usulan kanggo Sing lanang-Lanang' ingatase hak Bebas,"Chen Guiqiu, bojo Xie Yang, bebarengan karo Wang Yanfeng, bojo saka pengacara Tang Jingling, lan Lee Chin-yu, bojo saka Taiwanese aktivis hak asasi manungsa Lee Ming-che, mreksanono marang bab sing lanang-lanang' kasus kalebu sing disappearances, rek akses kanggo pokrol, lan torture ing detentionLi Wenzu, bojo saka pengacara Wang Quanzhang, uga ngomongké liwat pesen video. Sumber Kulawarga saka pengacara Wang Quanzhang, kalebu rama, ibu, lan bojoné Li Wenzu, ngiring dening polisi lagi nyoba kanggo ngajukake tuntutan hukum marang Rakyat Supreme Procuratorate kanggo tata cara ilegal ing processing cilik.

Wang wis ilang kanggo dina lan ora ana informasi wis dirilis kanggo kulawarga utawa pengacara. Ing tuntutan hukum iki ora ditampa dening procuratorate, kang nyariosaken kulawarga ora tindakake cocok tata cara. Sumber Jiang Tianyong kang rama ditampa resmi sok dong mirsani, tanggal Mei, nyatakake yen Jiang wis resmi dipenjara ing anggepan saka subverting negara daya. Kabar uga nyariosaken bilih piyambakipun wis kang dianakaké ing Changsha Kutha Ora.

siji Tengah Tahanan.

Iki pisanan kulawarga wis digawe weruh saka kabebasan kang ing enem sasi wiwit tahanan. Sumber Minggu iki, panguwasa Cina sijine ing nyoba lan didakwo siji pengacara hak asasi lan telung pejuang ing biaya saka"subversion saka negara daya": Zhai Yanmin, Tenan Hukum pegawe Hu Shigen, demokrasi lan hak agama aktivis Zhou Shifeng, pengacara lan Hukum Tenan direktur lan Gou Hongguo, aktivis hak. Miturut kasedhiya resmi nyoba transcripts lan media laporan, kabeh papat wastani ngakoni kaluputan, ditulis remorse, lan ditampa sing nyoba verdicts. Kajaba iku, ing agustus, panguwasa Cina dirilis video saka Wang Yu, pengacara liyane daya karo"subversion"nanging bubar dirilis ing tanggungan, ing kang dheweke diarani dheweke mantan rowange Zhou Shifeng minangka ora kang"qualified"pengacara,"lan ditulis remorse bab dheweke dhewe"boten cecek"ujar lan ngandika karo media manca. Iki limang individu ana ing antarane luwih saka telung atus pokrol lan pejuang diangkah ing negoro crackdown sing wiwit ing juli. Kanggo tanggal, wolulas wong tetep ing polisi ditahan lan wis resmi dipenjara, lima saka kang uga madhep"subversion"biaya.

Apa acara iki tegese kanggo Cina masyarakat sipil.

Carane ngirim masyarakat internasional nanggapi. Nargetake saka wong-wong sing ana ing ngarep saka mbelo hak-hak baku lan mromosiaken wutah saka masyarakat sipil underscores bener yahoo saka Partai Komunis China kang privasi saka"ngatur negara dening hukum"kanggo njaga kaunggulan saka CPC. Tinimbang conto wong kang hak kang, regime saiki migunakake sistem legal minangka politik instrument kanggo nggulingaké banget pasukan perlu kanggo nyonggo aturan saka hukum: sawijining pengadilan, sawijining bar, lan api masyarakat sipil. Waca liyane.