Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Lunak hak cipta ing China


Iki biasane disebut minangka asas saka"otomatis pangayoman"

Piranti lunak hak cipta ing China ing Cina Hukum tegese nitahake utawa liyane seneng oblige hak eksklusif saka piranti lunak ing related hukum hak ciptaIku sipil tengen lan nduweni fitur umum saka kabeh hak-hak sipil. Hak cipta pangecualian ing hak properti intelektual amarga iku diduweni tanpa individu konfirmasi. Pemilik hak cipta seneng tengen saka publikasi, hak panulisan, tengen idin kanggo nggunakake, uga minangka hak kang mbayar. Miturut relatif peraturan saka Kementrian Keuangan lan State Administrasi Taxation,"tax bisnis tinimbang nilai-added tax bakal diklumpukake ing piranti lunak komputer sing wis kedhaftar dening nasional hak cipta biro nalika iku wis didol, lan hak cipta lan kepemilikan wis ditransfer.". Njabat minangka basis kanggo nyedhiyani pangayoman hukum.

Miturut related keputusan Dewan,"hak cipta departemen administratif kudu standar lan ngiyataken sistem ing piranti lunak hak cipta pendhaftaran, ngagengaken lunak pendhaftaran hak cipta, lan nyedhiyani pangayoman khusus ing hukum kanggo kedhaftar lunak".

Njabat minangka wujud basis saka abang tax lan kewajiban

Kanggo kayata, nalika hak cipta perompak segoro kedaden, certificate saka piranti lunak hak cipta pendhaftaran bisa digunakake minangka bukti tanpa ujian ing kajaba iku, iku serves minangka basis ing hukum nasional hak cipta departemen administratif kanggo nglawan perompak segoro. Njabat minangka investasi dening teknologi. Miturut related angger-angger,"piranti alus komputer bisa digunakake minangka investasi dening dhuwur lan teknologi anyar, lan kabiji rega ngluwihi rong puluh ditetepake dening Hukum Perusahaan lan teka kanggo telung puluh lima". Sawetara pemerintah lokal malah ngeweruhi:"teknologi lunak bisa digunakake minangka investasi", nanging kudu kanggo ndhaftar piranti lunak hak cipta page. Njabat minangka basis kanggo aplikasi kanggo teknologi prestasi. Miturut related angger-angger saka Kamentrian saka ilmu pengetahuan lan teknologi:"kanggo ndhaftar teknologi prestasi, siji kudu ngirim wangun teknologi prestasi, uga minangka. prestasi saka nglamar teknologi: wong related evaluasi certificate (akreditasi, acceptance laporan, entri certificate kualifikasi, lan produksi anyar certificate) uga laporan pembangunan utawa. certificate saka hak properti intelektual (hak cipta certificate pendhaftaran certificate saka piranti lunak) uga pangguna certificate".

Certificate pendhaftaran saka piranti lunak nuduhake certificate saka hak cipta gratis lan piranti lunak gratis, padha peraturan bisa ditemokaké ing liyane Pelayanan.

Dadi nyoto income yen corporation dadi menyang bangkrut. Hak cipta wis dianggep minangka"siro asset", lan siro bondho ora bakal ilang nalika corporation dadi menyang bangkrut, vitalitas lan nilai kahuripan bondho isih ing orane, lan nyoto dana bakal diwenehi ing proses transference utawa lelangan. Miturut angger-angger saka komputer lunak hak cipta pendhaftaran: wektu kanggo gratis saka piranti lunak hak cipta nuduhake telung puluh dina apa sawise panrimo tanggal. Artikel siji Kanggo tujuan saka mbeta metu 《angger-Angger kanggo Komputer Lunak Pangayoman》(hereinafter deleng minangka 《angger-Angger priya), angger-angger iki wis dirumuske. Artikel loro kanggo ningkataké advance saka piranti lunak industri lan nambah inovatif lan competitive kapasitas ing industri alexa China, nasional hak cipta departemen administratif nyengkuyung lunak gratis lan nyedhiyakake pangayoman saka pangguna piranti lunak. Artikel telung angger-angger Iki ditrapake kanggo gratis saka piranti lunak hak cipta, lisènsi eksklusif kontrak, uga kontrak transfer. Artikel papat Pelamar saka piranti lunak hak cipta kudu lunak pemilik hak cipta sarta wong alam, legal wong, utawa organisasi liyane sing ndarbeni hak cipta liwat pusaka, wewengkon. Artikel pitu lunak kanggo pendhaftaran kudu independen digawe dening nitahake utawa dikembangaké dening ngowahi asli siji karo ijin saka nitahake asli lan kudu duwe gedhe dandan ing fungsi lan kinerja. Artikel wolung pendhaftaran melu digawe piranti lunak bisa digawe dening salah siji saka piranti lunak nduweni hak cipta karo co-nitahake persetujuan. Sembarang creator bisa aplikasi kanggo aplikasi tanpa karusakan co-kreator' entuk manfaat nanging kudu dhaftar jeneng saka co-gawé. Artikel sangang Pelamar kudu nyedhiyani ing ngisor iki kanggo nasional hak cipta protection center. Rampung aplikasi form. Piranti lunak ngenali materials. Related certifying bahan. Artikel sepuluh Lunak ngenali bahan kalebu sing ana gandhengane kanggo program lan document. Program lan document kudu kalebu sumber program uga pisanan lan pungkasan telung puluh kaca saka sembarang jenis document. Kabèh source program lan document kudu kasedhiya yen lagi kurang saka sewidak kaca-kaca. Kajaba kanggo kasus tartamtu, ana ora kurang saka seket garis lan telung puluh garis ing saben kaca saka program lan dokumen mungguh. Artikel sewelas Pelamar kudu ngirim ngisor iki dokumen sertifikat. Dokumen identitas saka wong alam, legal wong, utawa liyane organization. Kontrak ditulis ing pemilik hak cipta utawa project assignment kertas yen ana are. Bukti idin kanggo ngowahi asli lunak saka pemilik hak cipta kudu diajukake, yen lunak wis dikembangaké saka siji asli.

Bukti pusaka utawa wewengkon certificate kudu diajukake dening marisi utawa endorsee.

Artikel rolas Pelamar bisa pilih salah siji saka cara ing ngisor iki minangka tambahan simpenan. Pisanan lan pungkasan telung puluh kaca saka sumber program, karo rahasia bagean sing ngirim ora ngluwihi sèket sumber program, sing dijamin dening ireng belang. Ing kawitan sepuluh kaca lan sembarang sèket consecutive kaca saka sumber program.

Pisanan lan pungkasan telung puluh kaca saka sumber program, uga sembarang puluh consecutive kaca saka sumber program.

Document submits minangka tambahan simpenan, ing cahya saka ndhuwur panentu. Artikel panjang Pelamar aplikasi kanggo segel sumber program, dokumen utawa conto. Oleh wis diijini kanggo mbusak segel kajaba Pelamar utawa panguwasa hukum. Artikel patbelas Katelu saka piranti lunak transfer hak cipta kontrak utawa idin kontrak aplikasi kanggo Cina hak cipta protection center kanggo kontrak gratis. Bahan ngirim kudu ana. Rampung kontrak pendhaftaran form. Hardcopy saka contract. Identitas document saka Pelamar. Artikel nembelas Pandhaptar saka piranti lunak hak cipta utawa kontrak request kanggo mbenakake utawa tambahan kedhaftar item.

Bahan diajukake kalebu.

Wangun aplikasi rampung kanggo mbenakake utawa supplement. Hardcopy gratis certificate. mbenakake - utawa tambahan-bahan sing duwé pranala. Artikel pitulas seragam formulir digawe dening Cina hak cipta protection center sing digunakake nalika nglamar kanggo pendhaftaran, lan segel (teken) saka Pelamar perlu. Aplikasi formulir kudu kapenuhan ing Cina. Versi Cina kabeh sertifikat lan bukti document kudu kasedhiya yen padha sing basa manca. Dokumen digunakake kanggo aplikasi kanggo pendhaftaran kudu dicithak ing A makalah karo mm x mm (dawa x sudhut). Artikel wolulas Pelamar bahan ngirim langsung utawa kirim dening mail kadhaptar, lan jeneng saka Pelamar, judhul saka piranti lunak, uga minangka acceptance utawa nomer pendhaftaran yen ana, kudu ditandhani. Program lan document kudu kalebu sumber program uga pisanan lan pungkasan telung puluh kaca saka sembarang jenis document. Kabèh source program lan document kudu kasedhiya yen lagi kurang saka sewidak kaca-kaca.

Kajaba kanggo kasus tartamtu, ana ora kurang saka seket garis lan telung puluh garis ing saben kaca saka program lan dokumen mungguh.

Bukti idin kanggo ngowahi asli lunak saka pemilik hak cipta kudu diajukake yen iku wis dikembangaké ing basis saka asli lunak. Pisanan lan pungkasan telung puluh kaca saka sumber program, karo rahasia bagean sing ngirim ora ngluwihi sèket sumber program, sing dijamin dening belang ireng.

Pisanan lan pungkasan telung puluh kaca saka sumber program, uga sembarang puluh consecutive kaca saka sumber program.

Artikel sangalas aplikasi belongs kanggo bab sangang lan patbelas bakal nglajengake ing dina nalika bahan kadhaptar ing bab II sing ditampa, lan ditulis kabar bakal dikirim menyang Pelamar.

Artikel puluh Cina hak cipta protection center kudu ngrampungake review saka ditampa aplikasi ing sewidak dina sawise nampa dina, lan nggawe pendhaftaran, grant certificate, lan nggawe umum woro-woro kanggo aplikasi sing sesuai karo iki 《angger-Angger priya. Artikel-puluh siji Ora pendhaftaran bakal digawe lan bakal sok dong mirsani Pelamar yen salah siji saka ing ngisor iki ana. Formulir diajukake sing uncompleted lan nonstandard, lan ora mbenakake digawe ing wektu sing ditemtokake winates Bahan diajukake ora program lunak lan document dipunatur wonten ing angger-Angger Final hukum decision Kaputusan paukuman administratif sing digawe dening hak cipta departemen administrasi. Artikel puluh papat Cina hak Cipta Protection Center njabut pendhaftaran miturut kanggo Pelamar kang request. Artikel puluh lima Pelamar aplikasi kanggo reissue utawa gawe anyar certificate pendhaftaran nalika iku wis ilang utawa rusak. Artikel puluh-enem Sapa takon lunak gratis woro-woro uga minangka dokumen related kanggo pendhaftaran sing dileksanakake kanggo mbukak. Artikel puluh pitu isi saka piranti lunak gratis woro-woro kalebu.

Pendhaftaran lunak copyright.

Pangguna item ing piranti lunak hak cipta contract. Informasi sing njaluk saka piranti lunak registration. Artikel puluh-wolung Fees kudu mbayar nalika aplikasi kanggo piranti lunak gratis utawa menehi hasil karo item liyane kalebu. Ragad saka piranti lunak copyright. Ragad saka piranti lunak hak cipta contract. Ragad kanggo mbenakake utawa tambahan registration. Ragad kanggo pendhaftaran certificate.

Segel lan pengawetan fees.

Ragad kanggo tambahan deposit. Ragad kanggo inquiries. Ragad kanggo nglamar kanggo njejaluk registration. Fees needed Ing tartamtu pangisian daya standar sing disetel lan announced dening nasional hak cipta biro, bebarengan karo Dewan departemen rega. Artikel puluh sangang Fees non-refundable, yen Pelamar withdraws aplikasi utawa aplikasi gelem dening pendhaftaran organs. Artikel telung puluh Pelamar mbayar fees kadhaptar ing artikel puluh-wolung langsung, utawa liwat kantor pos utawa bank, kanggo Cina hak Cipta. Artikel telung puluh siji dina pisanan ora dijamin ing syarat-syarat dipunatur dening Cina hak Cipta Protection Center. Ing tanggal daluwarsa punika cocog dina pungkasan sasi yen term wis dietung dening taun utawa sasi tanggal daluwarsa punika pungkasan dina yen ora cocog dina ing sasi. Yen tanggal daluwarsa punika ing legal liburan, ing dina apa page sawise liburan punika daluwarsa tanggal. Artikel telung puluh loro tanggal pengajuan saka kabeh dokumen Cina hak Cipta Protection Center punika tanggal ing tukang pos. Tanggal pengajuan wis ditampa tanggal yen ing tanggal tukang pos ora cetho. Ditampa tanggal dokumen dikirim menyang Pelamar wis dianggep ing dina yen lagi dikirim kanggo huruf saka provinsi, utawa ing dina yen lagi dikirim menyang wilayah liyane. Artikel telung puluh telu Yen ing pengajuan term iku kasep amarga pasukan majeure utawa liyane cukup faktor, pelamar bisa aplikasi kanggo wektu tundha tanggal pengajuan ing telung puluh dina sawise alangan. Artikel telung puluh papat angger-angger Iki wis artosaken, diubah lan ditambah dening national hak cipta biro. Artikel telung puluh lima angger-angger Iki bakal teka menyang efek saka promulgation. Document iki st dhawuh nasional hak cipta biro ditanggepi ing Oct.