Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Kontrak, Arbitrasi lan Pengadilan ing Cina Pengadilan - China Biz Pokrol


Paling gedhe negatif sing ana anané saka apik arbitrators

Mengkono bisnis karo Cina perusahaan manufaktur angel menehi hasil amarga liyane manca kateluCina lan Vietnam pokrol njaluk takon sawetara pitakonan, antarane kang salah siji saka gedhe-gedhe sing paling penting-"apa kanggo sijine ing Cina lan Vietnam kontrak kanggo mengkono bisnis ana."Iki pitakonan pertains kanggo pilihan saka ajang paling saka kaping. Kulon klien sing bingung paling saka kaping gegayutan aturan lan hukum kanggo bisnis ing tanah Asia. Ing kasunyatan, kene sawetara nilai gegayutan padha: Saben saka kahanan iki wis pros lan cons lan sing kok njupuk pas ajang bener gumantung ing kahanan tartamtu. Tuntutan sing diajokaké ing ngarep negara wis kauntungan saka berlaku ndhuwur liya-liyane. Tuntutan hukum diajukake saka Amerika, Australia lan Eropah uga kudu bayaran ing ngarep ageng key ragad utawa arbitrasi ragad. Nanging, cons outweigh pros kang punika kasunyatan sing ora China utawa Vietnam enforces pengadilan pengadilan paling saka negara manca. Mulane, yen sampeyan sing suing wae Cina perusahaan lan sing dianggep bener, malah ing kasus-kasus iku, iku ora bakal tindakaken ing negara pamilike. Sampeyan uga kudu metokake ing atine sing iku key tuntutan hukum paling larang pilihan. Ing kauntungan paling gedhe kanggo pengadilan ing Cina utawa Vietnam pengadilan sing pengadilan sing paling apik kanggo dilakokaké babakan dhuwit pengadilan padha ora dilakokaké hukum ing hak properti intelektual.

Iki pengadilan sing ora uga dilengkapi kanggo nangani prakara komersial lan sing biasane condhong gegayutan ngarep perusahaan. Vietnam punika samsaya awon ing kasus iki saka China Ing kauntungan paling gedhe saka Vietnam utawa Cina Arbitrasi sing ana apik kemungkinan sing inggris arbitrasi bisa dipun tindakaken.

Biaya iku dhuwur banget kanggo mengkono iku ing Cina utawa Vietnam. Menapa malih, hiring sing uga tugas angel Iku wis menehi saran sing arbitrasi wis mlaku nyathet dening entuk manfaat paling gedhe kanggo arbitrasi njaba China lan Vietnam sing sampeyan bisa milih wae sing serikat lan sampeyan bakal njaluk meh apik arbitrators.

Paling gedhe negatif melu ing iki sing, ing manca arbitrasi njupuk akèh wektu bakal ditarik mati.

Nanging, sampeyan kudu metokake ing atine siji bab, sing manca arbitrators sing ora diijini ing arbitrasi China. Sing hukum sing nglarang Cina arbitrasi Cina Hukum Perusahaan wis disiapake nomer ageng saka kontrak nyediakake kabeh ndhuwur kasebut pranata. Ora ana hard lan aturan cepet gegayutan sembarang iki, nanging ana pengakuane gegayutan Cina hukum, aturan lan peraturan. Kadhangkala, bukti sing diterbitake kang nggawe akèh kebingungan. Nanging, sing paling anugrah sing dienggoni tinimbang kang tindakaken. Kadhangkala, ing pengadilan apa ora nindakake apa-apa padha mung tetep mbok lan sing nyengsarakke kabeh sistem.