Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


KONTRAK AGENSI KANGGO CHINA - GLOBAL NEGOTIATOR


Model saka Kontrak Agensi kanggo China, ing loro basa inggris lan Cina, kang digunakake nalika Perusahaan nunjuk Agen kanggo ningkataké lan ngedol produk ing ChinaKontrak kalebu, antarane liyane iku, ing ngisor iki klausa: minimal target sales, exclusivity, komisi, pangayoman saka hak properti intelektual, rugi ing acara saka pembatalan saka kontrak lan resolusi konflik. Kontrak wis dicocogake kanggo nggunakake lan komersial laku saka pasar Cina lan Cina kontrak hukum (Republik Rakyat China Contract Hukum). Iki kontrak kudu mung bisa digunakake nalika ana fokus hubungan antarane perusahaan lan sawijining Agen ing China. Yen dealing karo kala-kala operasi ing kang Cina profesional karo kontak ing sektor tartamtu utawa wilayah saka China sing digunakake minangka intermediaries, banjur iku becike kanggo nggunakake Komisi Kontrak kanggo China.