Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Konflik Global Tracker l Pbb ing Manca Hubungan


Konflik langsung ngancam S keterlibatan militèr

utawa ngancam sumber kritis S sumber strategis Konflik bisa duwe abot nyebar kamanungsan jalaran nanging ing negara winates wigati strategis kanggo Amerika Serikat Konflik mengaruhi negara saka wigati strategis kanggo Amerika Serikat nanging ora ndherek teknologi-nimbali prajanjian prasetya Tengah kanggo Nyegah Tumindak kang (CPA) Konflik Global Tracker interaktif guide kanggo aktif konflik ing saindhenging donya saka badhan kanggo Amerika Serikat. Interaktif isine saklawasé telung puluh konflik karo latar mburi informasi lan sumber daya ing saben konflik