Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Jinis Umum saka Pendhaftaran Perusahaan ing China - China Pepriksaan


Kene enem saka ing formulir sing paling umum saka pendhaftaran perusahaan ing China, miwiti karo telung jinis kang digandhengake karo perusahaan mancaWangsulan: bab ingkang pisanan ngomong kene sing Rep Kantor ora bener entitas legal ing China iku ana sing namung kanggo tujuan saka makili manca-kadhaptar perusahaan ing China. Opening Kantor Wakil iku akal cara prasaja kanggo perusahaan manca kanggo duwe winates ngarsane ing China, nanging ana sing abot watesan ing apa padha bisa nindakake. Contone iku ora bisa langsung makaryakaken staff wae utawa malah ngumpulake dhuwit wae. Akeh kaya JVs, Rep kantor-kantor sing dadi saya langka minangka manca investor milih kanggo nyetel-up WFOE kang kanggo operasi China. Ora dadi dawa ago kabeh bisnis ing China padha diduweni dening pemerintah, nanging wiwit reformasi diwiwiti ing taun -an nuduhake pasar SOE kang wis melorot nyoto. Dina iki tembung"Perusahaan Kagunganipun Negara"iku paling asring magepokan karo tembung"pembaharuan", nanging cidro ora SOEs isih kontribusi sangat kanggo China kang ekonomi lan sing dianggep dadi sawetara saka paling gedhé ing donya perusahaan. Paling Negara Diduweni Enterprises sing diset kanggo operate ing tombol tartamtu sektor dianggep dadi wigati strategis dening pemerintah, kayata aerospace, telekomunikasi utawa daya listrik. Wangun sing paling populer pendhaftaran perusahaan ing China, munggah saka perusahaan pribadi wis umumé tanggung jawab kanggo ganti China saka spanyol kepungkur saka negara inefficient kontrol monopoli lan pemerintah handouts kanggo dhuwur-wutah, sregep ekonomi modern. Perusahaan pribadi perusahaan kadhaptar dening individu, klompok individu utawa malah perusahaan liyane tanpa pemerintah kepemilikan. Nalika mengkono bisnis iku penting kanggo elinga yen kabeh perusahaan operasi ing China Dharatan kudu sah pangguna lan nduweni bener lisènsi bisnis."Individu diduweni"gampang wangun pendhaftaran perusahaan ing China, lan utamané dipigunakaké kanggo cilik perusahaan. Minangka jeneng tabet, iku perusahaan wangun ing kang perusahaan diduweni dening mung siji individu, sing kudu nasional Cina. Iku bisa mangertos kanggo dadi China kang padha karo a Sawijine Sudagar lan umum wangun pendhaftaran kanggo Cina individu operasi bisnis prasaja kayata dhasar restaurant utawa toko. Enem perusahaan jinis dikenali ing artikel iki nyedhiyani ringkesan umum saka macem-macem formulir pendhaftaran perusahaan ing China. Nanging, nalika perusahaan jinis presented ing Cina lisènsi bisnis sing luwih spesifik term biasane digunakake. Contone WFOE nandur modhal dening perusahaan Amérika bisa dikenali minangka:"Winates hukuman perusahaan (namung nandur modhal dening manca legal wong - negara: USA)"cara paling gampang kanggo ngenali apa jenis saka Cina perusahaan sing dealing with kanggo njaluk ditahan saka salinan saka bisnis lisènsi (ngati-ati frauds), versi paling anyar saka kang katon kaya iki: Ing jinis perusahaan bakal dikenali dening judhul '类型' kang baris katelu ing gambar ndhuwur. Mesthi, informasi iki bakal mung bisa dikenali ing karakter Cina supaya sampeyan bisa uga kudu pitulungan saka Cina speaker. Kita perusahaan verifikasi laporan bisa nduweni dhawuh online lan mbantu kanggo konfirmasi kabeh saka China perusahaan pendhaftaran standar rincian karo ease, kalebu perusahaan sing jinis. Originally saka UK, aku saiki adhedhasar ing Brisbane, Australia.

Duwe pengarep-arep dening kekurangan ringkes, dhuwur-kualitas lan pas wektune informasi bab Cina perusahaan, aku persiyapan China Pepriksaan salawasé urip ing Shanghai ing.

Tim sing bangga sing China Pepriksaan kang perusahaan verifikasi laporan saiki wis mbantu ewu saka klien saka kabeh sudhut donya kanggo nindakake bisnis ing China luwih aman. Iki kumpulan tembung-tembung ngenali beda Cina perusahaan status pendhaftaran syarat-syarat sing katon ing resmi Dharatan China perusahaan cathetan. Yen sampeyan nyoba kanggo nemokake metu yen perusahaan Cina kang pendhaftaran wis revoked, dibatalake utawa rescinded pangarep-arep kita ing syarat-syarat ing glossary bakal migunani kanggo sampeyan. Tansah maca kanggo mangerteni bab macem-macem Cina istilah sing dipigunakaké kanggo njlèntrèhaké pendhaftaran perusahaan status lan njaluk kita boso inggris jarwan. Salah siji saka cara sing paling umum kanggo mbayar supplier Cina kanggo nggawe China T T Pembayaran, nanging iku ora cara sing rawuh tanpa resiko. Kita ajeg ndeleng kasus ngendi suppliers Chinese request pembayaran kanggo akun individu, pihak katelu, akun offshore lan offshore èntitas, tinimbang kanggo dhewe Daratan Cina perusahaan akun bank. Sadurunge ngirim China T T pembayaran, ngaso lan njupuk wayahe kanggo nggawe iki papat kir prasaja - padha bakal mbantu njamin pembayaran tenan arep kanggo bener Dharatan China entitas.

Ing taun anyar sepur barang saka China wis njupuk berita koran dening tekan ing liyane lan liyane negara.

Mbok menawa ana luwih striking conto iki banjur nalika pisanan China kanggo Spanyol kargo sepur bali kanggo Yiwu gadhah dijamin rekaman donya, -mil babak trip ing.

Maca artikel iki kanggo sinau bab China kang push kanggo internasional alur kargo lan golek kita kang negara wis ditampa sepur barang saka China. Tetep informed babagan mengkono luwih aman, luwih bisnis ing China Nggabungake dhaftar lan njaluk kita isi paling anyar dikirim. Tetep informed babagan mengkono luwih aman, luwih bisnis ing China Nggabungake dhaftar lan njaluk kita isi paling anyar dikirim.

Tingkat, Ratu St, Brisbane, QLD, Australia(Pangguna Alamat: wolung atus Zillmere Rd, Aspley, QLD) Suite, Tingkat, Kaixuan Rd, Shanghai, China(Iki ngendi kita verifikasi laporan sing diproses).