Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


IP ing China: Specialized Nasional Appeals Pengadilan kanggo Nambah Pangayoman


A anyar nasional-tingkat pengadilan kanggo nangani IP appeals ing China bakal diadegaké sawise proposal diajukake dening Pengadilan Supreme Rakyat (SPC) iki disetujoniKonsep proposal, kang diadopsi dening Ngadeg Komite Congress Rakyat Nasional ing oktober, mranata metu kanggo nggawe platform ndadekake ing SPC kanggo ngatur appeals hubungane musuhan intellectual property tengen negara. Pembangunan rawuh di kupeng gawe anyar internasional kritik saka China kang perawatan saka properti intelektual, utamané saka US. Anyar nasional-tingkat appeals pengadilan stands kanggo nambah pangayoman IP kanggo bisnis manca ing China - utamané kanggo wong-wong ing lapangan dhuwur-tech - sapisan iku njupuk efek ing tanggal januari. Nanging, nalika pengadilan kudu nambah konsistensi lan profesionalisme saka IP appeals kasus, iku dipercaya kanggo kanthi alamat IP uneg-uneg investor manca ing China. Miturut konsep proposal, pangadilan bakal nangani appeals hubungane sipil lan administratif IP masalah, kayata merek dagang, paten, rahasia perdagangan, desain IC, lan kompetisi ora adil, antara liya. Zhou Qiang, presiden SPC, bilih pangadilan bakal spesialisasine ing appeals sing mbutuhake highly technical expertise, kayata paten ing pepanggihan lan inovasi. Amarga saka jurusan dhuwure technical kawruh dibutuhake kanggo wilayah iki, nasional-tingkat pengadilan ing SPC bisa dadi luwih apik dilengkapi kanggo nangani kasus kaya mengkono tinimbang tingkat ngisor pengadilan regional. Pengadilan bakal makaryakaken staff karo specialized kawruh lan netepake terpusat lan tata cara standarisasi kanggo nggawe konsisten rulings. Ing, China uga diadegaké pengadilan khusus ing Beijing, Guangzhou, lan Shanghai kanggo nangani IP-related masalah. Yen ngatur ing salah siji saka pengadilan wis nyuwun, cilik bakal biasane bakal diarani menyang pengadilan sing luwih dhuwur ing ukum cocog. Sawise diadegaké, nanging, IP-related appeals saka Penengah Rakyat Pengadilan lan specialized IP pengadilan bakal krungu dening anyar SPC IP appeals pengadilan. Cupet IP pangayoman wis zachary jeksa agung bisa ngetokake kanggo bisnis manca ing China lan wis bubar bali kanggo fokus di kupeng US-China perdagangan perang.

IP nglanggar lan dipeksa teknologi transfer wis titik tombol saka pratelan kanggo Presiden AS Donald Trump, lan ing antarane alasan kang wis dikutip kanggo nindakaken tariffs ing ekspor Cina. Ing kertas, ing panyiapan saka nasional-tingkat IP appeals pengadilan bakal nambah IP pangayoman kanggo bisnis manca ing China A pengadilan ing SPC kudu luwih-resourced lan luwih konsisten, profesional, lan specialized saka daerah pengadilan.

Luwih, China wis digawe strides ing anyar taun kanggo nambah pangayoman IP minangka pamaréntah seeks kanggo spur domestik Cina inovasi. Contone, ing taun kepungkur China digawe nomer saka landmark rulings ing dhukungan saka bebaya-ditiru merek manca, kalebu New Balance lan LEGO.

Nanging, akeh anyar kritik saka China kang IP laku hubungane kanggo miturut omongane uwong negara-disponsori disualekno saka dhuwur-tech designs lan ngerti-carane tinimbang jeneng account salinan-cats lan palsu.

Nasional appeals pengadilan bisa mulane mbuktekaken cupet ing ngarahake keluhan saka manca bisnis sing wedi sing tertutup teknologi bisa dicolong. Nanging, minangka China seeks kanggo dadi dhuwur-tech superpower, iku ing pemerintah kapentingan kanggo nambah pangayoman IP, lan nasional anyar IP appeals pengadilan langkah ing arah.