Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Hak-hak Pertahanan Pokrol minangka Dissidents ing China Kontemporer


Hak-hak Pertahanan pengacara ing kontemporer China wis kepincut sanget manungsa waé Sing iki 'hak-hak Pertahanan pokrol' (weiquan lüshi.) ing China Apa padha ndhuwur dhaftar iki saka subversive pasukanIng artikel iki, kita bakal nglacak resumption lan pembangunan saka profesi legal ing China wiwit taun -an sawise sawijining dipeksa ngilang kanggo telung puluh. Banjur kita bakal njelajah emergence saka klompok 'hak-hak Pertahanan pokrol' ing babak anyar saka ekonomi, sosial lan politik owah-owahan. Artikel bakal mungkasi karo diskusi bab potensial peran saka hak-hak Pertahanan pengacara ing China kang sosial lan politik transformasi. Kita argue sing jeneng 'hak-hak Pertahanan pengacara' nuduhake saiki politik-daya lingkungan kanggo profesi legal ing China lan identitas dual saka socially ngangap pokrol minangka loro legal profesional lan hak-hak penasehat ukum. Kita uga argue sing pokrol ing China dadi dissidents politik nalika mbelo klien kang hak-hak sing nerak dening partai-negara lan daya sing duwe, lan sing, kanggo nanggepi buron politik, hak-hak Pertahanan pokrol duwe interaksi kaliyan pokrol liyane, liyane hak-hak pejuang lan luwih akeh masyarakat kanggo advance sing nimbulaké nggawa babagan kaadilan, aturan saka hukum lan politik demokrasi ngenggalaken ing China. Mulane kita ngenali sambungan antarane tuntutan hukum, kalebu sing kampanye media minangka extension saka wong-wong tuntutan hukum, lan munggah saka hak-hak eling lan nggoleki kanggo angger-angger ukum ing China. Modern profesi saka pengacara iki ngenalaken ing China sak Pungkasan Qing nalika Chinese diwiwiti kanggo 'sinau saka Kulon'.