Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Extradition hukum ing China


Extradition hukum ing China formal proses kang buronan ketemu njaba China kang ukum wis nyerah kanggo ukum ngendi miturut omongane uwong pelanggaran wis dijupuk panggonan kanggo nyoba utawa paukuman, ing Cina hukum. China saiki ngawèhaké extradition kanggo loro negara kang njogo extradition prajanjèn karo serikat lan kang njamin reciprocityExtradition saka China bisa dadi sought yen: tumindak dituduhake ing request kanggo extradition dadi pelanggaran miturut hukum saka loro China lan Njaluk Negara lan request kanggo extradition digawe kanggo tujuan warnane tindakan pidana, offence dituduhake ing request kanggo extradition iku, miturut angger-anggere loro China lan Njaluk Negara, punishable dening tetep istilah penjara siji taun utawa luwih utawa dening sembarang liyane rodok abot paukuman pidana. Tambahan, panentu ngawèhaké serikat kemampuan kanggo request extradition nalika wong wis didakwo, nanging wis isih ukara saka ing paling nem sasi ing wektu request. Kabeh panjalukan kanggo extradition sing dibutuhaké kanggo bakal digawe liwat saluran lan diplomatis nggunakake handwritten aplikasi. Bebarengan karo aplikasi, manca serikat uga kudu kalebu njamin penahanan, perlu bukti ngyakinake ngandika wong, lan foto, jari, utawa materi liyane sing bisa digunakake kanggo verifikasi identitas ngandika wong. Ing kasus extradition kanggo hajar ukara kayata diwenehake ing panentu, manca serikat uga kudu nyedhiyani salinan saka ditulis putusan sing didakwo ngandika wong. Tambahan, kabeh salinan saka kasebat bahan kudu diiringi dening transliterations ing Cina Manca serikat uga kudu nggawe jaminan sing padha ora neliti extradited wong kanggo maksud apa liyane nyinggung pidana liyane saka siji wong-wong padha wis extradited kanggo. Tambahan, manca negara kudu njamin sing padha ora bakal extradite extradited kanggo wong katelu negara kajaba dening extradited persons' dhewe bakal. Ngisor iki panrimo saka request, request wis sinaoni dening Ministry of Foreign Affairs ing ngendi yen wis ketemu bakal sesuai karo Cina extradition hukum, iku liwati ing kanggo Pengadilan Rakyat Luwih ing ngendi iku wis mrentah apa Republik Rakyat China bakal ngurmati extradition request. Kaputusan dening Dhuwur Rakyat iku subyek kanggo sing saka Pengadilan Supreme Rakyat ing ngendi iku bisa dadi disabetake mudhun.