Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Divorce property utang ing Prancis - Notaris saka Prancis


Divorce, sosial utawa hukum, asil ing liquidation saka matrimonial regime lan divisi saka properti saka saperangan sing misahakéNotaris bakal ngewangi sampeyan ing liquidating ing pecuniary lan pecuniary kapentingan saka pasangan bojo. Nggunakake informasi sing diwenehake dening dheweke klien, prancis notaris diwiwiti dening nggawe figured lan lengkap persediaan saka properti lan utang, yen sembarang, kang dadi aset lan ayahan. Iki ringkesan bakal nemtokake saben pasangan kang hak-hak lan kewajiban, amarga saben matrimonial regime nggugu sawijining aturan dhewe.

Prancis notaris bakal cetha negara kahanan kanggo saben pasangan kanggo nemokake persetujuan ing divisi saka properti.

Yen pasangan bojo arep kanggo divorce dening idin teknologi tanpa hakim, pasangan bojo' persetujuan, digambar munggah dening pribadi deed mlebu dening pengacara, kudu imperatively kalebu liquidation saka properti matrimonial regime. Nalika liquidation uneg-uneg subyek property kanggo tanah pendhaftaran, melu-melu saka prancis notaris lampu (artikel - saka prancis Civil Code). Wiwit Februari, ing babak saka pengadilan pegatan ngendi ora ana sosial solusi bisa ketemu, Hakim bakal bisa kanggo aturan ing loro liquidation lan divisi saka properti saka pasangan bojo. Kanggo nindakake iki, pasangan bojo sing diwanti-wanti kanggo mbecikake sing nilai saka disagreement salah siji dening pranyatan peserta sing padha setuju sing kaadilan nemtokaken ing a enggo bareng, utawa dening liquidation project ditetepake dening perancis notaris. Prancis notaris legal spesialis karo misi saka panguwasa umum kang tarik munggah didhedhes kontrak ing atas saka klien. Kang kaleksanane metu kegiatan minangka poto-dipunginaaken profesional.