Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Divisi saka properti ing musuhan perkawinan ngati-ati struktur perusahaan - Oracle Capital Group


Manggonke aset menyang struktur perusahaan bisa dadi apik tax-planning strategi, nanging iku bakal ora ana maneh nglindhungi wong-wong mau saka matrimonial claims. Ing divorce nerusake Pengadilan marang bojo akses kanggo aset dianakaké dening perusahaan sawijining ngendi dheweke ex-bojomu ana gunane pemilikPengadilan ditransfer pitu saka bojomu kang situs kanggo bojoné, malah sanadyan situs iki padha sah dianakaké dening suami kang winates perusahaan, lan ora dening bojomu piyambak. Pengadilan rembugan sing aset ngangap ateges duweke bojomu, awit kang ana kanthi irah-irahan kanggo aset kuwi"salah siji ing milik utawa ing pa."Manggonke situs menyang macem-macem struktur perusahaan asring technique digunakake kanggo ngurangi tax lan streamlining planning kasuksesan. Nanging, iku saiki cetha sing mengkono supaya sampeyan ora kudu nglindhungi aset saka kang nyerahke liwat sak matrimonial musuhan. Minangka tontonan dening iki cilik anyar, siji-man perusahaan bisa dadi mbukak kanggo matrimonial pratelan Senajan kene pengadilan ati-ati kanggo nggawa metu sing ngatur iki bakal ora kudu dadi ditrapake kanggo kabeh mangsa kasus iki jenis, kang bakal kabiji individu, iku bukti yen pangadilan kang pertimbangan, yen applied luwih wiyar, wis potensial kanggo mbukak kabeh limo perusahaan struktur kanggo serangan. Ing liyane anyar cilik, ngendi bojomu kang aset padha kajaba iku dianakaké ing jaringan komplek saka perusahaan offshore struktur, pengadilan sepisan maneh milih kanggo disregard kasunyatan sing situs padha dianakaké ing jeneng sawijining perusahaan lan dietung sing sifat minangka bojomu kang aset lan tanggung jawab kanggo transfer ing divorce. Ing pengadilan nyatakake senajan sifat padha dianakaké dening perusahaan, dening olahraga kontrol absolute liwat kekaisaran bojomu wis disimpen ono gunane kontrol liwat kabeh iki aset. Supaya supaya nemokake piyambak ing posisi padha, individu manggonke aset menyang struktur perusahaan kudu mesthekake yen struktur iki sing mlaku maintained, lan cocok perusahaan formalitas sijine ing panggonan ing urutan kanggo njogo aset dianakaké ana.