Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Diboyong saka China - Koleksi Times


Aja njupuk kasempatan, Laurel ngandika

Kedadean sing kedaden rong taun kepungkur isih haunts LaurelDheweke tak diboyong saka China kanggo negara dheweke ngarep Kanada. 'Iku paling bab wadhi sing tau kedaden kanggo kula, aku dadi isin, -taun-lawas wong wadon ngandika. 'Dheweke ngandika iku hard kanggo dheweke kanggo pirembagan bab iku karo sapa.

'Aku iki banget bungah bab kesempatan

Mung tuwane dheweke lan sawetara banget cedhak kanca-kanca ngerti bab iku.

Miturut Sawyer Bao, pengacara sing nggantosi manca ing China, alasan sing paling umum kanggo deportasi antarane manca ing China, utamané ing kutha-kutha gedhe, sing ngetik menyang China, manggon lan bisa digunakake ing China ilegal. 'Paling umum kasus sing digunakake ing China tanpa bener karya visa lan overstaying sing visa periode, Bao ngandika. 'Paling saka wong-wong mau sing mengkono legal proyek, kaya memulang utawa catering ing restaurant, nanging tanpa karya visa. 'Miturut laporan dening Beijing News ing April, wong manca bisa digunakake ing China ilegal utamané ing sektor kayata memulang inggris, kanada, kinerja lan hiburan lan industri pegawe-intensif. Padha teka kanggo China kanggo sinau utawa kanggo tourism nanging karya kene ilegal. Miturut laporan dening Guangdong Wektu saben Minggu ing Mei, utama pidana tindak tanduk kanggo wong manca ing China sing smuggling, rampokan, nyolong lan ngatur stowaways. 'Minangka minangka adoh aku ngerti, serius pidana tindak tanduk ora kelakon ing kutha-kutha gedhe kaya Beijing asring, mungkin ing sawetara tapel wates kutha-kutha, Bao ngandika.

'Nggunakake tamba ing antarane wong manca liyane alesan utama padha njaluk diboyong.

Njaluk visa legal 'Nalika sampeyan pindhah menyang negara liyane kanggo karya, njaluk tepat visa karya page.

Nalika dheweke pisanan teka China, Laurel wis mung rampung universitas lan ngelingi prospek proyek padha ora apik banget kanggo sajarah utama, dheweke lan akeh konco sakelas dheweke dianggep arep mulang inggris ing negara non-English speaking negara.

'Ana akeh nawakake proyek kanggo pindhah mulang inggris nang endi wae kanggo kita, Laurel ngandika. Karo rujukan saka profesor mantan mahasiswa, Laurel tak inggris memulang posisi ing fasilitas latihan ing Beijing. Iku pisanan kanggo kula kanggo njaluk metu saka Amérika Lor. Aku wis mung wis kanggo liyane bagean saka Kanada lan AS sadurunge, Laurel ngandika.

Mung masalah kanggo Laurel kang ngulandara ana sing dheweke durung duwe fisik gelar sarjana kang durung, kang dibutuhake dening China kanggo mulang inggris.

Laurel rampung kabeh saka dheweke kursus lan lulus. Nanging, dheweke ora bakal nampa salinan fisik saka dheweke jurusan nganti sekolah kang raviparty, kang ana limang sasi saka banjur. Dheweke marang dheweke mangsa boss bab kahanan dheweke, lan dheweke boss ngandika sing iki nggoleki. Panjenenganipun ngandika bisa njaluk dheweke visa amarga wis sambungan. 'Aku pracaya wong amarga miturut pangerten sethitik saka China, sambungan sing penting banget, dheweke ngandika. Sawise Laurel tindak menyang Beijing, dheweke miwiti memulang karir. 'Iku banget penake Bocah-bocah sing aku mulang padha supaya pinter lan padha adored kula. Aku sante wektu sing akèh, Laurel ngelingi. 'Kejabi, mbayar iki apik. Padha mbayar kula watara, yuan (dolar) saben sasi. 'A sawetara sasi mengko, klompok perwira polisi mbayar sekolah riko minangka Laurel iki mung bab kanggo miwiti kelas. 'Aku iki marang kanggo teka polisi biro bebarengan karo sawetara guru liyane karo boss, dheweke ngandika. 'Banjur aku iki marang sing aku kudu mbayar, yuan lan buku pesawat kanggo Kanada utawa negara liyane lan ninggalake Beijing langsung yen aku ora arep kanggo nglampahi wektu ing stasiun polisi, lan aku ora kudu bali menyang China kanggo rong taun, Laurel ngandika. 'Aku dadi wedi Aku ana nom-noman lan iki pisanan kang supaya adoh saka ngarep, dheweke ngandika. Guru liyane saka US ngandika, bilih panjenenganipun mutusaké kanggo pindhah menyang Thailand tinimbang arep ngarep, aku mutusaké kanggo pindhah karo wong, awit iku wadhi kanggo kula kanggo bali ngarep sawise mung rong sasi. 'Mengko, dheweke ana dikawal dening loro policemen bali menyang dheweke asrama kanggo njaluk dheweke kagungan lan pindhah langsung menyang bandara. 'Aku isih bisa elinga yen begja pengalaman. Aku isih bisa elinga penumpang liyane' curious lan judgmental katon lan ngucap nalika padha weruh wong enom mlaku-mlaku karo loro policemen dening sisih dheweke, Laurel ngandika. 'Aku guess padha kudu wis speculated sing aku wis rampung soko elek kayata nggunakake obatan utawa digunakake kaya hooker. Aku meh wanted kanggo surak-surak metu sing aku ora nindakake obatan lan sing aku ora hooker, Laurel ngandika. 'Aku ora nindakake apa-apa elek. Sawise kabeh, aku nyuwil-nyuwil hukum dening laka. 'Dheweke manggon ing Thailand kanggo nem sasi lan banjur bali kanggo Kanada. Ing taun anyar, China wis wungu garis kanggo wong njaba negoro kanggo mulang lan karya ing industri ing China, mrintahake universitas jurusan lan pengalaman memulang. Iku dadi luwih angel kanggo njaluk tepat visa karya ing China, supaya akeh wong manca milih kanggo bisa lan manggon ing China ilegal, miturut Bao. A Koleksi Times laporan pungkasan januari ketemu sing ing paling sèket wong manca padha dibunderaké munggah dening panguwasa Shanghai sak Natal Eve gawe lara operasi kanggo nyekel expats digunakake ilegal ing kutha. Miturut Wektu laporan Mingguan, ing, ing national police biro entri lan metu saka kontrol administratif ketemu liwat, manca tetep ing China ilegal.

'Sawetara expats teka kanggo China ing visa wisata lan diwiwiti digunakake ing negara, Bao ngandika.

'Sawetara expats wis bener visa nalika padha teka kanggo negara, nanging minangka visa sing dadi kasep lan padha ora bisa njaluk siji anyar utawa yen padha lali kanggo gawe anyar sing visa, padha milih kanggo tetep lan ndhelikake ing negara sedhih. Masalah tamba Expat dijenengi Lilian sambungan kanca crita kang diboyong kanggo nggunakake tamba telung sasi kepungkur. Dheweke kanca marang dheweke kang garang mariyuana lan siji dina, nalika piyambakipun makarya ing kantor kang, polisi nuduhake munggah lan ngangkat wong munggah. Sawise iku buktiaken sing wis tuku lan nggunakake marijuana, polisi sijine wong ing kunjara kanggo rong minggu, lan wus kanggo njaluk kanca-kanca lan kolega kanggo njaluk iku lan salah siji ngirim wong-wong mau kanggo kunjara utawa negara ngarep. Sawise bab minggu lan setengah, piyambakipun diboyong lan dikirim ngarep, lan kang wis limang taun travel ban saka China. 'Nalika piyambakipun ngarep, kang dikirim ing WeChat sing padha wis a 'kulawarga darurat' sing wus kanggo bali ngarep, Lilian ngandika. 'Iya ora pengin wong ngerti sing kang ana diboyong kanggo obat-obatan, ngandika Lilian. 'Aku manawa kang ngrasa banget upset amarga dheweke wis urip ing China kanggo liwat sepuluh taun lan malah wis long-term gendakan kene ing salah siji titik. 'Sawetara obat-obatan sing legal ing sawetara negara, lan iku umum kanggo wong kanggo nggunakake wong-wong mau kanggo tujuan rekreasi ing bar lan katelu ing sawetara negara Kulon, Bao ngandika.

'Dadi, sawetara wong manca ing China salah siji ora ngerti sing iku ilegal kanggo nggunakake sembarang urut saka obatan ing China utawa ngerti bab hukum nanging ora mikir iku bakal asil ing jalaran serius.

'Ana sawetara kasus liyane sing nimbulaké manca kanggo njaluk diboyong saka China. Miturut resmi Sina Weibo dening Jinjiang district branch saka Chengdu Biro Public Keamanan ing juli, a spanyol wong sing jenengé David publicly wis jinis karo wong lokal tahap wadon ing umum ing Chengdu, Provinsi Sichuan. Piyambakipun dipenjara lan nahan kanggo sepuluh dina, banjur diboyong. Laporan liyane dening Legal Dina rata-rata ing desember uga kacarita sing manca guru sing mulang ing sekolah internasional ing Shanghai wis dihukum rolas taun ing pakunjaran lan diboyong kanggo nggawe coro sexsual molesting para siswa. Gawe kuatir bab mangsa. Kanca liyane Lilian iku sing iki uga diboyong kanggo nggunakake tamba ing, wis malah luwih uneg-uneg. Sawise wis deported, kang hubungi dheweke sing kaping sawetara lan ditulis kang ngedeni. 'Panjenenganipun ngandika bilih panjenenganipun punika kuwatir babagan proyek kang prospek kanggo masa depan. Iku kuwatir yen bakal duwe rekaman pidana ing file, kang bakal nggawe iku angel kanggo golek proyek ing ngarep negara lan jaban rangkah, Lilian ngandika. Ing kawitan iku ketoke minangka yen Laurel kiwa China unscathed nanging karo mung suntingan financial ilang, nanging iku ora cilik. Senadyan Laurel kang asih pengeling-eling saka memulang ing China, dheweke wis ora plans kanggo bali. 'Aku isih wedi kanggo bali menyang China, Laurel ngandika.

'Aku tak amba ireng diboyong perangko ing passport, asil ing pitakonan luwih saka pejabat kebangsaan nalika aku lelungan menyang negara liyane, malah bali menyang negara dhewe, Laurel ngandika.

'Padha tansah seng di tuduh aku iki diboyong kanggo tamba pangisian daya utawa prostitusi.

Ana supaya akeh wong ing saindhenging donya sing mung njupuk kasempatan minangka guru basa inggris lan nyilem ing tanpa karya visa.

A akèh kaping kerjane metu, nanging nalika iku ora, iku mung ala, dheweke ngandika. 'Aku wanted kanggo nuduhake pengalaman iki karo wong sing considering sing manggen ing luar negeri minangka wulangan saka pentinge gadhah legal karya visa.