Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Civics definisi lan makna - Collins javanese Dictionary


Amaze kanca-kanca karo anyar-ketemu kawruh

Tags sing cendhak tambahan sing katon kaya pitakonan, digunakake ing mburi declarative ukaraPadha sing kadhangkala disebut pitakonan tags, nanging akeh sentences medhot karo tag sing ora nyata pitakonan. Collocations sing tembung sing asring digunakake bebarengan lan sing sarwa ing nyediakake alam mungel basa kanggo wicara lan nulis. Ora rote lampah. Ora kasempatan saka gagal. Panjenengan kasempatan kanggo duwe siji-kanggo-siji pawulangan karo paling-sade basa pakar Paul Noble, nyoba FREE audio sampel saka kang account anyar Mandarin Cina mesthi. Kita anyar kamus online kanggo sekolah-sekolah nyedhiyani aman lan lingkungan cocok kanggo bocah-bocah. Lan paling apik kabeh iku kanggo free, supaya mlebu munggah saiki lan miwiti nggunakake ing ngarep utawa ing kelas. Kita wis meh rong atus dhaptar tembung saka topik minangka mawarni-warni minangka jinis kupu, jaket, duit, sayuran lan knots. Dianyari karo kabeh banget paling anyar, tembung anyar lan pikiran sehat, iki anyar edition th sing unparalleled sumber kanggo tembung penyayang, tembung tukang game, lan tembung geeks nang endi wae.