Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Cina Soups lan Teas sing entuk Manfaat Awak Sak Meteng


Ayo padha ngadhepi iku: iku ora tansah gampang kang wadon

Kita unik ciri psikologi bisa ditondoi menyang papat orane tumrap sekolah utama ing gesang kita: haid, meteng, lair lan lactationYen sampeyan lagi ing meteng tataran, sampeyan kudu ayu bayi anyar kanggo katon kanggo nerusake, nanging fisik lan owah-owahan hormonal sampeyan lagi dealing with bisa dadi arang banget tantangan, pancet.

Karo pendekatan sakabehe kanggo kesehatan, Cina tradisional medicine lan resep-resep bisa dadi arang banget ono gunane kanggo mudhunake risiko penyakit lan ora adil gejala sak meteng.

Nalika short-term cures sing migunani, tombol wis ngarahake kanggo long-term, gaya urip sehat. Apa ora njupuk sawetara wektu kanggo mbayar manungsa waé kanggo awak kang sinyal, nalika kadhaton efek tartamtu panganan lan obat-obatan ing awak. Badan kita kabeh unik, lan penyakit sing padha bisa duwe beda nimbulaké karo wong beda-beda.

Malah"apik"postpartum diet plans mungkin ora cocok for everyone, supaya mbayar manungsa waé sing cedhak carane awak apa sing ditanggepi kanggo macem-macem jinis obat-obatan lan diet plans.

Dina iki, kita sing ngarahke ing tradisional waras Cina soups lan teas - fantastic cara alami kanggo awak kanggo njaluk gizi perlu loro wis lan kirim-meteng.

Preparation cara: Mbilas kabeh úa sak tenane

Maca ing kanggo dianjurake Cina resep-resep uga saran carane kanggo mbayar manungsa waé kanggo awak kang kabutuhan psikologi liwat proses meteng. Miwiti kanggo njupuk cathetan saka kondisi saka siklus menstruasi panjenengan saka menstruasi siklus dawa lan dadi, kanggo werna, tektur (nglukis utawa watery), lan volume (abot utawa cahya). Kajaba iku, mbayar manungsa waé kanggo sembarang gawan gejala kayata menstruasi cramps, clots getih, dadi gedhe, bali pain, susu gedhe, etc. Kene loro saya umum faktor sing sing nggowo pengaruh wanita kang kemungkinan saka dadi ngandhut dina: Nalika iku mokal kanggo nguripake bali ing wektu, kita bisa kontrol jumlah kaku kita ngalami. Iku penting ora kanggo nglirwakake kawontenan kita saben wulan"pengunjung"minangka kita siklus menstruasi sing rapet related kanggo apa utawa ora kita bisa kanggo ngandhut. Kang bisa kanggo nyebut lan ngeculake emosi kita ing cara sehat iku uga mbiyantu ing ngapikake kualitas kita siklus menstruasi lan kemungkinan saka angen-angen. Aku nyaranake ngombé teh rose (mbantu ati kanggo mbenerake qi lan aturan haid) nganti siji minggu sadurunge samesthine periode. Teh iki utamané gak oleh pisan kanggo wong-wong ing jumlah gedhe saka kaku. Awak dadi liwat akèh owah-owahan sak awal meteng kanggo ngganti menyang akeh jabang bayi. Sak page telung sasi, bayi kang ukuran bakal ora nambah kakehan, supaya ana ora perlu kanggo langsung miwiti mangan luwih.

Ing kontras, sampeyan bisa uga pengalaman sampurna normal meteng gejala kayata esuk penyakit, dizziness, gerakan penyakit lan umum mual, supaya dianjurake yen sampeyan mangan cilik, kerep jajanan tinimbang.

Yen sampeyan ngalami abot gejala, sampeyan bisa nimbang seeking saran saka dhokter utawa kadhaptar Tiongkok praktisi. Cook endhog ing banyu lan mbusak nihan. Pour, ml saka kadhemen banyu menyang pot, nambah úa, lan cook liwat dhuwur panas nganti nggodhok. Ngalih kanggo kurang panas lan cook kanggo siji jam, nambah kristal gula kanggo rasa. Saka kalima sasi terus, jabang bayi dadi luwih stabil lan wutah sawijining accelerates. Minangka bayi mundak akeh, usus dadi tambah akeh crowded, anjog kanggo bloating, kena pengaruh obahe bagean paling njero, lan malah constipation. Yen sampeyan ngalami hard lan dhingklik garing, utawa panas-related gejala kayata bloodshot mata, garing tutuk, sores canker utawa pimples, sampeyan kudu nyoba kanggo supaya mangan panganan sing panas ing alam, kalebu peanuts, curry lan pangan pedhes. Uga, minangka liyane Qi lan Getih wis klempakan ing nourishing jabang bayi, iku penting kanggo mbayar manungsa waé kanggo Cina Limpa lan Pepati kanggo nambah getih lan qi produksi supaya luwih makani tendon (kurang kamungkinan kanggo nemokke wentis cramps). Preparation cara: Mbilas kabeh úa sak tenane. Pan-fry di resiki iwak karo lenga, jahe lan spring trikatuka ing loro-lorone nganti rada golden, banjur pour, ml banyu menyang pot. Nambah kabeh úa lan cook liwat dhuwur panas nganti nggodhok. Ngalih kanggo kurang panas lan cook kanggo tambahan. limang jam Tambah uyah kanggo rasa. Preparation cara: Mbilas kabeh úa lan sacoro apik irisan ara. Pour ml banyu menyang pot lan nambah perkakas kawasan rimba pinus, ara, lan beras. Cook liwat dhuwur panas nganti boils banyu. Banjur ngalih menyang kurang panas lan cook kanggo telung puluh menit, utawa nganti congee tekan seng di pengeni konsistensi. Akhire, nambah sesame ireng wêdakakêna. Kuna Cina kawicaksanan nyariosaken bilih,"kadhemen"panganan sing disenengi kanggo women in pungkasan meteng, nanging iku penting kanggo re-nandheske sing tradhisional Tiongkok pracaya ing sindrom diferensiasi lan nambani saben penyakit karo cocok obat lan pengobatan. Kita badan sing unik, lan uga ngganti sak suwé beda saka urip kita. Wanita karo ora pati roso konstitusi ngirim supaya mangan kakehan"kadhemen"pangan sak kabeh meteng. Iki kalebu"kadhemen"panganan sing asring"dianjurake"kanggo women in pungkasan meteng, kayata watermelon, suket sele lan es krim. Nglaras panganan iki minggu sapisan iku ditrima, gumantung ing awak konstitusi. Kanggo nyiapake kanggo Pegawe, iku uga mbiyantu kanggo ngombe siji saka tuwung saka beras tèh utawa entheng-natured sayur sup saben dina sasi iki, lan kanggo melu ing entheng ngleksanani jantung kayata mlaku-mlaku utawa nglangi. Preparation cara: Mbilas kabeh úa sak tenane. Pour, ml banyu menyang pot, nambah úa, lan cook liwat dhuwur panas nganti nggodhok. Ngalih kanggo kurang panas lan cook kanggo tambahan - menit. Teh wis siap yen banyu dadi milky putih werna.

Nganggo mung banyu lan ora tetep sewengi. Teh iki cocok kanggo kulawarga kabèh Teh beras iku gampang kanggo Cina limpa kanggo break mudhun lan nresep, mangkono ndadekake obat gedhe kanggo awak kanggo mulihaken dhiri saka sembarang penyakit, utamané diare utawa mung saka dina suwene.

Cinci Leung, Celebrity sirah praktisi ing EC Clinic, dadi salah siji langkah luwih ing nambahi kuna laku dening nggabungke tradisional Wétan cedhak karo Western modern methodologi. Dheweke adil utama ing EC Clinic kanggo mulihake waras patients nggunakake cara sing bridge paling apik kaloro donya. Kita scour, kringet, seret stroller munggah lan mudhun bukit lan wani queues ing MTR, mung kanggo nggawa sampeyan ing warta paling anyar ing apa kang panas ing donya parenting ing Hong Kong.