Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


Cina Pokrol, Shanghai Agung Layanan, China Tenan Hukum


Li wis pitulas taun' pengalaman ing laku legal

Dheweke wis kakhususan ing perdagangan internasional, hukum maritim urusane, investasi manca, marriage lan kulawarga. Ms. Fan wis limang taun pengalaman ing laku legal Dheweke wis kakhususan ing marriage lan kulawarga related legal urusane, perusahaan manajemen lan pegawe angger-anggerNuo Di iku salah siji saka wiwitan Hukum Perusahaan ing Shanghai China kanggo fokus ing internasional utawa pernikahan kulawarga layanan legal, lan wis nambah luwih saka sepuluh taun pengalaman ing marriage internasional, wis postnuptial persetujuan, persetujuan divorce, divorce pengadilan, ditahan anak, cohabitation, domestik panganiaya, pusaka, divisi saka properti, pengacara kang attestation bakal lan pangenalan saka manca pengadilan, etc. Karo bukaan munggah privasi, liyane lan liyane manca talents sing digunakake ing Cina perusahaan uga internasional gedhe-gedhe lan hak-hak lan kapentingan sing bakal direksa merata miturut hukum lan angger-angger. Kita nyedhiyani pegawe pembayaran bonus résolusi regejegan, pegawe-related mediasi, utang diskusi lan pegawe arbitrasi pengadilan, etc.

Pinter ing inggris, boso mongolia lan Mandarin

Kita duwe résolusi regejegan pengadilan tim karo experienced partners lan pokrol, sing uga anggota komite profesional saka Ekonomi, Sipil, Financial Konsumsi Regejegan, Pegawe lan Sosial Keamanan. Kita layanan isine kabeh orane tumrap sekolah saka pengadilan, kalebu pre-pengadilan, pisanan kayata kapindho, retrial lan pelaksanaane ing sipil, ekonomi, properti intelektual, pidana, administratif lan domestik pengadilan lan arbitrasi. Kita maringi pitutur ing tuku real estate, leasing, transfer, property pembangunan lan manajemen uga cocog résolusi regejegan. Karo luwih saka sepuluh taun pengalaman ing lapangan, kita mbantu nggawe pangertèn saka hukum lokal lan ngewangi sampeyan kanggo navigasi complexities saka pasar lan bantuan kanggo nambah kerjasama karo cocog organs. Klien dateng kita kanggo ngatur intricacies saka transaksi lan musuhan, synthesizing legal lan komersial kawruh kanggo nyedhiyani wong karo pitutur sing nerjemahake menyang sukses kasil. Shanghai Oriental Pearl lan liyane lan kanca-kanca liyane saka kabeh ndonya teka kene kanggo nindakake bisnis, travel, karya utawa sinau. Kita adhedhasar ing kene lan duwe luwih saka sepuluh taun pengalaman ing dealing karo kabeh jinis saka manca related kontrak, kalebu kontrak internasional kreta barang, tuku kontrak, kontrak lease financial, pegawe kontrak, kontrak silihan, kontrak kanggo proyèk konstruksi, kontrak saka tenancy, kontrak transfer teknologi, etc.

Kita bisa nyedhiyani legal profesional layanan saka panyusunan revising macem-macem kontrak lan dealing karo cocog musuhan.

Ing China, Tort Nglanggar regejegan nuduhake musuhan njedhul saka nglanggar hak-hak-hak sipil lan kapentingan liyane, kayata invading property hak, hak pribadi, hak properti intelektual, pusaka hak-hak lan memper claims.

Kita bisa nangani kecelakaan lalu lintas regejegan, medical tort, hukuman produk, internet nglanggar, kewan serangan, ganti rugi negara, etc.