Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


China: Property Nyata Hukum - Hukum Library of Congress


Individu ora pribadi dhewe tanah ing China nanging uga diwenehi transferrable tanah nggunakake hak-hak kanggo sawetara taun kanggo ragadSaiki, maksimum term kanggo kutha tanah nggunakake hak diwenehake kanggo omah tujuan wis pitung puluh taun. Kajaba iku, individu bisa pribadi dhewe omahé omah lan apartemen ing tanah ("kepemilikan ngarep"), senajan ora ing tanah kang bangunan sing dumunung. Real estate bisa ditransfer liwat sale, hadiah, utawa liyane legal liya. Nalika real estate wis ditransfer, tanah nggunakake hak-hak lan kepemilikan ngarep sing ditransfer bebarengan.

Watesan sing bisa aplikasi kanggo transfer real estate kalebu nglarang transfer nalika tanah nggunakake hak-hak sing reclaimed dening negara ing sesuai karo hukum, utawa nalika property wis ora wis mlaku kedhaftar, lan sertifikat kepemilikan wis ora wis dijupuk.

Loro kutha tanah nggunakake hak-hak lan kepemilikan ngarep sing tundhuk kanggo pendhaftaran. Pendhaftaran wis dileksanakake dening panguwasa lokal ing ndhuwur utawa tingkat kabupaten sertifikat ditanggepi kanggo konfirmasi hak-hak lan kepemilikan. Laporan iki menehi informasi ing property nyata hukum saka China. Pitakonan ono kalebu apa individu duwe hak pribadi dhewe lan ngedol property nyata ing China khusus, apa pribadi individu bisa duwe omah lan utawa tanah ing kang house dumunung lan, yèn mangkono, apa pemilik pribadi bisa ngedol utawa digunakake ndhewekake kang utawa dheweke kapentingan ing property nyata tanpa watesan. Konstitusi Republik rakyat China (RRC utawa China) menehi kanggo pangayoman saka properti pribadi. Artikel panjang Konstitusi menehi sing"c warga' resmine pribadi iku manggon. Ing negara, ing sesuai karo hukum, nglindhungi hak-hak warga kanggo pribadi lan sawijining pusaka."Saiki Konstitusi, kang disarujuki ing taun, wis dibenakake kaping papat ing taun, lan. amandemen sing Konstitusi page cetha pangenalan saka"pribadi"alam saka kuwi properti lan sawijining sah miturut ukum"inviolability,"senajan sadurunge amandemen Konstitusi wis kasedhiya pangayoman kanggo"tengen saka warga kanggo dhewe lawfully entuk income, tabungan, omahé lan liyane resmine property."RRC Hak Properti Hukum (Wacquant Fa, uga diterjemahaké minangka Hukum ing Hak ing Rem) iki pisanan berlaku ing Maret, ing ngisor iki legislative debat sing wis langgeng kanggo liwat dasawarsa. Efektif saka oktober, iki lengkap aturan ing property karo sangalas bab lan artikel netepake framework saka pangayoman hak properti, kalebu pangayoman kanggo movable properti lan real estate (property immovable). Hukum alamat panyiapan, rupane, transfer, lan eliminasi-property related hak kepemilikan, lan pendhaftaran lan layang saka movable lan nyata hak properti. Miturut Property Hak Hukum, panyiapan, rupane, transfer, lan eliminasi nyata hak properti kudu kadhaftar, kecuali sing diwenehake dening hukum. Saliyane kanggo Hak Properti Hukum, China ngatur property nyata liwat seri saka hukum lan angger liyane, kalebu RRC Hukum ing Tanah Manajemen, Tanah Pendhaftaran Ngukur Interim Peraturan Bab Assignment lan Transfer Hak Nggunakake Tanah Negara-Diduweni ing Wilayah Kutha (Assignment Peraturan), lan RRC Hukum ing Administrasi Kutha Nyata Real (Kutha Real Estate Law). Antarane iki hukum lan peraturan, Assignment Peraturan lan Kutha Hukum Real Estate utamané aturan tanah nggunakake hak-hak lan kepemilikan saka properti omah ing wilayah kutha. Kutha land wis mesthi wis diatur beda saka omah tanah ing deso wilayah, kang ora rembugan ing laporan iki. Assignment Peraturan padha diumumake ing dening Dewan Negara, kang ngatur assignment lan transfer saka tanah nggunakake hak-hak ing wilayah kutha. Kutha Hukum Real Estate, kang berlaku ing agustus, alamat masalah nyata properti ing wilayah kutha, kalebu transfer tanah nggunakake hak, pembangunan real estate, ing advertisement saka real estate, lan pendhaftaran real estate. Miturut Konstitusi lan tanah hukum, Cina individu ora pribadi dhewe land lan sumber daya alam. Konstitusi menehi sing tanah ing wilayah kutha kudu diduweni dening negara, déné tanah ing deso wilayah lan suburban kudu diduweni dening negara utawa dening search collectives. Individu bisa, nanging, diwenehi hak kanggo nggunakake tanah saka negara. Tanah nggunakake tengen ing Hak Properti Hukum"usufructuary tengen"sing ngidini-tengen nduwèni, usufructuary, kanggo sah nduweni, nggunakake, lan entuk manfaat saka properti diduweni dening liyane. Ing wilayah kutha, negara utawa ngawèhaké allocates tanah nggunakake hak-hak kanggo tanah kedhaftar.

Kanggo diwenehake tanah nggunakake hak, tanah kedhaftar mbayar negara amal fees kanggo nomer tartamtu saka taun.

Dewan Negara wis sah dening hukum kanggo ngramu maksimum suwé kanggo kang tanah nggunakake hak uga bakal diwenehake. Tanah nggunakake hak uga bakal diparengake kanggo tujuan kasebut minangka pamaréntah utawa militèr nggunakake, lan sarana lan prasarana kutha utawa nggunakake keperluan umum, kanggo kang tanah kedhaftar mbayar ragad utawa mung rugi utawa resettlement expenses. Ana biasane ora ana watesan ing dawa saka wektu kanggo kang tanah nggunakake hak bisa diparengake. Ing aturan saiki diwènèhaké dening Dewan Negara, tanah bisa digunakake kanggo omah tujuan kanggo nganti pitung puluh taun kanggo industri tujuan kanggo sèket taun kanggo pendidikan, ilmu, budaya, kesehatan umum, lan pendidikan fisik tujuan kanggo sèket taun lan kanggo komersial, wisata, lan tujuan rekreasi kanggo patang puluh taun.

Miturut Hak Properti Hukum, nalika term kanggo hak nggunakake tanah kanggo omah tujuan kadaluarso, istilah bakal kanthi otomatis gawe anyar.

Hukum ora nggawe iku cetha, nanging, apa negara bakal pangisian daya liyane amal ragad ing wektu saka nganyari maneh utawa carane ragad bakal ditemtokake. Individu bisa pribadi dhewe real estate, kalebu omah omah lan apartemen (ie, bangunan lan struktur ing tanah), senajan ora ing tanah kang omah lan apartemen sing dumunung. Artikel saka Hak Properti Hukum sing nyedhiyani"individu sing anduweni hak kanggo seneng kepemilikan saka kuwi tangguh lan movable situs minangka resmine asil, omahé, artikel kanggo nggunakake saben dina, pribadi produksi, lan bahan mentahan."Assignment Peraturan nyedhiyani tanah sing pangguna bisa transfer tanah nggunakake hak-hak kanggo wong liwat sale, ijol-ijolan, utawa hadiah. Tambahan, Kutha Hukum Real Estate menehi sing nyata estate bisa ditransfer, mortgaged, utawa entuk disewakake. Real estate wis ditransfer dening sale, hadiah, utawa liyane legal liya. Nalika real estate wis ditransfer, tanah nggunakake hak-hak lan kepemilikan ngarep sing ditransfer bebarengan.

Watesan ing advertisement saka properti nyata sing ditetepake dening hukum.

Contone, yen transfer tanah nggunakake hak diregani mesti luwih murah tinimbang rega pasar, pemerintah wis preemptive tengen kanggo tuku hak-hak. Kutha Hukum Real Estate nemtokake kahanan ing kang transfer property nyata dilarang, kalebu nalika Iku uga worth kang lagi nyimak sing ing nransfer real estate, kalebu tanah nggunakake hak-hak lan kepemilikan ngarep, pemilik anyar entuk tanah nggunakake hak mung kanggo periode padha karo asli diutus term minus nomer taun pemilik asli wis digunakake ing tanah. Senajan Hak Properti Hukum menehi kanggo otomatis nganyari maneh saka istilah saka hak-hak nggunakake tanah kanggo omah tujuan, kuwi masalah sing cocog minangka jumlah anyar amal ragad, yen sembarang, lan prosedur kanggo nganyari maneh tetep ora cetho.

Ing Hak Properti Hukum menehi sing pendhaftaran property nyata kudu dileksanakake dening pendhaftaran panguwasa ing panggonan ngendi property dumunung.

Kanggo dadi tartamtu, Kutha Hukum Real Estate menehi sing tanah nggunakake hak kudu kadhaftar karo pemerintah lokal panguwasa ing tanah utawa ndhuwur tingkat kabupaten, sing jeksa agung bisa ngetokake sertifikat tanah nggunakake hak-hak kanggo negasake hak-hak iki. Kepemilikan ngarep kudu kadhaftar karo pemerintah lokal panguwasa housing ing utawa ndhuwur tingkat kabupaten, sing jeksa agung bisa ngetokake sertifikat kepemilikan ngarep kanggo negasake kepemilikan. Nalika nyata properti ditransfer, owah-owahan saka kepemilikan kudu kadhaftar karo panguwasa housing nalika sertifikat kepemilikan ngarep wis dimodifikasi, perubahan saka tanah nggunakake hak kudu kadhaftar karo tanah panguwasa, sing jeksa agung bisa ngetokake anyar utawa dipunéwahi certificate tanah nggunakake hak-hak. Pemerintah provinsi uga supaya siji agensi ing pemerintah lokal ing ndhuwur utawa tingkat kabupaten kanggo tumindak pendhaftaran loro tanah nggunakake hak-hak lan kepemilikan ngarep, lan sing agensi uga banjur jeksa agung bisa ngetokake nyata estate certificate nyantosakaké loro tanah nggunakake hak-hak lan kepemilikan ngarep. Ing Maret, Peraturan Sementara ing Real Estate Pendhaftaran tindak menyang efek, kang yahoo kanggo netepake negoro sistem pendhaftaran real estate. Miturut Peraturan anyar, Ministry of Land lan Sumber daya bakal nuntun lan ngawasi sistem pendhaftaran real estate negoro pemerintah lokal ing lan ndhuwur tingkat kabupaten bakal ngrancang real estate registries ing pamilike yuridiksi. Seragam format kanggo deed saka judhul bakal diadopsi negoro.