Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


China Perusahaan Pendhaftaran: Guangzhou, Shanghai, Beijing, Shenzhen


Wholly Manca Diduweni Perusahaan (WFOE)

Sadurunge miwiti munggah bisnis ing China, sampeyan kudu ngerti apa pilihan singManca Investor umume netepake ngarsane bisnis ing China ing salah siji saka limang cara. Kemitraan Perusahaan (PE). Kantor wakil papat. Joint Venture lan.

Hong Kong perusahaan.

Beda antarane saben iki sing rangkuman kene: limang mode saka bisnis presences ing China. Ora Mbayar munggah Ibukutha dibutuhake wiwit kanggo investor manca kanggo netepake Consulting, Dagang lan Teknologi Informasi bisnis etc. ing China Mangga dipriksa pranala ing ngisor iki kanggo rinci lan dianyari tata cara gegayutan pendhaftaran limang beda China struktur: Ora. minimal kedhaftar ibukutha dibutuhake kanggo WFOEs karo orane katrangan saka bisnis consulting, Dagang, bahan, teknologi informasi etc. Ana minimal ibukutha kadhaptar isih dibutuhake kanggo sawetara industri kanggo kayata: Banking, Terusake etc. Manca nandur Modhal Kemitraan Perusahaan (FIPE) uga worth a nyoba yen investor ora arep kanggo nyelehake akeh ibukutha kanggo netepake bisnis ing China, dipriksa rincian liyane babagan FIPE kene Sawise entri China kanggo ing WTO, paling industri ing China welcome investasi manca. WFOE panyiapan ing China dadi pilihan pisanan kanggo investor asing (tinimbang Rep. Ing wektu tegese, kanggo tax waé, lan efektif sistem lisènsi, lan alasan liyane lan liyane investor nggunakake Hong Kong minangka nyekeli perusahaan kanggo nandur modal ing China dharatan, nggunakake perusahaan offshore kanggo terus operasi ing China. China nawakake gedhe kesempatan kanggo investor saka kabeh ndonya.

Ora ibukutha mbayar-up dibutuhake

'Ana negara kanggo entrepreneurship kaya China. Iku mung pindhah dadi akeh luwih cepet saka ing paling bagean liya ing donya', miturut Marc van der Chijs, mantan walanda hebat serial ing Shanghai, mriksa artikel ing kene gegayutan Cina entrepreneurship: Minangka needed, kita bakal bantuan sampeyan ing saben langkah supaya sampeyan dadi sukses ing China. Mbentuk perusahaan ing China bisa dadi angel banget yen sampeyan ora menowo karo Cina aturan lan syarat macem-macem panguwasa. Kita profesional konsultan bakal bantuan perusahaan manca kanggo nyetel munggah ing China ing paling biaya efektif cara. Miwiti saka USD, sampeyan bisa njaluk China wakil kantor (RO) kedhaftar.

Paket kalebu kantor lan pendhaftaran tax, bank opening akun, ijin karya, siji taun panggonan visa lan tax consulting layanan kanggo siji sasi - Miwiti saka USD, rong atus sampeyan bisa njaluk Wholly Manca Diduweni Perusahaan (WFOE) kedhaftar.

Paket kalebu kabeh resmi aplikasi(ie lamaran lisensi bisnis, tax aplikasi, bank akun aplikasi) Mangga dipriksa rincian babagan layanan kita ing tengen ndhuwur menu utawa hubungi kita ing ngisor iki, salah siji saka wakil kita bakal hubungi karo sampeyan sakcepete. Kanggo dasawarsa kepungkur, Path kanggo China wis kerep wis ngalembana kanggo kita lengkap informasi sing kita sing nuduhake karo kabeh kita pengunjung website. Nanging, sampeyan uga isih duwe persil saka pitakonan sawise sinau kita website lan proposal. Kanggo khusus request, sampeyan dipun tampi kanggo melu kita consulting layanan kang bisa kalebu struktur perusahaan advisory, pajak strategi planning, Cina pegawe selaras peraturan, wis pasar entri sinau. Pasuryan kanggo ngadhepi rapat diwiwiti saka USD rong atus saben patemon (Maksimum hours karo Manager Regional karo luwih saka limalas taun pengalaman investasi). Wis pasar entri feasilbility laporan wiwit saka USD (lokasi comparison, struktur investasi saran, tanah utawa workshop reregan diselidiki) Consulting ragad bakal dianggep minangka bagéan saka penggabungan ragad yen sampeyan pungkasanipun melu kita siji taun paket layanan. Miturut anyar dianyari Cina Investasi Manca Kategori, kajaba bisnis tundhuk persetujuan khusus kuwi hiburan、finance、budaya related lan manufaktur. Normal consulting、teknologi lan dagang perusahaan bisa mung nyetel munggah perusahaan tanpa akeh alangan. Kita ragad babagan patang puluh seket ngisor mbandhingaké karo Hukum Internasional Perusahaan sing bisa kanggo nyedhiyani iki jinis layanan. dokumen Aplikasi ora kudu pengacara kanggo review minangka lagi pemerintah format standar.