Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


China Pengadilan Pengacara


Umumé, layang ditanggepi dening panguwasa legal

Mandek lan desist, uga dikenal minangka C D layang, layang legal sing njurungi wong, grup, utawa organisasi kanggo nyetop lan tumindak utawa program saka tumindak sing wis dianggep mbebayani kanggo wong liya, grup, utawa organisasi ing China hukumKanggo mandek lan desist secara harfiah tegese kanggo mungkasi. Nalika individu kudu ngirim siji, iku biasane worded dening China pengacara.

A prasaja Mandek lan Desist supaya bakal ngenali ing ngisor iki unsur dhasar: Ing sawetara wilayah, kutha pemerintah lan media perusahaan ngedol papan ing bis mandeg bangku kanggo komersial iklan.

Nggunakake kuwi papan iku nyedhaki gampang nanging, sampeyan kudu mutusaké apa medium bakal ono gunane kanggo panjenengan jinis bisnis. Nalika bis bench iklan sing banget kreatif lan liyane terjangkau saka akeh liyane mediums, padha ora pas apik for everyone.

Shenzhen Bar Association page kejiret ing manungsa waé saka pengacara lokal sasi iki karo iklan ing bis bench cedhak Shenzhen Shekou Distrik Pengadilan lan uga Bandar kantor pengacara sing ngomong 'Seneng Shenzhen pengacara.

lan ana bisnis' nomer telpon.

Ing ngisor iki sandi pitakonan kang Shenzhen pengacara aku

Kapan agung rawuh kanggo kula karo pitakonan bab ngendi kanggo nglampahi marketing dolar piye wae telung formulir media sing aku pancen nyepelekake meh tansah lumebu ing diskusi. Iki telung formulir media: papan Reklame, Pengangkutan lan Bangku. Apa aku sengit formulir iki media supaya akeh, utamané Bis Bench. Dina iki, nalika aku iki mangan metu karo salah siji saka pengacara ing tenan kita, dheweke takon kula apa aku bakal nampa utawa mbayar ragad ngubungake. Ngandika aku wis digunakake ing 'risalah' ing pengacara-kanggo-pengacara pitunjuk lan bakal appreciate input. Apa sampeyan partake. Yen ora, apa ora. Apa sampeyan duwe pendapat ing etika utawa moralitas pengacara-kanggo-pengacara pitunjuk. Apa sampeyan mikir saka fees ngubungake. Mangga komentar ing apa-apa sampeyan mikir uga cocog kanggo topik iki. Ngisor iki nanggepi. Aku iku paling gedhe. Pokrol nemokake pengacara hak kanggo klien tinimbang njupuk iku piyambak. Mesti wae, ala pitunjuk bisa kelakon. Aku mlayu menyang salah siji saka pensiun hakim ing kantor pos. Aku ora nitèni dèkné ing kawitan tanpa kang jubah ing. Panjenenganipun dikenali kula. Aku iki ngagem sing cocog karo.

A saperangan taun kepungkur, aku wis pangrungon kanggo sak wentoro nekani jadwal ing ngarepe wong.

Sandi klien reacted. kanti awon kanggo ngatur. Banget banget kanti awon. Yelling, njerit mbeta ing, kabèh karya. Panjenenganipun meh dianakaké dheweke ing enyekan. Dina iki dheweke takon kula apa wae kedaden ing kasus-kasus iku. Aku marang wong aku tak metu sakcepete sawise pangrungon amarga iku cetha ngluwihi expertise sandi. Panjenenganipun ngandika mangertos sing. Panjenenganipun felt kanggo dheweke, nanging dheweke mung bisa ora supaya sing pindhah ing ing courtroom. Aku marang wong aku mangertos sing. Aku confided aku iki wedi kang bakal terus kula ing enyekan kanggo carane dheweke iki tumindak (ora aku iki ora nyoba kanggo mati dheweke munggah, nanging short saka pipa taping dheweke tutuk boten iki arep kanggo karya). Panjenenganipun ngandika ora kanggo sumelang, hakim njaluk iku. Nalika klien tumindak metu, hakim ngerti iku ora jeksa agung kang fault. Aku ngormati hearing sing, nanging aku wis jarang kuwi kesempatan kanggo aran kaya iki, minangka sing paling hakim sniff ing pengacara lan kita klien uga. Ora sing aku ora nyoba kanggo priksa manawa sandi klien kang nindakake ing pengadilan, nanging becik kanggo ngerti hakim njaluk sing sawetara bab-bab sing metu saka tangan kita. Klien urip ing California, nanging lair ing Macau (mikir Hong Kong). Klien perlu duwe Macau birth certificate certified kanggo sawetara alesan. Kanggo nindakake iki, Macau kabutuhan kang ibu kanggo mlebu mati ing sertifikat. Klien kang ibu ing dheweke s lan ing frail kesehatan supaya klien ora arep dheweke kanggo lelungan kanggo Macau kanggo mung mlebu salah siji wangun. Klien bisa njaluk kang ibu kanggo mlebu wangun ing California lan banjur njaluk ing wangun notarized, nanging ora yakin yen iki wis meaning kanggo dokumen digunakake internasional. Pisanan pitakonan kita sing takon: Apa iki kanggo tujuan nggunakake ing US. Yen iku imigrasi related, contone, padha perlu kanggo njaluk tepat document ditanggepi dening cocog panguwasa ing negara. Sampeyan bisa nemokake negara tartamtu informasi kene, lan sinau apa lan carane kuwi document bisa dipikolehi: Gulung kepungkur visa ditokake fees lan mudhun kanggo cocog document. Pisanan, sanadyan, tombol nemokake metu apa waé document iki digunakake. KITA waé. Liyane. lan apa waé persis. US kebangsaan. Travel Financial. Yen iku KITA document, punika tambahan info kanggo peruse ing bukti asli lan apostilles (lan Langkawi Konvènsi anggota). China Pengacara Blog bakal ngisi sing ing kahanan tartamtu ing ngisor iki gaya: Jam ragad aransemen Mungkin ragad aransemen Warata ragad aransemen Persentasi ragad aransemen aku wong dilisensi China pengacara. Paling klien sing bangsa manca lan perusahaan. China Pengacara duwe Blog associates ing Beijing, Shanghai, Tianjin, Guangzhou, Langkawi, Nanjing, Langkawi, Langkawi, Langkawi district, pantai Cenang, Wuhan, Xian, Langkawi, Xiamen lan Hangzhou. Sinau Luwih lengkap Iki China Pengacara Blog wis ngarahake ing nyediakake luwih kawruh lan pangerten saka Cina hukum kanggo wong njaba negoro. Sampeyan kudu duwe sembarang masalah legal ing China, ora ragu-ragu kanggo hubungi China Pengacara Blog kanggo rembugan. Pambuka rembugan free. Luwih legal layanan, nanging, bakal dikenani biaya ing amarga tingkat lan ing amarga mesthi.

Peter Zhu, an experienced China agung dilisensi kanggo laku hukum kanggo luwih saka sepuluh taun, penulis iki China Pengacara blog, nampani sembarang priksaan utawa rembugan related kanggo hukum Cina.