Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


China Pembalap kang Lisènsi


Iku biaya kula yuan saben document (-yuan total)

Yen sampeyan duwe bener lisènsi saka negara liyane sampeyan bisa njaluk Chinese lisènsi dening mung maringaken ujian ditulisPangecualian kanggo iki requirement yen sampeyan sing saka Belgia lan duwe bener Belgian lisensi. Ing kasus-kasus iku, sampeyan mung bisa langsung njaluk Cina tanpa njupuk ujian ditulis. Iki amarga sawetara jenis ngetokake persetujuan digawe antarane China lan Belgia kanggo ngenali saben-liyane kang pembalap kang lisensi. Iki uga ateges Cina uga bisa njaluk lisensi ing Belgium tanpa njupuk ujian. Yen sampeyan ora duwe bener lisensi saka negara liyane banjur sampeyan bakal perlu kanggo nindakake prosedur padha minangka wong Cina. Iki mbokmenawa bakal dadi mokal yen sampeyan ora nganggo Cina. Aku bakal ngomong sing China ora negara apik kanggo sinau carane kanggo drive tho. Aku ora menehi rekomendasi nyopir ing China kajaba sing highly trampil driver. Aku tak lisènsi sandi ing Zhuhai, China ing lan akeh wis diganti wiwit banjur. Ing pitakonan test padha diganti ing Jan, lan pitakonan anyar bakal ora bisa diterbitake dening Biro Management Lintas amarga padha arep manca kanggo sinau peraturan lalu lintas tinimbang dawa jawaban kanggo pitakonan. Paling kasedhiya sumber aku bisa nemokake iku situs iki ngendi padha wis dijarwakake ing pitakonan saka versi Cina test (kang aku guess wis trocoh online). Sampeyan bisa sinau ing pitakonan ing situs iki nanging terjemahan uga beda-beda nalika sampeyan bener njupuk test.

Aku ngerti iki ora nggawe raos, nanging iku makarya

Aku nyaranake njupuk lisensi sah dening njupuk iki ditulis ujian tinimbang 'mbayar kanggo iku. Yen sampeyan arep kanggo mbayar kanggo iku ana akeh wong sing aturan layanan iki nanging aku ora sijine sembarang pranala ing kene. Umume apa padha nindakake iku njupuk sampeyan kanggo kutha cilik ngendi padha bisa nawakaké suap marang wong kanggo ngidini pihak katelu kanggo njupuk test ing atas utawa menehi jawaban nalika sampeyan njupuk test. Ana bisa dadi piyantun lungguh ing mejo (ana kamera ing test kamar) whispering 'A, C, D, A, B' contone.

Bagéan sing paling angel kanggo kula iki sinau kanggo ujian ditulis.

Ing versi inggris lengkap Chinglish (lan aku isih nganggep iku) aku needed kanggo apal kabeh, limang atus saka macem-macem pilihan lan bener pitakonan palsu. Pitakonan iki wis saiki wis dianyari nanging yen sampeyan kasengsem kanggo ndeleng asli pitakonan banjur sampeyan bisa download kene. Uga mriksa metu kirim blog kanggo sawetara pitakonan sing aku panginten padha lucu.

Aku sinau - jam dina kanggo rong minggu sadurunge kang bisa kanggo pass test.

Paling saka pitakonan sing lengkap non-sense, sampeyan ora bisa nggunakake pangertèn umum kanggo pass test. Ing ngisor iki pribadi crita saka carane aku tak lisènsi sandi ing. Kanggo nganti tanggal informasi mriksa Nyopir ing China Wikitravel kaca lan iki website gedhe sing aku kasebut ing ndhuwur. Mangga ninggalake komentar ing ngisor iki yen sampeyan duwe apa-apa kanggo nambah. Aku lunga menyang kantor notaris kanggo njaluk passport (kaca utama) lan Canadian lisènsi diterjemahaké menyang Cina lan notarized. Aku ketemu metu mengko sing iku bakal wis akeh sing luwih murah yen aku wis dijarwakake ing dokumen aku lan takon wong-wong mau kanggo notarize dhewe terjemahan. Aku banjur tindak menyang diangkat rumah sakit kanggo njaluk khusus sesanti test sing khusus kanggo njupuk lisensi sing pembalap kang. Biaya watara rong puluh-lima yuan Sesanti test iki lengkap guyon. Iku jenis saka test ngendi sampeyan katon ing simbol E nuding beda ing pituduh (kiwa, tengen, munggah, mudhun) lan tandha papan lan saben baris mudhun luwih cilik. Ing dimly surem kamar iki ora amba cukup kanggo ngadeg ing kadohan dibutuhake adoh saka mlebu papan, supaya mlebu papan iki diselehake ing jejere kula lan aku wis katon ing iku liwat pangilon sing ana setengah dibutuhake kadohan adoh saka kula. Aku duwe rong puluh sesanti, nanging aku ora bisa pass iki ridiculous test. Kula Cina assistant sing ngadeg jejere kula dhateng kula pituduh ing inggris lan banjur aku bola wong-wong mau ing Cina. 'Mripat dhokter' ora ngerti apa dheweke ana paribasan ing basa inggris (kiwa, tengen, munggah, mudhun) nanging dheweke kudu wis kepingin weruh kok wong Tionghoa translator iki ngandika kanggo kula ing inggris lan aku banjur ngandika kanggo wong-wong ing Kana. Mungkin wong mung ora care Aku njupuk sandi Canadian lisènsi, passport, notarized jarwan, sesanti test, lan omah polisi pendhaftaran kertas kanggo nyopir test center kanggo aplikasi kanggo lisensi lan ndhaftar kanggo kelas.

Iku dina kebak mesthi rampung ing Cina nanging iki dibutuhake kanggo rawuh kelas iki sadurunge ndhaftar kanggo exam.

Malah sanadyan ujian iki ing inggris mesthi ana mung ing Cina. Aku ora ngerti akeh banget saka iku, aku mung lungguh ing bali saka kamar lan nindakake sawetara karya ing komputer. Sawise ngrampungke kelas, aku pungkasanipun bisa kanggo ndhaftar kanggo exam. Aku dipesen janjian rong minggu mengko lan miwiti sinau pitakonan. Nalika aku njupuk ujian, aku liwati kanthi skor atus nanging nalika asil test kertas iki dicithak sandi foto ora ing iku (ana cam web njupuk foto nalika sampeyan njupuk ujian). Padha marang kula aku wis kanggo njupuk ujian maneh amarga padha ora bisa proses asil kertas tanpa sandi foto ing iku kanggo mbuktekaken iku pancene kula njupuk exam. Aku mung tak atus liya wektu amarga aku iki dadi duka lan ora mikir cetha. Sing ana ing ok amarga sampeyan mung atus kanggo pass. Masalah ana sing kapindho asil kertas iki uga dicithak tanpa sandi foto ing iku. Aku marang pejabat ora ana cara aku njupuk test katelu wektu lan nuntut sing kang telpon kang boss. Piyambakipun disebut kang boss lan tak ijin sarujuk sandi asil test tanpa sandi foto ing iku.

Padha ngandika iku kudu wis a bug ing sistem nalika njupuk versi inggris saka test.

Ing total iku mung biaya kula mung sawetara atus yuan kangge paling saka kanca-kanca padha mbayar watara, yuan (aku krungu iku nganti, yuan saiki) kanggo njaluk lisensi sing tanpa njupuk ujian iki.

Aku ngucapke matur nuwun kanggo dadi layanan lan nyedhiyani sampeyan karo isi gratis. Supaya apa iki, please wigati sing yen sampeyan tuku produk utawa layanan sawise ngeklik pranala ing situs iki, aku bakal, ing paling (nanging ora kabeh) kasus, nampa ngubungake komisi. Iki, mesthi, bakal biaya sing tindakan ekstra.

Lan ing akeh kasus, aku wis dipunrembag discounts khusus utawa kode coupon ora kasedhiya ing panggenan liya.

Kula goal iku kanggo kurban sing paling apik tawaran kasedhiya lan aku mung bisa menehi rekomendasi produk lan layanan sing aku nggunakake dhewe lan bakal menehi saran kanggo kanca-kanca. Aku tansah seneng krungu saran bab situs iki lan produk lan layanan dianjurake ing iku. Aran gratis kanggo ngirim kula email utawa chatting karo kula ing kothak ing sudhut kiwa ngisor yen aku ana.