Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


China: Paukuman tanpa angkara: tahanan administratif - Amnesty International


Ing laporan iki Amnesty International mriksa macem-macem formulir saka tahanan administratif ing Chinadiantara kang 'papan perlindungan lan diselidiki' lan 're-pendidikan liwat Buruh' fitur paling ketara Kuwi angger-angger ana sing kerep digatèkaké.