Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


China pamaréntah exim bank financing lan silihan marang njamin kanggo proyeke


Presiden, Perdhana Mentri, Daya utawa listrik Mentri, Gubernur, Mentri Finance, utawa liyane Industri Mentri kanggo bisa karo us kanggo proyèk infrastruktur ing pamaréntah-kanggo-pamaréntah financing basisYen sampeyan iki sambungan, hubungi kita ing: kanggo milyar USD proyèk, sing kita agen search utawa partners, kita EPC contractor lan financing arranger fasilitator saka China.

Sampeyan perlu kanggo ngundhuh ebook ing EPC financing saka China, iku wis mbantu mlebu milyar USD proyèk karo financing saka China.

Cina Presiden Hu Jintao dikirim wicara ing juli, ing upacara bukaan saka Beijing Summit Forum ing China-Afrika Kerjasama (FOCAC).

Ing wicara, kang marang donya sing China bakal Nyedhiyani US dolar puluh milyar silihan luwih utawa luwih panuku kang kridit kanggo Afrika ing telung taun sabanjuré. Lan iku sak Puncak, kita anggota EPC mlebu MOU limang milyar USD EPC lan financing ing proyèk sepur ing Afrika sak rapat karo project inang bangsa Presiden lan mentri. sawise kita xMW, xmw proyèk daya ing operasi, utawa kontrak, kita wis mlebu. limang milyar USD project ing Amérika kidul, limang milyar USD ing Afrika, liyane limang atus yuta USD kontrak project mung mlebu wingi, kabeh kabeh proyèk EPC lan financing saka China. (Dec.) Saiki kita ana ing cara kanggo mlebu liyane enem milyar USD proyèk EPC lan financing MOU karo negara Afrika kanggo tetanèn, construction, daya lan port proyèk (Feb). Ing oktober, kita jsut mlebu MOU kanggo patang milyar USD mw gas proyèk daya lan liyane sarana proyèk EPC lan financing saka Eximbank karo partner manca Ing th, oktober, kita mlebu sèket: sèket investasi lan EPC MOU karo manca IPP sing tak mangsa jabatan limang taunan saka pemerintah kanggo -mw gas tanduran daya. Kita konsorsium anggota mung mlebu xmw turbin gas digabungake siklus project daya minangka EPC lan financing contractor ing Iran. Sak Sino-Afrika Summit terus ing Beijing ing juli, kita ketemu karo Présidhèn saka Afrika bangsa-bangsa, lan mlebu eksklusif MOU kanggo. limang milyar USD project railway minangka EPC lan financing fasilitator saka Eximbank China, ing Nov, kita resmi diajukake kita technical proposal lan pambuka petik kanggo Minstry saka Transportasi. Ing Jan, kita mlebu eksklusif MOU kanggo perawatan banyu proyèk minangka EPC contractor lan uga financing faciliator saka Eximbank China.

Sawise dokumen lan latar mburi informasi sing diklumpukake dening agen lan dikirim menyang kita, kita bakal duwe evaluasi internal, yen positif, kita bakal ngajak agen kanggo Beijing kanggo pirembagan ing MOU karo agen, lan masalah penting liyane.

yen bisa, mentri lan tombol wong ngunjungi Beijing kanggo ketemu karo bank-bank, pejabat pemerintah, EPC utawa sumber kontrak mlebu. Sinau iso kedaden, LOI kanggo nglamar financing saka China ditanggepi dening Mentri Finance, EIA, kontrak EPC lan dokumen liyane diajukake kanggo kita Cina departemen pemerintah lan bank-bank. Iku indispensable kanggo tuku Ebook iki saka sèket USD kanggo big project financing saka China, mung klik ing ndhuwur TUKU Lambang lan mbayar dening T T utawa Paypal lan banjur kanthi otomatis download buku iki ing MS tembung format. daya EPC contractor, kanthi didhukung dening ndhuwur peralatan suppliers minangka GE lan peralatan Cina kang supplier, departemen pamaréntah Cina, panyedhiya layanan, lan Eixm bank lan liyane bank-bank komersial, kita bisa nduweni njaluk dhukungan saka kita Cina Exim bank financing minangka panuku kang kredit, silihan alus, lan silihan komersial kanggo kita dikontrak proyèk.

Akeh kita rampung utawa dikontrak proyèk sing dibiayai dening bank-bank iki.

Loro-jinis saka silihan sing bener panuku silihan kredit ana dening pamaréntah Cina. Lagi uga disebut Pamaréntah-Pamaréntah kredit silihan kanggo donya proyèk silihan alus bisa diwenehake dening China kita Exim bank, marang allah njamin ditanggepi dening project juragan Pamaréntah Federal' Ministry of Finance. Alus silihan kapentingan tarif bisa dadi kurang minangka, kadewasan syarat-syarat bisa puluh taun, karo limang taun expandable ing kawontenan, - taun wektu sih-rahmat. silihan komersial bisa dadi diwenehake dening Exim bank uga kita Chinese commercial bank-bank, marang allah njamin utawa komersial njamin. Komersial njamin biasane ditanggepi dening donya biso dipercoyo bank-bank, nanging bakal kabiji cilik kanthi dening kita bank-bank sing bakal sumber financing kanggo proyèk panjenengan. Kapentingan tarif bisa bab Libor plus tartamtu dhasar titik, kang negotiable kanggo kondisi, - taun minangka syarat-syarat, lan - taun wektu sih-rahmat. Lan financing kudu dijamin dening insurance premium ditanggepi dening kita Sinosure, negara dhewe perusahaan insurance kanggo ngimpor ekspor bisnis. Biasane ing wektu persetujuan saka tanggal nalika dokumen sing siap babagan nem sasi Saiki ana anyar privasi silihan komersial kanggo silihan, yen juragan wis telung puluh poto dana lan bank njamin, kita bakal aplikasi silihan minangka sampeyan eksklusif EPC karo kita kredit bank lan privasi perusahaan insurance kayata Sinosure Kanggo loro alus silihan lan komersial silihan proyèk, manca juragan kudu duwe ing paling limalas dhewe kontribusi dana kanggo proyèk, lan silihan maksimum nilai mung bisa saka nilai kontrak. peralatan nyediakke utawa project kontrak EPC kudu mlebu karo Cina perusahaan, mesthi, yen sampeyan perlu bantuan kita, sampeyan kudu mung rembugan peralatan nyediakke utawa kontrak EPC istimewa karo kita. Kita padha ora rawuh sembarang tenders yen proyèk are seeking kanggo silihan saka kita. Saben taun kita Exim bank wis jumlah kanggo nyediakke alus silihan manca bangsa-bangsa kanggo ndhukung perkembangan, supaya yen sampeyan planning kanggo mbangun proyèk daya utawa proyèk liya minangka tetanduran semen, pupuk tanduran, telekomunikasi project, bandara lan proyèk infrastruktur liyane, sampeyan kudu hubungi kita ing banget sadurungé tataran supaya kita bisa ngerti sing nyata panjaluk lan nuntun sampeyan carane nyiyapake kabeh iki dokumen sing dibutuhake.

saka kanggo bakal dibangun proyèk bakal brief introduksi ing kapasitas technical, karakter, rencana financing, latar mburi juragan lan informasi liyane njupuk wong-wong mau dadi mbiyantu kanggo kita mangertos panjenengan proyèk.

Sawise pambuka evaluasi, kita bakal ndhaftar karo kita bank-bank, kita EPC kontraktor, ndhuwur peralatan suppliers, ngrancang tim kanggo ngandhani wong-wong sing kita bakal kasengsem ing dianjurake proyèk kanggo supaya wong-wong mau disiapake kanggo proyèk panjenengan. Yen kita mikir proyèk ana ing kita kapentingan, banjur kita bakal mlebu Eksklusif MOU karo sampeyan lan uga ngirim Layang saka Maksud kanggo juragan. Sawise juragan nyediakake luwih rinci proyèk dokumen, kita bakal kurban pambuka technical lan komersial usulan-usulan kanggo wong-wong mau.

Sak orane tumrap sekolah iki, sampeyan utawa juragan ngirim mbayar riko menyang us ing Beijing kanggo terus luwih jero lan intensif pirembagan ing kerjasama.

Lan sawise kontrak EPC, sampeyan kudu mbayar ing advance pembayaran sanalika bisa supaya pamaréntah Cina bisa ndeleng teruse saka garwane kanggo nglamar kanggo silihan saka China, kanggo maksud iki, sampeyan kudu nyedhiyani dokumen ing ngisor iki: Ing kasus juragan ora duwe sinau iso kedaden utawa Lingkungan laporan assessment impact, kita biso dipercoyo tim desain utawa consulting tim bisa nindakake wong-wong mau kanggo juragan ing juragan biaya.

Utawa sampeyan mung bisa mung isi kita format utawa questionnaire kanggo tetanduran daya utawa liyane tetanduran, please takon kita kanggo nyedhiyani format. Ana telung pihak saka saben sisih saka project kanggo melu ing project kuwi: saka juragan kang sisih ana sing Ministry of Finance, Lenga utawa perusahaan sumber sade lenga utawa sumber daya alam, Juragan saka project saka pegawe kang sisih: Cina Eximbank utawa bank-bank Komersial, alam Chinese tuku sumber perusahaan, EPC contractor. Chinese page EPC lan search juragan apa ing kontrak EPC kanggo project lan tondo asto kontrak EPC adhedhasar sinau iso kedaden project lan assessment impact lingkungan lan liya technical, komersial lan financial dokumen.

Cina sumber daya alam tuku perusahaan mlebu sumber alam mundhut persetujuan karo lokal sumber alam nyediakke perusahaan saka project inang bangsa ing noto saka Cina EPC contractor.

Project inang bangsa Federal Ministry of Finance pratandha persetujuan silihan karo Cina Eximbank utawa bank-bank komersial kanggo jumlah silihan bab saka kontrak EPC rega. Ana sawetara peralatan prodhusèn utawa EPC kontraktor sing bisa tumindak minangka EPC contractor utawa suppliers kanggo proyèk panjenengan lan search project juragan ngirim aplikasi karo pemerintah lokal kanggo njaluk kabeh persetujuan project dokumen needed, lan banjur nyedhiyani financing bank njamin. Kita supplier lan contractor bakal terus telung puluh usaha lan nyedhiyani gampang bisa kanggo aplikasi karo bank-bank Cina lan perusahaan insurance. Khas peralatan sing desain web lan marketing tenan spesialisasine ing nyediakake mimpin sumber daya lan bisnis solusi kanggo kabeh bangunan lan construction profesional. Yen sampeyan wis dikonfirmasi pembayaran, lan bisa ora nemokake kaca download utawa ana sawetara masalah sak pembayaran, hubungi ing ngisor iki alamat Email saka Statement: opo Wae referensi kanggo OEM, nomer bagean utawa liyane OEM, informasi iki kanggo tujuan identifikasi mung ora pati jelas sing part iki diprodhuksi dening Produsèn Peralatan Asli.

Kabeh merek lan merek dagang ing kabèh domain saka website kagungane kanggo dhewe-dhewe lan ora ateges sing kita sing sah partner utawa bakul.

Kabeh informasi ing situs iki mung kanggo referensi, kita ora njamin akurasi sawijining. Iki statement rego kabeh claims lan statements ing kabeh kaca, file, gambar lan informasi ing iki kabèh web domain.