Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


China cadangan hak kanggo nggunakake pasukan kanggo nggawa Taiwan ing kontrol sawijining, a, B Jinping ngandika - Ing Sawijining


Tsai Ing-wen, Taiwan presiden, ngandika Mr

'Kita padha ora janji kanggo mratobat saka pratingkahé nggunakake pasukan lan cadangan pilihan kanggo nggunakake kabeh ngukur perlu' Beijing cadangan"pilihan kanggo nggunakake kabeh ngukur perlu"kanggo ngluwihi sawijining aturan kanggo sawijining pulo republik iku claims minangka bagéan saka"siji China", presiden ngandika ing wicara pengabdian kanggo jeksa agung bisa ngetokake on WednesdayXi kudu nggunakake cara tentrem kanggo mutusake masalah dharatan kang beda karo Taiwan lan bab sawijining nilai demokratis. Xi wis digawe manèh tombol privasi jeksa agung bisa ngetokake lan marang alamat ing mengeti th saka China kang kaputusan kanggo mandek tentara meriem bombardment saka Taiwanese pulo lan mbukak munggah komunikasi. Taiwan lan China pamisah ing perang sipil sing nggawa masyarakat kanggo daya ing dharatan ing taun. Saingan nasionalis nyiyapake liyane pamaréntah ing pulo kang dumunung watara satus mil mati China kang pesisir. Nanging pamaréntah Cina wis kerep dikirim pesawat militer lan kapal menyang bunder Taiwan ing taun anyar, karo Mr. Tsai, saka pro-kamardikan Demokratik Progresif Katelu, dadi presiden ing. Ancaman saka pasukan iki ngarahke ing Taiwan dhewe pasukan kamardikan uga manca kakuwasan sing uga ngupaya kanggo ngganggu, Mr. Xi disaranake, tanpa elaborating ing apa ana kamungkinan referensi kanggo KITA, Taiwan kang kuat supporter. Xi nyariosaken sing unification bakal ing siji-negara, loro-sistem framework sing bakal ngormati Taiwanese sistem sosial lan cara gesang lan njamin hak properti, kapercayan agama lan hak-hak liyane. Nanging padha kepungkur ikrar liwat mangsa saka Hong Kong wis ora nyegah Beijing tightening sawijining genggeman ing kutha, karo pejuang voicing ngedeni babagan akeh meksa ing demokratis kabebasan-kabebasan. Ing Sawijining, ora ana siji nyariosaken dhateng kita apa kanggo nulis. Pramila, ing jaman politik dumunung lan Brexit bias, luwih nonton sing ngowahi kanggo sawijining sumber.

Xi piling meksa ing demokratis pulo wiwit Ms

Langganan saka mung p dina kanggo ekstra exclusives, acara lan eBooks - kabeh karo ora iklan.

Arep ngrembug nyata-donya masalah, dadi melu ing paling awake dhewe melu diskusi lan krungu saka tiyang ingkang golek warta. Nyoba Sawijining Pikiran free kanggo siji sasi. Mangga terus kanggo ngormati kabeh komentator lan nggawe mbangun debat. Arep ngrembug nyata-donya masalah, dadi melu ing paling awake dhewe melu diskusi lan krungu saka tiyang ingkang golek warta.

Nyoba Sawijining Pikiran free kanggo siji sasi.

Sawijining Pikiran Komentar bisa dikirim dening anggota saka anggota kita rencana, Sawijining Pikiran. Iku ngidini kita paling melu nonton kanggo padu ing masalah amba, nuduhake pengalaman dhewe, ngrembug nyata-donya solusi, lan liyane. Kita tiyang ingkang golek warta bakal nyoba kanggo nanggapi dening gabung utas nalika padha bisa kanggo nggawe bener patemon sawijining pikiran. Paling sing insightful komentar ing kabeh subjek bakal bisa diterbitake dina rata-rata ing darmabakti artikel. Sampeyan uga bisa milih kanggo bakal dikirim lewat layang elektronik nalika wong balesan kanggo komentar. Ana Mbukak Komentar utas bakal terus ana kanggo wong-wong sing padha ora langganan Sawijining Pikiran. Amarga ukuran gedhine iki komentar masyarakat, kita ora bisa kanggo menehi saben kirim tingkat padha manungsa waé, nanging kita duwe wadi wilayah iki ing kapentingan mbukak debat.

Mangga terus kanggo ngormati kabeh komentator lan nggawe mbangun debat.

Arep kanggo tetenger favorit artikel lan crita kanggo maca utawa referensi mengko. Nyoba Sawijining Pikiran free kanggo siji sasi kanggo ngakses fitur iki.