Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


China Bar Association - Negoro lan Lokal China Bar Hubungan


Sasaran saka ACLA kanggo nyawiji lan ngajari sawijining anggota kanggo nglindhungi kamulyan saka Konstitusi lan hukum kanggo bakal setya kanggo profesi legal lan ana dening etika profesional lan aturan saka tumindak kanggo defend hak resmine lan kapentingan saka sawijining anggota kanggo nambah kepinteran profesional saka pengacara kanggo ngiyataken profesional poto-angger-angger ing supaya kanggo ningkataké pembangunan swara saka profesi legal lan usaha tenanan kanggo mbangun munggah negara sosialis karo aturan saka hukum lan kanggo berkembang peradaban sosial lan kemajuan. Obyek saka Hong Kong Bar Association, minangka nyetel metu ing sawijining Aturan lan Peraturan, sing umum kanggo nimbang lan kanggo njupuk tumindak sing tepat ing kabeh prakara nggowo pengaruh profesi legal lan administrasi kaadilanIki kalebu, antarane liyane iku: pangopènan pakurmatan lan kamardikan saka Garis ing asil dandan saka administrasi kaadilan ing Hong Kong prescribing saka aturan saka tumindak profesional, disiplin lan tatakrama nyepetake saka hubungan apik lan pangerten ing profesi legal.