Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


China Bangkrut Hukum


Chinese anyar bangkrut hukum tindak menyang efek juni

Iku page China kang bangkrut hukum wiwit taun, kang hukum applied mung kanggo negara-diduweni enterprisesWiwit sing hukum iki berlaku sadurunge China kang ngenggalaken ekonomi, akeh saka sawijining pranata padha cupet kanggo utawa ing konflik karo China kang anyar liyane pasar-centered ekonomi.

China kang anyar bangkrut hukum mirrors modern bangkrut hukum negara liyane, utamané ing Amerika Serikat.

New hukum ditrapake kanggo kabeh èntitas legal, kalebu manca nandur modhal enterprises, Usaha Peserta, sanadyan iku ora aplikasi kanggo individu. Hukum ngompliti administrator sing bakal tumindak akeh kaya bangkrut wali nindakake ing u. S. Administrator peran kanggo bantuan kredit lan kanggo ngewangi ing assuring bangkrut nganggo lancar. Hukum menehi sing bisa ngawula minangka administrator lan iku wis samesthine sing paling pangurus bakal teka saka ing rangking saka China pokrol lan China accountants. Anyar bangkrut hukum ora mung guling lan clarifies liquidation pranata hukum, iku uga nambah reorganisasi minangka alternatif legal. Ing reorganisasi, perusahaan wis diwenehi pangayoman saka tukang kredit nalika isih kang bisa kanggo terus operasi. Bagéan saka reorganisasi bagean (Artikel) pirso"kukul mudhun"prosedur padha kanggo sing saka u. S. sistem Iki tegese bangkrut utang uga bisa kanggo pasukan konfirmasi saka sawijining rencana liwat kabotan saka mayoritas kelas yen iku bisa ketemu tes tartamtu. Paling penting prabédan antarane China kang anyar lan sing lawas bangkrut hukum sing anyar hukum menehi aman claims prioritas liwat pegawe, tax, lan umum claims, kados lawas hukum kang marang buruh (iku komunisme, elinga) page pratelan kanggo utang kang aset. Hukum anyar luwih ing baris karo paling dikembangaké komersial negara-negara ing sing pegawe claims saiki njupuk precedence mung liwat unsecured kredit.

Kita wigati sanadyan sing akeh saka China pengacara karo kang kita wis ngandika sing dubious bab pengadilan bener menehi prioritas kanggo sapa liwat karyawan.

New hukum ditrapake kanggo Cina perusahaan operasi jaban rangkah lan iku ditrapake kanggo perusahaan manca operasi ing China. Iku uga akun kanggo extraterritorial efek saka Cina bangkrut pengadilan lan iku ijin pelaksanaane saka manca pengadilan saka negara-negara sing tumindak reciprocally menyang Cina pengadilan. Ing tembung liyane, utang karo manca pengadilan marang bangkrut Cina perusahaan uga bisa kanggo ngumpulake ing pangadilan ing Cina bangkrut. Anyar Cina hukum ngidini siji melasi kanggo miwiti involuntary bangkrut nerusake.

Ing Cina hukum khusus ngandika sing melasi bisa miwiti nerusake, lan kuwi tindakan bisa milai marang sembarang entitas legal, kalebu marang WFOEs lan JVs. Panentu iki bisa menehi kredit pengaruh ageng Nalika Rusia berlaku sawijining anyar bangkrut hukum ing taun, iku wis padha panentu lan mung ancaman kanggo melasi sing kita bakal mbuwang sing perusahaan menyang bangkrut biasane elicited ageng wedi lan relatif cepet pembayaran.

Rusian tukang kredit wedi sing perusahaan kang kapapar kanggo nliti luwih saka namung bab tindakan liya lan aku suspect Cina perusahaan bisa aran uga. Tenan kang China pengacara bakal minggu iki bakal testing metu rencana iki ing saperangan saka Cina utang lan aku bakal laporan bali ing asil. Kanggo kawruh kita ora bangkrut cilik wis durung wis diajukake ing China. Sumber kita ing Cina legal masyarakat marang kita China kang pengadilan sing ora disiapake kanggo krungu kasus kaya mengkono, lan padha ora ngerti nalika Pengadilan bakal siap kanggo nglakoni.

Pengadilan saiki lack perlu staff lan latihan suwene, lan pemerintah wis durung kanggo jeksa agung bisa ngetokake sembarang tambahan peraturan.

Nalika prakara iki bakal sampun mantun lan nalika pengadilan bakal disiapake ora cetho. Sawetara Cina pokrol wis marang kita padha mikir iku bakal njupuk anggere minangka salah siji taun. Iki banget ngelingaken kula saka Rusia minangka aku iki melu ing salah siji saka pisanan bankruptcies ing sawijining anyar, luwih canggih bangkrut hukum. Cilik melu Sakhalin Pulo kolkhoz lan pengacara saka internasional pengacara saka kantor kita sing wis mung lulus sekolah hukum ana ing pangisian daya saka ngawasi cilik ing Sakhalin kanggo kita melasi klien.

Sanadyan iki pengacara wis dijupuk mung siji bangkrut mesthi ing sekolah hukum, kang rampung munggah kang pengacara rusia pokrol lan malah pengadilan bakal nguripake kanggo kanggo penjelasan carane bangkrut kudu ditangani.

Kang bakal maca US bankruptcy prajanjian lan kasus kanggo pembinaan.

Aku prédhiksi China kang pengadilan uga bakal looking kanggo manca pokrol, prajanjian, lan kasus kanggo pitulungan ing nangani sawijining bangkrut kasus, saora-orané pisanan.

Amarga dadi luwih saka hukum anyar wis maringi tulodho ing u. hukum, Cina pokrol karo kang kita bisa ing China sing ngandani kita padha nyana u. hukum kanggo muter peran anjog ing interpretasi anyar bangkrut hukum. Wigati: Akeh iki kirim lan informasi kanggo iku ditulis dening Travis Hodgkins, salah siji saka panas kita associates saiki penduduk ing Qingdao. Aku biasane makili perusahaan mengkono bisnis ing negara berkembang pasar. Iku wis dijupuk kula akeh taun kanggo mbangun jaringan lan njupuk komunikasi pancet lan lelungan kanggo njaga iku. Karya wis minangka mawarni-warni minangka nggayuh release saka loro improperly dianakaké helikopter ing Papua New Guinea, nyetel framework legal kanggo mindhah slag saka Kanada kanggo Polandia interior, overseeing atusan pengadilan lan arbitrase inggih ing Korea, ngewangi wong supaya terrorism biaya ing Jepang, lan ngrebut iwak produk ing China kanggo ngumpulake ing utang. Aku iki dijenengi minangka salah siji saka mung telu Washington Negara Sange Pengacara ing Hukum Internasional, aku AV dirating dening Directory Hukum Martindale-Hubbell (sawijining tingkat paling dhuwur), aku dirating. dening Situs iki (sawijining tingkat paling dhuwur), lan aku Super Pengacara. Aku kerep writer lan umum speaker ing mengkono bisnis ing Asia lan aku saya lelungan antarane Amerika Serikat lan Asia. Aku paling umum nganggo ing China masalah hukum lan aku timbal writer penghargaan menang China Hukum Blog. Majalah Forbes, Rejeki Majalah, the Wall Street Journal, Investor Business Daily, Bisnis Minggu, Ing National Hukum Journal, Washington Post, ABA Journal, Ekonomi, Newsweek, NPR, The New York Times lan Nang Pitutur duwe kabeh diwawancarai kula gegayutan macem-macem aspèk saka hukum internasional laku. Ing tandem karo hukum internasional tim ing sandi tenan, aku fokus ing nyetel ndhaptar perusahaan jaban rangkah, panyusunan internasional kontrak (NDAs, OEM Perjanjian, lisènsi, distribusi, lan sapiturute), nglindhungi IP (merek dagang, rahasia perdagangan, hak cipta lan paten), lan overseeing M A transaksi.

Kita bakal ngrembakaken ing aspèk praktis saka Cina hukum lan carane merbawani bisnis ana.

Kita bakal nuduhake sampeyan apa dianggo lan apa ora lan apa sing minangka businessperson bisa nindakake kanggo nggunakake hukum kanggo kauntungan. Kita tuju iku kanggo ngewangi bisnis wis ing China utawa planning kanggo pindhah menyang China, ora kanggo break lemah anyar ing teori legal utawa privasi. Kita kawruh jero saka sistem legal China kang, budaya, lan iklim bisnis nggawe China kita laku salah siji sing paling canggih ing US. Pokrol kita duwe pikantuk pangalembana internasional kanggo nyediakake nglereni-pinggiran legal solusi kanggo KITA - lan perusahaan adhedhasar manca-mengkono bisnis ing utawa karo China. Kita sungguh pengalaman nangani China-tartamtu entitas tatanan, kontrak, properti intelektual prakara, lan résolusi regejegan menehi kita klien keamanan ngerti padha duwe saestu pengalamane legal tim konco wong-wong mau.