Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


China - Authorising wong kanggo tumindak ing atas


Yen sampeyan manggon ing Australia, nanging duwe bisnis utawa properti omong-omongan ing China, kajaba sing planning kanggo lelungan kanggo China kanggo nindakake iku dhewe, sampeyan uga kudu mikir bab milih wong ing China kanggo tumindak ing atasMilih wong kanggo tumindak ing atas mbutuhake sampeyan kanggo mlebu sawetara urut saka panguwasa, utawa a legal document dikenal minangka daya saka agung. Daya saka agung nandheske kanggo liyane wong ing China sing wong sing wis diangkat, kang agung wali nduweni daya kanggo tumindak ing atas. Kadang prasaja wewenang letter bisa cukup gumantung ing ngendi sampeyan nggunakake utawa apa sing digunakake kanggo, nanging yen sampeyan arep kanggo nggawe manawa ana ora masalah karo janjian utawa panguwasa, banjur sampeyan kudu nggunakake daya saka agung. Yen sampeyan ora yakin, sampeyan kudu takon pengacara ing China utawa agung kanggo saran. Salinan cithakan power of attorney kanggo China bisa ditemokaké ing website saka Konsulat Jéndral saka Republik Rakyat China Utawa sampeyan bisa ngundhuh kita versi dipunéwahi nalika (kang kita wis diowahi kanggo ngidini kanggo cukup kanggo mlaku mlebu lan perangko ing ngisor kaca).

Cithakan iki kanggo daya saka agung sing dimaksudaké kanggo umum waé lan mung kasedhiya kanggo informasi minangka conto saka apa klien umum nggunakake.

Kita ora njamin sing iki dokumen sing salah siji sing cocog utawa cocok kanggo kahanan tartamtu lan kita kasurung sampeyan kanggo takon pengacara ing China utawa agung kanggo saran. Sadurunge daya saka agung bisa bener ing China, iku kudu dadi mlebu ing ngarepe notaris umum, didhedhes dening Departemen Urusane Manca lan Perdagangan (DFAT), lan banjur didhedhes dening Chinese Embassy utawa konsulat - iku telung tataran proses. Yen sampeyan ora tindakake proses iki, daya saka agung (utawa liyane wewenang letter) ora bakal ditampa ing China minangka kang bener sah lan ora bisa dikenali ing cara sing arep kanggo bisa dikenali. Sayange, iku bisa uga ateges sampeyan bakal dikenani biaya tambahan lan nandhang sangsara rasah wektu tundha. Senajan akeh klien ngatur kanggo dhewe bukti asli karo DFAT lan Chinese Embassy utawa konsulat, kita uga bisa ngewangi sampeyan dening nyediakake sampeyan karo layanan iki supaya hassles lan kasangsaran kang mengkono iku dhewe. Kita bakal lodge lan ngumpulake notarized daya saka agung saka DFAT lan Cina Konsulat ing Sydney ing atas. Kanggo informasi luwih lengkap babagan authenticating document karo Chinese Embassy utawa konsulat, ngunjungi informasi wangun ditemokaké ing website saka Konsulat Jéndral saka Republik Rakyat China. Yen sampeyan wis tau wis kanggo duwe document notarized sadurunge, sampeyan bisa nemokake peran kita minangka umum notaris, umum notaris layanan sing kita nyedhiyani, lan iki kabèh proses (utamané bukti asli, legalization lan apostille) dadi bingung lan satunggaling perkawis ingkang ngajrihi. Aja padha sumelang We are kene kanggo nyoba kanggo menakake iku, nggawe iku gampang kanggo sampeyan ngerti, lan kanggo nuntun sampeyan utawa ngewangi sampeyan karo nampa goal dikarepake. Hubungi kita utawa ngunjungi kita Kerep Takon Pitakonan kanggo informasi luwih lengkap babagan artikel iki, utawa kita notaris umum layanan. Klik kene kanggo ndeleng flowchart sing kita digawe kanggo mbantu mangertos proses gegayutan notarization, apostille, bukti asli lan legalization. Yen sampeyan siyap kanggo nerusake karo gadhah document notarized, please visit kita Fees Notaris kaca kanggo penawaran GRATIS ing kita notaris layanan umum utawa mung nelpon kita ing lan omonga kanggo kita staff grapyak bab syarat. We are panyedhiya anjog saka umum notaris layanan ing Sydney dikenal kanggo kita sedheng biaya tetep ragad notaris layanan, kita kasedhiyan kanggo nyedhiyani layanan umum notaris ing short kabar, lan kita fokus ing pribadi lan pas wektune notaris umum layanan.

Karo kita kantor nduweni dumunung ing Parramatta, geografis tengah Sydney metropolitan area, kita umum notaris bantuan klien saka tengen kabeh pinggiran Sydney lan ngluwihi.

Situs iki wis maintained dening Phang Legal, lan sing tergabung laku legal ing Parramatta lan panyedhiya anjog saka umum notaris layanan kanggo klien tengen Sydney. Ekstensif pengalaman lan sedheng biaya tetep prices njamin kualitas layanan lan klien wareg. Ern Phang punika solicitor direktur Phang Legal lan umum notaris Ern ajeg nyerat bab kang pengalaman minangka umum notaris lan jinis saka masalah ngadhepi dening klien ing ngirim dokumen jaban rangkah. Kabeh informasi sing ana ing artikel iki kanggo tujuan umum mung lan bener minangka ing wektu publikasi. Sampeyan mung kudu gumantung ing informasi lan saran sing tartamtu kanggo panjenengan kahanan lan saiki ing wektu sing pengin kanggo gumantung ing iku.