Pokrol saka China. Kabeh pokrol Chinese online.


China aplikasi visa kerep takon pitakonan


Q: Sing layak kanggo sepuluh taun China visa

Ing ngisor iki sing sawetara kerep takon pitakonan lan jawaban bab Cina visaYen sampeyan ngerti soko kita kudu nambah kanggo iki, kindly supaya kita ngerti. Mung bisa kanggo M, L, Q, S visa. Canadian nduwèni passport uga bakal diwenehake kanggo macem-macem taun visa nganti sepuluh taun. Q: Apa ana kondisi kanggo sepuluh taun visa.

Mung kanggo KITA nduwèni passport

A: minimal kawontenan punika: passport wis luwih saka rolas sasi sah lan wis ing paling loro kothong visa kaca-kaca.

Dadi tetep needed ora luwih saka sewidak dina saben riko kanggo M utawa L Visa. Yen sampeyan perlu liwat sewidak dina tetep, Cina Konsulat bakal jeksa agung bisa ngetokake visa karo dawa cendhek. Kanggo Canadian nduwèni passport, kesahihan saka China visa ora ngluwihi kesahihan saka passport.

Q: Ana sepuluh taun visa pilihan ing V wangun, carane aku kudu tandha iku.

A: Ing bagean, mangga dipriksa liyane, banjur ngetik taun kaping entri'.

Konsulat cina bakal nggawe kaputusan final. Mangga wigati sepuluh taun visa kamungkinan, nanging ora dijamin. Q: kowe njamin sepuluh taun visa. Senajan sepuluh taun visa kamungkinan kanggo KITA nduwèni passport, ora siji bisa njamin iku. Cina Konsulat ndadekake kaputusan final. Ana cara umum ing kang Cina Konsulat wis wegah kanggo jeksa agung bisa ngetokake sepuluh taun visa. Cara iki kalebu nanging ora winates kanggo: passport ora duwe luwih saka rolas sasi sah kiwa passport ora duwe ing paling loro kothong visa kaca kiwa sampeyan nglamar kanggo visa jinis liyane saka M, L, S utawa Q trip waé kanggo riset, ilmuwan, akademik lan ijol-ijolan budaya dadi tetep dijaluk maneh saka biasanipun profesi panjenengan dianggep sensitif kayata: militèr pribadi, agama buruh, politisi, panulis, photographer, edo film, media staff, etc.

Q: Carane aku ngerti yen aku tak sepuluh taun visa.

Yen sampeyan duwe sepuluh taun visa, KETIK SADURUNGE tanggal ing stiker visa bakal sepuluh taun ing mangsa SAKA TANGGAL jeksa agung bisa NGETOKAKE lan ENTRIES sampeyan kudu M' kanggo macem-macem entri. Chinese Embassy lan Konsulat ora nampa mail-ing aplikasi. Pelamar kanggo visa sing dijaluk kanggo katon ing Konsulat ing wong utawa aplikasi liwat sah visa agensi. Visa Ritus Layanan wis sah dening Cina Konsulat kanggo nangani China layanan visa. Kita bisa proses aplikasi visa ing atas ora ketompo ngendi sampeyan manggon. Kita ngawula residents ing kabeh sèket negara. visa Wisata luwih gampang, yen sampeyan bisa nyedhiyani pesawat lan hotel konfirmasi. Nanging, yen sampeyan ora duwe hotel konfirmasi, sampeyan bakal perlu kanggo nyedhiyani layang uleman. Amarga ana syarat) carane undhangan perlu kanggo bakal ditulis) sing qualified kanggo dadi ngundang wong) carane kanggo mbuktekaken hubungan antarane ngundang wong lan diundang. Mulane, nggunakake undhangan layang cenderung dadi kurang katebak. Konsulat bisa teka bali kanggo informasi luwih lengkap yen padha nganggep iku perlu. Hotel reservation bisa ngatasi akèh sirah lan sampeyan bisa mbatalake iku mengko. Sampeyan bisa ngirim loro aplikasi bebarengan, kita bakal proses loro banjur ngirim wong bali. Nanging, ana loro uneg-uneg sing kudu ono.) Aplikasi Visa Mbentuk perlu kanggo nuduhake anyar passport nomer, etc. Iki bisa gampang mantun dening isi metu E-Wangun versi V wangun.) Undhangan Layang saka China, yen sampeyan aplikasi kanggo F, M, Q, S visa. Kita bakal perlu kanggo email sing anyar passport nomer sapisan passport wis siap, banjur sampeyan perlu kanggo ngandhani inviter kanggo ngowahi undhangan layang kanggo dhaftar anyar passport nomer lan email kanggo kita ASAP.